2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canım hastalık diş vs etkiler uykusunu düzene girersiniz inşallah en azından iyice bilinçlenmiş oldun illaki faaliyete dökersin. Allah can sağlığı versin
Aynen canim o iyi olsunda o gece den sonra ben hic bisey istemem obdan yeterki sagligi iui olsun oglumun hastane de cok zor ufacik cocukla cunku

Olsun ben her ihtimali düşüneyim de sonra karımın vasiyeti buydu yapmak zorundayım desin
Ben ilk evlendiğimiz zamanlarda da sakın beni sizin köye götürüp gömme, oralarda başımda bir Yasin okuyan olmaz. Anamlara yakın yere göm onlar gelir başıma diyordum. Alışkın yani eşim bu sözlerime
Aman onların hazır olması ya da bakmak istemesi önemli değil zaten. Rabbim güç kuvvet versin de kendimiz bakalım, muhtaç olmayalım kimseye inşallah.

kardeşin kaç yaşında canım.
ya oluyo bazen öyle dengesizlikler ama ikiside çocuksa mecbur oluyo öyle şeyler. bende çok fevriyim ama yumuşatmya çalışıyorum kendimi. güzelce uyar kafa atmayı tamamen çıkartsın bence hayatından bağırınca da fayda etmiyo çünkü..
benm bebek gelincede ablamın kızlarına nasıl davrnıcam inan kestiremiyorum. ya krize giricem ya kalp kırıcam. inşallah hiç biri olmaz dediğim gibi fevriyim biraz
Aynen canim o iyi olsunda o gece den sonra ben hic bisey istemem obdan yeterki sagligi iui olsun oglumun hastane de cok zor ufacik cocukla cunku
öyle canım bide o korku o acı çekmeden anlaşılmaz kolay kolay.. o ana kadar yaptıklarının hepsinden pişman oluyo insan ama ne yapacaksın, hayat bu herşey oluyo. rabbim beterinden korusun öyle böyle büyüyecekler yaramazlar.. eskiden bağda bahçede oynarken düşer orasını burasını kırardı abimin oğlu. şimdiki çocuklar hep ev içinde olabilecek kazalarda değişti ama çocuğun çocukluğu değişmiyo hep zıpırlar

ben ilk günden itibaren arkaya oturmayı düşünmüyorum.

amin canım amin zaten kimseye güvenipte çıkmadık bu yola rabbim kimseye muhtaç etmesin..
ay ben öyle konuşamam sanırım eşime ne tepki verir onuda bilmem ama geçenlerde diyorum doğumda ölürsem nolcak falan ay ölme okadar mirasla ben kafayı yerim deyip dalga geçiyo eşşek herif sanki trilyonlarım var

Canim pek cocuk sayilmaz 26 yasinda essek sipasida biraz geriden geliyo iste ayarliyamiyo dengeyi bende napim dayanamiyorum sinirleniveriyorum. aynen ole cocuklar sokak yuzumu goruyo sokaga cikarsam cocuk yok sokakta degisik bi hal aldik valla milletce bizim alt katta cocuklar vardi kiracinin bizim oglani gordunmu ocu gormus gibi kacarlardi 4 5 yasinda biri 9 10 yasindada biri dusun yani ufakta sayilmazlar gittilerde kurtuldum yoksa cocuk oblar ole kactikca buyuyup kendini bildikce tuhaf hissederdi yani biseymi var bende de kaciyorlar diye

Düşününce mantıklı olan o aslında, geçici bir süre değil çünkü, eşimin yeğeni 5 yaşında hala arkada yalnız oturmaz, emniyet kemeri bağlatmaz, ben çocuğum buna alışsın istemiyorum, herkes yerinde otursun, biz ona değil o bize uysun.

oo dayı büyükmüş :))
evet kaçtıkça çocuk daha fazla sinirleniyo zaten. çocuğu dışarı bırakamıyosun zaman çok kötü Allah sonumuzu hayır etsin.

Bizde sürekli yurtdışı tatil planı yaparız ama bir türlü gidemeyiz. Çünkü kocam ağır. Şartları zorlamayalım ister. Memur hayatı sevenlerden. İşr git eve gel. Geçen gün dedim ki ben ölürüm başıma birşey gelir veya boşanırız yurtdışına çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedim normalde hayatta bu lafları konuşamam çağırırmış gibi hissederim. Hamilelik ile mi nedir pat diye çıktı ağzımdan.

Çok yüksekmiş ücret o kadar muayene ücreti alıyorlar ücretsiz yapsalar ya nstyi. Neyse ki son haftalar idare edilir artık.

