2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Doğru diyorsun.
En geç seneye yaza araba almayı istiyoruz zaten, kesinlikle çocuğa uygun araba koltuğunu da koyarız. Çocuklar arabanın içinde fıldır fıldır oluyorlar bi de. Azıcık fren yapsan arkadan ön cama yapışırlar, hiç gerek yok.
Araba koltuğu ağır geliyor bana ondan kucakta çıkartırım diyordum ama 190 boyunda eşim var, o taşısın işe yarasın biraz :)

Guclu kocam tasir dikis fln olmazsa yuruyerek gelebiliriz diye dusunuyorum ama heralde bebek arabasiyla cikaririz yine biz tedbirli olalimda kotu durumlarla karsilasmayiz insallah

Hastaneden eve 100 mt bizim ama kaldırımlar çok sıkıntılı. Ülke genelinde olan kaldırıma araba park etme problemi bizim burada en yüksek noktada. Eşime diyorum, doğuma giderken yürüyerek gidebilirsem inşallah kaldırımdaki tüm arabaları çizerek gideceğim
Kocaman otopark var hastanede, sırf yer aramamak için böyle yapıyorlar ya deli oluyorum. Bir gün gerçekten çirkinleşip çizeceğim arabaları, kararlıyım.

ay benim kocam ilk 3 ay tutamaz çocuğu. kvde de öyle. minik bebekten korkuyolar kucaklarına asla almazlar. benmkinide ablam taşır kesin ben tutamaz ağrım sancım olursa

ay benim kocam ilk 3 ay tutamaz çocuğu. kvde de öyle. minik bebekten korkuyolar kucaklarına asla almazlar. benmkinide ablam taşır kesin ben tutamaz ağrım sancım olursa

Valla puset veya oto koltuğu içerisinde taşır eşim de kucağa alıp alamayacağını göreceğiz. Yeğenlerini alıyordu yeni doğduklarında ama kendi bebeği olunca çok enteresan tepkiler veriyor.
Birkaç gün oluyor hareketini ilk defa hissetti, o günden beri senin karnında bir canlı var diye geziniyor senin emzirme olayın bitsin kızımla en çok ben oynayacam, sana ihtiyacı kalmayacak diyor. Hadi inşallah dedim ben de, hiç şikayet etmem

istanbul derya deniz 500'e de doğum var 25000 e de ama içine sinan hastane ve doktor bulmak zor

Ben ilk doğdugu zamanlar yanında oturdum. çok fazla kusuyordu çünkü kontrol edebilmek açısından. ama dediğim gibi araba giderken hiç bir şekilde koltuktan kaldırmadım. ne yapıcaksam durup yaptım. 3-4 aydan sonra ön koltuğa geçiş yaptım. o gün bugün arkada tek başına takılıyor. kardeşinin gelmesini heycanla bekliyor bu yuzden :) öyle mucizevi bi şekilde alışmadı çok ağladığı denediği zamanlar oldu. gerçekten bir ihtiyacı var ise arabayı durdurdum. her ağladığında durmadım. 1 yaşından itibaren başbaşa uzun yolcuklar da yapmaya başladık, şehirler arası. Biraz uğraş ve sabır gerektiyor ama oluyor.

Gazamız mübarek olsun diyelim o zaman

Bencede canim bebek artik agirlik yapiyo ondandir diye umursamiyorum ama misafor gelcekti kalktim bi supurge actim icime fenalik geldi resmen uzandim dinleniyorum simdide misaforler iptal etmis yoruyoruz galiba kendimizi agrim baya baya azaldi arada viruyo bugun biseyler var ama bakalim hayorlisi bu arada pullu niye ceza aldi hala bitmedimi cezasi acaba ozledik valla

geçmiş olsun bu arada kendini yormA dinlenmeye calış
Sagol canim yormamak mumkunmu ki ilk hamileligini yasayanlara sesleniyorum yaton bol bol dinlenin bosverin ev isini elin isini keyfinize bakin bu gunlerinizi cokkk aricaksiniz banada kizmayin lutfen bole soyluyorum diye gercekten dogdugundan itibaren hersey dahada zorlasiyor

Canım benimde bir haftadır sağ kasigim çok agriyo Dr. Sordum enfeksiyon yoksa normal olur dedi
ya enfeksiyn oldugunu dusunmuyorumda kemik agrisi cunku bu bildigkn

puset oto koltuğu olsa taşır ama hemen puset alacakmıyız ne yapıcaz hiç bi fikrim yok :) direkt kucağına asla alamaz ondan eminim kuzeni doğum yaptığında kucağıma aldım hastanede üstünü değiştirdim böyle bakıyodu kvdemde eşimde
kucağına verdim otururken al şunu al bişey olcak kırılcak bi yeri çok ufak diye ellerini havaya kaldırdı
benim eşimde kucağında bebek oynatsın ordan oraya gezdirsin çok seviyo. 3 ay sürmez belki ama 2 aylıkken alışır diye düşünüyorum. kucağada alıştırır

Haydaa neyseki Allahtan daha fazla yorulmadan iptal etmişler.. valla haftasonları eşim süpürüyo artık sağolsun binde bir ben yapıyorum. hoş bu hafta sonu eşim süpürdü ben çok yorulmadım diye cam sildim ama yoruluyoruz artık cidden. yürürken bile bacaklarıma sancı giriyo artık ağırlaştım iyice 14kg aldım ayaklar kaldırmıyo zavallımlar şişmesinde napsın

