2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Saydıklarının hiçbirini bende yapmadım, ben burdan bi yürüyeyim Bence kendimizde çok hevesli olmadığımızdan kabul ettiremiyoruz, ben öyle bir söylüyorum ki aman kabul etmesinde bana da iş çıkmasın gibi

Hahaha cok guldum

Valla ben de heves etmem sanıyordum ama sonradan içime çok oturdu o yüzden bu sefer tüm kozlarimi kullandım hatta şunu bile dedim, foto yoksa başka bebek de yok eşim 5 çocuk istiyor da

Kızlar şimdi bi yazı okudum. Tetanoz alısı yaptırmamış kadın ve doğumda engeksiyon kapmış. Lütfen siz yaptırın yazmış. İhmal etmeyin nolur. Benim tüm aşılarım bitmişti 2. Gebeliğimde o yüzden bunda vurulmuyorum.
Ama hassas olun nolur bu konuda.

Valla ben de heves etmem sanıyordum ama sonradan içime çok oturdu o yüzden bu sefer tüm kozlarimi kullandım hatta şunu bile dedim, foto yoksa başka bebek de yok eşim 5 çocuk istiyor da
Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?
Cevap; 45 binlik yüzük dışında mı?
Devam ettiremedim

Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?
Cevap; 45 binlik yüzük dışında mı?
Devam ettiremedim

Kizzz 45 binlik yüzük mu aldirdin o zaman kusura bakma tüm şansını bitirmişsin

Kizzz 45 binlik yüzük mu aldirdin o zaman kusura bakma tüm şansını bitirmişsin
Yok be aldırmadım, sürekli bir tektaş muhabbeti vardı, her özel günde arkadaşım ona tek taş al önerisi sunuyordu, ben de ben ne yapayım herkesin taktığını 45 binlik olanı isterim dedim konuyu sonsuza kadar kapattık Kesinlikle al demedim yani, alacaksan onu aldı o muhabbet Şansımı kullanmış değilim yani

Yerim seni
Çok mantıklı düşünmüşsün

Fırsatları değerlendirmek lazım

tetanoz aşısını da mı zararı var diye yaptırmayanlar var
Ben de 2. aşıyı oldum, tamamlayayacağım bundan sonrası için de. 6 ay sonra tekrar gel dedi sağlık ocağı.

Sonunda ikna ettim ya ona bak
İkna edemesem şuan hala taktik arayışında olacaktım

Ben senin kozlarını düğün zamanı dış çekim için kullanmıştım “bak senden hiçbirşey istemedim, millet nişanda bile dış çekim yaptırıyor hiç onu gündeme getirmedim. Zaten düğünden sonra da başka çekim olmaz, yapıverelim işte” diye. Ama adam bi sevdi fotoğraf çektirme işini, “bebek doğup azıcık büyüyünce bi daha çekim yaptıralım çok güzel oluyor” diyor

3. Dozu unutma canım zaten bebeğin aşısına denk gelecek, yaptırmazsan bozuluyor baştan başlıyorsun, yaptırırsan sene 1 tane zaten 5 te bitecek.

Keşke yakın olsam ben çekerdim seni. Hem güzelliğini de görmüş olurdum
1 ay sonra kardeşimin düğünü var, ben o günkü dış çekime salça olacam 3-5 poz çekseler bize yeter. Arada kaynarız
İyi düşünmüşsün canım ya telefonlar da o kadar güzel çekiyor ki artık. Hele açık havada filan süper oluyor. Siz de hazırlanmış, oraya kadar gitmişken artık çekiliverirsiniz ya nolcak

Biraz ısrar et bak biz yapmadıkça bu sefer normali bu sanıyorlar benim nikah salonundaki fotoğraflarım videom bile yok. Ödemesimi yapmış olmamıza rağmen eşim bazı sebeplerden almak istemedi, ben de anlayış gösterdim. Şimdi bari bir anı olsun hamileyken bir iki fotoğrafımız kalsın istedim.
Bebeğin de fotoğraf çekimi olsun istiyorum hastanede. İnşallah bu haftasonu konuşacağız ablamlarla birlikte gidip.

