- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Cesaret işi biraz galiba benim orayla sorunlarım var diyorumayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederimaşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya
hahahah ornek guzel olmjs canim :)yanlız çok güzel anlatmışsın direk aklıma şey geldi binicem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı bende öyle demeyi düşünüyorum hiç uğraştırma beni dcem keşke doğum yaptığım gün hiç uyanmasam
bende sezeryana endeksledim bakalim berisi nasip kismet yaaBenim bebiş de hareketli maşallah. Diyorum çıkınca da böyle olacak sanırım fildir fildir dolanacak. Birde ben nerdeyse 2 seneye yakın ama aralıklarl ile folik asit kullandım. İlk dört ayda da 1 kilo badem bitirdim. Yanlış bilgi olabilir ama yoğun folik asiti alımı hiperaktiviteyi artırıyormuş. Yaşayıp göreceğiz artık
Aynen cnm garantisi yok ama ben kendimi sezeryana endeksledim doktroum ile de konuştum. Burdan sonrası nasipte ne varsa artık. Anı yaşamaya odaklıyorum kendimi. Kontrol mekanizmasını dvre dışı bırakıyorum beynimdeki. Yoksa ataklarım başlar diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık cnm.
aynen canım sende psikolojik olarak korku kalmıştır. vajinismus kolay değil bizim bi abla tam 1 sene atlatamamış. o yüzden nasıl istiyosan o olsun hayırlısı :)Cesaret işi biraz galiba benim orayla sorunlarım var diyorumvajinismusken bi küstük kutsal kendileri öyle geliyor bana kıyamıyorum şaka bi yana çok hırpaladi beni 1 buçuk yıl vajinismus berbattı Rabbim bi daha yaşatmasın venkimseye yaşatmasın
Sorma ya deli etti adam beni. Valla şimdi yanında hastaneyi aradım doktorum akşam ordamı diye. Noldu diyo. Hiç canım sıkıldı hastaneye gidesim geldi dedim. İlaçlarım bitti ağrım var dedim sonrada.Hormonlar işte kuzum bizi parmağında oynatıyor aslında hormonlarına göre normal tepkiler vermişsin ama işte yine de kötü olmuş.. Hem sen izin vermeden nereye gidiyor bu çocuklar.. Senin kp de ne ısrarcı insanmış bu laftan anlamadı yaa bu kadar da sıkılmaz ki tamam gönderilmiyor bitmiştir konunun bi daha açılmaması lazım..sende sakin olmaya çalış kendine de bebeğe de zarar bu kdr stres sinir
yok kız ben gitmemki kızları istiyo sadece. Ya bide bençok bağlanıyorum hayvanlara sonra çok üzülüyorum. Bi tane kuşumuz vardı bikaç ay öncesine kadar. Konuşuyodu uysaldı ve ben ilk defa hayvan almıştım eve. Bi sabah kalktık ölmüş. 1 ay falan oluyo. Ağla ağla içim çıktı. O gün demişti daha almam diye ama balık almış şimdide. Valla kendi uğraşsın hiç uğraşamam. Şu an koltukta uzanıyorum, baloncuk şeysini açtı ama ses çıkarıyo. 5 dk da bir soruyorum ne zaman duracak bu diye. Lanet ettircem onu.sen gidecekmisin peki sadece kızlarımı istiyo dedeleri ?
kızlar ufak heveslenmişlerdir hemen.. belki eşinin kabahati yokturda büyük kızın babayı bozmasına da babası dumur olmuşturadam kendi keyfine göre aldı demekki
iyi yine dediğini yaptırmışsın maşallahama yine bile akvaryum iş yaa. nerede olursa olsun
ama kuşun yem pisliğiyle uğraşmak daha zor aslında kuşu çok severim ama bezdim yani..
kasma kendini azıcık sakinle. nasıl olsa senin istediğin olmuş
Ayyy canım ne güzel olur valla :) civardaki ağacın çiçeğin yanında bile çok güzel çekim oluyor yani illa çok para harcamaya ya da güzel bir mekan bulmaya filan gerek yok. Kıyafeti de meselaEmira SY LezzetliCipetpet Güzel olmuş fotoğraflar. Emira SY hafta sonu bize kahve içmeye mi gelsen? Bizde 3-5 poz verirdik sana
Bugün adamın senden çekeceği var desene :))) sen kendini ve bebeğini üzme de canım.. Git bi doktoruna akşam gidiyorsan keyfin yerine gelsinSorma ya deli etti adam beni. Valla şimdi yanında hastaneyi aradım doktorum akşam ordamı diye. Noldu diyo. Hiç canım sıkıldı hastaneye gidesim geldi dedim. İlaçlarım bitti ağrım var dedim sonrada.
yok kız ben gitmemki kızları istiyo sadece. Ya bide bençok bağlanıyorum hayvanlara sonra çok üzülüyorum. Bi tane kuşumuz vardı bikaç ay öncesine kadar. Konuşuyodu uysaldı ve ben ilk defa hayvan almıştım eve. Bi sabah kalktık ölmüş. 1 ay falan oluyo. Ağla ağla içim çıktı. O gün demişti daha almam diye ama balık almış şimdide. Valla kendi uğraşsın hiç uğraşamam. Şu an koltukta uzanıyorum, baloncuk şeysini açtı ama ses çıkarıyo. 5 dk da bir soruyorum ne zaman duracak bu diye. Lanet ettircem onu.
