- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Kızlar birde özel hastanelerde doğum ücretsiz olacakmış ama bize vurmaz bence 2-2buçuk ayımız var ortalama. En az 6 ayı bulur bence bide gündem yogun artı dolar euro cart curt ekonomi kötü hastaneler hemen kabul etmeyebilir önce bi bütçe planlaması yapılması lazım.
Canım benimde bir haftadır sağ kasigim çok agriyo Dr. Sordum enfeksiyon yoksa normal olur dediKizlarrr sag kasigim cok agriyodu yattim gece agrimaya basladi yarim saat 1saat araliksiz agridi yatarken saga dondum sola dondum kesilmedi esim dedi kalk hastaneye goturim istemem dedim parol ictim bitane sonra uyumusum simdi koraya kalktim hala agriyo nden olabilir axaba
evet yol uzun canım ilçede oturuyoruz yaklaşık 1,5 saat dediğin gibi alternatifi düşünmem ve iyi düşünmem lazım çok minik olacak çünkü o yüzden kaygılanıyorum.H Hulahu bizim ev hastaneye çok yakın olduğu için ben bebeği battaniyeye sarıp kucağımda bineceğim arabaya. Yol 1 dk bile sürmüyor zaten arabayla, o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yol uzun olsa güvenlik açısından araba koltuğuna koyardım sanırım. Ama bebek daha çok küçük olacak durmayadabilir, bu durumda ekstra alternatif de düşünmek gerekir sanırım.
Geçmiş olsun canım, bende üst yolunum yollarımı üşüttüm hapşırık öksürük boğaz ağrısı geniz burun akıntısı ne ararsan var hırıltılı öksürüyorum. Basit bi grip diye doktora gitmedim ilaç içemiyorum diye daha da ilerledi. Bugun acilden girebilirsem muayene olmaya çalışcam ama ilaç sevmiyorum ve içemiyorum midemi bulandırıyor ağrıtıyor bazende
bende aynıyım seninle 75 destekli silikonlu içi boştu normalde şimdi içini doldurdum ama sırttan dar geliodu aparat aldım uzatıcılar var ya onlardan biraz daha büyüsünler o zmn 80 alcamAzıcık bana yollasana :)) ayıptır demesi tam destekli 75 bile bol geliyodu hamilelikte azıcık büyüdüde tam oldular bu sefer sırtım genişledi ve aşırı terliyorm diye 80e geçtim içleri boş
evet yol uzun canım ilçede oturuyoruz yaklaşık 1,5 saat dediğin gibi alternatifi düşünmem ve iyi düşünmem lazım çok minik olacak çünkü o yüzden kaygılanıyorum.
en güzeli hastaneye yakın olmak..Ben açıkcası kucağımda çıkarmayı tercih ediyorum.
sen şuan böyle söyleyince gözümün önüne geldi çok duygulandım ya :) açacağım çeşmeleri.. hayırlısıyla görelim o günleri.. şimdi hayali bile güzelken yaşarken kimbilir nasıl olacak..O zaman güvenlik açısından oto koltuğu en iyisi. Koyarsın bebeğini içine, yol uzunmuş, ağlarsa huzursuzlanırsa da mecbur alırsın biraz kucağına. Belki de sever arabayı sessiz sessiz durur oto koltuğunda :)
Emira SY LezzetliCipetpet canım siz kaça almıştınız randevuları unuttum ben. aradım doktoru ayak şişliği için yarın gel görmem lazım dedi randevu alayım hemen dedim
malesef kızlar yarına randevu bulamadım. akşama nöbetçiymiş akşam gel dedi. akşam gidicem mecburen. hiçte gidesim yoktu bu hafta..
O zaman güvenlik açısından oto koltuğu en iyisi. Koyarsın bebeğini içine, yol uzunmuş, ağlarsa huzursuzlanırsa da mecbur alırsın biraz kucağına. Belki de sever arabayı sessiz sessiz durur oto koltuğunda :)
şimdi nasılsın canım arada banada oluyo o. bebekmi yapıyo noluyo bilmiyorumGünaydın kızlar,
Sabah yan yatmıştım biyerim yırtıldı sanki nasıl acıdı anlatamam. Bildiğin sanki dikişim vardıda yırtıldı. Hemen doğruldum biraz durunca geçti. Belkide çok öksürmekten acıdı gerildi
Ben açıkcası kucağımda çıkarmayı tercih ediyorum.
H Hulahu bizim ev hastaneye çok yakın olduğu için ben bebeği battaniyeye sarıp kucağımda bineceğim arabaya. Yol 1 dk bile sürmüyor zaten arabayla, o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yol uzun olsa güvenlik açısından araba koltuğuna koyardım sanırım. Ama bebek daha çok küçük olacak durmayadabilir, bu durumda ekstra alternatif de düşünmek gerekir sanırım.
canım hamileliğin son zamanlarında grip ilerlerse antibiyotik kullandırıyolar. o yüzden iyice ilerlemeden doktora gözük kötüysenYaaa sana da çok geçmiş olsun canım. Senin Baya ilerlemiş tüh. Bende asla ilaç içmeyi sevmiyorum zorunlu kalmadıkça da normal zamanda da içmem. Zaten içilebilecek bi parol var sanırım. Doğal yollarla geçirmeye çalışıcam bakalım. İlerlemez inşallah. Hırıltı öksürük de zorlar seni ama bence gitsen iyi olur ciğerlere inmesin Allah korusun.
benmde içi doldu anca ama sırtımdan dar geliyo diye desteksiz 80 aldım. içleri boş biraz ama çok terliyorum diye bez koyuyorum iyi oluyobende aynıyım seninle 75 destekli silikonlu içi boştu normalde şimdi içini doldurdum ama sırttan dar geliodu aparat aldım uzatıcılar var ya onlardan biraz daha büyüsünler o zmn 80 alcam
Anakucagiyla cikarmak gerekiyormuş hatta ana kucaginin sırt kısmı on koltuga denk gelecek sekilde yani bebek arkaya bakacak sekilde yerlestirmek gerekiyormuş ki araba ani bi fren falan yaparsa bebek sırtından destek alıp savrulmasın diye. Hatta bazı hastaneler anakucagi olmadan teslim etmiyormuş bebeği.evet yol uzun canım ilçede oturuyoruz yaklaşık 1,5 saat dediğin gibi alternatifi düşünmem ve iyi düşünmem lazım çok minik olacak çünkü o yüzden kaygılanıyorum.
dün ilaç yazmam için ara demişti. aradım ayaklarımıda söyliyim hazır, önemli değil gelme der diye düşündüm vicdanımı rahatlatacaktım. gel dedi sol ayak şişiyosa sağlık ocağıda söylediyse önemli olabilir ozaman dedi...Bu akşam mi gidiyorsun çok geçmiş olsun canım
Ben tulbent alıcam en rahatı o olur.Kızlar doğumda başörtüsü olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz çok terliycez falan ya nasıl birşey alalim
Kızlar doğumda başörtüsü olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz çok terliycez falan ya nasıl birşey alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?