2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım seninde kasılman olmuştu demi en son? Geçti mi ne oldu?

Evet canım geçen hafta ilk kez oldu ve saatlerce sürdü ama ondan beri günde ya bir kere oldu ya hiç olmadı. Çok şükür ama korkmuyorum artık olsa da. Strese girmemek, yorulmamak lazımmış sanırım.

Senin kasılman var mı canım" gitmedin mi doktora?
Var canım ve hergün mutlaka oluyor. Biraz önce evi topladım süpürdüm yine kasılmaya baskı yapmaya başladı. 1,5 ay oldu doktora gitmeyeli. Bu akşam gitsemmi artık diye düşünüyorum.
MaşaAllah canım bak herşey normalmiş. Benim doktorumda sağlık ocağındaki değerlerimi vs ciddiye almıyor.

Ayyy kuzum siyatik bende de var. Çok kötü bişey. Aman dikkat et. Beni en çok ev süpürmek ve makine yerleştirmek yoruyo siyatik yüzünden. Resmen kıvranıyorum ağrıdan. B12 bende de çok düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr direkt iğnelik seninki dedi ama bakalım.

Yaa kızlar şişenler Allah yardımcınız olsun. Benim annemde çok şişerdi hamileliklerinde, 4 kardeşiz en büyük benim o yüzden hatırlıyorum.
Hatta bacaklarının sallanması canını yakardı, kumaşla bağlardızra kız kardeşimde çok şişti iki hamileliğinde de. Ayakları bacakları vs. Çok şükür ben ikisinede çekmemişim. 3. Hamileliğimde dahil hiç şişmedim şişmiyorum da. Tuzuma falanda hiç dikkat etmiyorum ama bünye meselesi demekki.

Allah razı olsun canım çok şükür
Sende ihmal etme ozaman çünkü ilerleyince kötü oluyor uyutmuyor dedi doktorum bende zaten bazen uyuyamıyorum ağrısından dedim daha kötüsünü düşün dedi eyvah ozamn içerim ben bunu daha kötüsü olmasın dedim sende bi doktoruna sor belki oda sana ilaç yada iğne verir

Normal doğum oluyorsa sonuna kadar zorla canım şansını ama kısmette sezeryan olursa da benim gibi ağlama diye dedim ilk duyduğunda bana o kadar sezeryanı kötülemişlerdi ki ağladım resmen doktor zorunlu sezeryan olcaksın diyince

benm ablamda şişmemişti 2 hamileliğinde canım ama malesef ben başladım 1 ay öncesinde..
sanırım ağlarım ama rabbim hayırlısını versin

Eylumt canım güzel haberler almana sevindim daim olsun inşallah :)
Kozmogirl17 koriş nasıl canım keyfi yerinde mi :)
Cok sukur canim bu aralar keyfi yerinde uyuyor simdi nesesi yerinde oldunmu bende yorgunluk hissetmiyorum hic pesinde kosarken tatlim sagol sordugun icin biarada

Gecelik rahat olur diyolar ama ben rahat edemedim pijama en rahati bence ya kisin dogum olcak bunlar sanki ince gibi degilmi canim ben nisanda dogum yaptim uzun kolluyla oturdum birde yelek giydim ustune ameliyat hane ortamindan cinca bi usuyon bi ter basiyo hastaneler sicak olur ama kararsiz kaliyorum bende canim

Coktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorum

Coktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorum
Ya o banada oluyor oğlum yanıma gelip konuşmaya başladığında bizimkide hareketleniyor bence artık sesleri tanıyorlar doğunca algılayacaklar hemen ne güzel :)

kız benmki hiç öyle değil yaa. senin 2.gebelik diyemi acaba okadar hissediyon. yada bebek hareketli olduğu içinmi acaba
Ağla ağla açılırsın
Biz kadınlar herşeye ağlıoz zaten
he valla yaa.
dün eşim dışarı çıktı ben tv karşısında uyudum adam beni uyandırdı öperek diye delirdim burası benm yeni yatağımmış sen git diyorum ozaman bende burda yatarım sen nereye ben oraya diyo
benim kocanın koltuk macerası başlamayacak anlaşıldı.. bazen ben kaçıyrum geceleri yoksa bırakmıyor gitmiyoor

Anladım canım bende boşuna evham yaptım gibi geliyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Kozmogirl17 E Esra_Babies
Biz de geçen tatlı bir an yaşadık :) ben sırt üstü yatıyordum Yusuf oynamaya başladı, karnımı Salih'e gösterdim Salih bak Yusuf oynuyor dedim. O da ben de oyniim mi annem dedi oyna dedim arabasını aldı geldi karnımın üstünde sürmeye başladı oynamayı oyuncakla oynamak olarak algıladı kuzum :) ilk defa abi kardeş oynadılar çok duygulandım inşallah doğunca da birlikte güzel güzel oynasın kuzularimiz

yaaa kuzum ya, kardeşi içeride oyuncakla oynuyo sandı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…