Aynen canim o iyi olsunda o gece den sonra ben hic bisey istemem obdan yeterki sagligi iui olsun oglumun hastane de cok zor ufacik cocukla cunkuaynen canım hastalık diş vs etkiler uykusunu düzene girersiniz inşallah en azından iyice bilinçlenmiş oldun illaki faaliyete dökersin. Allah can sağlığı versin
ay ne güzel maşallah, evet zorlamamk lazım çocuklarıda bebekleride. daha çok inadına yapıyolar gibi oluyo.. bezide aklı erince bırakır senin desteğinle. şimdi gece uykuları nasıl? o bal annemiydi onun tavsiyelerini denedinmi işe yaradımı
kız tövbe de öyle denirmi Allah gecinden versin sen öpe koklaya büyüt kızını. bizimki hiç muhabbetini etmezdi torun diye. hamile kaldığımı öğrenince bile hayırlı olsun demesi 10dk sını aldı. cinsiyeti öğrendi olsun 2.si kız olur dedi. zaten babanneliğe nasıl hazır olunuyo bilmiyorum bende, sanırım iyice kör topal olunca evden çıkıp gezemeynce hazır olacaktı ama malesef gelin beklemedii
kardeşin kaç yaşında canım.Kiz bilmezmi dun kardesim kustu bana cocuga gelmis yanaklarini cimiriyo kipkirmizi oldu ama yanaklari sonra bizimki sakadan kafa atar koray onu yapim dedi ayarlayamadi bildigin kafa atti minnacik cocuga bende sinirlendim bagirdim dengesiz diye kustu aksama kadar konusmadi benlede koraylada cocukllta gidiyo dayiyla oynamaya suratina bakmadi cocugun delii
öyle canım bide o korku o acı çekmeden anlaşılmaz kolay kolay.. o ana kadar yaptıklarının hepsinden pişman oluyo insan ama ne yapacaksın, hayat bu herşey oluyo. rabbim beterinden korusun öyle böyle büyüyecekler yaramazlar.. eskiden bağda bahçede oynarken düşer orasını burasını kırardı abimin oğlu. şimdiki çocuklar hep ev içinde olabilecek kazalarda değiştiAynen canim o iyi olsunda o gece den sonra ben hic bisey istemem obdan yeterki sagligi iui olsun oglumun hastane de cok zor ufacik cocukla cunku
ben ilk günden itibaren arkaya oturmayı düşünmüyorum.Bu kararlılığı bende istiyorum ya, yerinden kalkmasın istiyorum, sırrı hareket halinde emzirmemek mi?
Arabada eşim olmadan sadece bebekle benim olduğum zamanlar da olacak arkada durabilmesi lazım ne yapayım arkaya onunla oturmayayım mı?
amin canım amin zaten kimseye güvenipte çıkmadık bu yola rabbim kimseye muhtaç etmesin..Olsun ben her ihtimali düşüneyim de sonra karımın vasiyeti buydu yapmak zorundayım desin
Ben ilk evlendiğimiz zamanlarda da sakın beni sizin köye götürüp gömme, oralarda başımda bir Yasin okuyan olmaz. Anamlara yakın yere göm onlar gelir başıma diyordum. Alışkın yani eşim bu sözlerime
Aman onların hazır olması ya da bakmak istemesi önemli değil zaten. Rabbim güç kuvvet versin de kendimiz bakalım, muhtaç olmayalım kimseye inşallah.
Canim pek cocuk sayilmaz 26 yasinda essek sipasida biraz geriden geliyo iste ayarliyamiyo dengeyi bende napim dayanamiyorum sinirleniveriyorum. aynen ole cocuklar sokak yuzumu goruyo sokaga cikarsam cocuk yok sokakta degisik bi hal aldik valla milletce bizim alt katta cocuklar vardi kiracinin bizim oglani gordunmu ocu gormus gibi kacarlardi 4 5 yasinda biri 9 10 yasindada biri dusun yani ufakta sayilmazlar gittilerde kurtuldum yoksa cocuk oblar ole kactikca buyuyup kendini bildikce tuhaf hissederdi yani biseymi var bende de kaciyorlar diyekardeşin kaç yaşında canım.
ya oluyo bazen öyle dengesizlikler ama ikiside çocuksa mecbur oluyo öyle şeyler. bende çok fevriyim ama yumuşatmya çalışıyorum kendimi. güzelce uyar kafa atmayı tamamen çıkartsın bence hayatından bağırınca da fayda etmiyo çünkü..
