- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Şu lohusa pijaması beni de çok zorluyor ya internetten bi kaç model beğendim ama karar veremedim. Nasıl dantelli hepsi onların ya.Kizlar lohusa pijamalarinizi aldinizmi bu arada gercekten pullu hic gprünmüyor ortalikta
Smdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadımEylumt canım ne yaptın gittin mi doktora?
Geçmiş olsun canım bende çektim çeken bilir inşallah en kısa zamanda geçerAyy dedim de öyle bi yerdeki ...
oh maşallah içim rahatladı canım. oğluşunada maşallah :) inşallah hayırlısı hangisiyse o şekilde gelir dünyayaSmdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadım
Inşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alalımoh maşallah içim rahatladı canım. oğluşunada maşallah :) inşallah hayırlısı hangisiyse o şekilde gelir dünyaya
Gözün aydın canım çok sevindimSmdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadım
Begenemiyorum begendiklerimde ucmus gidiyor fiyatlariŞu lohusa pijaması beni de çok zorluyor ya internetten bi kaç model beğendim ama karar veremedim. Nasıl dantelli hepsi onların ya.
Iyi bari canim kotu bisi olmasindapullu banlanmış canım. konuştuk ta kızıda evde diye telefonla ilgilenmiyomuş pek. döner yakında :)
Gozun aydin canim kilosu boyu haftasina gore iyimiymis canim bisi dedimi dr bende gidicem kac kilo oldu bizimki merak ediyorumda ondan sordum canim seninkine gore ortalama bi beklenti icine girim diyeSmdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadım
Yok yaptırma sağlık ocağında canım yani ben boşuna yaptırmışim kağıtları attı hatta sağlık ocağındaki hiç bir tahlile inanmam ben dedi :) yani aslında doğumla ilgili bi isteğim yok hep hangisi hayırlıysa o olsun dedim eğer dönerse bi sıkıntı olmazsa normal doğumu beklicem normal dogurcam ama yok illa sezeryan olması lazım sezeryan olurum benim sade amacim oğlumla ikimizde sağlıkla kavuşalım :))Gözün aydın canım çok sevindimBenimde idrar tahlili yaptırmam lazım hiç boşuna sağlık ocağına yaptırmayayım zaten tekrarlanacak baksana. Doğumla ilgili ne istiyorsun bilmiyorum ama daha erken, dört döner o içerde doğuma kadar.
masaallah pasayaaSmdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadım
onu niyr banlanmis yaa :) bende instgramda gordum biseylerle ugrasiyorduda ondan girmiyor sandim :)pullu banlanmış canım. konuştuk ta kızıda evde diye telefonla ilgilenmiyomuş pek. döner yakında :)
Ben normal mi boyuda kilosuda dedim haftasına göre uyumlu hiç bi sıkıntı yok dedi.. Hatta bende şeker çıkmıştı haftasına göre tombis değil o yüzden şekerini dengede tuttuğunu gösterir buda güzel dedi.. Suyun iyi dedi.. Yanlız kilo alımına daha çok dikkat et dedi o kdr :) sende inşallah güzel haberler alırsın canimGozun aydin canim kilosu boyu haftasina gore iyimiymis canim bisi dedimi dr bende gidicem kac kilo oldu bizimki merak ediyorumda ondan sordum canim seninkine gore ortalama bi beklenti icine girim diye
Insallah canim bakalim kac kilo gelcek bende haftaya gidicem 29.haftamda yani cok meraklardayim 1 ay oluyor gormiyeli acayip hareketli otur disardan seyret hareketlerini okadar oynak amaBen normal mi boyuda kilosuda dedim haftasına göre uyumlu hiç bi sıkıntı yok dedi.. Hatta bende şeker çıkmıştı haftasına göre tombis değil o yüzden şekerini dengede tuttuğunu gösterir buda güzel dedi.. Suyun iyi dedi.. Yanlız kilo alımına daha çok dikkat et dedi o kdr :) sende inşallah güzel haberler alırsın canim
onu bilmiyorumki bnde canım. bende sabah etiketlemeye çalıştım onu ozaman farkettim :)onu niyr banlanmis yaa :) bende instgramda gordum biseylerle ugrasiyorduda ondan girmiyor sandim :)
Benimde 29 hafta işte demekki ortalama seninki de bu kilolarda notlarda çıkabilir zaten 200+ 200- düşün.. Yağız da öyle maşallah sakın günleri de oluyor ben bazen korkuyorum ama genelde hareketleri artık dışarıdan izlenebiliyor :))Insallah canim bakalim kac kilo gelcek bende haftaya gidicem 29.haftamda yani cok meraklardayim 1 ay oluyor gormiyeli acayip hareketli otur disardan seyret hareketlerini okadar oynak ama
Begenemiyorum begendiklerimde ucmus gidiyor fiyatlari
hadii yaa aksama acilir :)onu bilmiyorumki bnde canım. bende sabah etiketlemeye çalıştım onu ozaman farkettim :)
Doktorun gayet haklı :) Önemli olan sağlıkla birbirinize kavuşmanız zaten Allah gönlüne göre versin.Yok yaptırma sağlık ocağında canım yani ben boşuna yaptırmışim kağıtları attı hatta sağlık ocağındaki hiç bir tahlile inanmam ben dedi :) yani aslında doğumla ilgili bi isteğim yok hep hangisi hayırlıysa o olsun dedim eğer dönerse bi sıkıntı olmazsa normal doğumu beklicem normal dogurcam ama yok illa sezeryan olması lazım sezeryan olurum benim sade amacim oğlumla ikimizde sağlıkla kavuşalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?