2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynenn canim sabah ayaga kalktim mi dayak yemis gibi oluyorum dediğiniz gibi gece sürekli uyaniyor insan uykusuz kaliuor ister istemez
Ayyy eşimi de uyutmuyorum oda gidip salonda yatmıyor bırakmıyor beni ama ona da üzülüyorum çünkü gerçekten dön sağa dön sola sabah ediyorum

Amin canim ama ilk cocugu olanlar daki he es yoktu tabi ben hatirliyorum korsyda bi gomlek alir 1 hafta karsina gecer severdim o yuzden ilk cocugu olanlar doya doya sevsinler esyalari
Ayyy benim aldıklarım hala poşette yıkanmayı bekliyo desem 3. De iyice saldım kendimi.

Aslinda onu bende düşündüm canim ama kizlar bana kizdi yıllık izin de lazım olacak dediler kafam karisti anlican

Oo benim ki fosur
Ayyy eşimi de uyutmuyorum oda gidip salonda yatmıyor bırakmıyor beni ama ona da üzülüyorum çünkü gerçekten dön sağa dön sola sabah ediyorum
Oo benim ki fosur fosur uyuyor valla sicaktan donuyorum yatak icinde bi gun tekmemi yiceksin ondan korkuyorum diyo arada gidiyorum oturma odasinda yatiyorum sicaklar bitse artık ya

Amin cnm hepimizin boyu 40 cm kilosuda 1.400 gr dedi haftasıyla uyumlu dedi cok sukur senin nasil
Ben en son 26. Haftam da gittim 35 cm 1030 gram demisti şimdi ne kadar oldu cok merak ediyorum normalde yuzden goruntu veriuor da bu sefer vericek mi onuda merak ediuorum esime benzettim gecenkin de

Oo benim ki fosur

Oo benim ki fosur fosur uyuyor valla sicaktan donuyorum yatak icinde bi gun tekmemi yiceksin ondan korkuyorum diyo arada gidiyorum oturma odasinda yatiyorum sicaklar bitse artık ya
Sıcaklarla derdim yok benim canım vantilatör var odaya acıyorum üstümüze vermiyorum odayı serinletiyor ama her yerim ağrıyor o yüzden uyuyamıyorum malesef

Çarpıyor olabilir mi canim esi
Sıcaklarla derdim yok benim canım vantilatör var odaya acıyorum üstümüze vermiyorum odayı serinletiyor ama her yerim ağrıyor o yüzden uyuyamıyorum malesef
carpiyor olabilir belki canim benimki inat etti almadi seni çarpıyor hasta oluyosun diye o yuzden cok cekiuorum neyse ki ağustosu da bitirdik

Oo benim ki fosur

Ben eşimle yatamıyorum geçen bir gece içime bir korku geldi gel yanıma dedim. Sabah dedimki hiç uyuyamadım gece. Fosur fosur uyudun diyor ya. Kimse anlamıyor kimse

Aslinda onu bende düşündüm canim ama kizlar bana kizdi yıllık izin de lazım olacak dediler kafam karisti anlican
Benim yıllık izinler devretmiyor Ocakta yenileniyor ee doğum kasımda olunca kullanayım dedim :) eğer senin devrediyorsa idareli kullan bencede doğum sonrası çok lazım olur canim

Doğru dedin valla canım dur ben eşimle ve komşumla konuşayım olmadı otobüsle onlarla gelirim konuşalım

Çarpıyor olabilir mi canim esi

carpiyor olabilir belki canim benimki inat etti almadi seni çarpıyor hasta oluyosun diye o yuzden cok cekiuorum neyse ki ağustosu da bitirdik
Yok cNim üzerimize vermiyoruz odayı serinletiyor duvara sabitliyoruz öyle bi ağrı değil çok yatarsın da her yerim ağrır ya öyle ağrıyor nereye yatsam o tarafım batıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…