Allahın izniyle sağlıklı sıhatli kucağımıza aldığımızda netleştireceğiz cnm. Bakalım zaman ne gösteresek.olabilir canım hiç bilmiyorum. benmki çok yavaş maşallah ne çikolata ne bişey fayda etti beyfendiye.. ne de öksürmek. detaylıda öksürmekten boğazımı tahriş ettim kaç hafta geçti üstünden boğazım düzelmedi tam anlamıyla
Kiz arabayi bana aldi zaten benim arabam o benden izin alsin gerekirse bazen dalga geciyor abisi falan patrondan izin aldinmi diye kullanirken ya isin sakasi biyana okadar yogun calisiyoki adam arabayi alirken bile gelemedi mecburen bana kaldi ama daha hic yanimdayken arabayi vermedi bana hep kendi kullaniyoryok benm koca keyfine pek düşkün ama bebekten sonra avcunu yalayacak. bide arabasına aşık bi adam. kapıyı hızlı kapatsan kavga edersin o derece. yeni evlendik 4 5 aylık falan evliydik bişey oldu vay efendim ben vitesi sert değiştiriyomuşum ( ben ondan önce aldım ehliyetimi bile ) o gün yemin ettim bidaha binmem tövbe diye benm babam bana yeter arabasını ne zaman istesem ikiletmeden verir. hatta abim var abim binemez arabaya ama bende yedek var.
işyeri yakın aslında servisle bile 10dk sürmüyo ama illa arabyla gidecek. biz pek evde de durmuyoruz gündüzde olduğunda gaz yetmiyo bile yani. iyi senin koca arabaya izin veriyo maşallah :)) benmki pek pimpirikli arabasına..
Ozaman olay çok farklı :) ne güzel araba aldıysa bizimki olana bindirmiyor. anca ben yemin etmeden önce içkili olursa kullanamadığı için verirdi bana. artık o da bitti. yeminimi bozamıyorum napıyımKiz arabayi bana aldi zaten benim arabam o benden izin alsin gerekirse bazen dalga geciyor abisi falan patrondan izin aldinmi diye kullanirken ya isin sakasi biyana okadar yogun calisiyoki adam arabayi alirken bile gelemedi mecburen bana kaldi ama daha hic yanimdayken arabayi vermedi bana hep kendi kullaniyor
duymamıştım daha öncesinde canım. ne zaman çektireceksin fetal ekoyu peki? inşallah bişey çıkmaz canımArkadaslar bugunki kontrolumde doktorum bebegin gogus kafesinde darlik olabilir diyip fetal eko istedi. Daha once ayrintiliya girmistim bi sorun çıkmamıştı . Bunu yasayan ya da cevresinde duyan var mi ? Cok canim sıkıldı.
Evet ya çocuklar düz mantık düşünüyoryemek yedikten sonra gel ağzını sileyim diyorum yavrum ağzını açıyor dudaklarını sileyim demem gerekiyormuş
Bende hiç duymadım canım inşallah bişey çıkmaz iyi haberler alırsınArkadaslar bugunki kontrolumde doktorum bebegin gogus kafesinde darlik olabilir diyip fetal eko istedi. Daha once ayrintiliya girmistim bi sorun çıkmamıştı . Bunu yasayan ya da cevresinde duyan var mi ? Cok canim sıkıldı.
Acile gittik, kendi doktorum değildi. Yalancı sancı dedi canım. Nstye bağlayacaktı önce, sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçtü karından ultrasonla. Kısalma yok, korkma nstye gerek yok dedi. Zaten gece sancılar düzensizdi ve birkaç saatin sonunda geçti. Sabah ne olur ne olmaz diye gittik, o sıra sancım yoktu zaten.
İlaç da progestan kullanıyorum sabah akşam, magnezyum da. Onlara devam, dinlenmeye
Anladım canımc. Bendede rahim ağzı uzunluk iyi dedi. Her şey iyi çıktı yani ultrasonda ama üniversite hastanesi diye mi bir de tüp bebek olduğu için sanırım yyatırdı beni.Acile gittik, kendi doktorum değildi. Yalancı sancı dedi canım. Nstye bağlayacaktı önce, sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçtü karından ultrasonla. Kısalma yok, korkma nstye gerek yok dedi. Zaten gece sancılar düzensizdi ve birkaç saatin sonunda geçti. Sabah ne olur ne olmaz diye gittik, o sıra sancım yoktu zaten.
