Kocama garezim yokPsikolojik baskı desene yakışıırr
Oy anam o ney öyleebian ciddi olduğunu sanmıştım ama değilmişsin meğer
Ay hadi ya ebatlarına bakmamışmıydın canım inşallah değiştirirler
Oy maşallah kızçene canım
Gez dolaş artık sen kaşındın de
Teşekkür ederim, çok şükür iyiyiz bebişimle.M mavimilena_ dönmüşsün çok merak ettim seni, iyi misin?
Sessiz sedasız niye gittin ya korkuttun, en iyi senaryoyu düşünmüştüm çok şükür öyleymişTeşekkür ederim, çok şükür iyiyiz bebişimle.
Gelişimi görmen beni sevindirdi pinkcim,
hesabımı da dondurma sebebim burası baya vaktimi alıyordu yaza girdik ve baya misafirlerimiz geldi düğün falan vardı baya yoğun geçti anlayacağın o yüzden dışardan hep takip ettim sizleri merak etme
Yaa çok iyi kalplisin senSessiz sedasız niye gittin ya korkuttun, ien iyi senaryoyu düşündüm çok şükür öyleymiş
Yapma böyle bir daha
Cümlemize inşallahYaa çok iyi kalplisin senRabbim kötü gün göstermesin inşallah sana ve buradaki bütün arkadaşlarımıza
Bir de böyle fark edeceğini bilsem haber ederdim konuşmalarda fazla aktif değildim diye hiç fark edilmez zannettim
Teşekkür ederim düşündüğün içinn
Aynen bende merak ettim canım
Yokluğunu mu nasıl fark ettim? geldiğini mi?
Seni de kendim oralarda gezdiğim için yakaladım
Gördüm canım okuyordum hep ziyaretçi olarak zaten o an açıcaktım hesabımı ama yapamamıştım vakit harcayıp öğrendim geldim şimdiCümlemize inşallahNiye fark edilmesin gayet sohbet ediyorduk, Mune ablaya sordum giderken neden belirtti mi diye yasakmış açıklamak, burayada yazdım belki ziyaretçi olarak okursun diye, görmemişsin demek ki
Seni bende diğer aylarda görüyordum hep
Yokluğunu mu nasıl fark ettim? geldiğini mi?Bir ara aktif olamadım ya, sayfalar bayağı birikmişti okuyamadım herkes iyi mi diye tek tek baktım, üyelik iptali yapmıştı onu öyle fark ettim, takipleşiyoruz foruma giriş yapınca aktifler arasındaydı geldiğini de öyle fark ettim
Seni de kendim oralarda gezdiğim için yakaladımEkim annelerine bakıyorum arada oraya yazdığını gördüm, Eylül annelerinde olaylar vardı, oradaydım baktım altta ismin yazıyor
Allah şifa versin, hem yaz sıcağı hem hamilelik Allah yardımcın olsun inşallah ilerlemez.Kızlar grip oluyorum(( her yerim ağrıyor bi bu eksikti
Seni bende diğer aylarda görüyordum hep
E napim akşama kadar yapacak işim mi var forumda turluyorum öyle. Kazen çabuk sinirlenir, siniri geçince affeder, kimleri kimleri siteden atıp tekrar almadı ki :) Normal cezaları bitince dönmek isterlerse alır.Tabi aktif olunca yokluk elbette ki farkedilir. Sonuçta burda bir bağ kuruyoruz.
Yaa o zaman sen de benim gibi sıkılanlardansınewt ekimi takipteyim ama pek yazmıyırum. Eylül de doğumlar başladı mı diye bir bakayım demiştim doğuma bakayım dedim de kıyım olmuş eylül annelerinde. Gelmişler midir ki acaba.
E napim akşama kadar yapacak işim mi var forumda turluyorum öyle. Kazen çabuk sinirlenir, siniri geçince affeder, kimleri kimleri siteden atıp tekrar almadı ki :) Normal cezaları bitince dönmek isterlerse alır.
Allah şifa versin, hem yaz sıcağı hem hamilelik Allah yardımcın olsun inşallah ilerlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?