İnşallah canım. Sonra hep evde mi kaldın? 36.haftaya kadar ne yaptıyaptınCanım çok iyi ettin doktora giderek hiç merak etme Allah'ın izniyle duracak bebeğin. Sen onunla konuş annesi o seni dinler :)
Salihte 30+5 de 3 dakikada bir sancı ve açılmayla hastanede 2 gün yatmıştım. 6hafta daha durdu onun üzerine :) dogsa o dogardi yani. Sen içini ferah tut
Canim cok gecmis olsun seninde bebegin afifeninki gibi guclu durucak bak gor korkma bebeginide uzme lutfen drlar solemis zaten onemli bisey olmadigini sende o yuzden guclu ol seninle alakali bi durumda degil tehlikeli olsa hamilelere yuzme onermezler o yuzden kendini suclama lutfenArkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
Alerji falan yapmazsa, rahatsız etmezse ben kesmeyi düşünmüyorum, takıntı oluyor çocukta etiketli giyemiyor bir daha.Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
Canım ben kesiyorum açıkcası. Hala bizimkileri bile keserim. Çünkü çok rahatsız ediyo.etiketlerinden değilde gelişiminden anlıyo insan. Bazı bebekler öyle güzel gelişiyoki 2 ay içinde 4 aylık olan kıyafetleri giyebiliyorlar.Kizlarrr etiketleri sordum siz kescekmisiniz kestiniz mi yoksa oyle kalsın mi ne diyorsunuz?
Canım öncelikle çokgeçmişolsun. Senin bu durumda hiç bir ihmalin yada suçun yok. Ayrıca doktora gitmekle iyi yapmışsın. Bende dahil içimizde kasılmaları çok olupta hala işegüce devam edenimiz var maalesef. Sen ne güzel gittin önlemini aldın. Bebeğinde bekliycektir zamanını annesi merak etme.Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
iste ayni seyi dusunerekten kendimi yatirticam ameliyat masasina doktorcum kes gobegi cikar bebegi diycsm :)Ay zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor bana
İnşallah canım. Sonra hep evde mi kaldın? 36.haftaya kadar ne yaptıyaptın
Bende sadece ic camasirlarinki kesiyorum ust tsorleri esofmanlari kesmiyorum simdilik sorun yasamadik korayda boylarindanda anlasiliyor ya nezamn giycekleri olmadi dener dener giydirir bakarsinizM mucize83 canım ben de kesmeyeyim diyorum. Karıştırır bulamam sonra hangisi kaç aylıktı, neydi diye. Yeğenimim küçülenlerinden verdi yengem, onlarda da etiket var, iyi ki var yoksa hiç bilemezdim hangisi ne zaman giyilecek. Ayrıca onlar da kesmediğine göre demek çocuğu rahatsız etmiyor.
Tabi kimi kıyafette kitap gibi kağıt olabiliyor, onları kesmek kafidir herhalde.
İnşallah birşey olmaz kendileri de söylemiş önlem olarak tutuyorlarmış, olumsuz bir durum olsa açıklarlardıArkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
Benim gittigim hastanedede 15 mi 20 mi neydi canim ucretiBenim sürekli kasılmam olduğunu biliyor hiç teklif etmedi. Bir de yanlış hatırlıyor olabilirşm 36dan sonra nstye gireceksin dedi. Beni de 2 haftada çağırqcak artık. Birde bebeğin harektleriyle bağlantılı mı ki kasılma. Bakalım hayırlısı.
Bir de ücretli mi oluyor nst. Ben daha hiç girmedim de
Senin kasılman var mı canım" gitmedin mi doktora?Canım ben kesiyorum açıkcası. Hala bizimkileri bile keserim. Çünkü çok rahatsız ediyo.etiketlerinden değilde gelişiminden anlıyo insan. Bazı bebekler öyle güzel gelişiyoki 2 ay içinde 4 aylık olan kıyafetleri giyebiliyorlar.
Canım öncelikle çokgeçmişolsun. Senin bu durumda hiç bir ihmalin yada suçun yok. Ayrıca doktora gitmekle iyi yapmışsın. Bende dahil içimizde kasılmaları çok olupta hala işegüce devam edenimiz var maalesef. Sen ne güzel gittin önlemini aldın. Bebeğinde bekliycektir zamanını annesi merak etme.
İlaç verdi mi ekstra?Aynen canım sadece tuvalete gitmek ve yemek yemek için kalkıyordum bol bol yattım uyudum :)
İnşallah arkadaşımİnşallah birşey olmaz kendileri de söylemiş önlem olarak tutuyorlarmış, olumsuz bir durum olsa açıklarlardı
İlaç verdi mi ekstra?
ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederimAy zaten o kesilme olmasa bi şekilde olur geçer biter diyorum ama ya sonrası çok kötü geliyor bana orası kesileceğine karnım kesilsin daha mantıklı geliyor bana
Aynen canım senin ilk bebektemi sezeryandı. Neden sezeryan olacak :)
Ben kendim kaşındım sanki öyle de hissediyorum bazen. Sadece denizdeyken oldu duruşumdan dolayı başka da olmadı. Ama korktum geldim hastaneye. Şimdi daha da stres oldum.Günde 3 kere progestan alıyordum bir de her gün magnezyum içtim. Kasılma oldukça da hastaneye gidiyordum 1 kutu nidilat veriyorlardı canım.
ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederimaşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?