- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Yağ tarzını sevmiyorum maalesef yoksa saf zeytinyağı en iyisi olur da bitlenecekmiş gibi hissettiriyor. Sağ ol önerilerin içinYazın pek ihtiyaç duymuyorum. Normalde de garnierin kullanıyorum, içeriğini çok iyi bilmiyorum maalesef. Ama cildin kuruysa Hindistan cevizi yağı deneyebilirsin. Baya güzel nemlendiriyor. Gerçi kıllandırıyor diye okumuştum ama ben arada sürüyorum ekstra bi durum olmadı. Bitkisel olabilecek başka bilgim yok maalesef.
Hemen bakayım canım çok teşekkürlerBen kullanmıyorum ama Saraçoğluna bak istersen, boyun kremini aldım emilimini çok sevdim, nemlendiricisi de aynıdır.
İçeriği nasıldı acaba? Ben de neutrogena kullanıyorum da içerik kötü.Yazın nemden kullanmaya gerek kalmıyor ama Kışın netrugina kullanıyordum çok güzel nemlendirip yumuşacık yapıyor. Eczaneden almıştık.
oh iyi ben sanırım kendime yiyorum 24.haftada 650 gr Dı. 2 hafta sonra gideceğim bakalımbenim cok fena acildii ama 3 haftada 600 gram almisjm diye gozukuyor doktorda onunda hepsini benis almis zaten :) hep ona yemisim :)
İnşallah aminn :)aynen canım sende psikolojik olarak korku kalmıştır. vajinismus kolay değil bizim bi abla tam 1 sene atlatamamış. o yüzden nasıl istiyosan o olsun hayırlısı :)
AA neden öyle düşünüyorsun ki korkun mu var?Yaa böyle vajinusmus olanlar konultukça acaba bende mi öyleyim diyorum
Geçmiş olsun canım.en kısa zamanda çıkarsın hastaneden inşallah.gerçekten çok ciddi bi sancı olsaydı çıkarsın demezdi ege hanım.beni kusmadan dolayı aralıksız 10 gün yatırmışlığı var o yüzden için rahat olsun.bu arada ege hanım bana denize girmeyi kesinlikle yasaklamıştı bende bir kere bile girmedim sana yasaklamamışmıydı.ama yasaklama sebebi denizlerin pis olması ve enfeksiyon kapma ihtimaliydi.kasılmaya sebep olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
Almasın diye söylemişim resmen alır mı hiç
Benim de çok açıldı ya. Evde bir şey bulamazsam koltukları kemirecek gibi oluyorumİştahını açıldımı 3.trimesterde benim midem yanmasına rağmen canım hep bişeyler istiyor
Şişe aldım yazan sen miydin hatırlamıyorum ama böyle çok hoş durmuyor bence özensiz duruyor yanihttps://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-sepeti.html Bunu alayım hiç uğraşmayayım diyorum ama böyle çok mu Pahalı olur bilemedim
yok tüp şişeyi ben aldım değiştireceğiŞişe aldım yazan sen miydin hatırlamıyorum ama böyle çok hoş durmuyor bence özensiz duruyor yani
5 dk önce Yoğurt yedim şuan ne yesem diye düşünmekten kendimi alamıyorumBenim de çok açıldı ya. Evde bir şey bulamazsam koltukları kemirecek gibi oluyorum
H.cevizini yuzume.denedim emmiyor ama gobegime.suruyorum guzel cekiyor.Yazın pek ihtiyaç duymuyorum. Normalde de garnierin kullanıyorum, içeriğini çok iyi bilmiyorum maalesef. Ama cildin kuruysa Hindistan cevizi yağı deneyebilirsin. Baya güzel nemlendiriyor. Gerçi kıllandırıyor diye okumuştum ama ben arada sürüyorum ekstra bi durum olmadı. Bitkisel olabilecek başka bilgim yok maalesef.
