2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allahın izniyle sağlıklı sıhatli kucağımıza aldığımızda netleştireceğiz cnm. Bakalım zaman ne gösteresek.

Kiz arabayi bana aldi zaten benim arabam o benden izin alsin gerekirse bazen dalga geciyor abisi falan patrondan izin aldinmi diye kullanirken ya isin sakasi biyana okadar yogun calisiyoki adam arabayi alirken bile gelemedi mecburen bana kaldi ama daha hic yanimdayken arabayi vermedi bana hep kendi kullaniyor

Ozaman olay çok farklı :) ne güzel araba aldıysa bizimki olana bindirmiyor. anca ben yemin etmeden önce içkili olursa kullanamadığı için verirdi bana. artık o da bitti. yeminimi bozamıyorum napıyım

Arkadaslar bugunki kontrolumde doktorum bebegin gogus kafesinde darlik olabilir diyip fetal eko istedi. Daha once ayrintiliya girmistim bi sorun çıkmamıştı . Bunu yasayan ya da cevresinde duyan var mi ? Cok canim sıkıldı.

Arkadaslar bugunki kontrolumde doktorum bebegin gogus kafesinde darlik olabilir diyip fetal eko istedi. Daha once ayrintiliya girmistim bi sorun çıkmamıştı . Bunu yasayan ya da cevresinde duyan var mi ? Cok canim sıkıldı.
duymamıştım daha öncesinde canım. ne zaman çektireceksin fetal ekoyu peki? inşallah bişey çıkmaz canım

Bende hiç duymadım canım inşallah bişey çıkmaz iyi haberler alırsın

Anladım canımc. Bendede rahim ağzı uzunluk iyi dedi. Her şey iyi çıktı yani ultrasonda ama üniversite hastanesi diye mi bir de tüp bebek olduğu için sanırım yyatırdı beni.

Ya alt tarafı 2 dk pazara gidip geldim. O ara kayınpederimle konuşmuş eşim ve çocuklar.konuyu açmadılar bana ama akşama büyük ihtimalle bizim evde sesler yükselecek

Bizim sosyete pazarına gittim geldim. Allahım o kadar güzel pijama takımları varki. Kumaşlarda tiril tiril. 35 tl takımı. Bakiim benim eskiler olmazsa onlardan alıcam.

Ozaman olay çok farklı :) ne güzel araba aldıysa bizimki olana bindirmiyor. anca ben yemin etmeden önce içkili olursa kullanamadığı için verirdi bana. artık o da bitti. yeminimi bozamıyorum napıyım
Valla sanada bravo canim iyi dayanmissin gerci babanin arabasi varmis o idare edwrdirde seni. yok esim hep diyo zaten bana araba lazim degil senin daha cok ihtiyacin var diye aldim ben zaten ama binmedigi gibi temizligiyle falanda hic ugrasmaz biner gider sadece cok pisse babama goturde bi yikasin anneme goturde bi supursun ole oto yikamacilara falanda gonderemez beni kiskanclihindan bole degisik iste bizimkide

