canim sorun yoktu agrim var diye gecen gecen gitmistim yaa acile soyeldim iste idrar yolunu falanda soyledim bide kasilmayi tarif ettim iste boylemi oluyor evet dedi boyle oluyor normalde bana 32 de baslicakti zaten ben agridan dolayi bu hafta gitmistim bebiste buyuk cikinca bi gir bakalim dediAa iyi ne güzel rahatsız etmiyor nstye neden girdin? 31 de mi başlıyor sorun mu vardı?
takipteyim seni beybiYaaa instagramdan takipleşenler benide alın daaysmnekerseker benimki.
teşekkür ederim cmts gidicem doktora ama acaba nst ye sokar mı beni yoksa 32. haftada mı başlıyor? ben girmek istiyorum belirticem bunu doktora.@poga benimkide normaldeasagida gibi duruyor ama dun doktorda olmasi gerektigi gibiydi bide artik normal dogum pozisyonunu aliyorlar yaa kafa asagida oluyor falan ona bagladim ben
kuzum ben sirt ustu yattigimda benim bebis hareket etmiyor hicc o yuzden bbelli bir kasilma yasamadim yani 25 e yakin bi bi dege 3 tane kasilma kasilma cikti onlarda inemsiz zaten doktorda bebek hic kimildanamis dedi dedim o keyfine duskundur sirt ustu yatinca sikiliyor :) ama 25 e cok yakin bi deger cikmis onda hissetmistim kasilmayi ama uzun surmemisti 32 den sonra 2 haftada 1 demisti bana dun bebek iri cikinca gonderdi iste bide 2 hafta sonraya bidaha cagirdi erken dogun gozukmuyor dedi
kasilman varsa soyelrsin canim gonderir ben dun girdim mesela kasilmam oluyor bebek iri diye bide 24. haftada girmistim karin agrim cok fazlaydi o zamanteşekkür ederim cmts gidicem doktora ama acaba nst ye sokar mı beni yoksa 32. haftada mı başlıyor? ben girmek istiyorum belirticem bunu doktora.
kuzum ben sirt ustu yattigimda benim bebis hareket etmiyor hicc o yuzden bbelli bir kasilma yasamadim yani 25 e yakin bi bi dege 3 tane kasilma kasilma cikti onlarda inemsiz zaten doktorda bebek hic kimildanamis dedi dedim o keyfine duskundur sirt ustu yatinca sikiliyor :) ama 25 e cok yakin bi deger cikmis onda hissetmistim kasilmayi ama uzun surmemisti 32 den sonra 2 haftada 1 demisti bana dun bebek iri cikinca gonderdi iste bide 2 hafta sonraya bidaha cagirdi erken dogun gozukmuyor dedi
benmde aklımdan o geçtide sormıyım dedim. nts ücretlimi acaba :))Benim sürekli kasılmam olduğunu biliyor hiç teklif etmedi. Bir de yanlış hatırlıyor olabilirşm 36dan sonra nstye gireceksin dedi. Beni de 2 haftada çağırqcak artık. Birde bebeğin harektleriyle bağlantılı mı ki kasılma. Bakalım hayırlısı.
Bir de ücretli mi oluyor nst. Ben daha hiç girmedim de
yok canim ucretsiz nst doktor kagit yaziyor bana dogumhanede gidip cekiliyorum :) hem dogumhaneyide gormus oluyorsun :) iyi oluyor o zamanBenim sürekli kasılmam olduğunu biliyor hiç teklif etmedi. Bir de yanlış hatırlıyor olabilirşm 36dan sonra nstye gireceksin dedi. Beni de 2 haftada çağırqcak artık. Birde bebeğin harektleriyle bağlantılı mı ki kasılma. Bakalım hayırlısı.
Bir de ücretli mi oluyor nst. Ben daha hiç girmedim de
yok canim ucretsiz nst doktor kagit yaziyor bana dogumhanede gidip cekiliyorum :) hem dogumhaneyide gormus oluyorsun :) iyi oluyor o zaman
yanii siz istanbuldasiniz o yuzden yuzden bilemiycem canim benim gittigim 2 hastanedede ucretsizdi :) zaten nst nst cekilmesi gereken bisey niye ucretli olurki acabaMedilife Hastanesi'nde ücretliydi. 20 TL filandi. Bana da doktor 32 den sonra her muayeneye geldiğinde sıra beklerken önce nst cektir demişti.
takipteyim seni beybi
Aynen benim de belden giriyordu hiç süphelenmedim gaz sancısının belde ne işi var diyepinkstrap LezzetliCipetpet Koalina
Kızlar ben de ilk bebekte doğum sancısını anlamayangillerdenim
Şöyle ki salihte zaten yalancı sancılar oluyordu. 30+5 te yine ara ara sızı gibi birşey kasıklara giriyor ama aklıma bile gelmedi doğum sancısı olacağı. Ne kaç dakikada bir geldiğine baktim ne kaç dakika sürdüğüne baktım. Öyle filmlerdeki gibi bağır çağır bı sancı olacak zannediyorum ama hiç öyle değil. Çok daha fena adet sancilarim olmuştur. Neyse işte ben öyle salak salak sancı çekiyorum bı yandan da uyumaya çalışıyorum baktım uyutmuyor en sonunda eşime dedim hastaneye gidelim de rapor alayım yarın okula gidemem heralde
Neyse sonra bı gittik doktor ultrasonla bakarken kasılma oldu doktor hemen nst ye yolladı 3 dk da bir sancı var. Alttan muayene etti açılmam var. Hemen sezeryana alalım normal doğumda oksijensiz kalabilir riske atamam dedi biz tabi şok hiç bı hazirligim yok. Neyse belli ki bebek kuveze girecek. Doktor yenidoğan yoğun bakımı aradı boş kuveze yok dediler. Kadın bize bı ton kağıt imzalatti başka hastaneye gidin dedi. Neyse gittik diğer hastanedeki doktor sağolsun durdurmayı denedi. AynıAfifecan gibi ben de iğneler nidilatlar serumlar kortizonlar derken 6 hafta daha durdu yaramaz :)
En son zaten suyum geldi öyle doğum oldu. Kardeşimin dediği gibi su geldikten sonraki sancılar daha şiddetli oluyor.
Ha bir de benim sancim kasiklarda olmuştu ama mesela yengem belden vurduğunu söyledi. Herkeste farklı sanırım..
yanii siz istanbuldasiniz o yuzden yuzden bilemiycem canim benim gittigim 2 hastanedede ucretsizdi :) zaten nst nst cekilmesi gereken bisey niye ucretli olurki acaba
onu biliyorum canım ama kişisel takipleşiyoruz ya, grup vs açarak davet etmiyoruz o bakımdan sakınca görmedimKızlar aman diyeyim gözünüzü seveyim oralarda grup filan kurmayın.
Zamanında Salih'e hamileyken temmuz annelerinde öyle bir mesele oldu da kazen toplu kıyım yapmıştı bir sürü kişinin üyeliğini sildi. Kişisel olarak takiplesin görüşün tabi bunda sakınca yok bu arada :) grup kurmak ve gruba buradan davet etmek yasak.
onu biliyorum canım ama kişisel takipleşiyoruz ya, grup vs açarak davet etmiyoruz o bakımdan sakınca görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?