2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bu arada salihi de reyapta çocuk doktoru Ayşe hanima götürdük. O da gayet ilgili tatlı bir kadındı. Uzun uzun herşeyi açıkladı bide Salih korkunca balon filan verdi hoşuma gitti :)

Kızlar bugün bebeğimin kiyafetlerini yıkayıp utuleyecem erken mi acaba ya?
Dolabina yerlestiricem

Sizler yaptınız mi ya da ne zaman yapacaksınız ?

Bizim daha odası yok bebeğin. En erken de 1.5 aya falan gelir sanırım. Ama ben tek başıma yapmayacağım için işleri rahatım. Annem, teyzem, ananem de gelecek. Evlenirken çeyizi bile 1 günde herşeyi yıkayıp yerleştirmiştik, bu da kalabalıkta 1 günde rahat rahat biter diye acele etmiyorum. Tek yapacak olsam posta posta başlardım sanırım.

Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?

Kıyafetlerin hangi aylarda olduğunu ilk etapta karıştırmamak için kesmeyeceğim sanırım. Eğer kullanırken rahatsızlık fark edersem keserim.

Ne yapalım cnm herşey parayla ve insan gderleri bilmek istiyor.

Benim doktorun odasının yanında nst odası var muayenesinde cnm. Doğumhane görüp sakin kalabildin mi kuzum yaa
dogumhanenin icini falan gormuyorsunki canim yanda oda var bekleme salonlu falan orda takiyirlar kiii gorsemde gayet sakin olurdum sanirim 1 tup 1 asilama yaptirip kurtaj cantalina yatinca hatta asilama odasi sanirim normal dogum odasiydi dusun :) karsidaki dolapta butun ameliyathane ekipmanalri vardi

M mucize83 canım ben de kesmeyeyim diyorum. Karıştırır bulamam sonra hangisi kaç aylıktı, neydi diye. Yeğenimim küçülenlerinden verdi yengem, onlarda da etiket var, iyi ki var yoksa hiç bilemezdim hangisi ne zaman giyilecek. Ayrıca onlar da kesmediğine göre demek çocuğu rahatsız etmiyor.

Tabi kimi kıyafette kitap gibi kağıt olabiliyor, onları kesmek kafidir herhalde.

Bu arada salihi de reyapta çocuk doktoru Ayşe hanima götürdük. O da gayet ilgili tatlı bir kadındı. Uzun uzun herşeyi açıkladı bide Salih korkunca balon filan verdi hoşuma gitti :)
genel mizaç olarak ılımlı ve yumuşaklar ya ben gerçekten sevdim. biraz ters bi yerde araba yoksa ulaşım sıkıntılı ama olsun ne yapalım çok şükür araba var

Anladım canım benim de ultrasonda 3 gün önde gidiyor ama son adet tarihini baz alarak bakıyoruz :) ay sonu kontrolüm var o zaman konuşuruz herhalde tarihi :)
O zaman kasımın başında olur benimkisi
Aynen canım senin ilk bebektemi sezeryandı. Neden sezeryan olacak :)

Anladım cnm. Sen tecrübeliymişsin maşallah.

genel mizaç olarak ılımlı ve yumuşaklar ya ben gerçekten sevdim. biraz ters bi yerde araba yoksa ulaşım sıkıntılı ama olsun ne yapalım çok şükür araba var

Evet canım şahsi aracı olmayana gidip gelmek zor olur o yüzden belki de kalabalık değil

Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni

canım olacakla doğacağa fayda yok, bilsen girermiydin. inşallah bişey olmaz sıkma kendini moralinide bozma. tedbir amaçlı yaparlar onları. Rabbim vaktinde kucağına almayı nsip etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğin zamanında doğacak, doktorlar gerekli önlemleri almıştır zaten.
Ama suçlama kendini. Ben dahil bu grupta birkaç kişi de denize girdi, yüzdü. Hiç birimizde bir sorun olmadı. Kaldı ki bana doktorum önerdi denizde yüzmeyi, tehlike olsa onlar önermez ilk başta. Olacağı varmış demek ki, kendini suçlayarak mutsuz etme bebeğini de.
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım çok iyi ettin doktora giderek hiç merak etme Allah'ın izniyle duracak bebeğin. Sen onunla konuş annesi o seni dinler :)

Salihte 30+5 de 3 dakikada bir sancı ve açılmayla hastanede 2 gün yatmıştım. 6hafta daha durdu onun üzerine :) dogsa o dogardi yani. Sen içini ferah tut

Canim bende yeni gordum burda olduhunu hosgeldin aramiza yeniden hala dogum yapmamana da cok sevindim bu arada insallah bebegin cok guclu ve sonuna kadar dayanicak annesi doguncada kicini mincikla ama

aci esigim yuksek ama benim ikinip bebek cikartmaya cesaretim yok valla simdiki ebelerde hemen kesiyorlarmis acilma omayinca kesecekse ustten kessinler diyorum ben :)
Ay zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor bana

İnşallah canım yarın gidicez doktora artık ben sorcam bi sakıncası var mı diye yık derse doğuma kadar bi kaç kere de olsa benim karıma. :) bu sıkıntım olmasa kafam çok rahat olurdu . Ama bu sıkıntı yüzünden istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…