benm bebek gelincede ablamın kızlarına nasıl davrnıcam inan kestiremiyorum. ya krize giricem ya kalp kırıcam. inşallah hiç biri olmaz dediğim gibi fevriyim biraz
öyle canım bide o korku o acı çekmeden anlaşılmaz kolay kolay.. o ana kadar yaptıklarının hepsinden pişman oluyo insan ama ne yapacaksın, hayat bu herşey oluyo. rabbim beterinden korusun öyle böyle büyüyecekler yaramazlar.. eskiden bağda bahçede oynarken düşer orasını burasını kırardı abimin oğlu. şimdiki çocuklar hep ev içinde olabilecek kazalarda değiştiama çocuğun çocukluğu değişmiyo hep zıpırlar
Düşününce mantıklı olan o aslında, geçici bir süre değil çünkü, eşimin yeğeni 5 yaşında hala arkada yalnız oturmaz, emniyet kemeri bağlatmaz, ben çocuğum buna alışsın istemiyorum, herkes yerinde otursun, biz ona değil o bize uysun.ben ilk günden itibaren arkaya oturmayı düşünmüyorum.
oo dayı büyükmüş :))Canim pek cocuk sayilmaz 26 yasinda essek sipasida biraz geriden geliyo iste ayarliyamiyo dengeyi bende napim dayanamiyorum sinirleniveriyorum. aynen ole cocuklar sokak yuzumu goruyo sokaga cikarsam cocuk yok sokakta degisik bi hal aldik valla milletce bizim alt katta cocuklar vardi kiracinin bizim oglani gordunmu ocu gormus gibi kacarlardi 4 5 yasinda biri 9 10 yasindada biri dusun yani ufakta sayilmazlar gittilerde kurtuldum yoksa cocuk oblar ole kactikca buyuyup kendini bildikce tuhaf hissederdi yani biseymi var bende de kaciyorlar diye
Benim kayınvalidemin 5. Torunu olacak. Hamile kalmadan önce çocuk çocuk diye tutturmuştu, hamile kaldım oğlunun doğurtabilir bir canlı olduğunu kanıtladı ya rahata erdi kadınşimdi her fırsatta ben artık torun bakmak istemiyorum diyor. Sonra da yalandan bana “ama sen istersen seninkine bakarım, hak geçmesin” diyor. Ben de “annem yanımda çok şükür o bakar sen merak etme” dedim. Rabbim sağlık versin yeter ki.
Eşime de geçen “olur da çocuk doğururken ölürsem sakın kızımı alıp da annelere gitme. Evden kimse çıkartmaz seni orda yaşamaya devam edin ya da çocuğumu anneme bırak sen git, haftasonları gelir görürsün” dedim. İstemiyorum onların elinde çocuk büyütmek.
Ayrıca babaanne olmaya hazır olmak nasıl oluyormuş ki, o mu emzirecekmiş
Çok yüksekmiş ücret o kadar muayene ücreti alıyorlar ücretsiz yapsalar ya nstyi. Neyse ki son haftalar idare edilir artık.
Düşününce mantıklı olan o aslında, geçici bir süre değil çünkü, eşimin yeğeni 5 yaşında hala arkada yalnız oturmaz, emniyet kemeri bağlatmaz, ben çocuğum buna alışsın istemiyorum, herkes yerinde otursun, biz ona değil o bize uysun.
amin canım amin zaten kimseye güvenipte çıkmadık bu yola rabbim kimseye muhtaç etmesin..
ay ben öyle konuşamam sanırım eşime ne tepki verir onuda bilmemama geçenlerde diyorum doğumda ölürsem nolcak falan ay ölme okadar mirasla ben kafayı yerim deyip dalga geçiyo eşşek herif sanki trilyonlarım var
Bizde sürekli yurtdışı tatil planı yaparız ama bir türlü gidemeyiz. Çünkü kocam ağır. Şartları zorlamayalım ister. Memur hayatı sevenlerden. İşr git eve gel. Geçen gün dedim ki ben ölürüm başıma birşey gelir veya boşanırız yurtdışına çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedimnormalde hayatta bu lafları konuşamam çağırırmış gibi hissederim. Hamilelik ile mi nedir pat diye çıktı ağzımdan.
Her anne hamileyken bunu planlayıp, doğduktan sonra yönetimi çocuğa bırakıyorBizde sürekli yurtdışı tatil planı yaparız ama bir türlü gidemeyiz. Çünkü kocam ağır. Şartları zorlamayalım ister. Memur hayatı sevenlerden. İşr git eve gel. Geçen gün dedim ki ben ölürüm başıma birşey gelir veya boşanırız yurtdışına çıkarsan hakkımı helal etmem sana dedimnormalde hayatta bu lafları konuşamam çağırırmış gibi hissederim. Hamilelik ile mi nedir pat diye çıktı ağzımdan.
