2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
H.cevizini yuzume.denedim emmiyor ama gobegime.suruyorum guzel cekiyor.

Göbeğime be göğüslerime sürüyorum ben de. Yüzüme elimde ne kaldıysa o kadarını sürüyorum, sıkıntı yaşamadım. Ama işte kıllanma yapma riski var. Ondan çok çok nadir kullanırım. Zaten yazın hiçbirşey süremiyorum, sıcaktan ne sürsem emmiyor yüzüm.

İçin rahat olsun canım başka dr olsa seni yatırmazdı emin ol.ben orada defalarca kaldım 10 gün ilk ve en uzun kalmamdı.evet çok sıkıcı maalesef oradaki hemşirelerle artık arkadaş oldum ben gene mi sen geldin diyorlardı.ege hanım en ufak bi şeyde hemen hastaneye alır hemen heyet raporu verir ben mart ayından beri çalışmıyorum hatta eylüldede çalışmamı istemiyor.

Dedim hevesim var içimde kalacak diye ama o çok sıradan herkes yapıo die istiyorsun diyo bide çekim yaparken herkes bakacak falan filan diyotek çekinmemi dahi istemiyo

Dedim hevesim var içimde kalacak diye ama o çok sıradan herkes yapıo die istiyorsun diyo bide çekim yaparken herkes bakacak falan filan diyotek çekinmemi dahi istemiyo

Kimsenin olmadığı sakin bir yer bulamaz misiniz? Benim herkesten neyim eksik de sen de

Tuvaletin çok etkisi var eğer demir kullanıyorsan o da yapar kabızlığı bi de ödem arttırıyor ac karınla olmak gerekiyor doktorda hep tok karınla oluyorum fazla çıkıyorum geçen kontrol bense 2 kg fazla çıktım ama eve geldim 2 kg değil 600gr fazla çıkıyordu..

O kayma hissi bende de oluyor. Yer değiştiriyor sanrıım. Uyuşukluk tarzı bir his hiç yaşamadım. Göbeğinde mi oluyor uyuşukluk hissi cnm.
Hayır göbeğimde değil elimde ayağımda bide cinsel organımda oluyo sanki böyle suyum geliyo gibi bisey. Ama kontrol ettiğimde birşey yok

Çok geçmiş olsun

Decavit içtim bı kaç gün o da yapıyor canım kabızlik.neyse ki akşam tuvalete çıktım hem de bı kaç kez sanki şişlikler bile indi.tartida bile farketti.yarin sabah bir de aç tartılayim da morelim duzelsin ben kendi tartimi baz alıyorum
Dediğin gibi doktorda tok karin ltlerce su ve elbise falan fark atıyor baya.benim evdeki kiloyla doktorun tartısı 2 kg hemen hemen oynuyor

Oh neyse ki çıkmışsın :) ben de artık kendi tartımı baz alıyorum çünkü doktorun tartı üzüyor

İnşallah canım ya çünkü hevesin varsa emin ol seneler geçse bile geçmiyor
Kızzz keşke bende gelseydimde iki dembeni çekseydin
Bizimde profesyonel makine vardı, eşim çekimlere gidiyodu ama kaynıma verdi
Gerçi şimdi telefonlarda aynı çekiyo ama.

Kızzz keşke bende gelseydimde iki dembeni çekseydin
Bizimde profesyonel makine vardı, eşim çekimlere gidiyodu ama kaynıma verdi
Gerçi şimdi telefonlarda aynı çekiyo ama.

Ayyy valla kızları da pembis pembis giydir sen de süslen ne güzel bi aile çekimi olur telefonlar da gayet güzel çekiyor. Her türlü filtre uygulaması da kolayca yapılıyor. Profesyonellere taş çıkaran fotograflar cekersiniz canım

İnşallah aminn :)

AA neden öyle düşünüyorsun ki korkun mu var?

Normal doğumdan korkmamdan ve o bölgenin dokunulmazlığını ilan etmesinden cnm Geriliyorum çatal dikiş vs düşününce.

Hayır göbeğimde değil elimde ayağımda bide cinsel organımda oluyo sanki böyle suyum geliyo gibi bisey. Ama kontrol ettiğimde birşey yok

Uyuşukluk ve karıncalanma hissini magnezyum eksikliği yapabilirmiş cnm.

Bende doktora genelde hep ikindi vakti fln gidiyorum. Gidecegim gunun sabahi ac karina evde tartiliyorum ve doktorda onu soyluyorum. Aksama dogru 2 kilo farkediyo cunku bide kiyafet filanda kapali olunca oda etkiliyo agirlik acisindan. Baslarda yaptim bu hatayi artik yapmiyorum sende oyle yap cnm

Kızlar benim de eşim ilk demem de tmm dedi çekim için ama düğünümde dış çekim olmadı kış düğünü olduğundan çok içimde kalmıştı. Ara ara çok laf soktum bu da olmazsa başına geleceği tahmin edebiliyor
Emira SY cnm senin yazdıklarının çoğunu bende istemedim ama yapamayacağımızı bildiğim halde bir gavur icadı daha olan babymoon istedim tabi olmadı. Biz yaz tatili yapamıyoruz malesef.
Hatta bugün bir yerden fiyat almış minumum 500 demiş albüme göre fiyat artıyormuş

Psikolojik baskı desene yakışıırr
Tam konuyu açacaktım konuya girişim aynen şu; Aşkım benden hiç seni yoracak, zorlayacak, yapamayacağın şey istedim mi?
Cevap; 45 binlik yüzük dışında mı?
Devam ettiremedim
Oy anam o ney öylee bian ciddi olduğunu sanmıştım ama değilmişsin meğer
Ay şu uzun tüp şişelerden almıştım içinede loly şeker aldım kendim hazırlarım diye ve tüp şişeye sığmadı şeker  az da değil Bi sürü şeker almıştım ya
Ay hadi ya ebatlarına bakmamışmıydın canım inşallah değiştirirler
Oy maşallah kızçene canım
Gez dolaş artık sen kaşındın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…