15 günlüğüne banlanmışlar, 2. üyelikle geri dönüp tehdit ederek mesaj yazdığı için kazen sinirlenip siteden komple atmış. Bende diyorum ki kazen siteden attı ama yakında siniri geçer, ulaşır biz pişmanız falan derlerse geri alır siteye.Ben gebelik ile birlikte kaydoldum. O yüzden sistemi pek bilmiyorum. Uzun süreli ban değil yani.
Aynen öyle vakit geçirmek için birebir valla. Daha çok sayfaya girdim ve ne şoklar yaşadım yemin ederim. Hele bir foto koymuş biri akıllara ziyan.
Çok haklısın klimayı açıp, klimasız yerde mi otursan? Camları kapatınca ev soğutur yine, direkt temasın olmaz.Saol canım bu bu yaz ikinci gribim hiç çekilmiyor gerçekten
Sanırım klima çarpıyor beni. Ama onsuz da duramıyorum
Haha çok tatlısınYaaakendimi suç üstü basılmış gibi hissetmeye başladım ben en iyisi biraz kitap okuyayım
15 günlüğüne banlanmışlar, 2. üyelikle geri dönüp tehdit ederek mesaj yazdığı için kazen sinirlenip siteden komple atmış. Bende diyorum ki kazen siteden attı ama yakında siniri geçer, ulaşır biz pişmanız falan derlerse geri alır siteye.
Görürsün ya eğlencelidir site, her çeşit insan var okudukça zaman geçirdikçe çözüyorsun.
Kizlarrr sag kasigim cok agriyodu yattim gece agrimaya basladi yarim saat 1saat araliksiz agridi yatarken saga dondum sola dondum kesilmedi esim dedi kalk hastaneye goturim istemem dedim parol ictim bitane sonra uyumusum simdi koraya kalktim hala agriyo nden olabilir axaba
İltihap olabilir bebek baskı yapıyor olabilir bilmiyorum ki bayağıdır yumurtalık ağrısı yaşamadım hiç. Dayanamayacak gibiysen çekme git bi doktoraKizlarrr sag kasigim cok agriyodu yattim gece agrimaya basladi yarim saat 1saat araliksiz agridi yatarken saga dondum sola dondum kesilmedi esim dedi kalk hastaneye goturim istemem dedim parol ictim bitane sonra uyumusum simdi koraya kalktim hala agriyo nden olabilir axaba
Haha çok tatlısın
Bende öyle deneyeyim bundan sonra canım zaten gebelik şekeri yüzünden istediğimi yiyemiyorum fazlasi çıktığı zaman iyice sinir yapıyorum 2 kontrol önce 300 gr almışım onu da kız almış moralim çok iyiydi geçen kontrol 2 kilo diyince benim moralim bozuldu ama dediğin gibi deneyeceğim sabahta tartılıp not edeceğim şekerle beraberBende doktora genelde hep ikindi vakti fln gidiyorum. Gidecegim gunun sabahi ac karina evde tartiliyorum ve doktorda onu soyluyorum. Aksama dogru 2 kilo farkediyo cunku bide kiyafet filanda kapali olunca oda etkiliyo agirlik acisindan. Baslarda yaptim bu hatayi artik yapmiyorum sende oyle yap cnm
Kızzlaaarr doktordan geldim. Kızım 35 cm 1500 gr olmuş. Diğer kızlarımın doğum kilosunu sordu söyledim. Bu aralar başın ağrımıyo heralde gelmedin dedi:) herşeyi haftasıyla uyumluymuş. Sırtı dönüktü çok uğraştı ama dönmedi zilli.
Geçen yaptırdığım kan tahlili sonuçlarımı gösterdim. Hiç et yemiyomusun dedi. Aksine çok severim ve yerim dedim. Sonuçlar onu göstermiyo ama dedi. B12 için iğne verdi. Çok çok düşük dedi. Diğer kan ilacımı günde 2 ye, demir damlasınıda 20 damlaya çıkarttıdoktordan çıktık benimki diyoki “ kayınpeder duysa hiçmi et yedirmiyo bu kıza diye düşünür.” Kötü kolestrolün sebebide hareketsizlik dedi. Hareket etmen lazım dedi. Hocam dedim iki çocukla nasıl hareketsiz kalabilirim. Ama sonuçlar öyle gösteriyo diyo. Bu sefer benimki yine başladı, habire yatıyorsun demeye. Tamam dedim gezicem artık. Görür o gezmek nasıl oluyomuş
Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım.
Bu arada hastanenin en yoğun acil doktoruda benimkiymişveznedeki kız diyoki 5 yıldır burdayım ama Ali bey kadar tercih edilen bi kadındoğum doktoru olmadı. Şu saate kadar 40 hasta baktı dedi. Akşamda doğum yaptırıyormuş. Ben akşam istiycem büyük ihtimalle. Haftasonuda ordaymış, blok doktormuş. Amannn daha hiç konuşmadık doğum işini. Zaten magnezyum yazdırmayıda unutmuşum.
