2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yağ tarzını sevmiyorum maalesef yoksa saf zeytinyağı en iyisi olur da bitlenecekmiş gibi hissettiriyor. Sağ ol önerilerin için

Geçmiş olsun canım.en kısa zamanda çıkarsın hastaneden inşallah.gerçekten çok ciddi bi sancı olsaydı çıkarsın demezdi ege hanım.beni kusmadan dolayı aralıksız 10 gün yatırmışlığı var o yüzden için rahat olsun.bu arada ege hanım bana denize girmeyi kesinlikle yasaklamıştı bende bir kere bile girmedim sana yasaklamamışmıydı.ama yasaklama sebebi denizlerin pis olması ve enfeksiyon kapma ihtimaliydi.kasılmaya sebep olacağını sanmıyorum.

H.cevizini yuzume.denedim emmiyor ama gobegime.suruyorum guzel cekiyor.

Kızzlaaarr doktordan geldim. Kızım 35 cm 1500 gr olmuş. Diğer kızlarımın doğum kilosunu sordu söyledim. Bu aralar başın ağrımıyo heralde gelmedin dedi:) herşeyi haftasıyla uyumluymuş. Sırtı dönüktü çok uğraştı ama dönmedi zilli.
Geçen yaptırdığım kan tahlili sonuçlarımı gösterdim. Hiç et yemiyomusun dedi. Aksine çok severim ve yerim dedim. Sonuçlar onu göstermiyo ama dedi. B12 için iğne verdi. Çok çok düşük dedi. Diğer kan ilacımı günde 2 ye, demir damlasınıda 20 damlaya çıkarttı doktordan çıktık benimki diyoki “ kayınpeder duysa hiçmi et yedirmiyo bu kıza diye düşünür.” Kötü kolestrolün sebebide hareketsizlik dedi. Hareket etmen lazım dedi. Hocam dedim iki çocukla nasıl hareketsiz kalabilirim. Ama sonuçlar öyle gösteriyo diyo. Bu sefer benimki yine başladı, habire yatıyorsun demeye. Tamam dedim gezicem artık. Görür o gezmek nasıl oluyomuş
Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım.
Bu arada hastanenin en yoğun acil doktoruda benimkiymiş veznedeki kız diyoki 5 yıldır burdayım ama Ali bey kadar tercih edilen bi kadındoğum doktoru olmadı. Şu saate kadar 40 hasta baktı dedi. Akşamda doğum yaptırıyormuş. Ben akşam istiycem büyük ihtimalle. Haftasonuda ordaymış, blok doktormuş. Amannn daha hiç konuşmadık doğum işini. Zaten magnezyum yazdırmayıda unutmuşum.

Off ben hâlâ taktik arayışındayim cnm ya çok istiyorum prof.makinamizda var ama bı turlu ikna edemiyorumne yapsam acabaaa

Güzel güzel anlat eşine canım ya... çekilmezsek içimde ukte kalacak çok hevesim var belki de bir daha hamilelik yasamayacagim falan filan :) Çok zor birşey istemiyorum ki bak millet ne paralar döküyor biz bedava halledecegiz de her meseleyi inceden inceden buna bağla en sonunda pes eder

Kızlar son 3 ayda çok fazla kg alınıyor haftada 2 kg alırsanız şaşırmayın.
Aman dikkat diye uyarıyorum.

Çok yemeyin illa yemek istiyorsaniz metabolizmayı hızlandırıcı ve bağırsak çalıştırıcı şeyler tuketin.

Bol su için acliginizi su ile yatistirin.

Maşallah

Bana da yasaklamıştı canım. Eşim çok zorladı beni artık dönüuoruz yazlıktan 1 kere gir dedi. Bende 2 ay girmedim son dakka girdim. Denizi çok temiz buranın. Eevt bana da enfeksiyon ve tansiyon demişti. Ama kasılma oldu. Krşke girmeseyim diyorum şimdi. Az önce hemşireyle konuştum o da diyo ege hanım ilk kez mi yatırıypr sizi diye.şaşırdı. buraya gelmek kolay çıkmak zor dedi. Ama senin serumundaki magnezyum kasılmayı düşürür dedi. Merak etme dedi. Düşerse çıkarsın dedi. Yatın sabah bakılacak. İnşallah düşer çok sıkıcı burası yaa. Kimse yook. Sen nasıl kaldın 10 gün. Evimi çok özledim

Ay canım sorma sabah tartiya çıktım ben sok senin dediğin gibi 1 haftada 2 kilo almışım
Ama sanırım kaç gündür tuvalete çıkmıyorum onun etkisi var. Baya ödem de oldu. Bu bayram kimseye yaramadı heralde.gecen kızlarda kilo alımından bahsediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…