2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Progestan ve magnezyum kasilmalari engelliyor azaltiyor hatta hafife indiriyor diyeyim. Masallah sana iyi gidiyosun gercekten eminim 35 36lari gorursun
Doktorum kasılma için progestan kullanıyorsun yeterli, başka birşey vermiycem dedi.
İnşallah canım ben de öyle hissediyorum, inşallah Allah'ta öyle nasip eder.

Doktorum kasılma için progestan kullanıyorsun yeterli, başka birşey vermiycem dedi.
İnşallah canım ben de öyle hissediyorum, inşallah Allah'ta öyle nasip eder.

Olcak insallah bebekler bizden daha gucluler. Bu kadar dikkat ediyosun eminim uzmeyecektir seni. Magnezyum vermediyse gunde 1 tane maden suyu icebilirsin oda kasilmayi azaltiyo hemde mineral alirsin senin icin faydali olur

Olcak insallah bebekler bizden daha gucluler. Bu kadar dikkat ediyosun eminim uzmeyecektir seni. Magnezyum vermediyse gunde 1 tane maden suyu icebilirsin oda kasilmayi azaltiyo hemde mineral alirsin senin icin faydali olur
Magnezyum içiyordum bırakırdı, maden suyunu mecbur içiyorum midemi rahatlatıyor biraz.
Bu arada renni yi gece yatarken 2 ölçek içip, gün içerisinde gaviscon içtim mide yanmam yine oluyor ama üst noktalarda değil haberin olsun. Doktoruna sorup bu deneyebilirsin

O kayma hissi bende de oluyor. Yer değiştiriyor sanrıım. Uyuşukluk tarzı bir his hiç yaşamadım. Göbeğinde mi oluyor uyuşukluk hissi cnm.

Progestan ve magnezyum kasilmalari engelliyor azaltiyor hatta hafife indiriyor diyeyim. Masallah sana iyi gidiyosun gercekten eminim 35 36lari gorursun
Maşalah bende hala devam kasılmalar. Hatta her gün en az 1 soda. Yapmasam doğuracam herhalde

Ilk defa oldu. Zaten tekmelerj bile ben 23 24 te hissetmeye basladim net bi sekilde. Ama bu hissettigimi begenmedim otursam mi kalksam mi uzansam mi karar veremedim o derece aci verdi

Hayrılsun kötüye yorma sen yine de. Belki yaşadığın sinir stres vs birşeyden etkilenmişsindir.

Bi deneyeyim. Bayrama girmeden 1 sise surup aldim hani kapali heryer diye varya gunde 4 kasik ictigim oldu da banamisin demedi. 3 gundur yanmam azaldi. Sanirim bebegin konumu cok onemli yaa yer degistiriyo heralde rahat birakiyo midemi. Korkuyorum baslicak diye cunku cikariyorum gece cok kotu cok. Bide yeni bi yontem deniyorum aksam 6dan sonra kati cigneme gerektiren sey yemiyorum bide sakiz cigniyorum. Sakizda asiti azaltiyomus. Neler neler deniyorum resmen :)) bi daha kini dedigin gibi renni alcam bakalim o nasil yapcak

Anlamaman imkansız diyor yaşayanlar bilmiyorum ki :)
Geçen doktor kasılman var mı diye sordu o nasıl birşey dedim, demek ki yok yaşasan bilirdin dedi
Ben de anlamıyorum kasılma ne? Bi de 3. gebelik olacak Gerçi sancı çıkarken de ebe çoğu kişi bağırır dediği noktada tık yoktu.
Pullubiber e ne oldu bilginiz var mı? Üzgün yazıyordu nikinde.

Dogurmazsin insallah bebek buyuyup derin gerildigi icinde sancin oluyo olabilir bence ciddi seyler olmaz insallah

Ben senden önde olduğuma göre bekleyelim bakalım ben hissedersem hbr ederim :)))

Ben de anlamıyorum kasılma ne? Bi de 3. gebelik olacak Gerçi sancı çıkarken de ebe çoğu kişi bağırır dediği noktada tık yoktu.
Pullubiber e ne oldu bilginiz var mı? Üzgün yazıyordu nikinde.
Aha yandık desene S sebis hissetmeyen varmış bizden ümidim kesildi :)
2 sinde hissetmediysen çokta lazım değildir belki kasılma.
Polemik yoksa, kural ihlali falandır, görüştükleri vardı sorarlar.

Dogurmazsin insallah bebek buyuyup derin gerildigi icinde sancin oluyo olabilir bence ciddi seyler olmaz insallah

Amin cnm doktorum bir sıkıntı görse söylerd sanırım. 35 haftada progestanı bırakacağız dedi. Magnezyum devam. Kasılamalarmdüzensiz olduğu ve çeşitli etkenler ile arttığı için gönlüm bir tık rahat. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
benimde nerdeyse 25. haftadan beri var ve yaşasan kesin anlarsın canım. Karnım o kadar sertleşiyoki taş gibi oluyo ama kısa süreli. Hissettiğimde hemen hareket ediyorum yada karnıma dokunup okşuyorum sonra geçiyo :) Doktoruma da anlattım bu şekilde geçiyo diye o zaman yalancı kasılma yaşıyosun geçmediğinde gerçeğidir dedi.

Aha yandık desene S sebis hissetmeyen varmış bizden ümidim kesildi :)
2 sinde hissetmediysen çokta lazım değildir belki kasılma.
Polemik yoksa, kural ihlali falandır, görüştükleri vardı sorarlar.
Bakacaz cnm şimdi ne desem bilemedim kasılmayı bosver çıkacağını anlayalım yeter :)))

Amin insallah saglicakla vaktinde gelirler insallah

Bizim haftalar için günde 3 defa normalmis, aslında hiç ihtiyacım yok, olmasını istemiyorum tabi ,varlığı huzursuz eder de, ya anlamaz önlem alamazsam diye endişe ettim

Bizim haftalar için günde 3 defa normalmis, aslında hiç ihtiyacım yok, olmasını istemiyorum tabi ,varlığı huzursuz eder de, ya anlamaz önlem alamazsam diye endişe ettim
Ben ilk hissettiğimde anlamadım doktoruma sormuştum hemen bi gariplik var bende diye bana gülerek anlatmıştı. Anlarsın canım sende endişe etme bence. Ama benim hiç canım acımıyo yada nefesim kesilme derecesinde olmuyor. Sadece karnımın içinde aniden bi taş beliriyo, yerinden oynamıyo gibi oluyor. Rahatsızlık verdiği için hissedersin sende

Aynen cnm. 3-5 sn oluyor aşağı yukarı. Bir ara uzadı 10 sn fln sürdü. Biraz terettüm ettim ama sonra yine kısaldı. Oturup kalkarken veya ayaktayken bir anda oturunca daha sık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…