2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım kaç haftalık oluyor o zaman 29 ekimde? Bizim tahmini Doğum tarihimiz 15 kasım ama benimde mecbur sezeryan olacak kaçında olur ki Doğum?

Canım kaç haftalık oluyor o zaman 29 ekimde? Bizim tahmini Doğum tarihimiz 15 kasım ama benimde mecbur sezeryan olacak kaçında olur ki Doğum?
Benim biraz karışık erken döllenme oldu o yuzden mesela son adet tarihim 09 şubat, ama benimle aynı tarihe sahip olandan önce hamile kalmışım. O yuzden 18i değilde aslında 11kasım muhtemel doğumum. O yuzden 38 den itibaren doğum olabiliyor gelişimini tamamlamış oluyor. Ama örnek veriyorum cocuğun gelişimi geride kalmıştır ya da yeterli kiloya gelişime yetişememiştir o zaman doktor diyebilir biraz daha dursun diye. Yani tamamen ilerleyen haftalarda netleşebilecek bi durum. Ama normal şartlarda 29 ekim bana uyuyor diye o tarihi düşünüyorum:)

Selam afifecim yeni farkettim burda olduğunu. Nasılsın. Ne durumdasın... ben atladım son durumu.

Bende anlamadım doğum sancısını, korkum ondan zaten, o kadar hafifti ki gaz sancısı sandım bütün gece artı ertesi gün öğlene kadar sancim oldu ama kesinlikle anlatilan sancilarla alakasi yoktu, bebek çok sakin diye doktora gittim açılmam olmuş. 4-5 cm açılmaya kadar doğum diyeceğim sancim olmadı gerisinde sezeryana aldılar zaten hangi noktada yaşayacaktım hiç bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı acaba arkadaşında? Bizim durumda anlamadan açılma oluyor, hem bulunmaz şans hem tehlikeli işte :)

Anladım canım benim de ultrasonda 3 gün önde gidiyor ama son adet tarihini baz alarak bakıyoruz :) ay sonu kontrolüm var o zaman konuşuruz herhalde tarihi :)
O zaman kasımın başında olur benimkisi

Peki senin ikinci Doğumun nasıl olacak canım sezeryan mı normal mi? Dikiş olduğundan soruyorum

Hic zannetmiyorum çünkü sürekli kontrol altındaydı pimpirikli de bir insandı. Tek sorunu şekeri çıkmıştı ve diyet yapıyordu, bayağı 40 kilo kadar minicik bir kadındı.
Bir de herkes anlamaman imkansız diyor ama o kadar sanci da olmayabiliyor demek ki.

Peki senin ikinci Doğumun nasıl olacak canım sezeryan mı normal mi? Dikiş olduğundan soruyorum
Normal istedim ama sezeryan çok yeni olduğu için yapamam dedi. Sezeryanla doğum yaptırıp dikişide o zaman alacak.
Diğeri sezeryan olmasa 36. Hafta dikişi alıp, normal doğumun başlamasını bekleyecekti

Bendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
hahaha bende kasiliyormusum haberim yok hic kasilmam yok diyrodum bu tarif ettigin kasilmaymis dun doktora sordum ama nstde benimkinhic kasilma :) 25 e yakin 3 kere falan kasilmam olmus onlarida ben hissetmedim :) ama farkettigim bisey var su icmedigimde daha cokkasiliyorum

Ritimleri, süresini kontrol etmek lazım, kesinlikle herkes aynı derece hissetmiyor, bazı insanlar parmağı kesilse organ nakli olmuş gibi davranır biliyorsun nasıl onun çektiği acıya güveneceksin :) E bende hic cekmedim Benimkine de güvenemezsin. Gözün saatte olacak mecbur, tekrar ediyorsa doğum sancısıdır

Aa iyi ne güzel rahatsız etmiyor nstye neden girdin? 31 de mi başlıyor sorun mu vardı?

kızlar arkadaşımız ciciler tarafına soru sormuş ama ben bu tarafa taşıdım oradan gözükmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…