2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
Yav kayıp kardeşimde yokki acaba senle kardeşmiyiz diyeyim.dr dedim bak bnm ağrı eşiği nirvana bi halt anlamiyom kırık parmakla acı olmadan geziyorum sancim olsa anlamam beni ihmal etme:) iç güdüsel olarak anlarsın dedi bende ins dedim :))) arada karnım sertleşir ama ağrı falan hissetmiyorum

Kulakları çınlasın buradan bi arkadaşım var teminatör müsün diyor :))
Aynen benim de öyle karnım geriliyor sertlik oluyor ama acı yok, nefes kesilmesi yok. Acı kesin hissediliyor muymuş acaba :)

Aaa epeydir varmış. Birsey kullaniyor musun?
Ben kasılmam olursa anlamazsam diye korkuyorum vücudumun normal anlayışı biraz değişik

Tam emin değilim ama 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum cnm. 20 haftadan sonra doktoruma demiştim kasılıyorum diye önemsemedi rahimde bir sıkıntı yok gibi dedi. 25 hafta giib gittiğimde kasılmam oluyor dedim olur normal falan dedi. O an yanından kalkarken taş gibi oldu karnım hocam yine oldu dedim dokundu. Progestan yazdı. 400 mglık vajinal. Hala da oluyor. Ben rahmin büyüdüğü için olduğu kanaatindeyim. Tabi susuzluk stres yorgunluk ve birde ayağım üşüdüğünde.

Gerçekten anlanmayacak bir şey değil cnm. Bir balon düşün cnm normal şişlikte bir tarafından sıktığında diğer taraf sertleşir hatta dokusunda da açılma olur. Onun gibi biraz saçma bir örnek olmuş olabilir bazılarında belim bükük kalıyor açamıyorum. Ama nefes darlığı hiç olmadı. Aman Allah da yaşatmasın

Aynen benim de öyle karnım geriliyor sertlik oluyor ama acı yok, nefes kesilmesi yok. Acı kesin hissediliyor muymuş acaba :)
Bilmiyorumki malum ben kürtajdan çıkıp yatılı misafir ağırlamiş insanım.anlarım diye umut ediyorum sadece :))

Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi

Anlamaman imkansız diyor yaşayanlar bilmiyorum ki :)
Geçen doktor kasılman var mı diye sordu o nasıl birşey dedim, demek ki yok yaşasan bilirdin dedi

Hee bir yukarıda yazdığın gibiyse bana kısmen oluyor bu. Ama ben hep bebeğin hareketlerine, bir noktada toplanmış olmasına falan yoruyordum. Geçen hafta yazlıkta da oldu, yürüyüşe çıkmıştık, yorulmuştum o gün. Bir tek o gerçekten çok yaktı canımı. Ama onun dışındakiler karnımın sertleşmesinden dolayı duyduğum rahatsızlık hissinden ibaret sadece. Hatta rahatsız olunca karnımı dürtekliyorum pozisyon değiştir kızım diye :)

Yemin ederim sesli güldüm.

M mucize83
O mideye dayanma ve bir tarafa sertleşme benim bebiş ile alakalı onu farkettim cnm. Dönüyor sanırım. İki göğüs altında sütyen sıkması gibi bşr baskı oluyor. Arada bir tarafa sertleşir 5-10 sn ondan sonra öbür tarftan tekme atar.

Ya acı değil de ben o an çok yemişimde karnım patlayacakmış hissi oluyor. Bu akşam akıllara ziyan örnekler verdim

Canım ben oğlumun bakıcısına sigorta yapmıştım sen de o şekilde eş dosta rica etsen yine doğum parası alabilir misin acaba? Tam zamanlı ev hizmeti olarak göstersen...
Bilmiyorum ki canım araştırdımda pek net bilgi yok internette. Yarın 170e sorarım, elim alıştı zaten bi kaç gün aramasam olmuyor :))))

Bugun sancim var benimde. Bebek asagiya mi indi yan yatip sirtini asagiya mi verdi bilmiyorum ama yani acayip bir agirlik var ustumde
Nasıl sancı nerende? Bebek yan yatınca ben daha rahat ediyorum, öteki türlü rahime kafa atıyor, o daha sıkıntı verici.

Son düzenleme:
Nasıl sancı nerende? Bebek yan yatunca ben daha rahat ediyorum, öteki türlü rahime kafa atıyor o daha sıkıntı verici.

Normalde yandi aslinda daha dogrusu oturur pozisyondaydi. Ama bugun inledim acidan gobekten alti kaskati oldu ve sagda sertlesti. Sol bos gibiydi ama kaldim oylece tas gibi oldu. Sanci mi toplanma mi kasilma mi hic bilmiyorum ne oldugunu sigamiyo cocugum iceriye artik

Bilmiyorumki malum ben kürtajdan çıkıp yatılı misafir ağırlamiş insanım.anlarım diye umut ediyorum sadece :))
Benim de düşük yaptığım gün misafirim vardı bazıları çok ağrılı geçiriyormuş reglden farkı yoktu, bebek küçük diye herhalde.
Gercekten Çok merak ediyorum kasılmayı hissedecek miyiz, inşallah ederiz önemli o ya

Bilmiyorum ki kasılma herhalde toplandığı için acıtmaz bence.

Toplanma benim böyle oluyor cnm ama acıdan ziyada başka bir his tarif edemiyorum. Hatta kademe kademe toplanmasını hissediyorum. Hatta hoşuma bile gidiyorum. İnşallah kötü birşy değildir.

Bende de kasılmalar oluyor. Onun dışında bir de bazen sanki bebek kayıyor gibi bi his oluyor tam tarif edemiyorum. Birde 2yaşımda oğlumu kaldırmak zorunda kalıyorum bazen önümde uyuşukluk gibi bişey oluyor nasıl tarif edilir bilmiyorum ama benzer durumu yaşayan var mı?

Toplanma benim böyle oluyor cnm ama acıdan ziyada başka bir his tarif edemiyorum. Hatta kademe kademe toplanmasını hissediyorum. Hatta hoşuma bile gidiyorum. İnşallah kötü birşy değildir.

Benim hosuma gitmedi valla. Yariliyorum doguruyorum sandim yani sigamadim yerime oyle aci verdi. Dog ne kadar aci verebilir acaba onu dusund direkt resmen vajinaya kadar vurdu sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…