2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım. Sonra hep evde mi kaldın? 36.haftaya kadar ne yaptıyaptın

Canim cok gecmis olsun seninde bebegin afifeninki gibi guclu durucak bak gor korkma bebeginide uzme lutfen drlar solemis zaten onemli bisey olmadigini sende o yuzden guclu ol seninle alakali bi durumda degil tehlikeli olsa hamilelere yuzme onermezler o yuzden kendini suclama lutfen

Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
Canım ben kesiyorum açıkcası. Hala bizimkileri bile keserim. Çünkü çok rahatsız ediyo.etiketlerinden değilde gelişiminden anlıyo insan. Bazı bebekler öyle güzel gelişiyoki 2 ay içinde 4 aylık olan kıyafetleri giyebiliyorlar.
Canım öncelikle çokgeçmişolsun. Senin bu durumda hiç bir ihmalin yada suçun yok. Ayrıca doktora gitmekle iyi yapmışsın. Bende dahil içimizde kasılmaları çok olupta hala işegüce devam edenimiz var maalesef. Sen ne güzel gittin önlemini aldın. Bebeğinde bekliycektir zamanını annesi merak etme.

Ay zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor bana
iste ayni seyi dusunerekten kendimi yatirticam ameliyat masasina doktorcum kes gobegi cikar bebegi diycsm :)

Kendini strese sokma sebebi denize girmen değil belkide olacağı vardı. Hem bak doktorun ciddi bir durum değil demiş. Sakin ol sen. Birşey olmayacaktır inşallah.

Bende sadece ic camasirlarinki kesiyorum ust tsorleri esofmanlari kesmiyorum simdilik sorun yasamadik korayda boylarindanda anlasiliyor ya nezamn giycekleri olmadi dener dener giydirir bakarsiniz

İnşallah birşey olmaz kendileri de söylemiş önlem olarak tutuyorlarmış, olumsuz bir durum olsa açıklarlardı

Benim gittigim hastanedede 15 mi 20 mi neydi canim ucreti

Senin kasılman var mı canım" gitmedin mi doktora?

Ay zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor bana
ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederim aşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya

Aynen canım senin ilk bebektemi sezeryandı. Neden sezeryan olacak :)

Evet tatlım ilk sezeryan arada az olunca mecbur ikinci de sezeryan olacak.
Aslında ssvd yapmayı çok istiyordum ama arada yaş farkı az olunca olmaz dedi doktor. Bakalım belki 5 sene sonra falan 3. Olursa o zaman 2ssvd yaparım inşallah :)))

Günde 3 kere progestan alıyordum bir de her gün magnezyum içtim. Kasılma oldukça da hastaneye gidiyordum 1 kutu nidilat veriyorlardı canım.
Ben kendim kaşındım sanki öyle de hissediyorum bazen. Sadece denizdeyken oldu duruşumdan dolayı başka da olmadı. Ama korktum geldim hastaneye. Şimdi daha da stres oldum.

ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederim aşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya

Ben kendimi normal Doğuma o kadar şartlandırmıştım ki acayip korkuyordum sezeryandan. Ama nasip olmadı canım
Normal Doğum kesinlikle en sağlıklısı ama sezeryanda da o kadar korkulacak bişey yokmuş yanı bilmiyorum benim Doğumdan sonra ameliyat yerimle alakalı sıkıntım olmadı hemen ayaklandım. Bünyeyle alakalı olabilir.
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım da evlatlarımıza en büyük duam şu anda bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…