- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Aynen ole sıkıntı yaratiyorsa zaten ssk dada yapiyorlar ameliyati
Sizden çıkanlarda telef olmasın biz küçük memelilere takviye edilsinBaşka yaptırmak olan olursa toplu gidelim doktora belki indirim yaparlar toplu gidince
Kuzenimle
Geçen hafta kasıklarıma doğru bir gerginlik olmuştu sanırım bebek yer açıyordu kendini o germe durumu biraz canımı yaktı. Bu hafta normal geçti ama yürürken penguen gibi yürümeye başladım paytak paytak göbüş öne doğru ağırlık yapıyor :) kızlar 29 ekim doğum düşünüyorum bu yüzden tam 2 ayım kaldı haydi bismillah
Sizden çıkanlarda telef olmasın biz küçük memelilere takviye edilsin
Sizden çıkanlarda telef olmasın biz küçük memelilere takviye edilsin
Pullucum banlanmis sanırım kuzum ondan yazmadı bide kızı evde bugün full yoğunkızlar pulluya noldu ya? yazdım ama daha cevap vermedi bilen varmı acaba
yok canım özelden yazdım ona ama daha görmedi. kızı sabahın 7sinde oyun oynuyodu oyuncak mutfağındaPullucum banlanmis sanırım kuzum ondan yazmadı bide kızı evde bugün full yoğun
Benim biraz karışık erken döllenme oldu o yuzden mesela son adet tarihim 09 şubat, ama benimle aynı tarihe sahip olandan önce hamile kalmışım. O yuzden 18i değilde aslında 11kasım muhtemel doğumum. O yuzden 38 den itibaren doğum olabiliyor gelişimini tamamlamış oluyor. Ama örnek veriyorum cocuğun gelişimi geride kalmıştır ya da yeterli kiloya gelişime yetişememiştir o zaman doktor diyebilir biraz daha dursun diye. Yani tamamen ilerleyen haftalarda netleşebilecek bi durum. Ama normal şartlarda 29 ekim bana uyuyor diye o tarihi düşünüyorum:)Canım kaç haftalık oluyor o zaman 29 ekimde? Bizim tahmini Doğum tarihimiz 15 kasım ama benimde mecbur sezeryan olacak kaçında olur ki Doğum?
Selam afifecim yeni farkettim burda olduğunu. Nasılsın. Ne durumdasın... ben atladım son durumu.Canım benim de önceden sadece tahlile bakıp antibiyotik defalarca verdiler kullandım ama şu an Hacettepede tahlilde iltihap görünürse hemen kültür yapıyorlar o temiz çıkınca da hiçbir şey vermiyorlar Önemli olan bakterinin üremesi zannedersem.
Bende anlamadım doğum sancısını, korkum ondan zaten, o kadar hafifti ki gaz sancısı sandım bütün gece artı ertesi gün öğlene kadar sancim oldu ama kesinlikle anlatilan sancilarla alakasi yoktu, bebek çok sakin diye doktora gittim açılmam olmuş. 4-5 cm açılmaya kadar doğum diyeceğim sancim olmadı gerisinde sezeryana aldılar zaten hangi noktada yaşayacaktım hiç bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı acaba arkadaşında? Bizim durumda anlamadan açılma oluyor, hem bulunmaz şans hem tehlikeli işte :)Benim arkadaş doğumun başladığını anlamamışadet sancisi gibi hafiften bir sancim vardı onemsemedim dedi. Duzenli olup olmadığını ölçmek aklina gelince anlamış ve gece 3 te hastaneye kosturmuslar. Suyunu patlatmislar, 3 kere ikindim çıktı bebek meger dogum başlamış diyordu ki kendisi tedavilerle zor hamile kalmis biriydi, sezeryan düşünüyordu fırsat olmamış bile. Bunu anlattığından beri dogururken anlamazsam diye korkuyorum
Benim biraz karışık erken döllenme oldu o yuzden mesela son adet tarihim 09 şubat, ama benimle aynı tarihe sahip olandan önce hamile kalmışım. O yuzden 18i değilde aslında 11kasım muhtemel doğumum. O yuzden 38 den itibaren doğum olabiliyor gelişimini tamamlamış oluyor. Ama örnek veriyorum cocuğun gelişimi geride kalmıştır ya da yeterli kiloya gelişime yetişememiştir o zaman doktor diyebilir biraz daha dursun diye. Yani tamamen ilerleyen haftalarda netleşebilecek bi durum. Ama normal şartlarda 29 ekim bana uyuyor diye o tarihi düşünüyorum:)
