2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kiz valla koriste hic bole degildi hareket etmezdi geceleri 3 5 hareket ederdi biterdi kac kez gittim hissetmiyorum diye acile nst de bile saaylerce bekledigimi bilirim hareketlensin diye ama bu suanda yan yatiyom hoppili hoppili zipliyomu napiyo kim koysa elini bi tekme yiyor aksam babasida sonunda yedi bi tekme pek ilgilenmez bole seylerlede kendisi nasil hareketleri diyo bide bana cok fena dedim hadi ya niye solemiyon hic diyo sanki ilgileniyormusta ben sakliyormusum gibi

bende cok duygusallasiyorum ya onlar kiprasirken koriste geliyo karnimi aciyo isirmaya calisiyo bende guluyorum gidiklaniyorum diye bu sefer icerdeki basliyor kardesin burda diyorum hep artik ga ga ga diye karnima vuruyo amin canim insallah iyu anlasirlar biciriklar

Benim zıpır kızımın hareketleri de dışarıdan görülmeye başlandı artık. Resmen göbeğim dalgalanıyor çok şiddetli hareketlerinde. Ben de tüm görmemişliğimle göbeğim açık geziyorum evde
Karnım büyüyüp hareketlenme de artınca eşim iyice şaşmaya başladı “karnının içinde bir canlı var” diyor her seferinde
Bugünümüze şükür, sağlıkla doğsunlar da doya doya seyredelim artık onları.

Evet ya çocuklar düz mantık düşünüyor yemek yedikten sonra gel ağzını sileyim diyorum yavrum ağzını açıyor dudaklarını sileyim demem gerekiyormuş
çocuk haklı kıyamam ya ne kadar masumlar Rabbim korusun hepsini
belkide kardeş pek hareketli :) benimki babaya pek pas vermiyo. sadece 2 kez hissetti oynadığını. bende sırt üstü yatıyorum anca öyle zorla oynuyo

kuzum ben mersindeyim kasim sonuna kadar hava sicak oluyor o yuzden ben uzun kollu giyemem yaa zaten lohusa gecelikleride pijamalarida hep ince oluyor

Ya o banada oluyor oğlum yanıma gelip konuşmaya başladığında bizimkide hareketleniyor bence artık sesleri tanıyorlar doğunca algılayacaklar hemen ne güzel :)
Bence de algiliyorlar heralde zaten bastan beri babasiyla koris oynamaya baslasin buda basliyor tekmelere cok guzel duygular allah isteyen herkese nasip etsin insallah ben cok uzun yillar bekledim bugunleri bazen isyan ediyoruz ilgilenmiyoruz ama allah bize anneligi tattirdigi icin sukretmemiz lazim

aci esigim yuksek ama benim ikinip bebek cikartmaya cesaretim yok valla simdiki ebelerde hemen kesiyorlarmis acilma omayinca kesecekse ustten kessinler diyorum ben :)

Bu anlattıklarını düşünmek o kadar geriyor ki beni cnm. Ben sezeryan istiyorum ama ne olacağı belli olmaz onun da farkındayım. O yüzden hakkımda hayırlısı deyip düşünememeye çalışıyorum. Benim yaralarım geç iyileşiyor bir de şimdi alttan atılan dikişlerin oturup kalkamaya etksisi daha fazla olur daha zorlar gibi kendimce geçerli mantıklar üretiyorum

Oyyy oyyy korayda hareketsizlikten cok cektim dogdu 2 ay yaklasik hep uyudu millet gormeye gelirdi hic uyanmazdi gozleri acik goremezdi kimse ana sonrada acildi sipam o yuzden uzulme hareketsiz diye dogumuna sakliyor az buyusun toplasin sen hareketi ozamn gor canim bakalim bnim minik masil olcak dogunca abisi gibi oda hep uyucakmi

anne karnında hareketsiz olan bebekler doğunca çok hareketli olur derler. bakalım bizimki nasıl olcak, babaya benzerse uykuyu sever ama yaramaz olur diyolar

canim nasil istersen o bebek zaten oylede cikicak boylede cikicak tabii normal dogum bz kadinlara bahsedilmis birsey avrupada afalanda nornal dogumu destekliyorlar ama oyle biseyki kendine guvenin olmali o anda cesaret en onemlisi son ana kadar bekle belki anlamadan nornal dogum yaparsin belkide bebek buyuk olur bisey olur sezeryan olursun bilemeyizki bende sezeryan diyorum ama belki normal olucak garantisi yokki

anne karnında hareketsiz olan bebekler doğunca çok hareketli olur derler. bakalım bizimki nasıl olcak, babaya benzerse uykuyu sever ama yaramaz olur diyolar
Goz acip kapayincaya kadar bi bakicaz dogmuslar dun gece esime diyorum daha dun gibi korayin hamileligini ogrenmem nerdeyse 2 yasina basicak pasam buda ole olcak bi bakmisiz dogmus buyumus zaman nasil geciyor varya

Goz acip kapayincaya kadar bi bakicaz dogmuslar dun gece esime diyorum daha dun gibi korayin hamileligini ogrenmem nerdeyse 2 yasina basicak pasam buda ole olcak bi bakmisiz dogmus buyumus zaman nasil geciyor varya
of bende ona üzülüyorum daha yeni öğrendim hala ben kendimce 4 aylığım, ama 6ayını geçti bile. pıt diye doğacak azıcık daha kalsa ya diyorum

bunlari gordum canim ama karar veremedim hala istee burda biyere daha bakicam ondan sonra internetten sjparis vericem artik
Bende bi magazalari gez8m diyorum bide tavsiyem pijama bakanlara ve ozellikle gogsu buyuk hanimlara gogusun iki yanindan dugmeli modellri teercih etmeyin cunku aciliyor kenarlarda aralarindqn gogusler gorunup cok zor durumda birakiyor insani ortdan dugmeli bakin
Ornek bu mesela tabi gogsu kucuk olanlar icin demiyorum

of bende ona üzülüyorum daha yeni öğrendim hala ben kendimce 4 aylığım, ama 6ayını geçti bile. pıt diye doğacak azıcık daha kalsa ya diyorum
Ben korayi hic dogurmak istemiyordum hep icimde kalsin burda guvende psikolojisini yasiyordum bundada ay biran once dogsada kurtulsam dedin hep analik iste ben evlat ayrimi yaptim hep gebeligimde

Ben korayi hic dogurmak istemiyordum hep icimde kalsin burda guvende psikolojisini yasiyordum bundada ay biran once dogsada kurtulsam dedin hep analik iste ben evlat ayrimi yaptim hep gebeligimde
korişle zor olmuştur canım normaldir. ayrımdan sayma onu :) bide benmki hareketsiz ya azıcık daha hissediyim doyayım istiyorum

korişle zor olmuştur canım normaldir. ayrımdan sayma onu :) bide benmki hareketsiz ya azıcık daha hissediyim doyayım istiyorum
Surekli sev canim durtukle korkma durtmekte bide ben bu aralar sabah kahvaltuda bala sardim ondanda olabilir bu sipanin hareketleri korayda hic yemedim bal falan sevmem normaldede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…