2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabiki canım hayırlısı hangisiyse o olsun. ben de korkuyorum sezaryenden ya canım tatlı değildir ama o göbek kalma durumu falan var diye istemiyorum sanırım daha çok. artık hayırlısıyla alalım kucağımıza da sezaryenmiş normalmiş Rabbim bilir

İnşallah tatlım inşallah
Sen nasıl oldun şişlikler devam ediyor mu indiler mi?

Benim arası 3buçuk yaş, doktora sorduk süre uyuyor ama bir takım risklerinden de bahsedince hiç gerek yok dedik ztn benim sezeryan bin şükür normal doğum kadar kolay geçmişti :) yine öyle olur İnşallah epidural istiyorum yine.

Ben kendim kaşındım sanki öyle de hissediyorum bazen. Sadece denizdeyken oldu duruşumdan dolayı başka da olmadı. Ama korktum geldim hastaneye. Şimdi daha da stres oldum.

Canım öyle düşünme sonuçta son haftalardayiz illa ki kasılma vs olacak artık. Bana da hep risk yok dediler dediler hop bir günde böyle oldu yapacak birşey yok. 9ay yatacak halimiz yoktu dimi :)

LezzetliCipetpet Emira SY kardeşler kıskanıyorum ama profil fotolarınızı çok güzeller :)))

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun :) mutlaka siz de çektirin çok keyifli oluyor ilerde de çok güzel anı olacak inşallah :)

Benide cok korkutmuşlar göbek kalıyor diye kalmadı çok şükür ki mankerin çoğu sezeryanlı biliyosun keyfi olarak dümdüz göbekleri :)))

Canım tuzu hayatından tamamiyle çıkardın mi?
nereida hanıma ayaklarımı söylediğimde tuzu tamamen hayatından çıkart demiyorum yemeklerinede tuz koy sadece üstüne ekleme dedi. ama ben ekledim sanki akşam azıcık.. ondan oldu sanırım. bu akşam deniycem bakalım ne olacak. ama ayaklarımı kıvıramadım akşam o dereceydi. buraya atmak istemyorum ayaklarımı takıntım var benim utanyorum ayaklarımdan ama özelden atıcam isteyene dün akşamki halini..
Benide cok korkutmuşlar göbek kalıyor diye kalmadı çok şükür ki mankerin çoğu sezeryanlı biliyosun keyfi olarak dümdüz göbekleri :)))
haklısın aslında canım ama korkuyorum o kalmasından ya ne biliyim

Insallah bizde anlamadan dogururuz :))

Bence tuzu sıfıra yakın tüket canım faydalı bişe değil zaten :) alışınca böyle de güzel geliyor

Doğru söylüyorsun arkadaşım

çayı şekersiz içemezdim onu tamamen çıkarttım ama tuz kaldı. bide ondan vazgeçersem tadından yenmez olucam.. inşallah onuda bırakabilirim ya

İnşallah canım bence tuzu bırakmak şekeri bırakmaktan dka kolay :) tatlı bağımlılık yapıyor resmen.. tuzu da yavaş yavaş azaltabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…