Ayyy eşimi de uyutmuyorum oda gidip salonda yatmıyor bırakmıyor beni ama ona da üzülüyorum çünkü gerçekten dön sağa dön sola sabah ediyorumAynenn canim sabah ayaga kalktim mi dayak yemis gibi oluyorum dediğiniz gibi gece sürekli uyaniyor insan uykusuz kaliuor ister istemez
Amin cnm hepimizin boyu 40 cm kilosuda 1.400 gr dedi haftasıyla uyumlu dedi cok sukur senin nasilRabbım sagsalım kavustursun ınsallah boyu kılosu nasıl pekı aynı haftadayız sanırım canım :)
Oyyy yerimm yaa masallah ayy ne güzel bizim de ole olur insallah kontroller sıklaşırevet canim bu sefer ynadan yuzu acikti Eki Görüntüle 2183587 ben artik 2 haftada 1 gidicekmisim 2 hafta sonraya bidaha randevu verdi
Fiyat gayet iyiymiş canım çok teşekkür ederim mavi olsaydı kaçırmaZdm gerçekten
Ayyy benim aldıklarım hala poşette yıkanmayı bekliyo desemAmin canim ama ilk cocugu olanlar daki he es yoktu tabi ben hatirliyorum korsyda bi gomlek alir 1 hafta karsina gecer severdim o yuzden ilk cocugu olanlar doya doya sevsinler esyalari
Aslinda onu bende düşündüm canim ama kizlar bana kizdi yıllık izin de lazım olacak dediler kafam karisti anlicanya haklısın eşimde aynısını diyor ama çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullanmak daha kolayıma gidiyor çünkü kızımla +5 hafta demek. 5 haftaya 12 gün yıllık izin var idare edebilmeyi umuyorum.
Ayyy doğumdan sonra kucultturcem toparlayici sutyenlere verdiğim para aciyorum valla
Oo benim ki fosur fosur uyuyor valla sicaktan donuyorum yatak icinde bi gun tekmemi yiceksin ondan korkuyorum diyo arada gidiyorum oturma odasinda yatiyorum sicaklar bitse artık yaAyyy eşimi de uyutmuyorum oda gidip salonda yatmıyor bırakmıyor beni ama ona da üzülüyorum çünkü gerçekten dön sağa dön sola sabah ediyorum
Boğaza yapışma olayı ne gızz yine saflığım tuttu kafam basmadı
Ben en son 26. Haftam da gittim 35 cm 1030 gram demisti şimdi ne kadar oldu cok merak ediyorum normalde yuzden goruntu veriuor da bu sefer vericek mi onuda merak ediuorum esime benzettim gecenkin deAmin cnm hepimizin boyu 40 cm kilosuda 1.400 gr dedi haftasıyla uyumlu dedi cok sukur senin nasil
Sıcaklarla derdim yok benim canım vantilatör var odaya acıyorum üstümüze vermiyorum odayı serinletiyor ama her yerim ağrıyor o yüzden uyuyamıyorum malesefOo benim ki fosur
Oo benim ki fosur fosur uyuyor valla sicaktan donuyorum yatak icinde bi gun tekmemi yiceksin ondan korkuyorum diyo arada gidiyorum oturma odasinda yatiyorum sicaklar bitse artık ya
yakı lara özdilek varsa gidip bak bence arada yenileri geliyordurFiyat gayet iyiymiş canım çok teşekkür ederim mavi olsaydı kaçırmaZdm gerçekten
Ben en son 26. Haftam da gittim 35 cm 1030 gram demisti şimdi ne kadar oldu cok merak ediyorum normalde yuzden goruntu veriuor da bu sefer vericek mi onuda merak ediuorum esime benzettim gecenkin de
carpiyor olabilir belki canim benimki inat etti almadi seni çarpıyor hasta oluyosun diye o yuzden cok cekiuorum neyse ki ağustosu da bitirdikSıcaklarla derdim yok benim canım vantilatör var odaya acıyorum üstümüze vermiyorum odayı serinletiyor ama her yerim ağrıyor o yüzden uyuyamıyorum malesef
Daha cok verir canim zamanimiz varBizimkide verirdi bu sefer ilk defa göstermedi sıpa inat etti
Ben eşimle yatamıyorum geçen bir gece içime bir korku geldi gel yanıma dedim. Sabah dedimki hiç uyuyamadım gece. Fosur fosur uyudun diyor ya. Kimse anlamıyor kimseOo benim ki fosur
Oo benim ki fosur fosur uyuyor valla sicaktan donuyorum yatak icinde bi gun tekmemi yiceksin ondan korkuyorum diyo arada gidiyorum oturma odasinda yatiyorum sicaklar bitse artık ya
Benim yıllık izinler devretmiyor Ocakta yenileniyor ee doğum kasımda olunca kullanayım dedim :) eğer senin devrediyorsa idareli kullan bencede doğum sonrası çok lazım olur canimAslinda onu bende düşündüm canim ama kizlar bana kizdi yıllık izin de lazım olacak dediler kafam karisti anlican
Doğru dedin valla canım dur ben eşimle ve komşumla konuşayım olmadı otobüsle onlarla gelirim konuşalımİnşallah indirim yaparlar ya valla bu dolar gözümü korkuttu ilk söylenen fiyata bile zam yapmasalar razı olacak gibiyim..
Kardeşimin doğum ücretlerini zaten özel sigorta karşılıyor ama o da belki suit oda filan düşünür indirim yapacak olurlarsa. Bir de biz fotoğraf istiyoruz beyler son dakika sıkıntı çıkarmazsa :) hepsiyle konuşmak istiyorum vakit de pek kalmadı şimdiden anlaşsak süper olacak...
Doğru dedin valla canım dur ben eşimle ve komşumla konuşayım olmadı otobüsle onlarla gelirim konuşalım
Yok cNim üzerimize vermiyoruz odayı serinletiyor duvara sabitliyoruz öyle bi ağrı değil çok yatarsın da her yerim ağrır ya öyle ağrıyor nereye yatsam o tarafım batıyor resmenÇarpıyor olabilir mi canim esi
carpiyor olabilir belki canim benimki inat etti almadi seni çarpıyor hasta oluyosun diye o yuzden cok cekiuorum neyse ki ağustosu da bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?