Canım ben de hmnin emzirme sütyenlerinin methini duydum. Ama hangi modeli daha rahattır bilemediğim için online sipariş veremedim, benim gittiğim avmde de hamile reyonu yoktu... Bu modeli mi tavsiye edersin?
Benim eski balenli, destekli sütyenlerim oluyor bana aslında. Aşırı bir büyüme olmadı üst bedenimde, vücut şekliyle alakalı herhalde. Hep göbeğe aldım ki normalde de direkt göbekten ya da simit bölgesinden kilo alırım zaten..
Pentinin iki üç modeli vardır rahat ettiğim, onları giyebiliyorum ama işte günlükte çok sıcaklatıyorlar, havalar malum. Balenler batıyor sanki yatarken filan. Baya huylu oldum çıktım ben de. Bu pamuklularla çok rahat ettim
Öyle oluyor dimi benmi cok bosluyorum falan diye dusunuyordumAyyy benim aldıklarım hala poşette yıkanmayı bekliyo desem3. De iyice saldım kendimi.
He anladım jeton kareliSırt üstü yattığım zaman memişler yukarı doğru devriliyo boğazıma doğru o boğaza yapışma oluyo ama benimkiler yakında yatınca agzima gircek diye korkuyorum
Keske benimde imkanim olsada kucultsem esim de diyor kuculttur istersen diyede ben ameliyati seyrettim cok korktum vallaKader ortagim benimbenimki biraz daha büyürse sutyen falan da toparlamaz bende gidip üç beş beden kucultturcem inşallah.
Yakınlarda yok ama olan yerlere giderim canım sağol:) hiç aklıma gelmezdi ozdilekte pijama bulacağımyakı lara özdilek varsa gidip bak bence arada yenileri geliyordur
Yasamayan anlayamiyor valla canim neyse ki az kaldi bu gunlerde gecicek belki oZlicez bileBen eşimle yatamıyorum geçen bir gece içime bir korku geldi gel yanıma dedim. Sabah dedimki hiç uyuyamadım gece. Fosur fosur uyudun diyor ya. Kimse anlamıyor kimse
Kızlar yaaa sabah sağlık ocağına gitmiştim kan idrar verdim biliyorsunuz idrarda enfeksiyon vardı cuma günü doktoruma gösteririm dedim sonuçlar çıkmış enfeksiyon almış başını gitmiş şok oldum bide demirim 10un altına düşmemesi gerekiyordu 9 a düşmüş çok moralim bozuldu bende cuma günkü randevumu yarına aldım bişey olcak bebeğe diye korkuyorum
evett canimm oyle gidiyorlar ayy olsun bogum bogum bacakalfj olsun soylee :)
Seneye de kullanabiliuorim canim senem gelince yenileniyor zaten de bakalim olmadi bende senin gibi yaparimBenim yıllık izinler devretmiyor Ocakta yenileniyor ee doğum kasımda olunca kullanayım dedim :) eğer senin devrediyorsa idareli kullan bencede doğum sonrası çok lazım olur canim
He anladım jeton kareli
Keske benimde imkanim olsada kucultsem esim de diyor kuculttur istersen diyede ben ameliyati seyrettim cok korktum valla
Maşallah canım ne kadar büyütmüşsün kuzunuayyy bugun kontrolum vardi benim idrar tahlili falan verdim benin minik kizz 1850 gram 42 cm olmuss yedigim yurban etleri yaramis sanirim :)
Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yorulmuşsun ama değmiş bak neredeyse her işin bitmiş elhamdulillahEki Görüntüle 2183539 kücük beyimizin kiyafetleride dolabinda yerini aldi iyi ki abimiz varmis valla
Eki Görüntüle 2183538 Eki Görüntüle 2183540 Eki Görüntüle 2183536
Ust taraf askidakiler ve altindakiler kücuk paşamızın simdi bi hastane cikisini 6 li agiz mendilini emzik bez ve biberonunu alıcam he bide besik var dunden beri bunlarla ugrasiyorum yika topla yer ac derken canim cikti valla
Biraz daha farklı modeller beğeniyorum ben aslında. Bir seçsem o zaman atarım ciciler grubunaBender istiyorum süslü Pakize olmak birazdan bi sabahlık aticam bayıldım gelinlik gibi
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda siz de gebelik müjdenizi alırsınız. Nereida hanımdan çok memnun kaldık, genel olarak hastane de güzel. Tavsiye ederim yani. İnşallah vesile olur...ben gecen ay kimyasal yasadim ama degerim 82 den sonra dustu . dr um korunmana gerek yok dedi . o 1 hafta devamli beylikduzunden yenibosnaya gitme sureci beni psikolojik olarak cok yordu havalar baya sicakti bir de istanbul trafigi eklenince .. reyap hastanesine 1 km uzakliktayim . yuruyerek bile gidebilirim . soyledikleriniz beni cok mutlu etti . muayene ucreti de uygunmus . sanirim tercihim nereida hanimdan yana olacak
Canım benim sigortadan dolayı zaten bankayla anlaşmalı fiyat oluyor. O açıdan şanslıyım ama size katkım olmayacaktır... Ama biz konuşmaya gittiğimizde fiyatlandırmadakiler çok pozitifti, ablam için sorduğumda sgkya da fiyat konusunda yardımcı oluyoruz, hiç çekinmeyin gelin konuşalım dediler. O yüzden vakit kaybetmeden gidip konuşalım istiyorum, fiyatı önceden konuşurdanız belki anlaşma yapıp fiyat kitleme filan yapılır. Fotoğrafçı için de aynısı söz konusu, önceden anlaşırsak zam filan da olmaz.Anldım canım olmadı siz bi konuşun peşinizden biz konuşalım. Bu sıcakta gözüm yemedi taaa marmaraparkın ordan oraya geçmeye. Eşim gecede olsa kesin gelirdim ama adama da onun için işten izin aldırtmıyım. Eğer konuşmazsanız bidahaki randevunzda gelirm komşumda gelir konuşuruz yada olmadı birbirimizin ismini söyleriz 4 kişiyiz diye ona göre anlaşırız
Çok teşekkür ederim canım, alayım inşallah ya dediğin gibi iade yaparım olmadıBen bunu kullaniyorum ve cok memnunum canim. Diger modellerini bilmiyorum. Online alip olmazsa kolaylikla iade edebilirsin yakinlarinda yoksa.