Bende bu takımın aynısı var pazardan 15 liraya aldı ablam, gayet güzel. Deli paralar vermeye hiç gerek yok
Bizim sitenin peyzajı çok güzel, şelale havuzumuz bakımda ama tam pozluk mekan, kocamın ruhunda yok ben arada yokluyorum pek oralı olmuyor.Ayyy canım ne güzel olur valla :) civardaki ağacın çiçeğin yanında bile çok güzel çekim oluyor yani illa çok para harcamaya ya da güzel bir mekan bulmaya filan gerek yok. Kıyafeti de meselaLezzetliCipetpet normal bir tunigin beline kurdela bağladı, esarbina 2 gül taktı o bile aşırı güzel oldu :)
Canim fiyqti cok iyi ama dedigim gibi iki taraftan dugmeli gogusleein buyukse dugme aralarindan icin gorunuyor ona gore degerlendir hangi sitede baktin bu fiyqta canim onden dugmeli varmi acaba
Cesaret işi biraz galiba benim orayla sorunlarım var diyorumvajinismusken bi küstük kutsal kendileri öyle geliyor bana kıyamıyorum şaka bi yana çok hırpaladi beni 1 buçuk yıl vajinismus berbattı Rabbim bi daha yaşatmasın venkimseye yaşatmasın
Takım olarak değil de parça 5 lira olarak satın almış geçen sene, bu sene takım olarak 45 yapmışlar, sitedeki fiyat güzel yani, muhtemelen kumaşları da aynıdır. Pembesi iç gösteriyor ama kırmızı iyiydi.Takımı 15 mi?
Ayyy canım ne güzel olur valla :) civardaki ağacın çiçeğin yanında bile çok güzel çekim oluyor yani illa çok para harcamaya ya da güzel bir mekan bulmaya filan gerek yok. Kıyafeti de meselaLezzetliCipetpet normal bir tunigin beline kurdela bağladı, esarbina 2 gül taktı o bile aşırı güzel oldu :)
Bizim sitenin peyzajı çok güzel, şelale havuzumuz bakımda ama tam pozluk mekan, kocamın ruhunda yok ben arada yokluyorum pek oralı olmuyor.
Hangi pazar canım?Takım olarak değil de parça 5 lira olarak satın almış geçen sene, bu sene takım olarak 45 yapmışlar, sitedeki fiyat güzel yani, muhtemelen kumaşları da aynıdır. Pembesi iç gösteriyor ama kırmızı iyiydi.
Ne güzel denk gelmiş :) Bizim düğün albümü yalan oldu 1-2 senedir çekim yapalım diye arada yokluyorum, geçen ay da hazır şimdi bebekte var şimdi yapalım dedim, o konu açılınca ölü takliti yapıyorpinkstrap canım zaten yakınmışız aslında, neden olmasın selfie çubuğuyla bile çekilebilir aslında ya, ablam olmasaydı öyle çubukla çekecektim ben kendimizi. Sağolsun ablam yalnız bırakmadı..
Eşim fotoğraf çekilmekten nefret eder, ekstra bir organizasyona şiddetle karşıydı ama o bile şimdi şu fotoğraf da çok güzel olmuş filan diyor şimdi
Çok spontane oldu yani bir gün önce konuştuk piknik ayarladık, dolapta üstüme olan bi tuniği giyiverdim. İki dakikada eşarba da (ablamın fikri, sağolsun) çiçek taktık, tahmin ettiğimden de güzel oldu
Yarım saat bile sürmedi, üç beş poz çekildik öyle. Anısı bizimle kalacak hep inşallah 
Bizim sitenin peyzajı çok güzel, şelale havuzumuz bakımda ama tam pozluk mekan, kocamın ruhunda yok ben arada yokluyorum pek oralı olmuyor.
Yerim seniKeşke yakın olsam ben çekerdim seni. Hem güzelliğini de görmüş olurdum
1 ay sonra kardeşimin düğünü var, ben o günkü dış çekime salça olacam3-5 poz çekseler bize yeter. Arada kaynarız
Sancaktepe pazarı canım, daha önce de karşıda oturanlar için yazmıştım boşuna fazla para vermeyin gidin oradan bakın diye.Hangi pazar canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?