2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oy baya korkulu anlar. Ben de 30dan itibaren her seyimi araba arkasinda tasimaya karar verdim.
O arkadaş da suyu patlatilinca ikinma hissi geldiğini soyledi, kolayca doğurmuş
Diyorum en kötü suyum gelince anlarim artik

benmde aklımdan o geçtide sormıyım dedim. nts ücretlimi acaba :))

Ne yapalım cnm herşey parayla ve insan gderleri bilmek istiyor.

yok canim ucretsiz nst doktor kagit yaziyor bana dogumhanede gidip cekiliyorum :) hem dogumhaneyide gormus oluyorsun :) iyi oluyor o zaman

Benim doktorun odasının yanında nst odası var muayenesinde cnm. Doğumhane görüp sakin kalabildin mi kuzum yaa

takipteyim seni beybi
Biraz önce takipleştiğim sensin o zaman tatlım ok
Yok kız ne grubu. Sadece kişisel takipleşme.

istinyenin otoparkına okadar ücret ödedik aaah ah.. bi arada otopark ücreti vermemek için yan tarafa park etmiştik arabayı, 120tl de ceza ödedik yasak yermiş diye

Offf çok kötü olmuş canım yaa... Ay aman neyse o saçma hastaneden kurtulduktan çok şükür. Eşim de bunlara mail atmış işte doğum odası süsleme ile ilgili politikaniz sebebiyle iki müşteri kaybettiniz gibisinden bunlar da hiç öyle bir uygulamamiz yok istediğiniz gibi odanizi kendiniz susleyebilirsiniz diye aramışlar. Sanki biz bir yerimizden uydurduk..

Kızlar bugün bebeğimin kiyafetlerini yıkayıp utuleyecem erken mi acaba ya?
Dolabina yerlestiricem

Sizler yaptınız mi ya da ne zaman yapacaksınız ?

ay iyi oldu kaybettikleri. aklım olsa bidaha adım atmam. kayınvalideme bile dedim orada ameliyat olacağına git reyapta ol mis gibi diye. en başından gitseymişim keşke. bukadar memnun kalacağımı hiç tahmin edemezdim. hastanenin havası bile farklı..
hastaneye günde 3 defa gitsen 3 defa otopark ödemesi yapıyosun ya öyle bi saçmalık.. istinyede sadece idrar tahlilim 67tl tutmuştu, reyapta şeker yüklemesi idrar tahlili 62tl. yazık günah..
detaylıda falan ödediğim ücretler cabası...

Dolabina yerlestiricem

daha bizim minnoşun ne odası var ne de tamamıyla alınmış eşyası. bikaç parça aldık sadece okadar. o yüzden benm onları hazırlamam en az 3 haftayı bulur sanırım

daha bizim minnoşun ne odası var ne de tamamıyla alınmış eşyası. bikaç parça aldık sadece okadar. o yüzden benm onları hazırlamam en az 3 haftayı bulur sanırım
Zamanlarimiz da yakın seninle. Benim sezeryan olacağı için kasım 15 gibi gelir bebek.
Daha da agirlasmadan bitireyim diyorum

Bende bundan sonra bişe hissedersem gideyim bari nolur nolmaz benden de olmaz ölecek olsam dur ii ben der geçerim :))

Dolabina yerlestiricem

Ağırlaşmadan hallet canım daha iyi. Kilitli poşetler oluyor ya onlara koyup dolaba yerleştiren 3 ayda toz bile olmaz :)

Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
Ben kesmedim henüz hele bi giysin zilla bakarım duruma göre keserim.şimdi acemiyim etikette kalsin ki hangisi kaç aylık bileyim.bide ben pek düzen manyagi değilim karışır doğurana kadar ara bul ondan sonra :)

Adet sancisi gibi ara ara sanci girmesi oluyor sanirim
Biraz farklı sanırım. Kasılma doğum sancısı belden vuran ağrıyla birlikte karnının biryerinde toplama taş gibi hissetme oluyor. Seni tabiki rahatsız ediyor. Ama son dönemdeki o aşırı sancıyı bağırtan sancıyı bilmiyorum

Bende ara ara oluyor canim durduk yere oturup ağlıyorum
şuanda bende var mesela. Evimin işini yapamadığım için, 500m ilerde markete kalkıp gidemediğim için. Sıcaktan hareket edecek halim olmadığı için ve boynum tutulmuş oyüzden birde sebebini bilemediğim bişeyden şuan ağlamak istiyorum ama ona bile halim yok

Zamanlarimiz da yakın seninle. Benim sezeryan olacağı için kasım 15 gibi gelir bebek.
Daha da agirlasmadan bitireyim diyorum
anladım canım tabi doğrusunu yapıyosun vaktiyle hazırlamakta yarar var ama biz biraz gevşekçiyiz.. sıkışıcaz biliyorum ama inadına böyle oluyo hep..
Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
canım kesiliyo diye biliyorum ben. öyle canları acır tahriş olur enseleri falan kıyamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…