Siteniz de müsaitmiş bak, sen ısrar edersen bir süre sonra ölü taklidi yapamaz ilerde bize anı kalacak işte, onlar baktıkça mutlu oluyor, deşarj oluyor insan

Aynen valla nasıl ikna ediyor bu insanlar anlamıyorum. Hele şu internette dolaşır ya komik düğün fotoğrafları filan, onları nasıl çekilmişler acaba

Denk geliyor işte çiftler birbirine. Biz de kendimize uygun olanını bulmuşuz

3. Dozu unutma canım zaten bebeğin aşısına denk gelecek, yaptırmazsan bozuluyor baştan başlıyorsun, yaptırırsan sene 1 tane zaten 5 te bitecek.

Sağlık ocağına da not aldılar canım ben 5 doza tamamlayacam deyince. Şubat ayında gidecekmişim tekrar, çocuk için o ara bol bol gideriz zaten. Gitmişken yaptırırım :)

İyi düşünmüşsün canım ya telefonlar da o kadar güzel çekiyor ki artık. Hele açık havada filan süper oluyor. Siz de hazırlanmış, oraya kadar gitmişken artık çekiliverirsiniz ya nolcak

Ben de elbisem saçım makyajım hazırlarken değerlendireyim dedim zaten

Denk geliyor işte çiftler birbirine. Biz de kendimize uygun olanını bulmuşuz
Değil mi canım ya, öyle biri olsaydı da bu sefer anlaşamazdık zaten

Fotoğrafçının doğumhaneye girmemesi şartıyla bebek yenidoğan çekmini de kabul etti eşim çok şükür. Daha ne isterim

Bende kararsizdim canim 4 dz asim vardi onceden son dozunu yaptirmistim. Bb u gebeligimdede saglik ocagindan cagirdilar son dozu yapalim diye.dedim zaten riskli bi gebelik geciriyorum dusuk yapabiliyormus asi diyorlar dedim.tamamen yanlis dedi milyonda bir ihtimal hatta 20. Hafyadan sonra yapiliyorki daha oyapilyapilan dusugu asidan bilmesinler diye dedi.birde sezeryan olacagim icin ameliyatta kullanilan aletlerden enfeksiyonda kapma riskin var dedi iyi dusun bebegin ve senin hayatino riske atma dedi .Allaha emanet dedim vurundum .simdi sende soyleyince iyiki vurdurmusum.

Değil mi canım ya, öyle biri olsaydı da bu sefer anlaşamazdık zaten

Fotoğrafçının doğumhaneye girmemesi şartıyla bebek yenidoğan çekmini de kabul etti eşim çok şükür. Daha ne isterim
Telefonu hemşirelere verince doğumdan sonra çekiyorlar bebeği, bir rica edersin yaparlar.

Anladım canım. Ben de şoktayım hala. Şimdiye kadar hiç bir şey yoktu maşallah iyi gidiyorduk şimdi kaldık burada hastanede. Her şeyde vardır bir hayır.Rabbim yardım etsin inşallah

Telefonu hemşirelere verince doğumdan sonra çekiyorlar bebeği, bir rica edersin yaparlar.
Canım doğum sonrası bebek çekilecek ve ertesi gün odada aile çekimi ve yine o gün hastane içinde fotoğrafçının odasındaki ufak stüdyoda yenidoğan çekimi olacak inşallah. Bakalım Cumartesi günü bir aksilik yaşamazsak tabi inşallah

Ay şu uzun tüp şişelerden almıştım içinede loly şeker aldım kendim hazırlarım diye ve tüp şişeye sığmadı şeker  az da değil Bi sürü şeker almıştım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…