- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
yok canım yanlış anlarmıyımm :) bende açıktan yazınca adresini sıkıntı olur diye düşündüm ama grup vs yazmadığı için pek üstünde durmadımBelki bilmeyen vardır diye seni alıntılayip yazdım canım yanlış anlama
istinyenin otoparkına okadar ücret ödedik aaah ah.. bi arada otopark ücreti vermemek için yan tarafa park etmiştik arabayı, 120tl de ceza ödedik yasak yermiş diyeAh bu ozeller neredeyse tuvaletlerini bile para verip kullanacağız
Oy baya korkulu anlar. Ben de 30dan itibaren her seyimi araba arkasinda tasimaya karar verdim.@pinkstrap @LezzetliCipetpetKoalina
Kızlar ben de ilk bebekte doğum sancısını anlamayangillerdenim
Şöyle ki salihte zaten yalancı sancılar oluyordu. 30+5 te yine ara ara sızı gibi birşey kasıklara giriyor ama aklıma bile gelmedi doğum sancısı olacağı. Ne kaç dakikada bir geldiğine baktim ne kaç dakika sürdüğüne baktım. Öyle filmlerdeki gibi bağır çağır bı sancı olacak zannediyorum ama hiç öyle değil. Çok daha fena adet sancilarim olmuştur. Neyse işte ben öyle salak salak sancı çekiyorum bı yandan da uyumaya çalışıyorum baktım uyutmuyor en sonunda eşime dedim hastaneye gidelim de rapor alayım yarın okula gidemem heralde
Neyse sonra bı gittik doktor ultrasonla bakarken kasılma oldu doktor hemen nst ye yolladı 3 dk da bir sancı var. Alttan muayene etti açılmam var. Hemen sezeryana alalım normal doğumda oksijensiz kalabilir riske atamam dedi biz tabi şok hiç bı hazirligim yok. Neyse belli ki bebek kuveze girecek. Doktor yenidoğan yoğun bakımı aradı boş kuveze yok dediler. Kadın bize bı ton kağıt imzalatti başka hastaneye gidin dedi. Neyse gittik diğer hastanedeki doktor sağolsun durdurmayı denedi. Aynı @Afifecan gibi ben de iğneler nidilatlar serumlar kortizonlar derken 6 hafta daha durdu yaramaz :)
En son zaten suyum geldi öyle doğum oldu. Kardeşimin dediği gibi su geldikten sonraki sancılar daha şiddetli oluyor.
Ha bir de benim sancim kasiklarda olmuştu ama mesela yengem belden vurduğunu söyledi. Herkeste farklı sanırım..
benmde aklımdan o geçtide sormıyım dedim. nts ücretlimi acaba :))
yok canim ucretsiz nst doktor kagit yaziyor bana dogumhanede gidip cekiliyorum :) hem dogumhaneyide gormus oluyorsun :) iyi oluyor o zaman
Bende ara ara oluyor canim durduk yere oturup ağlıyorumSlm hanimlar 30. Haftadayim bu hafta ağlama krizi başladı bende kendimi durduramiyorum sizdede varmı
Adet sancisi gibi ara ara sanci girmesi oluyor sanirimKasılma nasıl oluyo bilmiyorumki
Biraz önce takipleştiğim sensin o zaman tatlım oktakipteyim seni beybi
Yok kız ne grubu. Sadece kişisel takipleşme.Kızlar aman diyeyim gözünüzü seveyim oralarda grup filan kurmayın.
