Tabiki canım hayırlısı hangisiyse o olsun. ben de korkuyorum sezaryenden ya canım tatlı değildir ama o göbek kalma durumu falan var diye istemiyorum sanırım daha çok. artık hayırlısıyla alalım kucağımıza da sezaryenmiş normalmiş Rabbim bilirBen kendimi normal Doğuma o kadar şartlandırmıştım ki acayip korkuyordum sezeryandan. Ama nasip olmadı canım
Normal Doğum kesinlikle en sağlıklısı ama sezeryanda da o kadar korkulacak bişey yokmuş yanı bilmiyorum benim Doğumdan sonra ameliyat yerimle alakalı sıkıntım olmadı hemen ayaklandım. Bünyeyle alakalı olabilir.
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım da evlatlarımıza en büyük duam şu anda bu.
Tabiki canım hayırlısı hangisiyse o olsun. ben de korkuyorum sezaryenden ya canım tatlı değildir ama o göbek kalma durumu falan var diye istemiyorum sanırım daha çok. artık hayırlısıyla alalım kucağımıza da sezaryenmiş normalmiş Rabbim bilir
Benim arası 3buçuk yaş, doktora sorduk süre uyuyor ama bir takım risklerinden de bahsedince hiç gerek yok dedik ztn benim sezeryan bin şükür normal doğum kadar kolay geçmişti :) yine öyle olur İnşallah epidural istiyorum yine.Evet tatlım ilk sezeryan arada az olunca mecbur ikinci de sezeryan olacak.
Aslında ssvd yapmayı çok istiyordum ama arada yaş farkı az olunca olmaz dedi doktor. Bakalım belki 5 sene sonra falan 3. Olursa o zaman 2ssvd yaparım inşallah :)))
Ben kendim kaşındım sanki öyle de hissediyorum bazen. Sadece denizdeyken oldu duruşumdan dolayı başka da olmadı. Ama korktum geldim hastaneye. Şimdi daha da stres oldum.
dün hep uzattım ayaklarımı hafif inmişlerdi. eve gittim uzandım sadece yemek ısıttım duş aldım davul gibi oldular..İnşallah tatlım inşallah
Sen nasıl oldun şişlikler devam ediyor mu indiler mi?
dün hep uzattım ayaklarımı hafif inmişlerdi. eve gittim uzandım sadece yemek ısıttım duş aldım davul gibi oldular..
Benide cok korkutmuşlar göbek kalıyor diye kalmadı çok şükür ki mankerin çoğu sezeryanlı biliyosun keyfi olarak dümdüz göbekleri :)))Tabiki canım hayırlısı hangisiyse o olsun. ben de korkuyorum sezaryenden ya canım tatlı değildir ama o göbek kalma durumu falan var diye istemiyorum sanırım daha çok. artık hayırlısıyla alalım kucağımıza da sezaryenmiş normalmiş Rabbim bilir
yaa evet ne kadar güzel olmuşlarr,LezzetliCipetpet inkini şimdi gördümm :)
nereida hanıma ayaklarımı söylediğimde tuzu tamamen hayatından çıkart demiyorum yemeklerinede tuz koy sadece üstüne ekleme dedi. ama ben ekledim sanki akşam azıcık.. ondan oldu sanırım. bu akşam deniycem bakalım ne olacak. ama ayaklarımı kıvıramadım akşam o dereceydi. buraya atmak istemyorum ayaklarımı takıntım var benim utanyorum ayaklarımdan ama özelden atıcam isteyeneCanım tuzu hayatından tamamiyle çıkardın mi?
haklısın aslında canım ama korkuyorum o kalmasından ya ne biliyimBenide cok korkutmuşlar göbek kalıyor diye kalmadı çok şükür ki mankerin çoğu sezeryanlı biliyosun keyfi olarak dümdüz göbekleri :)))
Benim arkadaş doğumun başladığını anlamamışadet sancisi gibi hafiften bir sancim vardı onemsemedim dedi. Duzenli olup olmadığını ölçmek aklina gelince anlamış ve gece 3 te hastaneye kosturmuslar. Suyunu patlatmislar, 3 kere ikindim çıktı bebek meger dogum başlamış diyordu ki kendisi tedavilerle zor hamile kalmis biriydi, sezeryan düşünüyordu fırsat olmamış bile. Bunu anlattığından beri dogururken anlamazsam diye korkuyorum
nereida hanıma ayaklarımı söylediğimde tuzu tamamen hayatından çıkart demiyorum yemeklerinede tuz koy sadece üstüne ekleme dedi. ama ben ekledim sanki akşam azıcık.. ondan oldu sanırım. bu akşam deniycem bakalım ne olacak. ama ayaklarımı kıvıramadım akşam o dereceydi. buraya atmak istemyorum ayaklarımı takıntım var benim utanyorum ayaklarımdan ama özelden atıcam isteyenedün akşamki halini..
haklısın aslında canım ama korkuyorum o kalmasından ya ne biliyim
Doğru söylüyorsun arkadaşımCanım öyle düşünme sonuçta son haftalardayiz illa ki kasılma vs olacak artık. Bana da hep risk yok dediler dediler hop bir günde böyle oldu yapacak birşey yok. 9ay yatacak halimiz yoktu dimi :)
Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun :) mutlaka siz de çektirin çok keyifli oluyor ilerde de çok güzel anı olacak inşallah :)
çayı şekersiz içemezdim onu tamamen çıkarttım ama tuz kaldı. bide ondan vazgeçersem tadından yenmez olucam.. inşallah onuda bırakabilirim yaBence tuzu sıfıra yakın tüket canım faydalı bişe değil zaten :) alışınca böyle de güzel geliyor
Canım seninde kasılman olmuştu demi en son? Geçti mi ne oldu?Kızlar çok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun
Ablamın ellerine sağlık valla canım, onun sayesinde oldu benim fotolar da ve süper çekmiş
çayı şekersiz içemezdim onu tamamen çıkarttım ama tuz kaldı. bide ondan vazgeçersem tadından yenmez olucam.. inşallah onuda bırakabilirim ya
evet şeker zorluyo insanı ama alıştım ya ayın 14ünden beridir hiç şeker atmadım çayıma çok şükürİnşallah canım bence tuzu bırakmak şekeri bırakmaktan dka kolay :) tatlı bağımlılık yapıyor resmen.. tuzu da yavaş yavaş azaltabilirsin
pullu banlanmış canım. konuştuk ta kızıda evde diye telefonla ilgilenmiyomuş pek. döner yakında :)Kizlar lohusa pijamalarinizi aldinizmi bu arada gercekten pullu hic gprünmüyor ortalikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?