- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım seninde kasılman olmuştu demi en son? Geçti mi ne oldu?
Amin canım cümlemize inşallahDoktorun gayet haklı :) Önemli olan sağlıkla birbirinize kavuşmanız zaten Allah gönlüne göre versin.
Inşallah canım hepimizinki.. Allah razı olsunEylumt canım güzel haberler almana sevindim daim olsun inşallah :)
Kozmogirl17 koriş nasıl canım keyfi yerinde mi :)
Var canım ve hergün mutlaka oluyor. Biraz önce evi topladım süpürdüm yine kasılmaya baskı yapmaya başladı. 1,5 ay oldu doktora gitmeyeli. Bu akşam gitsemmi artık diye düşünüyorum.Senin kasılman var mı canım" gitmedin mi doktora?
MaşaAllah canım bak herşey normalmiş. Benim doktorumda sağlık ocağındaki değerlerimi vs ciddiye almıyor.Smdi girebildim anca canım evet çok güzel haberler aldım çok şükür oğlum 1300 gr 37 cm olmuş herşey yolunda.. Sağlık ocağında ki idrar tahliline güvenme onlar kağıtla bakıyor mikroskop altında incelenmesi gerek oyuzden haftaya çarşamba gel kandaki değerlerine de idrarın da bakalım telaş etmeni gerektirecek bişey yok dedi içim çok rahatladı haftaya gidicem bakalım ama bugün duyduklarımla mutlu oldum bide bizimki yüzünü diziyle kapattı foto vermedi artık bi dahaki hafta dedik ters duruyormuş 36. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olacaksın haberin olsun dedi bende hayırlısı neyse o olsun dedim başka da bişey yok.. Herkese çok teşekkür ederim sayenizde akşam çok kafama takmadım
Ayyy kuzum siyatik bende de var. Çok kötü bişey. Aman dikkat et. Beni en çok ev süpürmek ve makine yerleştirmek yoruyo siyatik yüzünden. Resmen kıvranıyorum ağrıdan. B12 bende de çok düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr direkt iğnelik seninki dedi ama bakalım.He bide kızlar ben kasigimda ağrı var dedim beline doğru gidiyor mu yani popo kısmına orda da bacağa iniyor mu dedi bende evet dedim o zaman siyatik var sende dedi b12 yazdı eğer duzelmezse ilaca rağmen iğneyle başlarız dedi çünkü smdi böyleyse ilerki haftalarda çoğalır hiç uyuyamazsın dedi
Allah razı olsun canım çok şükürVar canım ve hergün mutlaka oluyor. Biraz önce evi topladım süpürdüm yine kasılmaya baskı yapmaya başladı. 1,5 ay oldu doktora gitmeyeli. Bu akşam gitsemmi artık diye düşünüyorum.
MaşaAllah canım bak herşey normalmiş. Benim doktorumda sağlık ocağındaki değerlerimi vs ciddiye almıyor.
Ayyy kuzum siyatik bende de var. Çok kötü bişey. Aman dikkat et. Beni en çok ev süpürmek ve makine yerleştirmek yoruyo siyatik yüzünden. Resmen kıvranıyorum ağrıdan. B12 bende de çok düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr direkt iğnelik seninki dedi ama bakalım.
Normal doğum oluyorsa sonuna kadar zorla canım şansını ama kısmette sezeryan olursa da benim gibi ağlama diye dedim ilk duyduğundanereida hanıma ayaklarımı söylediğimde tuzu tamamen hayatından çıkart demiyorum yemeklerinede tuz koy sadece üstüne ekleme dedi. ama ben ekledim sanki akşam azıcık.. ondan oldu sanırım. bu akşam deniycem bakalım ne olacak. ama ayaklarımı kıvıramadım akşam o dereceydi. buraya atmak istemyorum ayaklarımı takıntım var benim utanyorum ayaklarımdan ama özelden atıcam isteyenedün akşamki halini..
haklısın aslında canım ama korkuyorum o kalmasından ya ne biliyim
benm ablamda şişmemişti 2 hamileliğinde canım ama malesef ben başladım 1 ay öncesinde..Yaa kızlar şişenler Allah yardımcınız olsun. Benim annemde çok şişerdi hamileliklerinde, 4 kardeşiz en büyük benim o yüzden hatırlıyorum.
