2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım sağol

Kızlar bende bugün etiket ve kapı süsü görsellerini seçtim pc den. Eşim matbaacı olduğu için ona yaptırıyorum etiketleri falan.
Kapı süsü olarak bu resmi düşündüm. Üzerinede “ hayatta en büyük şans iki kız kardeşe sahip olmaktır.” Yada “ onlar artık 3 kız kardeş. Elif Esma Zümra” yazdırıcam. Sonradan odalarına çerçeve yaptırcam.

Sen tedaviyle iyilesmissin bidaha ayni seyleri yasarsan en azindan neler yapman gerektigini bilirsin az cok. aslnda eslerimizn yaklasmamasinin mantikli bi aciklamasi var onlara gore. ilk iliskide belki zorlanirsinda sonra duzelirsin hic aklina kotu dusunceler getirme. Bende normal dogum diyorumda is cati muayenesinde degisebilir vazgecebilirim yani :) Allah hepimize hayirli, saglikli ve kolay dogum nasip etsin

Yok canım senin durumlar belli, hani bazisinin eşi dostunun bakkalı manavı felan varsa oraya yaptırmak daha kolay olur dedim. Ama emiranın dediğide mantıklı olursa öyle yapcam.

Gunaydın Kızlar
Çalışan anneler doğumdan sonra böyle bir hakkınızda var kullanın bence. Ekledim ekran görüntülerini.

Eklentiler

• 3B54ED98-D3A0-4048-9D82-10A2A1AA64D0.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 5295FE4D-46B6-41AC-9BBF-00DDA8B50E3C.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 54
günaydın kızlaar, Zafer bayramınız kutlu olsun. çalışanlara Allah kolaylık versin
pullucum senin kız kahvaltıyı erken hazırlamış maşallahh

Herkesin kasılması başladı mı?
ben nasıl oluyo bilmiyorum ama anlatılanlar bende de olmadı daha
bende zaten vardı canım ama alışmştım ona. şimdi yenileri eklenmiş. kaç senedir artmayan şey arttı

pinkstrap Sebiss
Kızlar benim geçen hafta yalancı sancım oldu. Bebek önce toplanıyordu bir yere (sancı geleceğini anlıyordum) sonra birden karnım sıkışıyor ve aşağıya doğru basılıyor gibi bir his oluyordu. En az 30saniye en fazla 2dakika o sıkışma ve baskı hissi sürüyor (ne yaparsam yapayım geçmiyor ve o acı varken ayağa kalkmam mümkün olmuyordu) ve bir sonrakine kadar hiçbir şeyim olmuyordu. Bebek de sanki o baskıdan dolayı korkmuş gibi yukarı yukarı vuruyordu.

Ablama bunu anlattığımda doğum sancısında Salihte de aynısını yaşadığını, hatta bebek korkup yukarı kaçmaya çalışıyormuş gibi düşündüğünü söyledi.

Benim yalancı sancıların dakika aralığı düzensizdi. Saatte 4kere geliyordu ama gelişigüzel. O yüzden korkmadım. Bu sancıyla normal hayatıma devam edemezdim, gece 2-2 buçuğa kadar uyuyamadım sancı geçene kadar mesela (progestan almıştım ve aşırı uykusuzdum, ona rağmen) ama yine de daha şiddetli adet sancısı çektiğimi bilirim ben de.

Zaten ablam Emira SY de suyun gelene kadar olan kısımda öyle çok korkulacak bir şey yok, su geldikten sonra esas doğum başlıyor diyor. Onun da acı eşiği yüksektir.

Benim arkadaş doğumun başladığını anlamamış adet sancisi gibi hafiften bir sancim vardı onemsemedim dedi. Duzenli olup olmadığını ölçmek aklina gelince anlamış ve gece 3 te hastaneye kosturmuslar. Suyunu patlatmislar, 3 kere ikindim çıktı bebek meger dogum başlamış diyordu ki kendisi tedavilerle zor hamile kalmis biriydi, sezeryan düşünüyordu fırsat olmamış bile. Bunu anlattığından beri dogururken anlamazsam diye korkuyorum

Sagol tatlim darisi ugrasanlarin basina eksiklerimizide aldinmi ttamamdir bu is

Herkesin kasılması başladı mı?
Geçen hafta kasıklarıma doğru bir gerginlik olmuştu sanırım bebek yer açıyordu kendini o germe durumu biraz canımı yaktı. Bu hafta normal geçti ama yürürken penguen gibi yürümeye başladım paytak paytak göbüş öne doğru ağırlık yapıyor :) kızlar 29 ekim doğum düşünüyorum bu yüzden tam 2 ayım kaldı haydi bismillah

Aynen ole sıkıntı yaratiyorsa zaten ssk dada yapiyorlar ameliyati

Aynen canım oluyor. Hatta bazen üzülüyorum. Çünkü kendi kendine göbeğimin içinde büyüyor kuzucum. Ne konuşmaya vaktim oluyor ne sevmeye
Bende öyle yaa daha düzgün bi psikolojiyle iki Allahın kelamını etmedik, içerden diyordur ne soğuk bi kadın insan arada sorar nasılsın kızım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…