2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Anladım canım. Ben de şoktayım hala. Şimdiye kadar hiç bir şey yoktu maşallah iyi gidiyorduk şimdi kaldık burada hastanede. Her şeyde vardır bir hayır.Rabbim yardım etsin inşallah
Sen sakin kalmaya çalış yine de. Her şeyin iyi çıkmış bak çok şükür... İnşallah tekrarı da olmaz canım.

Eşime anlattım ben de arkadaşlardan birinin sancısı olmuş hastaneye yatırmışlar diye. Diyor özel hastaneyse belki onlar yatırır. İyi de dedim üniversite hastanesiymiş o, bizim gittiğimizse özeldi. Allah Allah bizi niye yatırmadılar o zaman diyor şimdi de.
 
Ay şu uzun tüp şişelerden almıştım içinede loly şeker aldım kendim hazırlarım diye ve tüp şişeye sığmadı şeker  az da değil Bi sürü şeker almıştım ya

Şişeleri değiştirebiliyorsan minik kavanozlarla değiştir. Onların içine sığar şekerler
 
kızlar yüzünüze hangi nemlendirici kullanıyorsunuz? Benim cildim kuru gibi ve bu yüzden bol bol nemlendirici kullanıyorum neutrogenanın koyu mavi renkli el ve vücut kremini yüzüme sürüyorum en başından beri. İçinde paraben vs var maalesef. Sürmeden durmam çok zor kaşıntı oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz acaba?
 
Pinkocuğum ya hep ya hiç demiş, o yüzden henüz o hakkı saklı duruyormuş canım. pinkstrap güzel özetledim mi
Aynen canım süper özetlemişsin Ya o zaman Demet Akalının yüzük muhabbeti vardı, şu kadar bu kadar diye, dedim benim neyim eksik, ya o kadar olsun ya hiç olmasın Kadın kocasının yüzüğü aldığı parayı kat kat yedirmiştir tabi kocasına, kazanıyor yani
 

Yazın pek ihtiyaç duymuyorum. Normalde de garnierin kullanıyorum, içeriğini çok iyi bilmiyorum maalesef. Ama cildin kuruysa Hindistan cevizi yağı deneyebilirsin. Baya güzel nemlendiriyor. Gerçi kıllandırıyor diye okumuştum ama ben arada sürüyorum ekstra bi durum olmadı. Bitkisel olabilecek başka bilgim yok maalesef.
 
Çok araştırıyorlar ya ondan. Doktorum pinpirikli biraz da ondan. Hep tedbirli davrandı şimdiye kadar. Hayırlısı olsun zamanında gelsin bebeğim inşallah. Burada beklemek çok sıkıcı kimse yok.
 
Ben kullanmıyorum ama Saraçoğluna bak istersen, boyun kremini aldım emilimini çok sevdim, nemlendiricisi de aynıdır.
 

Yazın nemden kullanmaya gerek kalmıyor ama Kışın netrugina kullanıyordum çok güzel nemlendirip yumuşacık yapıyor. Eczaneden almıştık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…