O halsizlik hep var da küçük çocuk olunca mecbur. D vitamini eksikliğinde de olabiliyormuş halssizlik. Sizde durum nasıl?Benim gibi yorgun halsiz ve sırtı sürekli ağrıyan var mı .. yani ev işi yapıp yorgunluğu ötelemek istiyorum ama olmuyor halsizim .. oğlumda çok yoruyor beni kucaklamak zorunda kalıyorum .. gece uykusuzluk da üstüne binince gün boyu hep halsiz dolaşıyorum ilk hamilelikte çok enerjiktim bunda çok kilo almadığım halde sürekli bi halsizlik var üzerimde .. kan ilaçlarını da düzgün alıyorum oysa.. dr a da gitmek istemiyorum artık
Geçmiş olsun geçmesse ihmal etmeyin.Kizlarrr sag kasigim cok agriyodu yattim gece agrimaya basladi yarim saat 1saat araliksiz agridi yatarken saga dondum sola dondum kesilmedi esim dedi kalk hastaneye goturim istemem dedim parol ictim bitane sonra uyumusum simdi koraya kalktim hala agriyo nden olabilir axaba
İnşallah da bebeğin son haftaları bekler. Lütfen kendini suçlama. Zaten yüzme, yürüyüş önerilir özel bir durum yoksa. Olacağı varmış farketmene sebep oldu belkide.Arkadaşlar ben dünden beri hastanedeyim. Denizdeki karnımın sivri dağ gibi olması kasılmaymış. Netten bakınca gördüm. Sonra bebeğin hareketleri sanki azaldı gibi geldi bana. Doktoru aradım o da hastaneye çağırdı. Ultrasomda her şey normal çıktı. Nst ye girdim. 20 nin üzerinde çok az çıktı dünakşam. Magnezyum içtim. Sabah yine mmagnezyum içip nsty girdim. Minik minik sancılar çıkmış 20yi çok az geçen. Ama bende ağrı yok hiç. Hemşire bugünde tutarlar seni dedi sancılar minik ama düzenliymiş. Şimdi serumla birlikte magnezyum veriyorlar. Ayrıca ciğer geliştiren iğne de yapıldı. 30+1 deyim. Doktor geldi önemli bir şey değil ama bugünde tutalım seni dedi. Akşam bir daha iğne yapılacakmış. Hemşireye sordum sadece tedbir amaçlı dedi. Kasılma denize girmemle oldu sadece başka da olmadı. Ağrımda yok. Denizdeyken sırtüstü yatınca sivri bir dağ gibi oldu. Bir daha da olmadı şimdiye kadar da her şey normaldi. Çok kızıyom kendime neden denize girdim diye. Moralim bozuk çok korkuyorum. Daha çok küçük erken doğum olmaz inşallah . dua esin lütfen. Böyle bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirsin beni
Şimdilerde kesmiyorlar bile canım normal doğumda. Gerek kalmaz belki.ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederimaşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya
Nasıl oldun canım ağrın geçti mi?
Ay inşallah çok zorlanmadan doğum yaparız. Aa demekki ntsde kontrol sayılabiliyo hiç bilmiyodum :))İnşallah da bebeğin son haftaları bekler. Lütfen kendini suçlama. Zaten yüzme, yürüyüş önerilir özel bir durum yoksa. Olacağı varmış farketmene sebep oldu belkide.
Şimdilerde kesmiyorlar bile canım normal doğumda. Gerek kalmaz belki.
yet07 aydingelini benim 2016 da gittiğimde nst 30-35 civarıydı. Son ay haftada çağırdığı İçin bir hafta ödeyip, bir hafta kontrole girdiği için ödemiyordum.
Kesin benimde çalışmamı istemeyecek.İçin rahat olsun canım başka dr olsa seni yatırmazdı emin ol.ben orada defalarca kaldım 10 gün ilk ve en uzun kalmamdı.evet çok sıkıcı maalesef oradaki hemşirelerle artık arkadaş oldum ben gene mi sen geldin diyorlardı.ege hanım en ufak bi şeyde hemen hastaneye alır hemen heyet raporu verir ben mart ayından beri çalışmıyorum hatta eylüldede çalışmamı istemiyor.
İnşallah da bebeğin son haftaları bekler. Lütfen kendini suçlama. Zaten yüzme, yürüyüş önerilir özel bir durum yoksa. Olacağı varmış farketmene sebep oldu belkide.
Evet bazen de öyle düşünüyorum. Farketmeme sebep oldu diye. Her şeyde vardır bir hayır diyorum. Eşimde aslında hiç bir şey yok biz kaşındık diyor. Üniversiteye gelincede hemen yatırıyorlar diyor.
Şimdilerde kesmiyorlar bile canım normal doğumda. Gerek kalmaz belki.
yet07 aydingelini benim 2016 da gittiğimde nst 30-35 civarıydı. Son ay haftada çağırdığı İçin bir hafta ödeyip, bir hafta kontrole girdiği için ödemiyordum.
ana kucağının içine herhangi ekstra bir destek koydun mu? en iyisi ana kucağı değil mi?
Günaydın unibaby tercih edenler var ama ben mustelanın yorumlarını beğendiğim için mustela merhaba bebek setini aldım.biberon olarakta Philips natural cam 0+olanı aldım.emzik Philips soothie,deterjan ve emzik biberon temizleyiciyi minoris,oyuncak temizleyiciyi friendly aldım.kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bakım setini uni baby almayı dusunuyorum sizce güzel mi bir de cam biberon ne önerirsiniz :)
teşekkür ediyorum ona da bakayım :)Günaydın unibaby tercih edenler var ama ben mustelanın yorumlarını beğendiğim için mustela merhaba bebek setini aldım.biberon olarakta Philips natural cam 0+olanı aldım.emzik Philips soothie,deterjan ve emzik biberon temizleyiciyi minoris,oyuncak temizleyiciyi friendly aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?