Maşallah canım tatlı olmaz mı Allah ağzınızin tadını bozmasınCoktatli oluyorlar ama bugun abisi cozgi film izliyor kikirdiyor bende yaninda oturmus tele bakiyordum baktim hopirduyor icimde karnim bi otarafa bi butarafa kayiyo simdi ikisi birden uyudu bende dinleniyorum
Amin canimMaşallah canım tatlı olmaz mı Allah ağzınızin tadını bozmasın
benimki bu aralar mideme doğru toplanıyo. yan yatıyo iki yanımda sertlik oluyo. arada dürtüyorum kaçıyo kayboluyo. sonra geri dönüyoSurekli sev canim durtukle korkma durtmekte bide ben bu aralar sabah kahvaltuda bala sardim ondanda olabilir bu sipanin hareketleri korayda hic yemedim bal falan sevmem normaldede
Ahahah sipa yaa dogsunda sen hep gezdirirsin annesi onubenimki bu aralar mideme doğru toplanıyo. yan yatıyo iki yanımda sertlik oluyo. arada dürtüyorum kaçıyo kayboluyo. sonra geri dönüyocanı çok isterse tekmeliyo
ama arabaya bindiğimizde telefonla oynuyorum kolum karnıma değiyo ya, resmen kolumu hoplatıyo. ya arabayı çok sevecek ya nefret edecek kestiremiyorum şuan
ben her turlu ortafan dugmeli fusunuyorum canim o daha iyi geliyor banaBende bi magazalari gez8m diyorum bide tavsiyem pijama bakanlara ve ozellikle gogsu buyuk hanimlara gogusun iki yanindan dugmeli modellri teercih etmeyin cunku aciliyor kenarlarda aralarindqn gogusler gorunup cok zor durumda birakiyor insani ortdan dugmeli bakin Eki Görüntüle 2183796
Ornek bu mesela tabi gogsu kucuk olanlar icin demiyorum
yok kıız ne gezdirmesi, mazota benzine gaza ne varsa zam geliyo. geçen babamın arabasını kullanıyorum o benzinli hiiç kıpraşmadı aferim öyle pahalı arabaları sevme dedimAhahah sipa yaa dogsunda sen hep gezdirirsin annesi onu
Ahahah bizimkide benzinli esim ayda bir depoyu fullerim dedi gerisine karismam ona gore kullan dedi bende bu ay bitirivermisim benzini hic hatirlamiyorum ama.ahhahaha arabasiz kaldim ay basini bekliyorum araba yatiyo kapoda 3 4 gundur evdeyim temizlikti hazirlikti onlara verdim kendimi sicaktada vaalla hem cocukla hem bu gobekle cekilmiyor disarsi mecburen 1 ini beklicem benzin alsin diye arada diyorum surda benzinlik var dibimizde azcik benzin alim gezim hayir beklicen diyor el mahkum artik az kaldi diyorumyok kıız ne gezdirmesi, mazota benzine gaza ne varsa zam geliyo. geçen babamın arabasını kullanıyorum o benzinli hiiç kıpraşmadı aferim öyle pahalı arabaları sevme dedim
bizimkinde allahtan gazlı da yırtıyoruz azıcık. gezilmez valla anacım zor.. koyarım bebek arabasına gezdiririm önceden arabamı varmış el arabasında oynuyoduk biz
babasına çekmiş eşşek
Nerden baktın canım buna?
İnternet alışverişinde ben en çok geri iade durumunun sıkıntılı olmamasını önemsiyorum. En fazla beğenmezsem iade ederim rahatlığı oluyor.
anne karnında hareketsiz olan bebekler doğunca çok hareketli olur derler. bakalım bizimki nasıl olcak, babaya benzerse uykuyu sever ama yaramaz olur diyolar
canim nasil istersen o bebek zaten oylede cikicak boylede cikicak tabii normal dogum bz kadinlara bahsedilmis birsey avrupada afalanda nornal dogumu destekliyorlar ama oyle biseyki kendine guvenin olmali o anda cesaret en onemlisi son ana kadar bekle belki anlamadan nornal dogum yaparsin belkide bebek buyuk olur bisey olur sezeryan olursun bilemeyizki bende sezeryan diyorum ama belki normal olucak garantisi yokki
ben benimkinin arabasını kullanmamak için yemin ettim, bozamıyorumda yeminimi. bişey olunca babamın arabasını alıyorum yedek anahtarda bende alıp kaçıyorumAhahah bizimkide benzinli esim ayda bir depoyu fullerim dedi gerisine karismam ona gore kullan dedi bende bu ay bitirivermisim benzini hic hatirlamiyorum ama.ahhahaha arabasiz kaldim ay basini bekliyorum araba yatiyo kapoda 3 4 gundur evdeyim temizlikti hazirlikti onlara verdim kendimi sicaktada vaalla hem cocukla hem bu gobekle cekilmiyor disarsi mecburen 1 ini beklicem benzin alsin diye arada diyorum surda benzinlik var dibimizde azcik benzin alim gezim hayir beklicen diyor el mahkum artik az kaldi diyorum
Canim fiyqti cok iyi ama dedigim gibi iki taraftan dugmeli gogusleein buyukse dugme aralarindan icin gorunuyor ona gore degerlendir hangi sitede baktin bu fiyqta canim onden dugmeli varmi acaba
olabilir canım hiç bilmiyorum. benmki çok yavaş maşallah ne çikolata ne bişey fayda etti beyfendiye.. ne de öksürmek. detaylıda öksürmekten boğazımı tahriş ettim kaç hafta geçti üstünden boğazım düzelmedi tam anlamıylaBenim bebiş de hareketli maşallah. Diyorum çıkınca da böyle olacak sanırım fildir fildir dolanacak. Birde ben nerdeyse 2 seneye yakın ama aralıklarl ile folik asit kullandım. İlk dört ayda da 1 kilo badem bitirdim. Yanlış bilgi olabilir ama yoğun folik asiti alımı hiperaktiviteyi artırıyormuş. Yaşayıp göreceğiz artık
Aynen cnm garantisi yok ama ben kendimi sezeryana endeksledim doktroum ile de konuştum. Burdan sonrası nasipte ne varsa artık. Anı yaşamaya odaklıyorum kendimi. Kontrol mekanizmasını dvre dışı bırakıyorum beynimdeki. Yoksa ataklarım başlar diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık cnm.
