2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birde özel hastanelerde doğum ücretsiz olacakmış ama bize vurmaz bence 2-2buçuk ayımız var ortalama. En az 6 ayı bulur bence bide gündem yogun artı dolar euro cart curt ekonomi kötü hastaneler hemen kabul etmeyebilir önce bi bütçe planlaması yapılması lazım.

H Hulahu bizim ev hastaneye çok yakın olduğu için ben bebeği battaniyeye sarıp kucağımda bineceğim arabaya. Yol 1 dk bile sürmüyor zaten arabayla, o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yol uzun olsa güvenlik açısından araba koltuğuna koyardım sanırım. Ama bebek daha çok küçük olacak durmayadabilir, bu durumda ekstra alternatif de düşünmek gerekir sanırım.

Dün haberlerde gördüm ben de. Şu an da hastane alması gereken fiyatın kat kat üstünü alıyormuş mesela. Normalde devletin doğum için hastaneye ödediği ücretin maksimum 2 katını alabiliyorlarmış, o da 1200 civarı bişey ediyor mesela normal doğum için ama o fiyatın en az 2 katını istiyor hastaneler. Bu da yasal değil dedi tv deki uzman. Ama bir çözüm bulamadılar tabi.
Daha önce de normal doğum ücretsiz olacak denmişti, o haber için de aynısını söylemiştim. Hastane özel oda ücreti, tahlıl ücreti, zart ücreti zurt ücreti derken alacağını alır yine. Ücretsiz olma ihtimali yok bana göre.

Canım benimde bir haftadır sağ kasigim çok agriyo Dr. Sordum enfeksiyon yoksa normal olur dedi

evet yol uzun canım ilçede oturuyoruz yaklaşık 1,5 saat dediğin gibi alternatifi düşünmem ve iyi düşünmem lazım çok minik olacak çünkü o yüzden kaygılanıyorum.

Yaaa sana da çok geçmiş olsun canım. Senin Baya ilerlemiş tüh. Bende asla ilaç içmeyi sevmiyorum zorunlu kalmadıkça da normal zamanda da içmem. Zaten içilebilecek bi parol var sanırım. Doğal yollarla geçirmeye çalışıcam bakalım. İlerlemez inşallah. Hırıltı öksürük de zorlar seni ama bence gitsen iyi olur ciğerlere inmesin Allah korusun.

Emira SY LezzetliCipetpet canım siz kaça almıştınız randevuları unuttum ben. aradım doktoru ayak şişliği için yarın gel görmem lazım dedi randevu alayım hemen dedim

malesef kızlar yarına randevu bulamadım. akşama nöbetçiymiş akşam gel dedi. akşam gidicem mecburen. hiçte gidesim yoktu bu hafta..

Son düzenleme:
Azıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boş
bende aynıyım seninle 75 destekli silikonlu içi boştu normalde şimdi içini doldurdum ama sırttan dar geliodu aparat aldım uzatıcılar var ya onlardan biraz daha büyüsünler o zmn 80 alcam

evet yol uzun canım ilçede oturuyoruz yaklaşık 1,5 saat dediğin gibi alternatifi düşünmem ve iyi düşünmem lazım çok minik olacak çünkü o yüzden kaygılanıyorum.

O zaman güvenlik açısından oto koltuğu en iyisi. Koyarsın bebeğini içine, yol uzunmuş, ağlarsa huzursuzlanırsa da mecbur alırsın biraz kucağına. Belki de sever arabayı sessiz sessiz durur oto koltuğunda :)

sen şuan böyle söyleyince gözümün önüne geldi çok duygulandım ya :) açacağım çeşmeleri.. hayırlısıyla görelim o günleri.. şimdi hayali bile güzelken yaşarken kimbilir nasıl olacak..

Bu akşam mi gidiyorsun çok geçmiş olsun canım

Bence her ihtimale karşı bebeği korunaklı bişeyin içinde çıkarmak daha mantıklı. oğlum doğduğunda kucakta çıkardık. annemin kucağındaydı tam asansöre binerken kapı aniden kapandı. asansörün kapısı yenidoğan bebeğin kafasına çarpıyordu az daha. yaşadığımız stres bize yetti gerçekten. o yüzden ana kucağı içinde kemeri bağlı şekilde taşımak en güvenlisi gibi geliyor bana. Yani çocuğu hastaneden çıkarana kadar bile bir sürü risk olabiliyor. Ben bu doğumda temiz temiz bebek arabasında indiricem.

şimdi nasılsın canım arada banada oluyo o. bebekmi yapıyo noluyo bilmiyorum
Ben açıkcası kucağımda çıkarmayı tercih ediyorum.

ysmnfth bende ablamla konuşup bu düğmeli kundak tarzı battaniyelerden aldım. onda çıkartmayı düşünüyorum kucağımda olsun ponciğim koyamam biyere :))
canım hamileliğin son zamanlarında grip ilerlerse antibiyotik kullandırıyolar. o yüzden iyice ilerlemeden doktora gözük kötüysen
bende aynıyım seninle 75 destekli silikonlu içi boştu normalde şimdi içini doldurdum ama sırttan dar geliodu aparat aldım uzatıcılar var ya onlardan biraz daha büyüsünler o zmn 80 alcam
benmde içi doldu anca ama sırtımdan dar geliyo diye desteksiz 80 aldım. içleri boş biraz ama çok terliyorum diye bez koyuyorum iyi oluyo

Anakucagiyla cikarmak gerekiyormuş hatta ana kucaginin sırt kısmı on koltuga denk gelecek sekilde yani bebek arkaya bakacak sekilde yerlestirmek gerekiyormuş ki araba ani bi fren falan yaparsa bebek sırtından destek alıp savrulmasın diye. Hatta bazı hastaneler anakucagi olmadan teslim etmiyormuş bebeği.

Bu akşam mi gidiyorsun çok geçmiş olsun canım
dün ilaç yazmam için ara demişti. aradım ayaklarımıda söyliyim hazır, önemli değil gelme der diye düşündüm vicdanımı rahatlatacaktım. gel dedi sol ayak şişiyosa sağlık ocağıda söylediyse önemli olabilir ozaman dedi...
yarına 11de randevu var işyerinden izin alamam sıkıntı malesef. bidaha aradım bu akşam gel nöbetçiyim dedi. hamileliğimde ilk defa doktora gidesim gelmiyodu bu hafta... malesef yine 2haftada bire döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…