O zaman hastane çıkışı sen kucaklayacaksın demek ki bebeği :) eşinin de alışması birkaç ay sürmez bence, insan alıp da onu koklamak ister en azından. Evde göre göre birkaç günde yanaşır bebeğe, en geç 1-2 haftaya da kucaklar :) kucağa da alıştırırsa kucaklar oturur o zaman geceleri

Kızlar doğumda başörtüsü olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz çok terliycez falan ya nasıl birşey alalim
Canım ben bu örtüden almayı düşünüyorum. Renkleri falanda var ve 35 tl dedi. Bana hesaplı ve çok şık geldi. Hastane sıcak oluyor zaten, artı oda da insanlar olacak onların sıcaklığıda eklenince yanıcaz. Aklınızda olsun kızlar üzerinize ince bişeyler de alın. Sırtınızı korumak için bi yelek giyersiniz okur biter. Doğumdan sonra sırt önemli:)

arkadaş onunda çözümünü bulmuş, gececi olacakmış tabi gece uyumazsa kaygısı var evde olmayacak. gündüzleride sevecek yatıp uyuyacak oldu canım dedim ama cidden kucağa alıştırmaya karşı olan ben kesinlikle alıştıracak
haklısın sürekli evde görücek sevmek isteyecek dayanamaz heralde oooy gelselerde koklasak azıcık
inşallah bu akşam yüzünü görürüzz özledim aslında sıpayı

Görürsünüz inşallah
Ya bebek geceleri uyuyup gündüzleri ağlarsa, bu ihtimali hiç düşünmüş mü eşin gececi olacam derken :)
Büyük konuşma kucağa alıştırmak istemem diye, bir bakarsın sen bağımlısı olmuşsun bebeğin indirmek istemiyorsun kucağından
Doğsunlar da arada biraz dinlenme fırsatı versinler bize razıyım. Çok ağlak mız mız olursa annemlerin kapıya bırakıp kaçar giderim artık napayım:)

Ben bide dedim ya evdeyim kac gundur temizlige sardim koltuklari cektim altlarini sildim supurdum camlari sildim halilari kaldirdim altlarini sildim eee ufak cocuk var ben yapmasam kimse yapmiyoki bayramda bi suru insan geldi gitti bide gecmis olsun bahanesine doldu tasti icim almadi.cocuklarda camlarda gezdi hep yoksa bayram onune camda silmistim ama yine dayanamadim parmak izlerini gorunce eee banyo tuvalet derken yoruldum baya anneme bazen diyorum gel cocuga bak pesimde dolaniyo benden fazla isi oluyo kadinin yada geldinmi eline aliyo telefonunu oyun oynuyo rahat benim anam valla gel otur ananenin yanina diyo koraya otururmu zaten otursa benim yanimdada oturur cocuk.sonrada bebegin kiyafetlerini yikadim yerlestirdim yoruldum durmak yok yani sukur bu sefer ayaklarim sismiyo bu sefer.bu arada gecen verdigim bi kiloyu geri aliverdim suan itibariyle 7 kilo aldim toplamda ama bundan sonra gelir ama kilolar gecen sefer 18 kiloyla girdim doguma bu sefer kaldiramam okadar kiloyu bence hic cikmadigim kilolara cikicam gibi

tabi canim insan korkuyo tekrar basa dönermiyim diye cok haklisin bende korkuyorum. Naptin sorabildinmi doktora ?

ahhah o ihtimal aklına glmiyo nasıl işlemişse beynine bebeklerin gece uyumadığı
büyük konuşmuyorum valla canım bazı bebeler alıştırmasan da alışıyo zaten ilk zamanlar hevesimizden sevgimizden mıncıklıycak sürekli alışmazsa garip kaçar valla bende çok ağlarsa kaynanama itelerim diyorumda hiiiç bakamam diyo artık bende onla ağlar otururum yada karşı komşuma itelerim onunda bebiş olacak Egeden 4 ay sonra. ikisinle beraber o ağlasın
sende baya yormuşsun kendini canım o ne öyle ay şimdiki anneler de garip anacım hepsinde telefon yaşlı maşlı dinlemiyolar artık
ben çok yemiyorum ya ama hemen + çıkıyorum. baksana şimdiden 14 kg. 20ile doğururum sanırım

Çok uykusuz kalıp sinirlerini de yıpratmak yerine müsait olan birinden yardım istemek lazım valla. Bizimki ilk torun olacak gerçi o açıdan şanslıyım. Çocuk havada kapışılır gibi geliyor ama çok huysuz olursa herkes bir anda kaçışadabilir

bizimkide ilk torun ama babannemiz babanne olmaya hazır değildi bi aralar sonra hazırlandımı bilmem..
bizde babam pek öyle çocuklarının evine gitsin torun sevsin yapmaz sevgisini gösteremez. ablam zaten uzakta ve okullar açılacak. kv ve ben kalacam. kalırsak o da başbaşa kaçmazsa ki kaçacak eminim evde duramaz o
ben ve apartmandaki komşularım inşallah başa çıkacaz

Benim muayene ücreti 150 lira sanrıım yarısı kadar olacak nst ücreti.

Heyy maşallah 5 yıldır görüşüyorsanız tebrik ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…