Benimde oğlumda doğumdan sonra sütlerden dolayı baya dolmuştu büyümüştü sonra bi söndü çok kötü olduBasına gelmediyse bilmemen normal
İnşallah bulabilirsin canım, benim bildiğim yok malesef..Kızlar ya eşi dostu tanıdığı olan varmı kendi işyeri olan. Ssk girişimi yaptırmam lazım 2 haftalık en azından. 32.haftamda çalışıyor gözükmem için ssk mın aktif olması lazım doğum parasını almam için. Maaş ödemeyecek bana zaten rapor alcam o giriş yapılan günden doğum iznine cıkacağım güne kdr. Ödeyeceği prim ne kdrsa parasınıda vericem. Yani karşı tarafa hiç külfetim olmayacak.
Sagol canım. Olan kişide uğraşmak istemeyebilir belki hiç bi kârı olmayacağı için.İnşallah bulabilirsin canım, benim bildiğim yok malesef..
Canım benim de önceden sadece tahlile bakıp antibiyotik defalarca verdiler kullandım ama şu an Hacettepede tahlilde iltihap görünürse hemen kültür yapıyorlar o temiz çıkınca da hiçbir şey vermiyorlar Önemli olan bakterinin üremesi zannedersem.Munoral kullandım ama 1 seferlik vermisti takip edip görcez dedi bi ise yaramamış ki önceki değerden daha yüksek çıkmış sınırı 4 bende 26 yazıyor yarın ne dicek acaba bişey olmadan bebeğime ne yapılması gerekiyorsa yapılsın en azından önlemini alalım korktum baya o değeri görünce öyle
O sabahtan almış canım randevuyu malesef ben çalışıyorum cumartesi günü. O da nereida hanıma gidecek evet. Eşim doktoru görsün ondan sonra fiyat için konuşalım dedi. Zaten ben 30. Haftasida gidicem olmadı onlarda araba olmadığı için biz giderken gelirler konuşulur. Marmaraparktan oraya vesait yok o yüzden o sıcskta da çıkasım gelmedi vallaKomşun nereida hanıma gelecek dimi? Onun randevu kactaymis?
Anladım canım inşallah üçümüzün birbirine faydası olur fiyatta :))Maşallah canım ne kadar büyütmüşsün kuzunu
Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yorulmuşsun ama değmiş bak neredeyse her işin bitmiş elhamdulillah
Biraz daha farklı modeller beğeniyorum ben aslında. Bir seçsem o zaman atarım ciciler grubuna
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda siz de gebelik müjdenizi alırsınız. Nereida hanımdan çok memnun kaldık, genel olarak hastane de güzel. Tavsiye ederim yani. İnşallah vesile olur...
Canım benim sigortadan dolayı zaten bankayla anlaşmalı fiyat oluyor. O açıdan şanslıyım ama size katkım olmayacaktır... Ama biz konuşmaya gittiğimizde fiyatlandırmadakiler çok pozitifti, ablam için sorduğumda sgkya da fiyat konusunda yardımcı oluyoruz, hiç çekinmeyin gelin konuşalım dediler. O yüzden vakit kaybetmeden gidip konuşalım istiyorum, fiyatı önceden konuşurdanız belki anlaşma yapıp fiyat kitleme filan yapılır. Fotoğrafçı için de aynısı söz konusu, önceden anlaşırsak zam filan da olmaz.
Çok teşekkür ederim canım, alayım inşallah ya dediğin gibi iade yaparım olmadı
Malesefki canım olsa hallederdik hemen. Bizim patronunda yanaşacağını sanmam adam gelir gelmez bugün bana direkt hamileliğin nasıl gidiyo sıkıntı varmı hala ne durumdasın dedi..Kızlar ya eşi dostu tanıdığı olan varmı kendi işyeri olan. Ssk girişimi yaptırmam lazım 2 haftalık en azından. 32.haftamda çalışıyor gözükmem için ssk mın aktif olması lazım doğum parasını almam için. Maaş ödemeyecek bana zaten rapor alcam o giriş yapılan günden doğum iznine cıkacağım güne kdr. Ödeyeceği prim ne kdrsa parasınıda vericem. Yani karşı tarafa hiç külfetim olmayacak.
Kızlar ya eşi dostu tanıdığı olan varmı kendi işyeri olan. Ssk girişimi yaptırmam lazım 2 haftalık en azından. 32.haftamda çalışıyor gözükmem için ssk mın aktif olması lazım doğum parasını almam için. Maaş ödemeyecek bana zaten rapor alcam o giriş yapılan günden doğum iznine cıkacağım güne kdr. Ödeyeceği prim ne kdrsa parasınıda vericem. Yani karşı tarafa hiç külfetim olmayacak.
Benimde oğlumda doğumdan sonra sütlerden dolayı baya dolmuştu büyümüştü sonra bi söndü çok kötü olduebemin memelerine döndü, sarkık ve içi boş. Olsun napalım oğluma feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?