Saydıklarının hiçbirini bende yapmadım, ben burdan bi yürüyeyimOnları zorla sürükleye sürükleye götüreceksin başka çare yok canımvalla ben kardeşime de dedim enişte gelmezse gelmesin ben gerekirse seni sitenin bahçesinde bile çekerim yeter ki sen iste diye :) sizin zaten pek fazla dağ bayır gezme şansınız yok en fazla yarım saat 10-15 poz çekileceksiniz ona da seslerini çıkarmasinlar :)
ben artık bu sefer isyan ettim dedim ne dugun yaptim ne gelin mevludu yaptım ne oğluma sünnet yaptım ne mevlüt yaptım ne cinsiyet partisi yaptım ne Baby shower yaptım ne organizasyonlu doğum günü yaptim tek bı hevesim var onu da kabul et artık dedim yani :) elalemin hatunlari nasıl kabul ettiriyor hayret birşey bizimkiler anca evde yatsın
Onları zorla sürükleye sürükleye götüreceksin başka çare yok canımvalla ben kardeşime de dedim enişte gelmezse gelmesin ben gerekirse seni sitenin bahçesinde bile çekerim yeter ki sen iste diye :) sizin zaten pek fazla dağ bayır gezme şansınız yok en fazla yarım saat 10-15 poz çekileceksiniz ona da seslerini çıkarmasinlar :)
ben artık bu sefer isyan ettim dedim ne dugun yaptim ne gelin mevludu yaptım ne oğluma sünnet yaptım ne mevlüt yaptım ne cinsiyet partisi yaptım ne Baby shower yaptım ne organizasyonlu doğum günü yaptim tek bı hevesim var onu da kabul et artık dedim yani :) elalemin hatunlari nasıl kabul ettiriyor hayret birşey bizimkiler anca evde yatsın
Saydıklarının hiçbirini bende yapmadım, ben burdan bi yürüyeyimBence kendimizde çok hevesli olmadığımızdan kabul ettiremiyoruz, ben öyle bir söylüyorum ki aman kabul etmesinde bana da iş çıkmasın gibi
Hahaha cok guldum
Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?Valla ben de heves etmem sanıyordum ama sonradan içime çok oturdu o yüzden bu sefer tüm kozlarimi kullandımhatta şunu bile dedim, foto yoksa başka bebek de yok eşim 5 çocuk istiyor da
Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?
Cevap; 45 binlik yüzük dışında mı?
Devam ettiremedim
Yok be aldırmadım, sürekli bir tektaş muhabbeti vardı, her özel günde arkadaşım ona tek taş al önerisi sunuyordu, ben de ben ne yapayım herkesin taktığını 45 binlik olanı isterim dedim konuyu sonsuza kadar kapattıkKizzz 45 binlik yüzük mu aldirdino zaman kusura bakma tüm şansını bitirmişsin
Yerim seni
Çok mantıklı düşünmüşsün
Kızlar şimdi bi yazı okudum. Tetanoz alısı yaptırmamış kadın ve doğumda engeksiyon kapmış. Lütfen siz yaptırın yazmış. İhmal etmeyin nolur. Benim tüm aşılarım bitmişti 2. Gebeliğimde o yüzden bunda vurulmuyorum.
Ama hassas olun nolur bu konuda.
Sonunda ikna ettim ya ona bak
İkna edemesem şuan hala taktik arayışında olacaktım
3. Dozu unutma canım zaten bebeğin aşısına denk gelecek, yaptırmazsan bozuluyor baştan başlıyorsun, yaptırırsan sene 1 tane zaten 5 te bitecek.Fırsatları değerlendirmek lazım
tetanoz aşısını da mı zararı var diye yaptırmayanlar var
Ben de 2. aşıyı oldum, tamamlayayacağım bundan sonrası için de. 6 ay sonra tekrar gel dedi sağlık ocağı.
Ben senin kozlarını düğün zamanı dış çekim için kullanmıştım“bak senden hiçbirşey istemedim, millet nişanda bile dış çekim yaptırıyor hiç onu gündeme getirmedim. Zaten düğünden sonra da başka çekim olmaz, yapıverelim işte” diye. Ama adam bi sevdi fotoğraf çektirme işini, “bebek doğup azıcık büyüyünce bi daha çekim yaptıralım çok güzel oluyor” diyor
İyi düşünmüşsün canım ya telefonlar da o kadar güzel çekiyor ki artık. Hele açık havada filan süper oluyor. Siz de hazırlanmış, oraya kadar gitmişken artık çekiliverirsiniz ya nolcakKeşke yakın olsam ben çekerdim seni. Hem güzelliğini de görmüş olurdum
1 ay sonra kardeşimin düğünü var, ben o günkü dış çekime salça olacam3-5 poz çekseler bize yeter. Arada kaynarız
Biraz ısrar et bak biz yapmadıkça bu sefer normali bu sanıyorlarNe güzel denk gelmiş :) Bizim düğün albümü yalan oldu 1-2 senedir çekim yapalım diye arada yokluyorum, geçen ay da hazır şimdi bebekte var şimdi yapalım dedim, o konu açılınca ölü takliti yapıyorBen de sevmem aslında, pek benlik şeyler değil ama güzel olur
Aynen valla nasıl ikna ediyor bu insanlar anlamıyorum. Hele şu internette dolaşır ya komik düğün fotoğrafları filan, onları nasıl çekilmişler acabaOnları zorla sürükleye sürükleye götüreceksin başka çare yok canımvalla ben kardeşime de dedim enişte gelmezse gelmesin ben gerekirse seni sitenin bahçesinde bile çekerim yeter ki sen iste diye :) sizin zaten pek fazla dağ bayır gezme şansınız yok en fazla yarım saat 10-15 poz çekileceksiniz ona da seslerini çıkarmasinlar :)
Denk geliyor işte çiftler birbirine. Biz de kendimize uygun olanını bulmuşuzİyi düşünmüşsün canım ya telefonlar da o kadar güzel çekiyor ki artık. Hele açık havada filan süper oluyor. Siz de hazırlanmış, oraya kadar gitmişken artık çekiliverirsiniz ya nolcak
Biraz ısrar et bak biz yapmadıkça bu sefer normali bu sanıyorlarbenim nikah salonundaki fotoğraflarım videom bile yok. Ödemesimi yapmış olmamıza rağmen eşim bazı sebeplerden almak istemedi, ben de anlayış gösterdim. Şimdi bari bir anı olsun hamileyken bir iki fotoğrafımız kalsın istedim.
