2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
15 günlüğüne banlanmışlar, 2. üyelikle geri dönüp tehdit ederek mesaj yazdığı için kazen sinirlenip siteden komple atmış. Bende diyorum ki kazen siteden attı ama yakında siniri geçer, ulaşır biz pişmanız falan derlerse geri alır siteye.
Görürsün ya eğlencelidir site, her çeşit insan var okudukça zaman geçirdikçe çözüyorsun.

Kizlarrr sag kasigim cok agriyodu yattim gece agrimaya basladi yarim saat 1saat araliksiz agridi yatarken saga dondum sola dondum kesilmedi esim dedi kalk hastaneye goturim istemem dedim parol ictim bitane sonra uyumusum simdi koraya kalktim hala agriyo nden olabilir axaba

Ooo 15 günde bir sürü kişi doğurmuş olur valla. Kötü olmuş bu durum. İnşallah özel zamanlara girdiler çünkü.
Ewt sevdim gerçekten iyi zaman geçiriyor. Keşke daha önceden farketseydim. Ekşide turlardım hep geyiği dönerdi kadınlar klubüne çevirdiniz diye. Şimdi ekşi sözlüğe girmez oldum

Cnm benim bşalarda kasık ağrım olduğunda doktoruma yazdım parol al geçmezse gel demiştş. Aynı zamanlar değil ama geçmediyse bir git istersen.

İltihap olabilir bebek baskı yapıyor olabilir bilmiyorum ki bayağıdır yumurtalık ağrısı yaşamadım hiç. Dayanamayacak gibiysen çekme git bi doktora

Bende öyle deneyeyim bundan sonra canım zaten gebelik şekeri yüzünden istediğimi yiyemiyorum fazlasi çıktığı zaman iyice sinir yapıyorum 2 kontrol önce 300 gr almışım onu da kız almış moralim çok iyiydi geçen kontrol 2 kilo diyince benim moralim bozuldu ama dediğin gibi deneyeceğim sabahta tartılıp not edeceğim şekerle beraber

Maşallah bebişe. Hakkaten iki çocukla nasıl hareketsizlik çıkar ilginç. İnşallah değerlerin yükselir.

O halsizlik hep var da küçük çocuk olunca mecbur. D vitamini eksikliğinde de olabiliyormuş halssizlik. Sizde durum nasıl?

Geçmiş olsun geçmesse ihmal etmeyin.

İnşallah da bebeğin son haftaları bekler. Lütfen kendini suçlama. Zaten yüzme, yürüyüş önerilir özel bir durum yoksa. Olacağı varmış farketmene sebep oldu belkide.

ayy bende karnımın kesilmesindense orasının kesilmesini tercih ederim aşağısını 2 3 cm kesiyolar ama karnını
Allahım nasip ederse normal doğum candır ya
Şimdilerde kesmiyorlar bile canım normal doğumda. Gerek kalmaz belki.
yet07 aydingelini benim 2016 da gittiğimde nst 30-35 civarıydı. Son ay haftada çağırdığı İçin bir hafta ödeyip, bir hafta kontrole girdiği için ödemiyordum.

Hepinize günaydın..hastaneden çıkışta anakucaği mi kullanmak daha uygun portbebe mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Gunaydin kizlar ben ana kucagi kullaandim bundada anakjcagini kullanicam H Hulahu
Nasıl oldun canım ağrın geçti mi?
Ay inşallah çok zorlanmadan doğum yaparız. Aa demekki ntsde kontrol sayılabiliyo hiç bilmiyodum :))

Desaa nasıl oldun canım? Geçmiş olsun

Kesin benimde çalışmamı istemeyecek.

kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bakım setini uni baby almayı dusunuyorum sizce güzel mi bir de cam biberon ne önerirsiniz :)

kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bakım setini uni baby almayı dusunuyorum sizce güzel mi bir de cam biberon ne önerirsiniz :)
Günaydın unibaby tercih edenler var ama ben mustelanın yorumlarını beğendiğim için mustela merhaba bebek setini aldım.biberon olarakta Philips natural cam 0+olanı aldım.emzik Philips soothie,deterjan ve emzik biberon temizleyiciyi minoris,oyuncak temizleyiciyi friendly aldım.

teşekkür ediyorum ona da bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…