2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben e bebekten aventin 60ml olan biberonunu aldım ama şimdi bı yakinimiz doğum yaptı onların bebeği en az 70 ml falan iciyormus anne sütü.biberonunu 125 ml alsaydim keşke dedim e bebeğe sordum bu tarz ürünlerde değişim yapmıyoruz diyolarne yapabilirim sizce?

Kiz benim face inst falan yok onun var su sunu yapmis bu burdaymis anlatiyor surekli bide candy crush ı var yıllardir birakmadi elinden bide resim atiyo surdayiz burdayiz bazen bi bakim diyorum ben bile geziyorum sosyal medyada sinir basiyo soyleniyorum onada kiziyolar aman aman ne kiymetli resmin var diye koymayiz bidaha diyolar koyuyolar yine cekilmiyorumda resim onlarla bu yuzden illa bi yerden bi poz yakaliyorlar gecenlerde mesela piknige giitik ben esim koray babasinin kucaginda coook uzaktayiz ama yakinlastirip cekmisler bizi haberimiz yok bide face koymus kadin bi gordum cildirdim resimde guzel cikmis ama sevmiyorum ben izinsiz koymalarini bide gecen bakiyorum kv ile takiplesiyolar birbirini anammmm dedim siz aşmıssiniz kendinizi

Cok sacma yaa sanmiyorum karismaz hastane. Kime ne neyle tasidigimiz butcesi olan var olmayan var. Arabasi olan var olmayan var ben kucakta cikan cok gordum

Ben de bir hastane çalışanından duymuştum kucakta çıkartılmıyor yasak diye. Neden diye sorduğumda hem can güvenliği hem çalınmasın diye dedi. Biz 2016 da kucağımızda çıkarttık hastaneden arabamız yoktu. Şimdi var nasip olursa arabasında çıkarırız. Kontrole yalnız gitmiştim elimde oto koltuğu; içinde bebek çanta mahvoldum. Tek gittiğimde kucakta götürmek daha rahat geldi. Tabi hava şartları kötü Olursa o da imkansız.

Offf Allah kolaylık versin ben okurken yoruldum.

Bazi bebeklerde cok uslu oluyor benim oglum diyorum ya hep uyurdu hic zorlamadi beni be gece ne gunduz ama bi derdi olup aglayincada kimseye veremezdim ona simsiki sarilir susturmaya calisirdim ozamnlar kv yanindaydim bide gelirdi almaya calisirdi vermezdim bide cocuklar bence kendileri istiyor ya mesela bi donem omzumda uyurdu sonra kendiliginden birakti ayakta sallanmayi mesela kendisi istemiyor ben zorlamadim uykusunu gunde birkeze kendi istegiyle dusurdu yani sabirla zamanlarinin gelmesini bekliycez zorlamayla olmuyor bence bazen uyuyamiyor bi otarafa donuyo bi butarafa donuyo cok zorluyo kendini uyumak icin gel diyorum ayagima alim seni kaciyo atiyo kendini ayagimdan biliyosun bi ara cok bagimliydi ayagima hatta yani ben biseyde yapmadim kendi istedi hep bez konusundada sikistirmiyorum artik kendi nezaman isterse ddi dr da bende ole yapicam birakicam kendi nezamn birakirsa artik

Belki biberona hiç gerek kalmaz. Yenidoğan o kadar içemez diye düşünüyorum yeter bir süre kullansan bile. Baktın yetmiyor 2. Kere doldurursun ya da daha büyük alırsın. Yedek her zaman lazım mama ile besleniyorsa bebek.

Benim kayınvalidemin 5. Torunu olacak. Hamile kalmadan önce çocuk çocuk diye tutturmuştu, hamile kaldım oğlunun doğurtabilir bir canlı olduğunu kanıtladı ya rahata erdi kadın şimdi her fırsatta ben artık torun bakmak istemiyorum diyor. Sonra da yalandan bana “ama sen istersen seninkine bakarım, hak geçmesin” diyor. Ben de “annem yanımda çok şükür o bakar sen merak etme” dedim. Rabbim sağlık versin yeter ki.
Eşime de geçen “olur da çocuk doğururken ölürsem sakın kızımı alıp da annelere gitme. Evden kimse çıkartmaz seni orda yaşamaya devam edin ya da çocuğumu anneme bırak sen git, haftasonları gelir görürsün” dedim. İstemiyorum onların elinde çocuk büyütmek.
Ayrıca babaanne olmaya hazır olmak nasıl oluyormuş ki, o mu emzirecekmiş

geçen akşamda benm kv yapmış aynısını şuan turdalar. yeğeninin kızını çekiyodu bende paspaal çirkin oturuyorum dışarıda. o kızı kumda oynarken çekmiş bende kenardayım. whatsapp duruma koymuş.instagrama atamıyo daha, atıyosa da bende engelli görmüyorum aradım yedi düvele rezil ettin anne kaldır diye gülüyo kaldırmayı bilmiyorum ondan bişey olmaz ev hali diyo. istemiyorum kaynım gelsin yanına kaldırsın herkes gördü o halimi falan dedim. sonra kaldırmış. hadi sizinki güzel benmle resmen gören dalga geçmiştir..

