Yok canim battaniyesine sarip yatirdim direkana kucağının içine herhangi ekstra bir destek koydun mu? en iyisi ana kucağı değil mi?
Yok canim ya agri var hala ya cok zorluyorum kendimi ondan agriyo koray hep kucagimda ya sabit biyer ve hic gecmedi agrıNasıl oldun canım ağrın geçti mi?
Ay inşallah çok zorlanmadan doğum yaparız. Aa demekki ntsde kontrol sayılabiliyo hiç bilmiyodum :))
Desaa nasıl oldun canım? Geçmiş olsun
Hay Maaşallah oyuncak temizleyicisine kadar almışsın.Günaydın unibaby tercih edenler var ama ben mustelanın yorumlarını beğendiğim için mustela merhaba bebek setini aldım.biberon olarakta Philips natural cam 0+olanı aldım.emzik Philips soothie,deterjan ve emzik biberon temizleyiciyi minoris,oyuncak temizleyiciyi friendly aldım.
Vallahi çekilmiyor bide hamileliğin sonlarına yaklaştık, zor geçiyo. bol bol sıcak limonlu su iç bari bide ıhlamuru ihmal etme. benm doktorum grip olduğumda 3 günde geçmezse doktora gözük demişti aklında olsun. çok kötüysen doktora gözük..
bebiş hareket ediyomu peki? çok kötü bi ağrıysa doktora git canım Allah muhafazaYok canim ya agri var hala ya cok zorluyorum kendimi ondan agriyo koray hep kucagimda ya sabit biyer ve hic gecmedi agrı
tamam çok sağol canım..Yok canim battaniyesine sarip yatirdim direk
Vallahi çekilmiyor bide hamileliğin sonlarına yaklaştık, zor geçiyo. bol bol sıcak limonlu su iç bari bide ıhlamuru ihmal etme. benm doktorum grip olduğumda 3 günde geçmezse doktora gözük demişti aklında olsun. çok kötüysen doktora gözük..
bebiş hareket ediyomu peki? çok kötü bi ağrıysa doktora git canım Allah muhafaza
Sagol canim insanin bir gunu birgunune uymuyor bu hamilelikte yaa
vajinanın oradaki kemiğinmi ağrıyo canım ? eğer oysa benm doktorumun dediğine göre korkulacak bişey değil. oradaki bağlar esniyo diye ağrı yapıyomuş. hatta haftalar ilerleyince dayanılmayacak kadar bile oluyomuş bazılarındaBebegin hareketlerinde hic bisey yok cok hareketli sabah sabah bile hatta tum gece boyuncada hep dürttü bu kasik ta bi agri durulmicak gibi de bi agri degil ama agriyo sonucta ya herseye gittmek istemiyorum zaten haftaya kontrolum var gecmesini bekliyorum gece esim dedi kalk goturim dedi yok dedim ozamn sabah kalk git druna dedi tamam dedim ama bekliyim diyorum biraz daha tam kasikta degil sey kemigi varya bacagin birlesiminde aanki o kemik gibi
merakımdan gittim eylüldekileri okudum tek tek, sonunda buldum sebebini mutlu ve huzurluyum artıkE napim akşama kadar yapacak işim mi var forumda turluyorum öyle. Kazen çabuk sinirlenir, siniri geçince affeder, kimleri kimleri siteden atıp tekrar almadı ki :) Normal cezaları bitince dönmek isterlerse alır.
gecmia olsun canim bende agriyoe diye doktora gitmistim ne enfeksiyon cikti ne bisey bazi kadinlarda olabiliyor boyle dedi ama istersen bi git goster belki idrarda veya yumurtaliklarinda enfeksiyon vardirYok canim ya agri var hala ya cok zorluyorum kendimi ondan agriyo koray hep kucagimda ya sabit biyer ve hic gecmedi agrı
Aynen canim ordaki kemik sag tarafı cati agrisi degil dimi o canim ya ben kendimi cok zorluyorum bi suru merdiven var burda hep koray kucagimda inip cikiyorum aksamda parka goturdum indik viktik beraber o merdivenlri ondan agriyo diye dusundum bebegin hareketlerinde sikinti yok o yuzden rahatim gerci ama telas yapmiyim diyorum o yuzden peki seninki nekadar surdu gectimi hemenvajinanın oradaki kemiğinmi ağrıyo canım ? eğer oysa benm doktorumun dediğine göre korkulacak bişey değil. oradaki bağlar esniyo diye ağrı yapıyomuş. hatta haftalar ilerleyince dayanılmayacak kadar bile oluyomuş bazılarında
Idrarda enfeksiyon hic olmadi bende hatta yanmam varken bile olmasi imkansiz hic enfeksiyonun yok demisti bencedegecmia olsun canim bende agriyoe diye doktora gitmistim ne enfeksiyon cikti ne bisey bazi kadinlarda olabiliyor boyle dedi ama istersen bi git goster belki idrarda veya yumurtaliklarinda enfeksiyon vardir
Evet canım biraz erken oldu ama görünce alıverdim.
canım bende de o işe yürüyerek gelip, idrarım geldiğinde oluyo. bazen baya kötü oluyo hatta. arife günü doktora gittiğimde o ağrıyı söyledim. kemiğe bastırdı buraları mı ağrıyo dedi evet dedim. burada bağlar var o bağlar bebek büyükçe baskı yapıyo ve bağlar zedeleniyo bazılarında kopuyo koptuğu zaman ağrı en uç noktada oluyo ama korkacak bişey yok dedi.Aynen canim ordaki kemik sag tarafı cati agrisi degil dimi o canim ya ben kendimi cok zorluyorum bi suru merdiven var burda hep koray kucagimda inip cikiyorum aksamda parka goturdum indik viktik beraber o merdivenlri ondan agriyo diye dusundum bebegin hareketlerinde sikinti yok o yuzden rahatim gerci ama telas yapmiyim diyorum o yuzden peki seninki nekadar surdu gectimi hemen
geçmiş olsun bu arada kendini yormA dinlenmeye calışYok canim battaniyesine sarip yatirdim direk
kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bakım setini uni baby almayı dusunuyorum sizce güzel mi bir de cam biberon ne önerirsiniz :)
Geçmiş olsun canım, bende üst yolunum yollarımı üşüttüm hapşırık öksürük boğaz ağrısı geniz burun akıntısı ne ararsan var hırıltılı öksürüyorum. Basit bi grip diye doktora gitmedim ilaç içemiyorum diye daha da ilerledi. Bugun acilden girebilirsem muayene olmaya çalışcam ama ilaç sevmiyorum ve içemiyorum midemi bulandırıyor ağrıtıyor bazende
Ben açıkcası kucağımda çıkarmayı tercih ediyorum.Hepinize günaydın..hastaneden çıkışta anakucaği mi kullanmak daha uygun portbebe mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?