2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ıslak mendiller de joker de indirim var bilginiz olsun %20 hemde.
Ayrıca unibaby çok pahalı sleepy hakkında bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_20180829-225750.webp
    15 KB · Görüntüleme: 33
Aynen canım galiba bunları göçmenler tercih ediyor şatafatlı ama bende gidebilirim sanırım ortam yok hiç

Canım benim çok teşekkür ederim bende demir için serum verirler diye düşünüyorum 2 tane vermişlerdi daha önceden de tabii Allah beterinden saklasın inşallah bunlarda geçecek sanada geçmiş olsun Allah şifa versin

Öyleymiş canım bende bilmiyordum yarın doktoruma sorucam kültür istenecek bi değerde mi acaba diye teşekkür ederim

Geçen bu basur konusunla kimle konuşmuştuk ya çok andık bende yeni memeler çıkmış kaç gündür hafif hafif kanıyodu eskisidir demiştim ama şimdi baktım da offf

Son düzenleme:
Selam kizlar herkes iyi sanirim soyle ikiser ucer gectim sayfalari bayaga birikmis.
Bugun duygusal bi gunumdeyim sanirim.ablasi (9 yasinda)ogluma (5 yasinda) annemin karnini yarip bebegi alicaklar diye anlatmis.oglum kosarak geldi gozleri dolu dolu.anne senin karninimi kesecekler o zaman sen ölürsun dedi.bi anda sok oldum sesli bagirarak aglamaya basladi.oyle kotu oldumki.bende aglamaya basladim.korkma bisey olmicak hem bebegi alip geri kapatacaklar dedim ama anlatamiyorum.yarim saatte zor sakinlesti.ama bende perisan oldum.
Esimede anlattim gelince sacmalama her ameliyata giren gitse kimse kalmaz dua edelim iyi gecer insallah dedi.ama ben bayaga bayaga korkmaya basladim.hala aglayisi gozumun onunde.insallah Rabbim bebeklerimize sag salim kavusmayi nasip eder

Bak almışsın cnm daha önce. Sıkma canını o yüzden. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da.

Geçen bu basur konusunla kimle konuşmuştuk ya çok andık bende yeni memeler çıkmış kaç gündür hafif hafif kanıyodu eskisidir demiştim ama şimdi baktım da offf

Bende 2 ay kadar önce yaşadım ilk defa. Aman Allahım o nasıl bir acı. Off off. Bende ishal ile olmuştu. Doktor krem verdi. Bir buçuk güne rahatlattı. İstersen doktoruna söyle cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…