Zamanında Salih'e hamileyken temmuz annelerinde öyle bir mesele oldu da kazen toplu kıyım yapmıştı bir sürü kişinin üyeliğini sildi. Kişisel olarak takiplesin görüşün tabi bunda sakınca yok bu arada :) grup kurmak ve gruba buradan davet etmek yasak.
istinyenin otoparkına okadar ücret ödedik aaah ah.. bi arada otopark ücreti vermemek için yan tarafa park etmiştik arabayı, 120tl de ceza ödedik yasak yermiş diye
aklımızda bulunsun işte hepimizin. Kazencim kızıyor öyle şylere :)Biraz önce takipleştiğim sensin o zaman tatlım ok
Yok kız ne grubu. Sadece kişisel takipleşme.
ay iyi oldu kaybettikleri. aklım olsa bidaha adım atmam. kayınvalideme bile dedim orada ameliyat olacağına git reyapta ol mis gibi diye. en başından gitseymişim keşke. bukadar memnun kalacağımı hiç tahmin edemezdim. hastanenin havası bile farklı..Offf çok kötü olmuş canım yaa... Ay aman neyse o saçma hastaneden kurtulduktan çok şükür. Eşim de bunlara mail atmış işte doğum odası süsleme ile ilgili politikaniz sebebiyle iki müşteri kaybettiniz gibisindenbunlar da hiç öyle bir uygulamamiz yok istediğiniz gibi odanizi kendiniz susleyebilirsiniz diye aramışlar. Sanki biz bir yerimizden uydurduk..
daha bizim minnoşun ne odası var ne de tamamıyla alınmış eşyası. bikaç parça aldık sadece okadar. o yüzden benm onları hazırlamam en az 3 haftayı bulur sanırımKızlar bugün bebeğimin kiyafetlerini yıkayıp utuleyecem erken mi acaba ya?
Dolabina yerlestiricem
Sizler yaptınız mi ya da ne zaman yapacaksınız ?
Zamanlarimiz da yakın seninle. Benim sezeryan olacağı için kasım 15 gibi gelir bebek.daha bizim minnoşun ne odası var ne de tamamıyla alınmış eşyası. bikaç parça aldık sadece okadar. o yüzden benm onları hazırlamam en az 3 haftayı bulur sanırım
Bende bundan sonra bişe hissedersem gideyim bari nolur nolmaz benden de olmaz ölecek olsam dur ii ben der geçerim :))Aynen benim de belden giriyordu hiç süphelenmedim gaz sancısının belde ne işi var diyeiki taraflı da oldu bi karından girdi yayıldı bir belden girdi yayıldı ama işte o kadar abartıyorabartıyorlar ki doğumu, aklımın ucundan geçmedi doğum sancısı olabileceği. Şimdi bunda da bütün ağrılara çıkıp acile gidiyorum ne yapayım benden olmuyor arkadaş anlamıyorum :)
Kızlar bugün bebeğimin kiyafetlerini yıkayıp utuleyecem erken mi acaba ya?
Dolabina yerlestiricem
Sizler yaptınız mi ya da ne zaman yapacaksınız ?
Ben kesmedim henüz hele bi giysin zilla bakarım duruma göre keserim.şimdi acemiyim etikette kalsin ki hangisi kaç aylık bileyim.bide ben pek düzen manyagi değilim karışır doğurana kadar ara bul ondan sonra :)Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
Biraz farklı sanırım. Kasılma doğum sancısı belden vuran ağrıyla birlikte karnının biryerinde toplama taş gibi hissetme oluyor. Seni tabiki rahatsız ediyor. Ama son dönemdeki o aşırı sancıyı bağırtan sancıyı bilmiyorumAdet sancisi gibi ara ara sanci girmesi oluyor sanirim
şuanda bende var mesela. Evimin işini yapamadığım için, 500m ilerde markete kalkıp gidemediğim için. Sıcaktan hareket edecek halim olmadığı için ve boynum tutulmuş oyüzden birde sebebini bilemediğim bişeyden şuan ağlamak istiyorum ama ona bile halim yokBende ara ara oluyor canim durduk yere oturup ağlıyorum
anladım canım tabi doğrusunu yapıyosun vaktiyle hazırlamakta yarar var ama biz biraz gevşekçiyiz.. sıkışıcaz biliyorum ama inadına böyle oluyo hep..Zamanlarimiz da yakın seninle. Benim sezeryan olacağı için kasım 15 gibi gelir bebek.
Daha da agirlasmadan bitireyim diyorum
canım kesiliyo diye biliyorum ben. öyle canları acır tahriş olur enseleri falan kıyamam :)Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?