Eee canim mecburen yapiyosun iste ufak cocuk var evde toz yagiyor yaz gunu cam kapi acik olunca bide o uyanikken vileda yapamiyorum ya suyun icine girmeye calisiyo yada islak yerlere basip kayip dusuyo gecende kovaya ayakkabilarini atti mesela sıpa allah dayanma gucu veriyo ya bakma mizmizlandigima gucluyum ben

Maşallah sana canım. Benim küçüğü de 15 aylık o uyusun makinayı yerleştirir silerim, yemeğimi ocağa korum diyorum aaa bi bakıyorum uykum gelmiş. Hepsini birden yapamıyorum :)

Kiz o guzelini koymus heleee babam denizde korayla oturuyorum bildigin deniz anasi gibi koy sen bu resmi bide bi suru adam var facenin saydirdim bi suru bide kusuveriyor babam neyse sonradan baktim silmis gonlunu aldim bende kv kp yapmaz ole seyler cok sukur o daha der kizim watsaaba koyarim bende koyma koyma elticigim kiskaniyormus gorunce banane be dedim bi koydugum orasi var onada karismasin kimse dedim kizdim seninkide iyimis ama hem koy hem sirit bide kaldirmiyi bilmiyom de ne koyuyon ozaman be guzel kadin diyeydin sende

ay ne güzel maşallah, evet zorlamamk lazım çocuklarıda bebekleride. daha çok inadına yapıyolar gibi oluyo.. bezide aklı erince bırakır senin desteğinle. şimdi gece uykuları nasıl? o bal annemiydi onun tavsiyelerini denedinmi işe yaradımı
kız tövbe de öyle denirmi Allah gecinden versin sen öpe koklaya büyüt kızını. bizimki hiç muhabbetini etmezdi torun diye. hamile kaldığımı öğrenince bile hayırlı olsun demesi 10dk sını aldı. cinsiyeti öğrendi olsun 2.si kız olur dedi. zaten babanneliğe nasıl hazır olunuyo bilmiyorum bende, sanırım iyice kör topal olunca evden çıkıp gezemeynce hazır olacaktı ama malesef gelin beklemedii

Ay Doğumdan sonra bir üşüyordum buz gibi oluyordum bir terliyordum su gibi oluyordum. Ben iki gece kaldım kan takviyesi falan yaptılar bir sürü serum taktılar onların da etkisi olabilir ama kendime de yedek bişeyler koyucam inşallah. Zaten Doğumdan sonra sırt ve özellikle ayaklar çok dikkat etmek lazım. Hemen süte geçiyor üşütünce ben kızımda çok çektim gazdan. İnşallah oğlumda çekmeyiz. Doğumdan sonra daha dikkat etmemiz gerekecek yediğimize içtiğimize. Bir keresinde karnabahar yemiştim kızım bir gece uyumadı gaz sancısından hemen geçti sütümden.
Doğumdan sonra da bunları konuşucaz artık Fırsat buldukça :))))

Banada 70 ml falan fazla geldi ama öyle dediler onlarınki hemen emememis aç kalmış sarılık falan oldu o yüzden anne sütünü biberon ile vermek zorunda kalmislar .öyle bı ihtimale karşı aldım bende ,ama yanlış almışım.yine aynı şekilde emzik de 0-6 ay aldım ama 0-3 olması gerekiyormuş sanırım Onuda degistirmiyolar

Maşallah sana canım. Benim küçüğü de 15 aylık o uyusun makinayı yerleştirir silerim, yemeğimi ocağa korum diyorum aaa bi bakıyorum uykum gelmiş. Hepsini birden yapamıyorum :)
Dimi ole oluyor diyolarki cok bilmisler eee cocugun uyurken sende yat dinlen ole olmuuor iste yazik bize valla

benmki lafı bile gülerek sokar öyle değişik anlamıyom bazen bende dedm gözün görmüyomu halimi herkese rezil oldum diye. ay nolcak diyo kaldır dedim kaldırmayı bilmiyorum deynce bidaha koyma ozaman dedm baya bozuldum ama o da bozuldu.. ama yapacak bişey yok.
aboo senin annenle baban çıldırmış aman küsmeyide biliyomuş ponçiğim deseydin

Eee iste tam duzene oturtuyorduk yandi huyu degisti okudum tum yazilari uygulamayada calosiyordum ama tum duzen degisti tabi hastalik falan derken simdi kendi uyuyor ama beni yaninda istiyor kendi yatagina yatip uyumuyor mesela hadi uykuya deyince bizim yataga geliyor cikmak istiyor yanima kivriliveriyor ole uyuyor geceleride sanirim disten cok agliyor uyuyor ama aglayaraktan ayagima gelmiyor artik su vriyorum mama veriyorum devam ediyor uyumaya bi kac gundur sık sık uyaniyor ama insallah su disler bitse onlarda duzelir diye umurlt ediyorum ama gercekten yarali bilgiler var bal annedede pullunun dedigi kitaptada

aynen canım hastalık diş vs etkiler uykusunu düzene girersiniz inşallah en azından iyice bilinçlenmiş oldun illaki faaliyete dökersin. Allah can sağlığı versin

Kiz bilmezmi dun kardesim kustu bana cocuga gelmis yanaklarini cimiriyo kipkirmizi oldu ama yanaklari sonra bizimki sakadan kafa atar koray onu yapim dedi ayarlayamadi bildigin kafa atti minnacik cocuga bende sinirlendim bagirdim dengesiz diye kustu aksama kadar konusmadi benlede koraylada cocukllta gidiyo dayiyla oynamaya suratina bakmadi cocugun delii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…