Hatta bacaklarının sallanması canını yakardı, kumaşla bağlardızra kız kardeşimde çok şişti iki hamileliğinde de. Ayakları bacakları vs. Çok şükür ben ikisinede çekmemişim. 3. Hamileliğimde dahil hiç şişmedim şişmiyorum da. Tuzuma falanda hiç dikkat etmiyorum ama bünye meselesi demekki.
sanırım ağlarım ama rabbim hayırlısını versinNormal doğum oluyorsa sonuna kadar zorla canım şansını ama kısmette sezeryan olursa da benim gibi ağlama diye dedim ilk duyduğundabana o kadar sezeryanı kötülemişlerdi ki ağladım resmen doktor zorunlu sezeryan olcaksın diyince
Cok sukur canim bu aralar keyfi yerinde uyuyor simdi nesesi yerinde oldunmu bende yorgunluk hissetmiyorum hic pesinde kosarken tatlim sagol sordugun icin biaradaEylumt canım güzel haberler almana sevindim daim olsun inşallah :)
Kozmogirl17 koriş nasıl canım keyfi yerinde mi :)
Gecelik rahat olur diyolar ama ben rahat edemedim pijama en rahati bence ya kisin dogum olcak bunlar sanki ince gibi degilmi canim ben nisanda dogum yaptim uzun kolluyla oturdum birde yelek giydim ustune ameliyat hane ortamindan cinca bi usuyon bi ter basiyo hastaneler sicak olur ama kararsiz kaliyorum bende canimEki Görüntüle 2183777 Eki Görüntüle 2183778 Eki Görüntüle 2183779 Eki Görüntüle 2183780 bencd babaanne isi gibi olanlari hic sevmiyorum cok fazla sik biseyde yok sunbegebegendim bende ama pijamami gecelikmi kararsiz kaldim
Coktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorumBenimde 29 hafta işte demekki ortalama seninki de bu kilolarda notlarda çıkabilir zaten 200+ 200- düşün.. Yağız da öyle maşallah sakın günleri de oluyor ben bazen korkuyorum ama genelde hareketleri artık dışarıdan izlenebiliyor :))
Doktorun yatırmadı mı seni? İlaç verdi mi? Nst de ne çıktı pekiEvet canım geçen hafta ilk kez oldu ve saatlerce sürdü ama ondan beri günde ya bir kere oldu ya hiç olmadı. Çok şükür ama korkmuyorum artık olsa da. Strese girmemek, yorulmamak lazımmış sanırım.
Ağla ağla açılırsınbenm ablamda şişmemişti 2 hamileliğinde canım ama malesef ben başladım 1 ay öncesinde..
sanırım ağlarım ama rabbim hayırlısını versin
Ya o banada oluyor oğlum yanıma gelip konuşmaya başladığında bizimkide hareketleniyor bence artık sesleri tanıyorlar doğunca algılayacaklar hemen ne güzel :)Coktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorum
kız benmki hiç öyle değil yaa. senin 2.gebelik diyemi acaba okadar hissediyon. yada bebek hareketli olduğu içinmi acabaCoktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorum
he valla yaa.Ağla ağla açılırsın
Biz kadınlar herşeye ağlıoz zaten
Anladım canım bende boşuna evham yaptım gibi geliyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaVar canım ve hergün mutlaka oluyor. Biraz önce evi topladım süpürdüm yine kasılmaya baskı yapmaya başladı. 1,5 ay oldu doktora gitmeyeli. Bu akşam gitsemmi artık diye düşünüyorum.
MaşaAllah canım bak herşey normalmiş. Benim doktorumda sağlık ocağındaki değerlerimi vs ciddiye almıyor.
Ayyy kuzum siyatik bende de var. Çok kötü bişey. Aman dikkat et. Beni en çok ev süpürmek ve makine yerleştirmek yoruyo siyatik yüzünden. Resmen kıvranıyorum ağrıdan. B12 bende de çok düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr direkt iğnelik seninki dedi ama bakalım.
yaaa kuzum ya, kardeşi içeride oyuncakla oynuyo sandı demekkiKozmogirl17 E Esra_Babies
Biz de geçen tatlı bir an yaşadık :) ben sırt üstü yatıyordum Yusuf oynamaya başladı, karnımı Salih'e gösterdim Salih bak Yusuf oynuyor dedim. O da ben de oyniim mi annem dedi oyna dedim arabasını aldı geldi karnımın üstünde sürmeye başladıoynamayı oyuncakla oynamak olarak algıladı kuzum :) ilk defa abi kardeş oynadılar çok duygulandım inşallah doğunca da birlikte güzel güzel oynasın kuzularimiz
yaaa kuzum ya, kardeşi içeride oyuncakla oynuyo sandı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?