Bende anlamadım doğum sancısını, korkum ondan zaten, o kadar hafifti ki gaz sancısı sandım bütün gece artı ertesi gün öğlene kadar sancim oldu ama kesinlikle anlatilan sancilarla alakasi yoktu, bebek çok sakin diye doktora gittim açılmam olmuş. 4-5 cm açılmaya kadar doğum diyeceğim sancim olmadı gerisinde sezeryana aldılar zaten hangi noktada yaşayacaktım hiç bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı acaba arkadaşında? Bizim durumda anlamadan açılma oluyor, hem bulunmaz şans hem tehlikeli işte :)
Hic zannetmiyorum çünkü sürekli kontrol altındaydı pimpirikli de bir insandı. Tek sorunu şekeri çıkmıştı ve diyet yapıyordu, bayağı 40 kilo kadar minicik bir kadındı.Bende anlamadım doğum sancısını, korkum ondan zaten, o kadar hafifti ki gaz sancısı sandım bütün gece artı ertesi gün öğlene kadar sancim oldu ama kesinlikle anlatilan sancilarla alakasi yoktu, bebek çok sakin diye doktora gittim açılmam olmuş. 4-5 cm açılmaya kadar doğum diyeceğim sancim olmadı gerisinde sezeryana aldılar zaten hangi noktada yaşayacaktım hiç bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği mi vardı acaba arkadaşında? Bizim durumda anlamadan açılma oluyor, hem bulunmaz şans hem tehlikeli işte :)
Normal istedim ama sezeryan çok yeni olduğu için yapamam dedi. Sezeryanla doğum yaptırıp dikişide o zaman alacak.Peki senin ikinci Doğumun nasıl olacak canım sezeryan mı normal mi? Dikiş olduğundan soruyorum
hahaha bende kasiliyormusum haberim yok hic kasilmam yok diyrodum bu tarif ettigin kasilmaymis dun doktora sordum ama nstde benimkinhic kasilma :) 25 e yakin 3 kere falan kasilmam olmus onlarida ben hissetmedim :) ama farkettigim bisey var su icmedigimde daha cokkasiliyorumBendensin :) Ya işte anlatıyorlar, bebek bir yere toplanıyormuş, karın sertleşiyor, karnını sıkıyorlar gibi hisediyormuşsun nefesin kesiliyormuş. Ya böyle hissetmezsem endişesi var şimdi
Ritimleri, süresini kontrol etmek lazım, kesinlikle herkes aynı derece hissetmiyor, bazı insanlar parmağı kesilse organ nakli olmuş gibi davranır biliyorsun nasıl onun çektiği acıya güveneceksin :) E bende hic cekmedim Benimkine de güvenemezsin. Gözün saatte olacak mecbur, tekrar ediyorsa doğum sancısıdırHic zannetmiyorum çünkü sürekli kontrol altındaydı pimpirikli de bir insandı. Tek sorunu şekeri çıkmıştı ve diyet yapıyordu, bayağı 40 kilo kadar minicik bir kadındı.
Bir de herkes anlamaman imkansız diyor ama o kadar sanci da olmayabiliyor demek ki.
Aa iyi ne güzel rahatsız etmiyor nstye neden girdin? 31 de mi başlıyor sorun mu vardı?hahaha bende kasiliyormusum haberim yok hic kasilmam yok diyrodum bu tarif ettigin kasilmaymis dun doktora sordum ama nstde benimkinhic kasilma :) 25 e yakin 3 kere falan kasilmam olmus onlarida ben hissetmedim :) ama farkettigim bisey var su icmedigimde daha cokkasiliyorum
kızlar arkadaşımız ciciler tarafına soru sormuş ama ben bu tarafa taşıdım oradan gözükmez diyeherkese merhaba; 30 haftamı doldurdum bugün ve karnım aşağıda duruyor sanki küçülmüş gibi geliyor bana diyordum eşimde artık aşağıda duruyor armut gibi dedi. bu normal mi? aşağıya mı indi yani bebek ... benim gibi olan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?