Canim oda ayda bi sefer bizim depo ufak biraz 250 ye fulleniyor gaz yok arabada valla kp son model arabasi gaz taktirdu cok tasarruf ettim diyor bizde surunuyoz benzinin litresi 7 lira olmus babam gazi 3 liraya aliyorben benimkinin arabasını kullanmamak için yemin ettim, bozamıyorumda yeminimi. bişey olunca babamın arabasını alıyorum yedek anahtarda bende alıp kaçıyorumeşimde salyalarını silip bkıyo
kız depo fullemekmi maşallah.. biz 50 100 atıyoruz benzini. gazıda sürekli atıyoruz ama haftada 50 garanti. bzimki arabayla işe gidip geliyor, servis dolu oluyormuşaraba benden fazla masraflı valla
Birissine.com diye bir site canım
Geri iadesi var mı bilmiyorum. Biraz sade takım isteyen arkadaşlar vardı fikir olur belki.
3,56 mıydı neydi gaz. o bile pahalı diyoruz düşün. biz baya gezdik antalya ankara konya yaptık istanbula döndük 400tl gaz ile gidip geldik.. benzin olsa imkanı yok yani.. babamın eski arabasıda gazlıydı iyiydi bu benzinli. allahtan çok kullanmıyo arabayı. bizim araba gaz çıkışlı o yüzden alındığında böyleydi gayet hesaplı yani. ama bu aralar gaz zamlandı o bile yetmiyo yeri geliyoCanim oda ayda bi sefer bizim depo ufak biraz 250 ye fulleniyor gaz yok arabada valla kp son model arabasi gaz taktirdu cok tasarruf ettim diyor bizde surunuyoz benzinin litresi 7 lira olmus babam gazi 3 liraya aliyor
Acile gittik, kendi doktorum değildi. Yalancı sancı dedi canım. Nstye bağlayacaktı önce, sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçtü karından ultrasonla. Kısalma yok, korkma nstye gerek yok dedi. Zaten gece sancılar düzensizdi ve birkaç saatin sonunda geçti. Sabah ne olur ne olmaz diye gittik, o sıra sancım yoktu zaten.Doktorun yatırmadı mı seni? İlaç verdi mi? Nst de ne çıktı peki
Ya benim adam seninki gibi degil arada tatillerinde ayda bir veya 2 bizi gezmeye cikarir biraz yol yapar arada 1 ve ya 2 kerede servisi kacirirsa arabayla gider onda bi le laf ederim araba bana lazim servise saatindw cik diye onun haricinde bende genelde bende pek izun yol yapmiyorum sehir ici dolaniyorum ama pahali gercekten gazli olsa yarisina cikicaz bu fiyatinda iste gaz takilcak yer yok araba ufak baya bi3,56 mıydı neydi gaz. o bile pahalı diyoruz düşün. biz baya gezdik antalya ankara konya yaptık istanbula döndük 400tl gaz ile gidip geldik.. benzin olsa imkanı yok yani.. babamın eski arabasıda gazlıydı iyiydi bu benzinli. allahtan çok kullanmıyo arabayı. bizim araba gaz çıkışlı o yüzden alındığında böyleydi gayet hesaplı yani. ama bu aralar gaz zamlandı o bile yetmiyo yeri geliyo
yok benm koca keyfine pek düşkün ama bebekten sonra avcunu yalayacak. bide arabasına aşık bi adam. kapıyı hızlı kapatsan kavga edersin o derece. yeni evlendik 4 5 aylık falan evliydik bişey oldu vay efendim ben vitesi sert değiştiriyomuşum ( ben ondan önce aldım ehliyetimi bile ) o gün yemin ettim bidaha binmem tövbe diye benm babam bana yeter arabasını ne zaman istesem ikiletmeden verir. hatta abim var abim binemez arabaya ama bende yedek var.Ya benim adam seninki gibi degil arada tatillerinde ayda bir veya 2 bizi gezmeye cikarir biraz yol yapar arada 1 ve ya 2 kerede servisi kacirirsa arabayla gider onda bi le laf ederim araba bana lazim servise saatindw cik diye onun haricinde bende genelde bende pek izun yol yapmiyorum sehir ici dolaniyorum ama pahali gercekten gazli olsa yarisina cikicaz bu fiyatinda iste gaz takilcak yer yok araba ufak baya bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?