Yav kayıp kardeşimde yokki acaba senle kardeşmiyiz diyeyim.dr dedim bak bnm ağrı eşiği nirvana bi halt anlamiyom kırık parmakla acı olmadan geziyorum sancim olsa anlamam beni ihmal etme:) iç güdüsel olarak anlarsın dedi bende ins dedim :))) arada karnım sertleşir ama ağrı falan hissetmiyorumBendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
Benim kasılmami bilmiyorum sanki boyle mideme oturuyor gibi oluyor ya da bir yere dayanıyor gibi bir sure sonra geciyor
Kulakları çınlasın buradan bi arkadaşım var teminatör müsün diyor :))Yav kayıp kardeşimde yokki acaba senle kardeşmiyiz diyeyim.dr dedim bak bnm ağrı eşiği nirvana bi halt anlamiyom kırık parmakla acı olmadan geziyorum sancim olsa anlamam beni ihmal etme:) iç güdüsel olarak anlarsın dedi bende ins dedim :))) arada karnım sertleşir ama ağrı falan hissetmiyorum
Aaa epeydir varmış. Birsey kullaniyor musun?
Ben kasılmam olursa anlamazsam diye korkuyorum vücudumun normal anlayışı biraz değişik
Herkesin kasılması başladı mı?
Bilmiyorumki malum ben kürtajdan çıkıp yatılı misafir ağırlamiş insanım.anlarım diye umut ediyorum sadece :))Kulakları çınlasın buradan bi arkadaşım var teminatör müsün diyor :))
Aynen benim de öyle karnım geriliyor sertlik oluyor ama acı yok, nefes kesilmesi yok. Acı kesin hissediliyor muymuş acaba :)
Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
Anlamaman imkansız diyor yaşayanlar bilmiyorum ki :)
Geçen doktor kasılman var mı diye sordu o nasıl birşey dedim, demek ki yok yaşasan bilirdin dedi
Yav kayıp kardeşimde yokki acaba senle kardeşmiyiz diyeyim.dr dedim bak bnm ağrı eşiği nirvana bi halt anlamiyom kırık parmakla acı olmadan geziyorum sancim olsa anlamam beni ihmal etme:) iç güdüsel olarak anlarsın dedi bende ins dedim :))) arada karnım sertleşir ama ağrı falan hissetmiyorum
M mucize83Kulakları çınlasın buradan bi arkadaşım var teminatör müsün diyor :))
Aynen benim de öyle karnım geriliyor sertlik oluyor ama acı yok, nefes kesilmesi yok. Acı kesin hissediliyor muymuş acaba :)
Bilmiyorum ki canım araştırdımda pek net bilgi yok internette. Yarın 170e sorarım, elim alıştı zaten bi kaç gün aramasam olmuyor :))))Canım ben oğlumun bakıcısına sigorta yapmıştım sen de o şekilde eş dosta rica etsen yine doğum parası alabilir misin acaba? Tam zamanlı ev hizmeti olarak göstersen...
Nasıl sancı nerende? Bebek yan yatınca ben daha rahat ediyorum, öteki türlü rahime kafa atıyor, o daha sıkıntı verici.Bugun sancim var benimde. Bebek asagiya mi indi yan yatip sirtini asagiya mi verdi bilmiyorum ama yani acayip bir agirlik var ustumde
Nasıl sancı nerende? Bebek yan yatunca ben daha rahat ediyorum, öteki türlü rahime kafa atıyor o daha sıkıntı verici.
Benim de düşük yaptığım gün misafirim vardı bazıları çok ağrılı geçiriyormuş reglden farkı yoktu, bebek küçük diye herhalde.Bilmiyorumki malum ben kürtajdan çıkıp yatılı misafir ağırlamiş insanım.anlarım diye umut ediyorum sadece :))
Bilmiyorum ki kasılma herhalde toplandığı için acıtmaz bence.Normalde yandi aslinda daha dogrusu oturur pozisyondaydi. Ama bugun inledim acidan gobekten alti kaskati oldu ve sagda sertlesti. Sol bos gibiydi ama kaldim oylece tas gibi oldu. Sanci mi toplanma mi kasilma mi hic bilmiyorum ne oldugunu sigamiyo cocugum iceriye artik
Bilmiyorum ki kasılma herhalde toplandığı için acıtmaz bence.
Normalde yandi aslinda daha dogrusu oturur pozisyondaydi. Ama bugun inledim acidan gobekten alti kaskati oldu ve sagda sertlesti. Sol bos gibiydi ama kaldim oylece tas gibi oldu. Sanci mi toplanma mi kasilma mi hic bilmiyorum ne oldugunu sigamiyo cocugum iceriye artik
Tam emin değilim ama 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum cnm. 20 haftadan sonra doktoruma demiştim kasılıyorum diye önemsemedi rahimde bir sıkıntı yok gibi dedi. 25 hafta giib gittiğimde kasılmam oluyor dedim olur normal falan dedi. O an yanından kalkarken taş gibi oldu karnım hocam yine oldu dedim dokundu. Progestan yazdı. 400 mglık vajinal. Hala da oluyor. Ben rahmin büyüdüğü için olduğu kanaatindeyim. Tabi susuzluk stres yorgunluk ve birde ayağım üşüdüğünde.
Gerçekten anlanmayacak bir şey değil cnm. Bir balon düşün cnm normal şişlikte bir tarafından sıktığında diğer taraf sertleşir hatta dokusunda da açılma olur. Onun gibi biraz saçma bir örnek olmuş olabilirbazılarında belim bükük kalıyor açamıyorum. Ama nefes darlığı hiç olmadı. Aman Allah da yaşatmasın
Toplanma benim böyle oluyor cnm ama acıdan ziyada başka bir his tarif edemiyorum. Hatta kademe kademe toplanmasını hissediyorum. Hatta hoşuma bile gidiyorum. İnşallah kötü birşy değildir.
O zaman Progestan kullanıyorum diye başlamadı herhalde. Büyüdükçe hissederimKasilmaysa o zaman olunca sende hissedersin bariz belli cunku resmen karnim sikistirilmis gibiydi. Ustune yatarsinda patlicak gibi olur ya onun icinden olmasi cok degisikti
Progestan ve magnezyum kasilmalari engelliyor azaltiyor hatta hafife indiriyor diyeyim. Masallah sana iyi gidiyosun gercekten eminim 35 36lari gorursunO zaman Progestan kullanıyorum diye başlamadı herhalde. Büyüdükçe hissederim
Benim hosuma gitmedi valla. Yariliyorum doguruyorum sandim yani sigamadim yerime oyle aci verdi. Dog ne kadar aci verebilir acaba onu dusund direkt resmen vajinaya kadar vurdu sanci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?