Ewt cnm muayene biraz yüksek ama nstyi bilmiyorum tahmini dedim. Ayy inşallah ücretsizdir. Bu ekonomik şartlarda çok iyi olur valla

Aynen bende öyle istiyorum cnm. Ebeveyn olarak saygı duysun bizlere. Anne baba olarak görsün otorite figürü olarak. İnşşallah becerbilirim

Ben bitek eşime güvendim çocuk yapmaya karar verirken. O beni yalnız bırakmaz, destek olur, iyi baba olur, ben de hazırım nasip olsun inşallah dedim. Rabbim de çok bekletmedi şükür. Sağlık olduğu sürece annem destek olur eminim, onun dışında şimdi bakarız diyen herkes kaçadabili, belli olmaz :)
Ben aklıma gelince söylüyorum valla. Sonra öbür dünyada bir araya gelince benim haberim yoktu demesin

İyi yapmışsın söyleyerek. Sen gidemediysen o da gitmesin

Her anne hamileyken bunu planlayıp, doğduktan sonra yönetimi çocuğa bırakıyorİnşallah biz kararlı olup patronun kim olduğunu göstercez

Ben aklıma gelince söylüyorum valla. Sonra öbür dünyada bir araya gelince benim haberim yoktu demesin
hey allahım deli ya

Her anne hamileyken bunu planlayıp, doğduktan sonra yönetimi çocuğa bırakıyorİnşallah biz kararlı olup patronun kim olduğunu göstercez

İnşallah cnm ya. Elbette arkadaş olarak görsün ama dediğin gibi patronun biz olduğunu da bilsin. Zaten ipin ucunu kaçırırsam hemen bir pedagog ile görüşürüm.

kendi de bilmiyoki canım, iyi ama evde boyama yapıyomuş :)
Maşallah ona.

Canim basindan beri sana bunu soyluyordum. Insallah bulabilirsin bie yer

Herkesin kasılması başladı mı?
Bende kasilma degilde yalanci sancilar basladi karnimda asagi indi biraz yarin kontrolum var umarim bundada erken dogum riski yasamam

Benim muayene ücreti 150 lira sanrıım yarısı kadar olacak nst ücreti.

Heyy maşallah 5 yıldır görüşüyorsanız tebrik ederim cnm

Evet canim hamilelikle neredeyse 6 yildie. Yuzyuze ailece gorusuyoruz hatta bi kaci ile tuttumu frekans tutuyor.

Ilk gunden biraz zor kustumi bogazina kactimi tantanasi oluyor. Bide cok fazla agliyorlar in bin zor olur ama cok da uzatmamak lazim yalniz oturmaya alistirmak icin

Sen kararli olursan cocuk sana uyuyor. Ama soyle bir durum var. Eger sen hayir derken baba evet diyorsa gol 1 bu oluyor ayni dilden konusmak gerekiyor ve cocuk demeden bir yetiskin gibi herseyi anlatmak gerekiyor. Cocuklar kurallari benimsedimi asla delmiyorlar. Ve kurallarin olmasi onlara guven veriyor. Mesela oglum krese basladiginda sey demisti bana anne cocuklar sucuk yemez ama bize sucuklu tost veriyorlar okulda :)))

Birakmazsin canim merak etme. Korkutma dan ziyade guven psikolojisi oturtmak gerekiyor. Cocuk anne babanin sozune guvendigi zaman sonrasi geliyor. Bunun icin de kararli olmak gerekiyor. Ornegin bizde biseye hayir denmisse ne kadar aglarsa aglasin neticede degismiyor. Oda bunu biliyor. Eger cocuk aglayarak bisey yaptirmayi ogrenirse sikinti oluyor. Gecen martta antepde zeugma muzesine gittik. Ordaki eserlere dokundu bende ellemesinin eserlere zarar verecegini bunlarin cok kiymetli oldugunu zarar vermek istemeyecegimizi anlattim. Sonra baska birinin dokundugunu gordu hemen onu uyardi. Dokunursan zarar verirsin elleme die. Sozumuzun guvenirliligi cok onemli

Ilk gunden zor canim ya biraz kendini bilmesi gerekiyor bizde kp arabasini kullaniyorduk ozamnlar oto koltugu almamistik daha pusetle idare ettik bi sure sonra oturmak istemedi kucakta tepemdeydi hep koltuhu olmayincada birakamadim yanliz kendi arabamizi alinca alismaz saniyordum simdi pasa pasa oturuyo tek yolculuk ederken pek sesi cikmiorda babasi kullanip ben one oturdunmu biraz mizmizliyo ama bunada sukur eltimin oglan hic oturmak bile istemiyor koltuguna annesi hep arkda oturuyo .o bu degilde ben yine arka koltuga talim edicem ya ben ona uyuz oluyorum

Ilk gunden biraz zor kustumi bogazina kactimi tantanasi oluyor. Bide cok fazla agliyorlar in bin zor olur ama cok da uzatmamak lazim yalniz oturmaya alistirmak icin

Yani ilk 3 ay bi yere gideceğimizi sanmıyorum
Ancak hastane- market- avm olabilir onlar da arabayla 10 dk uzaklıkta
10 dk oturabilir bence
Zır zır ağlayıp beynimizi şişirir gibime geliyor
Tek başıma bi yere götürürken mecbur yalnız oturacak çünkü

Babasını oturturum arkaya o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…