İlk defa mı oldu peki
Doktorum kasılma için progestan kullanıyorsun yeterli, başka birşey vermiycem dedi.Progestan ve magnezyum kasilmalari engelliyor azaltiyor hatta hafife indiriyor diyeyim. Masallah sana iyi gidiyosun gercekten eminim 35 36lari gorursun
Doktorum kasılma için progestan kullanıyorsun yeterli, başka birşey vermiycem dedi.
İnşallah canım ben de öyle hissediyorum, inşallah Allah'ta öyle nasip eder.
Magnezyum içiyordum bırakırdı, maden suyunu mecbur içiyorum midemi rahatlatıyor biraz.Olcak insallah bebekler bizden daha gucluler. Bu kadar dikkat ediyosun eminim uzmeyecektir seni. Magnezyum vermediyse gunde 1 tane maden suyu icebilirsin oda kasilmayi azaltiyo hemde mineral alirsin senin icin faydali olur
Bende de kasılmalar oluyor. Onun dışında bir de bazen sanki bebek kayıyor gibi bi his oluyor tam tarif edemiyorum. Birde 2yaşımda oğlumu kaldırmak zorunda kalıyorum bazen önümde uyuşukluk gibi bişey oluyor nasıl tarif edilir bilmiyorum ama benzer durumu yaşayan var mı?
Maşalah bende hala devam kasılmalar. Hatta her gün en az 1 soda. Yapmasam doğuracam herhaldeProgestan ve magnezyum kasilmalari engelliyor azaltiyor hatta hafife indiriyor diyeyim. Masallah sana iyi gidiyosun gercekten eminim 35 36lari gorursun
Ilk defa oldu. Zaten tekmelerj bile ben 23 24 te hissetmeye basladim net bi sekilde. Ama bu hissettigimi begenmedim otursam mi kalksam mi uzansam mi karar veremedim o derece aci verdi
Magnezyum içiyordum bırakırdı, maden suyunu mecbur içiyorum midemi rahatlatıyor biraz.
Bu arada renni yi gece yatarken 2 ölçek içip, gün içerisinde gaviscon içtim mide yanmam yine oluyor ama üst noktalarda değil haberin olsun. Doktoruna sorup bu deneyebilirsin
Ben de anlamıyorum kasılma ne? Bi de 3. gebelik olacakAnlamaman imkansız diyor yaşayanlar bilmiyorum ki :)
Geçen doktor kasılman var mı diye sordu o nasıl birşey dedim, demek ki yok yaşasan bilirdin dedi
O kayma hissi bende de oluyor. Yer değiştiriyor sanrıım. Uyuşukluk tarzı bir his hiç yaşamadım. Göbeğinde mi oluyor uyuşukluk hissi cnm.
Maşalah bende hala devam kasılmalar. Hatta her gün en az 1 soda. Yapmasam doğuracam herhalde
Hayrılsun kötüye yorma sen yine de. Belki yaşadığın sinir stres vs birşeyden etkilenmişsindir.
Ben senden önde olduğuma göre bekleyelim bakalım ben hissedersem hbr ederim :)))Benim de düşük yaptığım gün misafirim vardı bazıları çok ağrılı geçiriyormuş reglden farkı yoktu, bebek küçük diye herhalde.
Gercekten Çok merak ediyorum kasılmayı hissedecek miyiz, inşallah ederiz önemli o ya
Aha yandık desene S sebis hissetmeyen varmış bizden ümidim kesildi :)Ben de anlamıyorum kasılma ne? Bi de 3. gebelik olacakGerçi sancı çıkarken de ebe çoğu kişi bağırır dediği noktada tık yoktu.
Pullubiber e ne oldu bilginiz var mı? Üzgün yazıyordu nikinde.
Dogurmazsin insallah bebek buyuyup derin gerildigi icinde sancin oluyo olabilir bence ciddi seyler olmaz insallah
benimde nerdeyse 25. haftadan beri var ve yaşasan kesin anlarsın canım. Karnım o kadar sertleşiyoki taş gibi oluyo ama kısa süreli. Hissettiğimde hemen hareket ediyorum yada karnıma dokunup okşuyorum sonra geçiyo :) Doktoruma da anlattım bu şekilde geçiyo diye o zaman yalancı kasılma yaşıyosun geçmediğinde gerçeğidir dedi.Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
Amin cnm doktorum bir sıkıntı görse söylerd sanırım. 35 haftada progestanı bırakacağız dedi. Magnezyum devam. Kasılamalarmdüzensiz olduğu ve çeşitli etkenler ile arttığı için gönlüm bir tık rahat. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.
Bizim haftalar için günde 3 defa normalmis, aslında hiç ihtiyacım yok, olmasını istemiyorum tabi ,varlığı huzursuz eder de, ya anlamaz önlem alamazsam diye endişe ettimbenimde nerdeyse 25. haftadan beri var ve yaşasan kesin anlarsın canım. Karnım o kadar sertleşiyoki taş gibi oluyo ama kısa süreli. Hissettiğimde hemen hareket ediyorum yada karnıma dokunup okşuyorum sonra geçiyo :) Doktoruma da anlattım bu şekilde geçiyo diye o zaman yalancı kasılma yaşıyosun geçmediğinde gerçeğidir dedi.
:)) haklısınBakacaz cnm şimdi ne desem bilemedim kasılmayı bosver çıkacağını anlayalım yeter :)))
Ben ilk hissettiğimde anlamadım doktoruma sormuştum hemen bi gariplik var bende diye bana gülerek anlatmıştı. Anlarsın canım sende endişe etme bence. Ama benim hiç canım acımıyo yada nefesim kesilme derecesinde olmuyor. Sadece karnımın içinde aniden bi taş beliriyo, yerinden oynamıyo gibi oluyor. Rahatsızlık verdiği için hissedersin sendeBizim haftalar için günde 3 defa normalmis, aslında hiç ihtiyacım yok, olmasını istemiyorum tabi ,varlığı huzursuz eder de, ya anlamaz önlem alamazsam diye endişe ettim
benimde nerdeyse 25. haftadan beri var ve yaşasan kesin anlarsın canım. Karnım o kadar sertleşiyoki taş gibi oluyo ama kısa süreli. Hissettiğimde hemen hareket ediyorum yada karnıma dokunup okşuyorum sonra geçiyo :) Doktoruma da anlattım bu şekilde geçiyo diye o zaman yalancı kasılma yaşıyosun geçmediğinde gerçeğidir dedi.
Aynen canım oluyor. Hatta bazen üzülüyorum. Çünkü kendi kendine göbeğimin içinde büyüyor kuzucum. Ne konuşmaya vaktim oluyor ne sevmeyeÖyle oluyor dimi benmi cok bosluyorum falan diye dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?