- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Sen sakin kalmaya çalış yine de. Her şeyin iyi çıkmış bak çok şükür... İnşallah tekrarı da olmaz canım.Anladım canım. Ben de şoktayım hala. Şimdiye kadar hiç bir şey yoktu maşallah iyi gidiyorduk şimdi kaldık burada hastanede. Her şeyde vardır bir hayır.Rabbim yardım etsin inşallah
Ay şu uzun tüp şişelerden almıştım içinede loly şeker aldım kendim hazırlarım diye ve tüp şişeye sığmadı şeker  az da değil Bi sürü şeker almıştım ya
Sonunda ikna ettim ya ona bak
İkna edemesem şuan hala taktik arayışında olacaktım
Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?
Cevap; 45 binlik yüzük dışında mı?
Devam ettiremedim
Şişeleri değiştirebiliyorsan minik kavanozlarla değiştir. Onların içine sığar şekerler
Pinkocuğum ya hep ya hiç demiş, o yüzden henüz o hakkı saklı duruyormuş canım.45 binlik yuzuk mu istedinaldi mi peki
Pinkocuğum ya hep ya hiç demiş, o yüzden henüz o hakkı saklı duruyormuş canım.pinkstrap güzel özetledim mi
Almasın diye söylemişim resmen alır mı hiç45 binlik yuzuk mu istedinaldi mi peki
Aynen canım süper özetlemişsinPinkocuğum ya hep ya hiç demiş, o yüzden henüz o hakkı saklı duruyormuş canım.pinkstrap güzel özetledim mi
kızlar yüzünüze hangi nemlendirici kullanıyorsunuz? Benim cildim kuru gibi ve bu yüzden bol bol nemlendirici kullanıyorum neutrogenanın koyu mavi renkli el ve vücut kremini yüzüme sürüyorum en başından beri. İçinde paraben vs var maalesef. Sürmeden durmam çok zor kaşıntı oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz acaba?
Çok araştırıyorlar ya ondan. Doktorum pinpirikli biraz da ondan. Hep tedbirli davrandı şimdiye kadar. Hayırlısı olsun zamanında gelsin bebeğim inşallah. Burada beklemek çok sıkıcı kimse yok.Sen sakin kalmaya çalış yine de. Her şeyin iyi çıkmış bak çok şükür... İnşallah tekrarı da olmaz canım.
Eşime anlattım ben de arkadaşlardan birinin sancısı olmuş hastaneye yatırmışlar diye. Diyor özel hastaneyse belki onlar yatırır. İyi de dedim üniversite hastanesiymiş o, bizim gittiğimizse özeldi. Allah Allah bizi niye yatırmadılar o zaman diyor şimdi de.
Ben kullanmıyorum ama Saraçoğluna bak istersen, boyun kremini aldım emilimini çok sevdim, nemlendiricisi de aynıdır.kızlar yüzünüze hangi nemlendirici kullanıyorsunuz? Benim cildim kuru gibi ve bu yüzden bol bol nemlendirici kullanıyorum neutrogenanın koyu mavi renkli el ve vücut kremini yüzüme sürüyorum en başından beri. İçinde paraben vs var maalesef. Sürmeden durmam çok zor kaşıntı oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz acaba?
Kız pullu nerdesin hala açılmadı mi Ban?
kızlar yüzünüze hangi nemlendirici kullanıyorsunuz? Benim cildim kuru gibi ve bu yüzden bol bol nemlendirici kullanıyorum neutrogenanın koyu mavi renkli el ve vücut kremini yüzüme sürüyorum en başından beri. İçinde paraben vs var maalesef. Sürmeden durmam çok zor kaşıntı oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz acaba?
benim cok fena acildii ama 3 haftada 600 gram almisjm diye gozukuyor doktorda onunda hepsini benis almis zaten :) hep ona yemisim :)İştahını açıldımı 3.trimesterde benim midem yanmasına rağmen canım hep bişeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?