2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederim aşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya
Cesaret işi biraz galiba benim orayla sorunlarım var diyorum vajinismusken bi küstük kutsal kendileri öyle geliyor bana kıyamıyorum şaka bi yana çok hırpaladi beni 1 buçuk yıl vajinismus berbattı Rabbim bi daha yaşatmasın venkimseye yaşatmasın

bende sezeryana endeksledim bakalim berisi nasip kismet yaa

aynen canım sende psikolojik olarak korku kalmıştır. vajinismus kolay değil bizim bi abla tam 1 sene atlatamamış. o yüzden nasıl istiyosan o olsun hayırlısı :)

Sorma ya deli etti adam beni. Valla şimdi yanında hastaneyi aradım doktorum akşam ordamı diye. Noldu diyo. Hiç canım sıkıldı hastaneye gidesim geldi dedim. İlaçlarım bitti ağrım var dedim sonrada.
yok kız ben gitmemki kızları istiyo sadece. Ya bide bençok bağlanıyorum hayvanlara sonra çok üzülüyorum. Bi tane kuşumuz vardı bikaç ay öncesine kadar. Konuşuyodu uysaldı ve ben ilk defa hayvan almıştım eve. Bi sabah kalktık ölmüş. 1 ay falan oluyo. Ağla ağla içim çıktı. O gün demişti daha almam diye ama balık almış şimdide. Valla kendi uğraşsın hiç uğraşamam. Şu an koltukta uzanıyorum, baloncuk şeysini açtı ama ses çıkarıyo. 5 dk da bir soruyorum ne zaman duracak bu diye. Lanet ettircem onu.

Emira SY LezzetliCipetpet Güzel olmuş fotoğraflar. Emira SY hafta sonu bize kahve içmeye mi gelsen? Bizde 3-5 poz verirdik sana
Ayyy canım ne güzel olur valla :) civardaki ağacın çiçeğin yanında bile çok güzel çekim oluyor yani illa çok para harcamaya ya da güzel bir mekan bulmaya filan gerek yok. Kıyafeti de mesela LezzetliCipetpet normal bir tunigin beline kurdela bağladı, esarbina 2 gül taktı o bile aşırı güzel oldu :)

Bugün adamın senden çekeceği var desene :))) sen kendini ve bebeğini üzme de canım.. Git bi doktoruna akşam gidiyorsan keyfin yerine gelsin

Bizim sitenin peyzajı çok güzel, şelale havuzumuz bakımda ama tam pozluk mekan, kocamın ruhunda yok ben arada yokluyorum pek oralı olmuyor.

Yaa böyle vajinusmus olanlar konultukça acaba bende mi öyleyim diyorum

pinkstrap canım zaten yakınmışız aslında, neden olmasın selfie çubuğuyla bile çekilebilir aslında ya, ablam olmasaydı öyle çubukla çekecektim ben kendimizi. Sağolsun ablam yalnız bırakmadı..

Eşim fotoğraf çekilmekten nefret eder, ekstra bir organizasyona şiddetle karşıydı ama o bile şimdi şu fotoğraf da çok güzel olmuş filan diyor şimdi

Çok spontane oldu yani bir gün önce konuştuk piknik ayarladık, dolapta üstüme olan bi tuniği giyiverdim. İki dakikada eşarba da (ablamın fikri, sağolsun) çiçek taktık, tahmin ettiğimden de güzel oldu

Yarım saat bile sürmedi, üç beş poz çekildik öyle. Anısı bizimle kalacak hep inşallah 

Bizim sitenin peyzajı çok güzel, şelale havuzumuz bakımda ama tam pozluk mekan, kocamın ruhunda yok ben arada yokluyorum pek oralı olmuyor.

Keşke yakın olsam ben çekerdim seni. Hem güzelliğini de görmüş olurdum
1 ay sonra kardeşimin düğünü var, ben o günkü dış çekime salça olacam 3-5 poz çekseler bize yeter. Arada kaynarız

Ne güzel denk gelmiş :) Bizim düğün albümü yalan oldu 1-2 senedir çekim yapalım diye arada yokluyorum, geçen ay da hazır şimdi bebekte var şimdi yapalım dedim, o konu açılınca ölü takliti yapıyor Ben de sevmem aslında, pek benlik şeyler değil ama güzel olur

Onları zorla sürükleye sürükleye götüreceksin başka çare yok canım valla ben kardeşime de dedim enişte gelmezse gelmesin ben gerekirse seni sitenin bahçesinde bile çekerim yeter ki sen iste diye :) sizin zaten pek fazla dağ bayır gezme şansınız yok en fazla yarım saat 10-15 poz çekileceksiniz ona da seslerini çıkarmasinlar :)
ben artık bu sefer isyan ettim dedim ne dugun yaptim ne gelin mevludu yaptım ne oğluma sünnet yaptım ne mevlüt yaptım ne cinsiyet partisi yaptım ne Baby shower yaptım ne organizasyonlu doğum günü yaptim tek bı hevesim var onu da kabul et artık dedim yani :) elalemin hatunlari nasıl kabul ettiriyor hayret birşey bizimkiler anca evde yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…