- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Aynen canım galiba bunları göçmenler tercih ediyor şatafatlı ama bende gidebilirim sanırımMaşallah canım ne kadar büyütmüşsün kuzunu
Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yorulmuşsun ama değmiş bak neredeyse her işin bitmiş elhamdulillah
Biraz daha farklı modeller beğeniyorum ben aslında. Bir seçsem o zaman atarım ciciler grubuna
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda siz de gebelik müjdenizi alırsınız. Nereida hanımdan çok memnun kaldık, genel olarak hastane de güzel. Tavsiye ederim yani. İnşallah vesile olur...
Canım benim sigortadan dolayı zaten bankayla anlaşmalı fiyat oluyor. O açıdan şanslıyım ama size katkım olmayacaktır... Ama biz konuşmaya gittiğimizde fiyatlandırmadakiler çok pozitifti, ablam için sorduğumda sgkya da fiyat konusunda yardımcı oluyoruz, hiç çekinmeyin gelin konuşalım dediler. O yüzden vakit kaybetmeden gidip konuşalım istiyorum, fiyatı önceden konuşurdanız belki anlaşma yapıp fiyat kitleme filan yapılır. Fotoğrafçı için de aynısı söz konusu, önceden anlaşırsak zam filan da olmaz.
Çok teşekkür ederim canım, alayım inşallah ya dediğin gibi iade yaparım olmadı
Canım benim çok teşekkür ederim bende demir için serum verirler diye düşünüyorum 2 tane vermişlerdi daha önceden de tabii Allah beterinden saklasın inşallah bunlarda geçecek sanada geçmiş olsun Allah şifa versinCnm bence gönlünü ferah tut. Arkadaşlar gerekenleri dedi ama Benim de sürekli yanmam oluyor doktorlarım tahlillerimde ki enfeksiyonu da görüyor bol su iç diyorlar. Hala da suyu az içersem ayaklarımı üşütürsem yanmam artıyor. Cnm demirin değildir o muhtemelen hemoglobinin 10un altına düşmüştür. Ben kronik kansızım hep 9larda zaten. Gebelikte 7ye kadar düştü. Kan takviyesi verdiler. 9 da ilaç veya damardan demir takviyesi yaparlar cnm. Bence hiç canını sıkma. Allah beterlerinden saklasın.
Aynen cnm yaa. Düşününce bile ısırasım geldi
Öyleymiş canım bende bilmiyordum yarın doktoruma sorucam kültür istenecek bi değerde mi acaba diye teşekkür ederimCanım benim de önceden sadece tahlile bakıp antibiyotik defalarca verdiler kullandım ama şu an Hacettepede tahlilde iltihap görünürse hemen kültür yapıyorlar o temiz çıkınca da hiçbir şey vermiyorlar Önemli olan bakterinin üremesi zannedersem.
Ayy benle konuşmuştun canım sarımsak iyi geliyor demiştin sanırımGeçen bu basur konusunla kimle konuşmuştuk ya çok andık bende yeni memeler çıkmışkaç gündür hafif hafif kanıyodu eskisidir demiştim ama şimdi baktım da offf
Ayy dedim de öyle bi yerdeki ...Ayy benle konuşmuştun canım sarımsak iyi geliyor demiştin sanırım
http://www.ozdilekteyim.com/shop/tr...takim/finesuits-kadin-3lu-pijama-takimi-18027 pijam takımı bunu aldım malı çok güzel yumuşacık
Canım benim çok teşekkür ederim bende demir için serum verirler diye düşünüyorum 2 tane vermişlerdi daha önceden de tabii Allah beterinden saklasın inşallah bunlarda geçecek sanada geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçen bu basur konusunla kimle konuşmuştuk ya çok andık bende yeni memeler çıkmışkaç gündür hafif hafif kanıyodu eskisidir demiştim ama şimdi baktım da offf
Herkesin kasılması başladı mı?
Aaa epeydir varmış. Birsey kullaniyor musun?Benim kasılmalarım 20.haftadan beridir var cnm.
Kasılma nasıl oluyo bilmiyorumkiHerkesin kasılması başladı mı?
Arada oluyor tabi ama benim sebebim var, hamile olmasamda krizler olurdu. Hormon seviyeni düşünürsek çok normal.Slm hanimlar 30. Haftadayim bu hafta ağlama krizi başladı bende kendimi durduramiyorum sizdede varmı
Herkesin kasılması başladı mı?
Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdiKasılma nasıl oluyo bilmiyorumki
Anlamaman imkansız diyor yaşayanlar bilmiyorum ki :)Kasılma nasıl oluyor ki? Bende olsa da anlamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?