hayırdır niyeki

Noldu hayırdır bu çocukları memlekete götürcem mevzusu mu
Yazlıkta ya kayınpeder, söylemiştim çocukları isteyip duruyo diye. Pazara gittim geldim, siz ne ara aradınızda ne ara konuştunuz.
İçeri girer girmez ufak kız başladı “ anne dedemin tatiline gidelimmi” hayırdır dedm bismillah. Eşimde yanlarında. Sonra büyük kız başladı “ anne nolurr dedem tekneyle gezdirecek bizi gidelim nolur. Akşam babamla konuşucakmışsınız” dedi. Heeee dedim her işi hallettik bi tekneyle gezmeniz kaldı, yok tekne falan dedim. Orda sustu hepsi. Bakalım konuyu açacakmı. Ben hamileyim lan, nasıl gitmeyi düşünüyosun. Onu bırak göndermek istemediğimi biliyosun. Gerçi belkide konusunu bile açmıycaktı ama çocuklar söylemişte olabilir çünkü kp onu çok daraltıyo farkındayım sma bana hiç söylemez bile. Neyse bakıcaz.
Sonraaaa kızların oyun odasına şifonyer vardı fazla, içini boşalttım atılacak. 1 haftadır bekliyo. Sen git üstüne akvaryum al koy içinide suyla doldur. Bu ne dedm. Akvaryum diyo. Bu atılacak al bunu burdan sehpaya falan koy dedm. Atılmıycak burda duracak dedi. Kim sana akvaryum al dedi dedim. Çocuklar istiyodu dedi. Kızlar sizmi istiyosunuz balık diye sordum. Hayır aslında kuş daha çok seviyoz dediler.
Sen bilmiyomusun bu çocuklar ayran gönüllü, onların lafıyla akvaryummu alınır diye kızdım.
Bu şifonyer atılmıycak buda burda duracak diye bağırdı. Senmisin bağıran.
1 haftadır boş atılmayı bekliyo, senmi temizleyip derleyip topluyosun bu evi, sen atmazsan teker teker söküp ben atıcam diye bağırıyorum.
Atmıyorum, sende atamazsın dedi. Görürsün dedim atıyomuyum atmıyomuyum.
Sonra büyük kız geldi, “ baba ben oyun odamız geniş olsun istiyorum sen habire dolduruyosun annem haklı” demesinmi. Nereye koycaz ozaman dedi babasıda. Salona tv nin yanına dedi. Ve o akvaryum artık tv nin yanında o şifonyeri gücüm yetse camdan aşağı atcam şimdi.
Anammm daha pazara gidermiyim
Aha çocukta kasılıp duruyo okadar bağırmaya.
Ayyy kızlar ben normalde çok sakin bi insanım, valla şimdi kendimden korktum. Adama fena çemkirdim. Komşular kesin duymuştur çok utandım.

Benmki araba kullanmayı sevdiğimi biliyo sağolsun. gezip durcağımı başıma buyruk olduğumuda o yüzden işine geldi bu yemin.. Hatta babama araba almaya gidiyoruz krediyi ben çektim babama, babam araba senin istersen otomatik al dedi. eşim diyo baba yerinde durmaz bu alma otomatik diye. babamda o ne istiyosa onu alsın dedi. ama adam yaşlı manuele alışık, otomatik almadık oyüzden. yine bile karışıyo yani ama bidaha yemin etmem tövbee

Anladım canımc. Bendede rahim ağzı uzunluk iyi dedi. Her şey iyi çıktı yani ultrasonda ama üniversite hastanesi diye mi bir de tüp bebek olduğu için sanırım yyatırdı beni.
Canım tedbir amaçlı yatırdılarsa da iyi olmuş. Allah korusun bir şey olmasındansa kontrol altında olman çok çok daha iyi.

Benimki tüp bebek değil ama tedaviyle oldu bizim de ve başından beri kanamam oldu filan... Yalancı sancı diyerek umursamadı belki de canım bilmiyorum. Kan ve idrar tahlili istedi. İkisi de iyi çıkmış. Bir de tansiyonum biraz yüksek çıkmıştı, onu takip et dedi. O da normal gidiyor, herhalde korkudan olmuş.

Hormonlar işte kuzum bizi parmağında oynatıyor aslında hormonlarına göre normal tepkiler vermişsin ama işte yine de kötü olmuş.. Hem sen izin vermeden nereye gidiyor bu çocuklar.. Senin kp de ne ısrarcı insanmış bu laftan anlamadı yaa bu kadar da sıkılmaz ki tamam gönderilmiyor bitmiştir konunun bi daha açılmaması lazım.. sende sakin olmaya çalış kendine de bebeğe de zarar bu kdr stres sinir

sen gidecekmisin peki sadece kızlarımı istiyo dedeleri ?
kızlar ufak heveslenmişlerdir hemen.. belki eşinin kabahati yokturda büyük kızın babayı bozmasına da babası dumur olmuştur adam kendi keyfine göre aldı demekki
iyi yine dediğini yaptırmışsın maşallah ama yine bile akvaryum iş yaa. nerede olursa olsun
ama kuşun yem pisliğiyle uğraşmak daha zor aslında kuşu çok severim ama bezdim yani..
kasma kendini azıcık sakinle. nasıl olsa senin istediğin olmuş

iste ayni seyi dusunerekten kendimi yatirticam ameliyat masasina doktorcum kes gobegi cikar bebegi diycsm :)
yanlız çok güzel anlatmışsın direk aklıma şey geldi binicem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı bende öyle demeyi düşünüyorum hiç uğraştırma beni dcem keşke doğum yaptığım gün hiç uyanmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…