2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl oldun canım ağrın geçti mi?

Ay inşallah çok zorlanmadan doğum yaparız. Aa demekki ntsde kontrol sayılabiliyo hiç bilmiyodum :))

Desaa nasıl oldun canım? Geçmiş olsun
Yok canim ya agri var hala ya cok zorluyorum kendimi ondan agriyo koray hep kucagimda ya sabit biyer ve hic gecmedi agrı

Desaa ve Kozmogirl17 geçmiş olsun kızlar.
Hay Maaşallah oyuncak temizleyicisine kadar almışsın.

aydingelini
Fenayım canım her yerim ağrıyor
Yaz gribi hiç çekilmiyor
Vallahi çekilmiyor bide hamileliğin sonlarına yaklaştık, zor geçiyo. bol bol sıcak limonlu su iç bari bide ıhlamuru ihmal etme. benm doktorum grip olduğumda 3 günde geçmezse doktora gözük demişti aklında olsun. çok kötüysen doktora gözük..
Yok canim ya agri var hala ya cok zorluyorum kendimi ondan agriyo koray hep kucagimda ya sabit biyer ve hic gecmedi agrı
bebiş hareket ediyomu peki? çok kötü bi ağrıysa doktora git canım Allah muhafaza

Bebegin hareketlerinde hic bisey yok cok hareketli sabah sabah bile hatta tum gece boyuncada hep dürttü bu kasik ta bi agri durulmicak gibi de bi agri degil ama agriyo sonucta ya herseye gittmek istemiyorum zaten haftaya kontrolum var gecmesini bekliyorum gece esim dedi kalk goturim dedi yok dedim ozamn sabah kalk git druna dedi tamam dedim ama bekliyim diyorum biraz daha tam kasikta degil sey kemigi varya bacagin birlesiminde aanki o kemik gibi

vajinanın oradaki kemiğinmi ağrıyo canım ? eğer oysa benm doktorumun dediğine göre korkulacak bişey değil. oradaki bağlar esniyo diye ağrı yapıyomuş. hatta haftalar ilerleyince dayanılmayacak kadar bile oluyomuş bazılarında

E napim akşama kadar yapacak işim mi var forumda turluyorum öyle. Kazen çabuk sinirlenir, siniri geçince affeder, kimleri kimleri siteden atıp tekrar almadı ki :) Normal cezaları bitince dönmek isterlerse alır.
merakımdan gittim eylüldekileri okudum tek tek, sonunda buldum sebebini mutlu ve huzurluyum artık

gecmia olsun canim bende agriyoe diye doktora gitmistim ne enfeksiyon cikti ne bisey bazi kadinlarda olabiliyor boyle dedi ama istersen bi git goster belki idrarda veya yumurtaliklarinda enfeksiyon vardir

Aynen canim ordaki kemik sag tarafı cati agrisi degil dimi o canim ya ben kendimi cok zorluyorum bi suru merdiven var burda hep koray kucagimda inip cikiyorum aksamda parka goturdum indik viktik beraber o merdivenlri ondan agriyo diye dusundum bebegin hareketlerinde sikinti yok o yuzden rahatim gerci ama telas yapmiyim diyorum o yuzden peki seninki nekadar surdu gectimi hemen

gecmia olsun canim bende agriyoe diye doktora gitmistim ne enfeksiyon cikti ne bisey bazi kadinlarda olabiliyor boyle dedi ama istersen bi git goster belki idrarda veya yumurtaliklarinda enfeksiyon vardir
Idrarda enfeksiyon hic olmadi bende hatta yanmam varken bile olmasi imkansiz hic enfeksiyonun yok demisti bencede aydingelini n dedigi gibi bisey olabilir beklemeye karr verdim zaten cok kotu olursam giderim en acilinden

canım bende de o işe yürüyerek gelip, idrarım geldiğinde oluyo. bazen baya kötü oluyo hatta. arife günü doktora gittiğimde o ağrıyı söyledim. kemiğe bastırdı buraları mı ağrıyo dedi evet dedim. burada bağlar var o bağlar bebek büyükçe baskı yapıyo ve bağlar zedeleniyo bazılarında kopuyo koptuğu zaman ağrı en uç noktada oluyo ama korkacak bişey yok dedi.
hatta alttan muayene etti açılma vs yoktu. eğer vajinanın oralardaysa o ağrı korkma. ama tabi baktın baya kötüsün yada geçmiyo git doktora. benmki evdeyken hiç ağrımıyo işe gelipte tuvaletim gelince ağrıyo..
e korayda kucağında yük bebek artık ağırlaştı normaldir diye düşünüyorum

kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bakım setini uni baby almayı dusunuyorum sizce güzel mi bir de cam biberon ne önerirsiniz :)

Ben uni baby aldım. Bir aile dostumuz onu kullanmış kızına, kızı 2 yaşında şu an. Çok memnun kalmış. O sebeple uni baby aldık biz de.
Biberon da chicco’nun aldık ama cam değilmiş. Değiştirmedim şimdilik elimizin altında bulunsun diye. Mamaya geçmek zorunda kalırsak aventin biberonunu almayı düşünüyorum. Onun da yorumları baya iyi.

aydingelini
Yaz gribi hiç çekilmiyor

Çok geçmiş olsun. İlerlemeden kurtulursun inşallah hastalıktan.

@Kozmogirl17 dayanılmaz değilse ağrı, bebek de hareketliyse tehlikeli bişey değildir sanırım canım. Ben ani hareket yaptığımda kasığıma ağrı giriyor genelde. Dinlenince geçiyor, senin dinlenmen de biraz zor. Eğer artarsa yine de doktora gidip ferahlatırsın içini istersen.

aydingelini
Yaz gribi hiç çekilmiyor
Geçmiş olsun canım, bende üst yolunum yollarımı üşüttüm hapşırık öksürük boğaz ağrısı geniz burun akıntısı ne ararsan var hırıltılı öksürüyorum. Basit bi grip diye doktora gitmedim ilaç içemiyorum diye daha da ilerledi. Bugun acilden girebilirsem muayene olmaya çalışcam ama ilaç sevmiyorum ve içemiyorum midemi bulandırıyor ağrıtıyor bazende

Günaydın kızlar,
Sabah yan yatmıştım biyerim yırtıldı sanki nasıl acıdı anlatamam. Bildiğin sanki dikişim vardıda yırtıldı. Hemen doğruldum biraz durunca geçti. Belkide çok öksürmekten acıdı gerildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…