İlaç da progestan kullanıyorum sabah akşam, magnezyum da. Onlara devam, dinlenmeye devam diyerek yolladı yani. Bir de bol su içilecek.
hayırdır niyekiYa alt tarafı 2 dk pazara gidip geldim. O ara kayınpederimle konuşmuş eşim ve çocuklar.konuyu açmadılar bana ama akşama büyük ihtimalle bizim evde sesler yükselecek
Noldu hayırdır bu çocukları memlekete götürcem mevzusu muYa alt tarafı 2 dk pazara gidip geldim. O ara kayınpederimle konuşmuş eşim ve çocuklar.konuyu açmadılar bana ama akşama büyük ihtimalle bizim evde sesler yükselecek
Valla sanada bravo canim iyi dayanmissin gerci babanin arabasi varmis o idare edwrdirde seni. yok esim hep diyo zaten bana araba lazim degil senin daha cok ihtiyacin var diye aldim ben zaten ama binmedigi gibi temizligiyle falanda hic ugrasmaz biner gider sadece cok pisse babama goturde bi yikasin anneme goturde bi supursun ole oto yikamacilara falanda gonderemez beni kiskanclihindan bole degisik iste bizimkideOzaman olay çok farklı :) ne güzel araba aldıysa bizimki olana bindirmiyor. anca ben yemin etmeden önce içkili olursa kullanamadığı için verirdi bana. artık o da bitti. yeminimi bozamıyorum napıyım
hayırdır niyeki
Yazlıkta ya kayınpeder, söylemiştim çocukları isteyip duruyo diye. Pazara gittim geldim, siz ne ara aradınızda ne ara konuştunuz.Noldu hayırdır bu çocukları memlekete götürcem mevzusu mu
Valla sanada bravo canim iyi dayanmissin gerci babanin arabasi varmis o idare edwrdirde seni. yok esim hep diyo zaten bana araba lazim degil senin daha cok ihtiyacin var diye aldim ben zaten ama binmedigi gibi temizligiyle falanda hic ugrasmaz biner gider sadece cok pisse babama goturde bi yikasin anneme goturde bi supursun ole oto yikamacilara falanda gonderemez beni kiskanclihindan bole degisik iste bizimkide
Canım tedbir amaçlı yatırdılarsa da iyi olmuş. Allah korusun bir şey olmasındansa kontrol altında olman çok çok daha iyi.Anladım canımc. Bendede rahim ağzı uzunluk iyi dedi. Her şey iyi çıktı yani ultrasonda ama üniversite hastanesi diye mi bir de tüp bebek olduğu için sanırım yyatırdı beni.
Bende bu takımın aynısı var pazardan 15 liraya aldı ablam, gayet güzel. Deli paralar vermeye hiç gerek yok
Hormonlar işte kuzum bizi parmağında oynatıyor aslında hormonlarına göre normal tepkiler vermişsin ama işte yine de kötü olmuş.. Hem sen izin vermeden nereye gidiyor bu çocuklar.. Senin kp de ne ısrarcı insanmış bu laftan anlamadı yaa bu kadar da sıkılmaz ki tamam gönderilmiyor bitmiştir konunun bi daha açılmaması lazım..Yazlıkta ya kayınpeder, söylemiştim çocukları isteyip duruyo diye. Pazara gittim geldim, siz ne ara aradınızda ne ara konuştunuz.
İçeri girer girmez ufak kız başladı “ anne dedemin tatiline gidelimmi” hayırdır dedm bismillah. Eşimde yanlarında. Sonra büyük kız başladı “ anne nolurr dedem tekneyle gezdirecek bizi gidelim nolur. Akşam babamla konuşucakmışsınız” dedi. Heeee dedim her işi hallettik bi tekneyle gezmeniz kaldı, yok tekne falan dedim. Orda sustu hepsi. Bakalım konuyu açacakmı. Ben hamileyim lan, nasıl gitmeyi düşünüyosun. Onu bırak göndermek istemediğimi biliyosun. Gerçi belkide konusunu bile açmıycaktı ama çocuklar söylemişte olabilirçünkü kp onu çok daraltıyo farkındayım sma bana hiç söylemez bile. Neyse bakıcaz.
