2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben bunu kullaniyorum ve cok memnunum canim. Diger modellerini bilmiyorum. Online alip olmazsa kolaylikla iade edebilirsin yakinlarinda yoksa.

Ben eşimle yatamıyorum geçen bir gece içime bir korku geldi gel yanıma dedim. Sabah dedimki hiç uyuyamadım gece. Fosur fosur uyudun diyor ya. Kimse anlamıyor kimse
Yasamayan anlayamiyor valla canim neyse ki az kaldi bu gunlerde gecicek belki oZlicez bile

Cnm bence gönlünü ferah tut. Arkadaşlar gerekenleri dedi ama Benim de sürekli yanmam oluyor doktorlarım tahlillerimde ki enfeksiyonu da görüyor bol su iç diyorlar. Hala da suyu az içersem ayaklarımı üşütürsem yanmam artıyor. Cnm demirin değildir o muhtemelen hemoglobinin 10un altına düşmüştür. Ben kronik kansızım hep 9larda zaten. Gebelikte 7ye kadar düştü. Kan takviyesi verdiler. 9 da ilaç veya damardan demir takviyesi yaparlar cnm. Bence hiç canını sıkma. Allah beterlerinden saklasın.

evett canimm oyle gidiyorlar ayy olsun bogum bogum bacakalfj olsun soylee :)

Aynen cnm yaa. Düşününce bile ısırasım geldi

Benim yıllık izinler devretmiyor Ocakta yenileniyor ee doğum kasımda olunca kullanayım dedim :) eğer senin devrediyorsa idareli kullan bencede doğum sonrası çok lazım olur canim
Seneye de kullanabiliuorim canim senem gelince yenileniyor zaten de bakalim olmadi bende senin gibi yaparim

Keske benimde imkanim olsada kucultsem esim de diyor kuculttur istersen diyede ben ameliyati seyrettim cok korktum valla

Ben seyretmedim o yüzden korkum yok ama ilerisi için gerçekten zor . Ben bu konuda teyzeme çekmişim şimdi onda hep sırt ağrısı, boyun fıtığı falan hepsi var çok zorlaniyo. O yüzden ilerde kucultturmek istiyorum şimdi bile çok ağrım oluyo .

ayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
Maşallah canım ne kadar büyütmüşsün kuzunu

Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yorulmuşsun ama değmiş bak neredeyse her işin bitmiş elhamdulillah

Bender istiyorum süslü Pakize olmak birazdan bi sabahlık aticam bayıldım gelinlik gibi
Biraz daha farklı modeller beğeniyorum ben aslında. Bir seçsem o zaman atarım ciciler grubuna

Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda siz de gebelik müjdenizi alırsınız. Nereida hanımdan çok memnun kaldık, genel olarak hastane de güzel. Tavsiye ederim yani. İnşallah vesile olur...

Canım benim sigortadan dolayı zaten bankayla anlaşmalı fiyat oluyor. O açıdan şanslıyım ama size katkım olmayacaktır... Ama biz konuşmaya gittiğimizde fiyatlandırmadakiler çok pozitifti, ablam için sorduğumda sgkya da fiyat konusunda yardımcı oluyoruz, hiç çekinmeyin gelin konuşalım dediler. O yüzden vakit kaybetmeden gidip konuşalım istiyorum, fiyatı önceden konuşurdanız belki anlaşma yapıp fiyat kitleme filan yapılır. Fotoğrafçı için de aynısı söz konusu, önceden anlaşırsak zam filan da olmaz.

Ben bunu kullaniyorum ve cok memnunum canim. Diger modellerini bilmiyorum. Online alip olmazsa kolaylikla iade edebilirsin yakinlarinda yoksa.
Çok teşekkür ederim canım, alayım inşallah ya dediğin gibi iade yaparım olmadı

Kızlar ya eşi dostu tanıdığı olan varmı kendi işyeri olan. Ssk girişimi yaptırmam lazım 2 haftalık en azından. 32.haftamda çalışıyor gözükmem için ssk mın aktif olması lazım doğum parasını almam için. Maaş ödemeyecek bana zaten rapor alcam o giriş yapılan günden doğum iznine cıkacağım güne kdr. Ödeyeceği prim ne kdrsa parasınıda vericem. Yani karşı tarafa hiç külfetim olmayacak.

İnşallah bulabilirsin canım, benim bildiğim yok malesef..

Canım benim de önceden sadece tahlile bakıp antibiyotik defalarca verdiler kullandım ama şu an Hacettepede tahlilde iltihap görünürse hemen kültür yapıyorlar o temiz çıkınca da hiçbir şey vermiyorlar Önemli olan bakterinin üremesi zannedersem.

Komşun nereida hanıma gelecek dimi? Onun randevu kactaymis?
O sabahtan almış canım randevuyu malesef ben çalışıyorum cumartesi günü. O da nereida hanıma gidecek evet. Eşim doktoru görsün ondan sonra fiyat için konuşalım dedi. Zaten ben 30. Haftasida gidicem olmadı onlarda araba olmadığı için biz giderken gelirler konuşulur. Marmaraparktan oraya vesait yok o yüzden o sıcskta da çıkasım gelmedi valla
Anladım canım inşallah üçümüzün birbirine faydası olur fiyatta :))
Malesefki canım olsa hallederdik hemen. Bizim patronunda yanaşacağını sanmam adam gelir gelmez bugün bana direkt hamileliğin nasıl gidiyo sıkıntı varmı hala ne durumdasın dedi..
elden ödeyemezmisin acaba, yada tanıdığın esnaf bakkal lokanta falan yokmu rica etsen onlara..

Canım ben oğlumun bakıcısına sigorta yapmıştım sen de o şekilde eş dosta rica etsen yine doğum parası alabilir misin acaba? Tam zamanlı ev hizmeti olarak göstersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…