ay iyi oldu kaybettikleri. aklım olsa bidaha adım atmam. kayınvalideme bile dedim orada ameliyat olacağına git reyapta ol mis gibi diye. en başından gitseymişim keşke. bukadar memnun kalacağımı hiç tahmin edemezdim. hastanenin havası bile farklı..
hastaneye günde 3 defa gitsen 3 defa otopark ödemesi yapıyosun ya öyle bi saçmalık.. istinyede sadece idrar tahlilim 67tl tutmuştu, reyapta şeker yüklemesi idrar tahlili 62tl. yazık günah..
detaylıda falan ödediğim ücretler cabası...
Kızlar bugün bebeğimin kiyafetlerini yıkayıp utuleyecem erken mi acaba ya?
Dolabina yerlestiricem
Sizler yaptınız mi ya da ne zaman yapacaksınız ?
Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
dogumhanenin icini falan gormuyorsunki canim yanda oda var bekleme salonlu falan orda takiyirlar kiii gorsemde gayet sakin olurdum sanirim 1 tup 1 asilama yaptirip kurtaj cantalina yatinca hatta asilama odasi sanirim normal dogum odasiydi dusun :) karsidaki dolapta butun ameliyathane ekipmanalri vardiNe yapalım cnm herşey parayla ve insan gderleri bilmek istiyor.
Benim doktorun odasının yanında nst odası var muayenesinde cnm. Doğumhane görüp sakin kalabildin mi kuzum yaa
genel mizaç olarak ılımlı ve yumuşaklar ya ben gerçekten sevdim. biraz ters bi yerde araba yoksa ulaşım sıkıntılı ama olsun ne yapalım çok şükür araba varBu arada salihi de reyapta çocuk doktoru Ayşe hanima götürdük. O da gayet ilgili tatlı bir kadındı. Uzun uzun herşeyi açıkladı bide Salih korkunca balon filan verdi hoşuma gitti :)
Aynen canım senin ilk bebektemi sezeryandı. Neden sezeryan olacak :)Anladım canım benim de ultrasonda 3 gün önde gidiyor ama son adet tarihini baz alarak bakıyoruz :) ay sonu kontrolüm var o zaman konuşuruz herhalde tarihi :)
O zaman kasımın başında olur benimkisi
dogumhanenin icini falan gormuyorsunki canim yanda oda var bekleme salonlu falan orda takiyirlar kiii gorsemde gayet sakin olurdum sanirim 1 tup 1 asilama yaptirip kurtaj cantalina yatinca hatta asilama odasi sanirim normal dogum odasiydi dusun :) karsidaki dolapta butun ameliyathane ekipmanalri vardi
genel mizaç olarak ılımlı ve yumuşaklar ya ben gerçekten sevdim. biraz ters bi yerde araba yoksa ulaşım sıkıntılı ama olsun ne yapalım çok şükür araba var
tecrube varda nornal doguma cesaret yok :)Anladım cnm. Sen tecrübeliymişsin maşallah.
canım olacakla doğacağa fayda yok, bilsen girermiydin. inşallah bişey olmaz sıkma kendini moralinide bozma. tedbir amaçlı yaparlar onları. Rabbim vaktinde kucağına almayı nsip etsin inşallahArkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
Amin canım inşallahcanım olacakla doğacağa fayda yok, bilsen girermiydin. inşallah bişey olmaz sıkma kendini moralinide bozma. tedbir amaçlı yaparlar onları. Rabbim vaktinde kucağına almayı nsip etsin inşallah
Aman bencede sen de pek normal sayılmazsın işi şansa bırakmaya gerek yokBende bundan sonra bişe hissedersem gideyim bari nolur nolmaz benden de olmaz ölecek olsam dur ii ben der geçerim :))
Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
tecrube varda nornal doguma cesaret yok :)
Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
aci esigim yuksek ama benim ikinip bebek cikartmaya cesaretim yok valla simdiki ebelerde hemen kesiyorlarmis acilma omayinca kesecekse ustten kessinler diyorum ben :)Ahh o cesaret bende de yok cnmacı eşiğim de düşük benim.
Canim bende yeni gordum burda olduhunu hosgeldin aramiza yeniden hala dogum yapmamana da cok sevindim bu arada insallah bebegin cok guclu ve sonuna kadar dayanicak annesi doguncada kicini mincikla amaCanım benim de önceden sadece tahlile bakıp antibiyotik defalarca verdiler kullandım ama şu an Hacettepede tahlilde iltihap görünürse hemen kültür yapıyorlar o temiz çıkınca da hiçbir şey vermiyorlar Önemli olan bakterinin üremesi zannedersem.
Ay zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor banaaci esigim yuksek ama benim ikinip bebek cikartmaya cesaretim yok valla simdiki ebelerde hemen kesiyorlarmis acilma omayinca kesecekse ustten kessinler diyorum ben :)
İnşallah canım yarın gidicez doktora artık ben sorcam bi sakıncası var mı diye yık derse doğuma kadar bi kaç kere de olsa benim karıma. :) bu sıkıntım olmasa kafam çok rahat olurdu . Ama bu sıkıntı yüzünden istiyorum bendeSen tedaviyle iyilesmissin bidaha ayni seyleri yasarsan en azindan neler yapman gerektigini bilirsin az cok. aslnda eslerimizn yaklasmamasinin mantikli bi aciklamasi var onlara gore. ilk iliskide belki zorlanirsinda sonra duzelirsin hic aklina kotu dusunceler getirme. Bende normal dogum diyorumda is cati muayenesinde degisebilir vazgecebilirim yani :) Allah hepimize hayirli, saglikli ve kolay dogum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?