Kendi gelmeden kokusu gelsin dedimpinkstrap Allahtan burnum koku aliyo :))))
İnşallah canım sağolBen ilk hissettiğimde anlamadım doktoruma sormuştum hemen bi gariplik var bende diye bana gülerek anlatmıştı. Anlarsın canım sende endişe etme bence. Ama benim hiç canım acımıyo yada nefesim kesilme derecesinde olmuyor. Sadece karnımın içinde aniden bi taş beliriyo, yerinden oynamıyo gibi oluyor. Rahatsızlık verdiği için hissedersin sende
Sen tedaviyle iyilesmissin bidaha ayni seyleri yasarsan en azindan neler yapman gerektigini bilirsin az cok. aslnda eslerimizn yaklasmamasinin mantikli bi aciklamasi var onlara gore. ilk iliskide belki zorlanirsinda sonra duzelirsin hic aklina kotu dusunceler getirme. Bende normal dogum diyorumda is cati muayenesinde degisebilir vazgecebilirim yani :) Allah hepimize hayirli, saglikli ve kolay dogum nasip etsinBiraz NATO mermer NATO kafa benim ki kendisi de gördü tedavi olurken bi sürü kadın bu dertten muzdarip . Ay maşallah ben daha hiç çatı muayenesi falan yapmadan söyleyeceğim. Vajinismus geçirdim panik atak var yapmak istemiyorum diye . Bir yandan da acayip korkuyorum bebek kendiliğinden gelir diye bakalim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)
Ben zayıflayınca öyle olmuştu bide mağlum oğlum 2,5 yaşına kdr emzik yaptı beniAbooo öyle mi oluyo kız sonradan
Yok canım senin durumlar belli, hani bazisinin eşi dostunun bakkalı manavı felan varsa oraya yaptırmak daha kolay olur dedim. Ama emiranın dediğide mantıklı olursa öyle yapcam.O sabahtan almış canım randevuyu malesef ben çalışıyorum cumartesi günü. O da nereida hanıma gidecek evet. Eşim doktoru görsün ondan sonra fiyat için konuşalım dedi. Zaten ben 30. Haftasida gidicem olmadı onlarda araba olmadığı için biz giderken gelirler konuşulur. Marmaraparktan oraya vesait yok o yüzden o sıcskta da çıkasım gelmedi valla
Anladım canım inşallah üçümüzün birbirine faydası olur fiyatta :))
Malesefki canım olsa hallederdik hemen. Bizim patronunda yanaşacağını sanmam adam gelir gelmez bugün bana direkt hamileliğin nasıl gidiyo sıkıntı varmı hala ne durumdasın dedi..
elden ödeyemezmisin acaba, yada tanıdığın esnaf bakkal lokanta falan yokmu rica etsen onlara..
ben nasıl oluyo bilmiyorum ama anlatılanlar bende de olmadı dahaHerkesin kasılması başladı mı?
bende zaten vardı canım ama alışmştım ona. şimdi yenileri eklenmiş. kaç senedir artmayan şey arttıBak almışsın cnm daha önce. Sıkma canını o yüzden. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da.
Bende 2 ay kadar önce yaşadım ilk defa. Aman Allahım o nasıl bir acı. Off off. Bende ishal ile olmuştu. Doktor krem verdi. Bir buçuk güne rahatlattı. İstersen doktoruna söyle cnm.
Benim arkadaş doğumun başladığını anlamamışBenim de düşük yaptığım gün misafirim vardı bazıları çok ağrılı geçiriyormuş reglden farkı yoktu, bebek küçük diye herhalde.
Gercekten Çok merak ediyorum kasılmayı hissedecek miyiz, inşallah ederiz önemli o ya
Sağlıkla gelsin güle güle giysin ufaklıkKendi gelmeden kokusu gelsin dedimpinkstrap Allahtan burnum koku aliyo :))))
Ben zayıflayınca öyle olmuştu bide mağlum oğlum 2,5 yaşına kdr emzik yaptı beni
Eğer sönerse benimkiler gibi gerdirirsin en kötü yukarı toplatırsın bir dizi operasyonlaKucultturmek şart olcak desene
Aynen canim ole bide ole hareketliki sev beni diyo resmen ama hep bisey cikiyo unutuyorumAynen canım oluyor. Hatta bazen üzülüyorum. Çünkü kendi kendine göbeğimin içinde büyüyor kuzucum. Ne konuşmaya vaktim oluyor ne sevmeye
Sagol tatlim darisi ugrasanlarin basina eksiklerimizide aldinmi ttamamdir bu isMaşallah canım ne kadar büyütmüşsün kuzunu
Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yorulmuşsun ama değmiş bak neredeyse her işin bitmiş elhamdulillah
Biraz daha farklı modeller beğeniyorum ben aslında. Bir seçsem o zaman atarım ciciler grubuna
Çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda siz de gebelik müjdenizi alırsınız. Nereida hanımdan çok memnun kaldık, genel olarak hastane de güzel. Tavsiye ederim yani. İnşallah vesile olur...
Canım benim sigortadan dolayı zaten bankayla anlaşmalı fiyat oluyor. O açıdan şanslıyım ama size katkım olmayacaktır... Ama biz konuşmaya gittiğimizde fiyatlandırmadakiler çok pozitifti, ablam için sorduğumda sgkya da fiyat konusunda yardımcı oluyoruz, hiç çekinmeyin gelin konuşalım dediler. O yüzden vakit kaybetmeden gidip konuşalım istiyorum, fiyatı önceden konuşurdanız belki anlaşma yapıp fiyat kitleme filan yapılır. Fotoğrafçı için de aynısı söz konusu, önceden anlaşırsak zam filan da olmaz.
Çok teşekkür ederim canım, alayım inşallah ya dediğin gibi iade yaparım olmadı
Geçen hafta kasıklarıma doğru bir gerginlik olmuştu sanırım bebek yer açıyordu kendini o germe durumu biraz canımı yaktı. Bu hafta normal geçti ama yürürken penguen gibi yürümeye başladım paytak paytak göbüş öne doğru ağırlık yapıyor :) kızlar 29 ekim doğum düşünüyorum bu yüzden tam 2 ayım kaldı haydi bismillahHerkesin kasılması başladı mı?
Aynen ole sıkıntı yaratiyorsa zaten ssk dada yapiyorlar ameliyatiBen seyretmedim o yüzden korkum yok ama ilerisi için gerçekten zor . Ben bu konuda teyzeme çekmişim şimdi onda hep sırt ağrısı, boyun fıtığı falan hepsi var çok zorlaniyo. O yüzden ilerde kucultturmek istiyorum şimdi bile çok ağrım oluyo .
Bende öyle yaa daha düzgün bi psikolojiyle iki Allahın kelamını etmedik, içerden diyordur ne soğuk bi kadın insan arada sorar nasılsın kızım diye :)Aynen canım oluyor. Hatta bazen üzülüyorum. Çünkü kendi kendine göbeğimin içinde büyüyor kuzucum. Ne konuşmaya vaktim oluyor ne sevmeye
Eğer sönerse benimkiler gibi gerdirirsin en kötü yukarı toplatırsın bir dizi operasyonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?