Sonraaaa kızların oyun odasına şifonyer vardı fazla, içini boşalttım atılacak. 1 haftadır bekliyo. Sen git üstüne akvaryum al koy içinide suyla doldur. Bu ne dedm. Akvaryum diyo. Bu atılacak al bunu burdan sehpaya falan koy dedm. Atılmıycak burda duracak dedi. Kim sana akvaryum al dedi dedim. Çocuklar istiyodu dedi. Kızlar sizmi istiyosunuz balık diye sordum. Hayır aslında kuş daha çok seviyoz dediler.
Sen bilmiyomusun bu çocuklar ayran gönüllü, onların lafıyla akvaryummu alınır diye kızdım.
Bu şifonyer atılmıycak buda burda duracak diye bağırdı. Senmisin bağıran.
1 haftadır boş atılmayı bekliyo, senmi temizleyip derleyip topluyosun bu evi, sen atmazsan teker teker söküp ben atıcam diye bağırıyorum.
Atmıyorum, sende atamazsın dedi. Görürsün dedim atıyomuyum atmıyomuyum.
Sonra büyük kız geldi, “ baba ben oyun odamız geniş olsun istiyorum sen habire dolduruyosun annem haklı” demesinmi. Nereye koycaz ozaman dedi babasıda. Salona tv nin yanına dedi. Ve o akvaryum artık tv nin yanındao şifonyeri gücüm yetse camdan aşağı atcam şimdi.
Anammm daha pazara gidermiyim
Aha çocukta kasılıp duruyo okadar bağırmaya.
Ayyy kızlar ben normalde çok sakin bi insanım, valla şimdi kendimden korktum. Adama fena çemkirdim. Komşular kesin duymuştur çok utandım.
sen gidecekmisin peki sadece kızlarımı istiyo dedeleri ?Yazlıkta ya kayınpeder, söylemiştim çocukları isteyip duruyo diye. Pazara gittim geldim, siz ne ara aradınızda ne ara konuştunuz.
İçeri girer girmez ufak kız başladı “ anne dedemin tatiline gidelimmi” hayırdır dedm bismillah. Eşimde yanlarında. Sonra büyük kız başladı “ anne nolurr dedem tekneyle gezdirecek bizi gidelim nolur. Akşam babamla konuşucakmışsınız” dedi. Heeee dedim her işi hallettik bi tekneyle gezmeniz kaldı, yok tekne falan dedim. Orda sustu hepsi. Bakalım konuyu açacakmı. Ben hamileyim lan, nasıl gitmeyi düşünüyosun. Onu bırak göndermek istemediğimi biliyosun. Gerçi belkide konusunu bile açmıycaktı ama çocuklar söylemişte olabilirçünkü kp onu çok daraltıyo farkındayım sma bana hiç söylemez bile. Neyse bakıcaz.
Sonraaaa kızların oyun odasına şifonyer vardı fazla, içini boşalttım atılacak. 1 haftadır bekliyo. Sen git üstüne akvaryum al koy içinide suyla doldur. Bu ne dedm. Akvaryum diyo. Bu atılacak al bunu burdan sehpaya falan koy dedm. Atılmıycak burda duracak dedi. Kim sana akvaryum al dedi dedim. Çocuklar istiyodu dedi. Kızlar sizmi istiyosunuz balık diye sordum. Hayır aslında kuş daha çok seviyoz dediler.
Sen bilmiyomusun bu çocuklar ayran gönüllü, onların lafıyla akvaryummu alınır diye kızdım.
Bu şifonyer atılmıycak buda burda duracak diye bağırdı. Senmisin bağıran.
1 haftadır boş atılmayı bekliyo, senmi temizleyip derleyip topluyosun bu evi, sen atmazsan teker teker söküp ben atıcam diye bağırıyorum.
Atmıyorum, sende atamazsın dedi. Görürsün dedim atıyomuyum atmıyomuyum.
Sonra büyük kız geldi, “ baba ben oyun odamız geniş olsun istiyorum sen habire dolduruyosun annem haklı” demesinmi. Nereye koycaz ozaman dedi babasıda. Salona tv nin yanına dedi. Ve o akvaryum artık tv nin yanındao şifonyeri gücüm yetse camdan aşağı atcam şimdi.
Anammm daha pazara gidermiyim
Aha çocukta kasılıp duruyo okadar bağırmaya.
Ayyy kızlar ben normalde çok sakin bi insanım, valla şimdi kendimden korktum. Adama fena çemkirdim. Komşular kesin duymuştur çok utandım.
iste ayni seyi dusunerekten kendimi yatirticam ameliyat masasina doktorcum kes gobegi cikar bebegi diycsm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?