Off ben hâlâ taktik arayışındayim cnm ya çok istiyorum prof.makinamizda var ama bı turlu ikna edemiyorumSonunda ikna ettim ya ona bak
İkna edemesem şuan hala taktik arayışında olacaktım
Off ben hâlâ taktik arayışındayim cnm ya çok istiyorum prof.makinamizda var ama bı turlu ikna edemiyorumne yapsam acabaaa
MaşallahKızzlaaarr doktordan geldim. Kızım 35 cm 1500 gr olmuş. Diğer kızlarımın doğum kilosunu sordu söyledim. Bu aralar başın ağrımıyo heralde gelmedin dedi:) herşeyi haftasıyla uyumluymuş. Sırtı dönüktü çok uğraştı ama dönmedi zilli.
Geçen yaptırdığım kan tahlili sonuçlarımı gösterdim. Hiç et yemiyomusun dedi. Aksine çok severim ve yerim dedim. Sonuçlar onu göstermiyo ama dedi. B12 için iğne verdi. Çok çok düşük dedi. Diğer kan ilacımı günde 2 ye, demir damlasınıda 20 damlaya çıkarttıdoktordan çıktık benimki diyoki “ kayınpeder duysa hiçmi et yedirmiyo bu kıza diye düşünür.” Kötü kolestrolün sebebide hareketsizlik dedi. Hareket etmen lazım dedi. Hocam dedim iki çocukla nasıl hareketsiz kalabilirim. Ama sonuçlar öyle gösteriyo diyo. Bu sefer benimki yine başladı, habire yatıyorsun demeye. Tamam dedim gezicem artık. Görür o gezmek nasıl oluyomuş
Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım.
Bu arada hastanenin en yoğun acil doktoruda benimkiymişveznedeki kız diyoki 5 yıldır burdayım ama Ali bey kadar tercih edilen bi kadındoğum doktoru olmadı. Şu saate kadar 40 hasta baktı dedi. Akşamda doğum yaptırıyormuş. Ben akşam istiycem büyük ihtimalle. Haftasonuda ordaymış, blok doktormuş. Amannn daha hiç konuşmadık doğum işini. Zaten magnezyum yazdırmayıda unutmuşum.
Bana da yasaklamıştı canım. Eşim çok zorladı beni artık dönüuoruz yazlıktan 1 kere gir dedi. Bende 2 ay girmedim son dakka girdim. Denizi çok temiz buranın. Eevt bana da enfeksiyon ve tansiyon demişti. Ama kasılma oldu. Krşke girmeseyim diyorum şimdi. Az önce hemşireyle konuştum o da diyo ege hanım ilk kez mi yatırıypr sizi diye.şaşırdı. buraya gelmek kolay çıkmak zor dedi. Ama senin serumundaki magnezyum kasılmayı düşürür dedi. Merak etme dedi. Düşerse çıkarsın dedi. Yatın sabah bakılacak. İnşallah düşer çok sıkıcı burası yaa. Kimse yook. Sen nasıl kaldın 10 gün. Evimi çok özledimGeçmiş olsun canım.en kısa zamanda çıkarsın hastaneden inşallah.gerçekten çok ciddi bi sancı olsaydı çıkarsın demezdi ege hanım.beni kusmadan dolayı aralıksız 10 gün yatırmışlığı var o yüzden için rahat olsun.bu arada ege hanım bana denize girmeyi kesinlikle yasaklamıştı bende bir kere bile girmedim sana yasaklamamışmıydı.ama yasaklama sebebi denizlerin pis olması ve enfeksiyon kapma ihtimaliydi.kasılmaya sebep olacağını sanmıyorum.
Kızlar son 3 ayda çok fazla kg alınıyor haftada 2 kg alırsanız şaşırmayın.
Aman dikkat diye uyarıyorum.
Çok yemeyin illa yemek istiyorsaniz metabolizmayı hızlandırıcı ve bağırsak çalıştırıcı şeyler tuketin.
Bol su için acliginizi su ile yatistirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?