2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280

Demek istedigim buydu bizimde arabamiz yok. Ama olsa kesinlikle 5 6 yasa kadar oto koltugu taraftariyim. Ama yoksa da gerek yok. Bebek arabasinda cikarilabilir belki guvenlik acisindan arabasi olmayan icin en mantiklisi bu
 

Diyorum ya hiç aklıma gelmezdi böyle bişeyi düşünmek. Kucağımda sıkı sıkı tutarım arabada bişey olmaz, zaten 100 metre diyordum. Allah korusun, çok savunmasızlar, bize emanetler. İyi bakalım kuzulara :)
 

yürüyecek gidecekseniz bebek arabanızla cıkarabilirsiniz. ben kucakta bi risk atlattığım için ve daha hastaneden çıkmadan atlattığım için bu sefer bebek arabasında çıkaracağım. yeni doğan oto koltuğuna koyacağım arabada 0-18 kg olanlardan alacağım.
 
O zaan al canim. Bana gebelik okulunda puseti bebek arabasini almaya acele etmeyin. Bebekler binmeyebiliyolar dogum sonrasi karar verin dendi. Demek ki herkes tecrubeye gore konusuyor
Ablamda var ben ondan alıcam zaten yenisini almiycam. Birde araba koltuğu için 2. El falan almayı dusunenler tanıdıkları birinden almaya çalışsınlar tanımıyorlarsa da o koltukla kaza gecirmemis oldugundan emin olsunlar dediler. Kaza gecirenlerde koltukta görünmeyen çatlak olabiliyormuş bidaha kaza aninda korumayabiliyormus aklıma gelmisken onu da yazıyım da belki 2. El almak isteyen olur ona dikkat etsinler.
 

H Hulahu Ben daha göremedim hiç yüzünü. Sıpa sürekli kapatıyor yüzünü. Ayrıntılı ultrasonda çıldırttı doktoru, bi ağzını göreyim çek şu elini diye dürttü doktor kızım komple arkasını döndü 3 defa gittim yüzü için parça parça gösterdi hep.
Bir sonraki randevuda rebkli ultrasona gitmek istiyorum ama sıpa yine bizi trollerde göstermezse diye kararsız kalıyorum :)

Demek istedigim buydu bizimde arabamiz yok. Ama olsa kesinlikle 5 6 yasa kadar oto koltugu taraftariyim. Ama yoksa da gerek yok. Bebek arabasinda cikarilabilir belki guvenlik acisindan arabasi olmayan icin en mantiklisi bu

Portbebe de olabilir. Hastane önünden illa mi arabaya, taksiye bişeye binilecek. İçeriden çıkarken de ekstra dikkat edip Allah’a emanet dersiniz canım. Rabbim korur mutlaka onları
 

Oyle yapariz canim her ihtimali dusunmek gerekir tabi sagolasin paylastigin icin
 

Allah korusun kaza anında kucaktan fırlama olasığıda çok yüksek. 100 metre demeyin zaten varmış elinizde kullanın. biz çok seyahat eden bir aileyiz oğlum 5 yaşında hala yaşına uygun oto koltuğu kullanır ve 50 mt bile gideceksek kemerini bağlar. bebekliğpinde dahi emzireceksem koltuktan kucağıma alıp emzirmedim. uygun bir noktada durduk. ben emzirdim sonra koltuğuna koyup kemerini bağlayıp yolumuza devam ettik. koltuktan alalım diye çok ağladığı oldu elbette. dedim sana bişey olupta ben ağlayacağıma sen ağla sonunda alışırsın alıştıda çok şükür.
 

Guclu kocam tasir dikis fln olmazsa yuruyerek gelebiliriz diye dusunuyorum ama heralde bebek arabasiyla cikaririz yine biz tedbirli olalimda kotu durumlarla karsilasmayiz insallah
 
Bu kararlılığı bende istiyorum ya, yerinden kalkmasın istiyorum, sırrı hareket halinde emzirmemek mi?
Arabada eşim olmadan sadece bebekle benim olduğum zamanlar da olacak arkada durabilmesi lazım ne yapayım arkaya onunla oturmayayım mı?
 
 
Aynen dedikodusuz olmuyorduu ama kazen hakli bu konuda. Ozelden yazissalar neyse de uluorta yanlis bi durum. Sadece doguma 1 2 hafta gelmesi sanssizlik olmus. Merak ediyor insan geri de kalanlar ozellikle isyana gerek yok yaa
Şimdi şöyle de hoş değil ben kimseyi eklemedim sosyal medyada, son günler haber bekliyoruz, merak ediyoruz ama kimse foruma girmiyor, reelde görüşenler kendi arasında haberlesiyor. E ben haber almayacaksam girmeyeceksen reelden devam edeceksen banlanmanın mahsuru yok
 

Aynen ozelden gorusup haberlesiyosan grupla buradan engellenilebilir
 
Tamam canım söyleriz hem herkese de tavsiye ediyoruz valla yapsınlar bı güzellik
cidden yapsınlar sen beni, ben komşumu bağladım o hastaneye ve doktora :))
gruplaşma çok fazlaydı orda. bide eleştiri dili sertti yapıcılık yoktu. harale gürele çoktu yanı :)))
ay hadi ya, insanın kendi stresti yetmiyoken bide orayımı çekiyodunuz
geçmiş olsun..aslında hamilelere izin vermek zorundalar periyodik kontroller için.. bi şikayet yeseler akılları başlarına gelir onların..
uğraşmak istemiyorum canım ben bunlarla, normalde beni cumartesi çalıştırmaması bile lazım ama insanların çenesi lanet bişey.. şikayeti alacaklar tepemi attırsalar ama böylelerinle uğraşmakta zor..
olabilir canım ben hamile değilken bile hapşurunca orama sancı girerdi. kötü bişey değildir diye düşünüyorum
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…