Bebeğin de fotoğraf çekimi olsun istiyorum hastanede. İnşallah bu haftasonu konuşacağız ablamlarla birlikte gidip.
Siteniz de müsaitmiş bak, sen ısrar edersen bir süre sonra ölü taklidi yapamazilerde bize anı kalacak işte, onlar baktıkça mutlu oluyor, deşarj oluyor insan
Aynen valla nasıl ikna ediyor bu insanlar anlamıyorum. Hele şu internette dolaşır ya komik düğün fotoğrafları filan, onları nasıl çekilmişler acaba
3. Dozu unutma canım zaten bebeğin aşısına denk gelecek, yaptırmazsan bozuluyor baştan başlıyorsun, yaptırırsan sene 1 tane zaten 5 te bitecek.
İyi düşünmüşsün canım ya telefonlar da o kadar güzel çekiyor ki artık. Hele açık havada filan süper oluyor. Siz de hazırlanmış, oraya kadar gitmişken artık çekiliverirsiniz ya nolcak
Değil mi canım ya, öyle biri olsaydı da bu sefer anlaşamazdık zatenDenk geliyor işte çiftler birbirine. Biz de kendimize uygun olanını bulmuşuz
Bende kararsizdim canim 4 dz asim vardi onceden son dozunu yaptirmistim. Bb u gebeligimdede saglik ocagindan cagirdilar son dozu yapalim diye.dedim zaten riskli bi gebelik geciriyorum dusuk yapabiliyormus asi diyorlar dedim.tamamen yanlis dedi milyonda bir ihtimal hatta 20. Hafyadan sonra yapiliyorki daha oyapilyapilan dusugu asidan bilmesinler diye dedi.birde sezeryan olacagim icin ameliyatta kullanilan aletlerden enfeksiyonda kapma riskin var dedi iyi dusun bebegin ve senin hayatino riske atma dedi .Allaha emanet dedim vurundum .simdi sende soyleyince iyiki vurdurmusum.Kızlar şimdi bi yazı okudum. Tetanoz alısı yaptırmamış kadın ve doğumda engeksiyon kapmış. Lütfen siz yaptırın yazmış. İhmal etmeyin nolur. Benim tüm aşılarım bitmişti 2. Gebeliğimde o yüzden bunda vurulmuyorum.
Ama hassas olun nolur bu konuda.
Telefonu hemşirelere verince doğumdan sonra çekiyorlar bebeği, bir rica edersin yaparlar.Değil mi canım ya, öyle biri olsaydı da bu sefer anlaşamazdık zaten
Fotoğrafçının doğumhaneye girmemesi şartıyla bebek yenidoğan çekmini de kabul etti eşim çok şükür. Daha ne isterim
Anladım canım. Ben de şoktayım hala. Şimdiye kadar hiç bir şey yoktu maşallah iyi gidiyorduk şimdi kaldık burada hastanede. Her şeyde vardır bir hayır.Rabbim yardım etsin inşallahCanım tedbir amaçlı yatırdılarsa da iyi olmuş. Allah korusun bir şey olmasındansa kontrol altında olman çok çok daha iyi.
Benimki tüp bebek değil ama tedaviyle oldu bizim de ve başından beri kanamam oldu filan... Yalancı sancı diyerek umursamadı belki de canım bilmiyorum. Kan ve idrar tahlili istedi. İkisi de iyi çıkmış. Bir de tansiyonum biraz yüksek çıkmıştı, onu takip et dedi. O da normal gidiyor, herhalde korkudan olmuş.
Canım doğum sonrası bebek çekilecek ve ertesi gün odada aile çekimi ve yine o gün hastane içinde fotoğrafçının odasındaki ufak stüdyoda yenidoğan çekimi olacak inşallah. Bakalım Cumartesi günü bir aksilik yaşamazsak tabi inşallahTelefonu hemşirelere verince doğumdan sonra çekiyorlar bebeği, bir rica edersin yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?