Ewt cnm muayene biraz yüksek ama nstyi bilmiyorum tahmini dedim. Ayy inşallah ücretsizdir. Bu ekonomik şartlarda çok iyi olur valla
Aynen bende öyle istiyorum cnm. Ebeveyn olarak saygı duysun bizlere. Anne baba olarak görsün otorite figürü olarak. İnşşallah becerbilirim
kendi de bilmiyoki canım, iyi ama evde boyama yapıyomuş :)aydingelini pullu neden banlanmıştı cnm. Uzun oldu gibi
Ben aklıma gelince söylüyorum valla. Sonra öbür dünyada bir araya gelince benim haberim yoktu demesinBen bitek eşime güvendim çocuk yapmaya karar verirken. O beni yalnız bırakmaz, destek olur, iyi baba olur, ben de hazırım nasip olsun inşallah dedim. Rabbim de çok bekletmedi şükür. Sağlık olduğu sürece annem destek olur eminim, onun dışında şimdi bakarız diyen herkes kaçadabili, belli olmaz :)
Ben aklıma gelince söylüyorum valla. Sonra öbür dünyada bir araya gelince benim haberim yoktu demesin
İyi yapmışsın söyleyerek. Sen gidemediysen o da gitmesin
Her anne hamileyken bunu planlayıp, doğduktan sonra yönetimi çocuğa bırakıyorİnşallah biz kararlı olup patronun kim olduğunu göstercez
kendi de bilmiyoki canım, iyi ama evde boyama yapıyomuş :)
Ben aklıma gelince söylüyorum valla. Sonra öbür dünyada bir araya gelince benim haberim yoktu demesin
hey allahım deli ya
Kızlar ya eşi dostu tanıdığı olan varmı kendi işyeri olan. Ssk girişimi yaptırmam lazım 2 haftalık en azından. 32.haftamda çalışıyor gözükmem için ssk mın aktif olması lazım doğum parasını almam için. Maaş ödemeyecek bana zaten rapor alcam o giriş yapılan günden doğum iznine cıkacağım güne kdr. Ödeyeceği prim ne kdrsa parasınıda vericem. Yani karşı tarafa hiç külfetim olmayacak.
Bende kasilma degilde yalanci sancilar basladi karnimda asagi indi biraz yarin kontrolum var umarim bundada erken dogum riski yasamamHerkesin kasılması başladı mı?
Benim muayene ücreti 150 lira sanrıım yarısı kadar olacak nst ücreti.
Heyy maşallah 5 yıldır görüşüyorsanız tebrik ederim cnm
Ilk gunden biraz zor kustumi bogazina kactimi tantanasi oluyor. Bide cok fazla agliyorlar in bin zor olur ama cok da uzatmamak lazim yalniz oturmaya alistirmak icinben ilk günden itibaren arkaya oturmayı düşünmüyorum.
Düşününce mantıklı olan o aslında, geçici bir süre değil çünkü, eşimin yeğeni 5 yaşında hala arkada yalnız oturmaz, emniyet kemeri bağlatmaz, ben çocuğum buna alışsın istemiyorum, herkes yerinde otursun, biz ona değil o bize uysun.
Her anne hamileyken bunu planlayıp, doğduktan sonra yönetimi çocuğa bırakıyorİnşallah biz kararlı olup patronun kim olduğunu göstercez
Ilk gunden zor canim ya biraz kendini bilmesi gerekiyor bizde kp arabasini kullaniyorduk ozamnlar oto koltugu almamistik daha pusetle idare ettik bi sure sonra oturmak istemedi kucakta tepemdeydi hep koltuhu olmayincada birakamadim yanliz kendi arabamizi alinca alismaz saniyordum simdi pasa pasa oturuyo tek yolculuk ederken pek sesi cikmiorda babasi kullanip ben one oturdunmu biraz mizmizliyo ama bunada sukur eltimin oglan hic oturmak bile istemiyor koltuguna annesi hep arkda oturuyo .o bu degilde ben yine arka koltuga talim edicem ya ben ona uyuz oluyorumben ilk günden itibaren arkaya oturmayı düşünmüyorum.
Ilk gunden biraz zor kustumi bogazina kactimi tantanasi oluyor. Bide cok fazla agliyorlar in bin zor olur ama cok da uzatmamak lazim yalniz oturmaya alistirmak icin
Ilk gunden zor canim ya biraz kendini bilmesi gerekiyor bizde kp arabasini kullaniyorduk ozamnlar oto koltugu almamistik daha pusetle idare ettik bi sure sonra oturmak istemedi kucakta tepemdeydi hep koltuhu olmayincada birakamadim yanliz kendi arabamizi alinca alismaz saniyordum simdi pasa pasa oturuyo tek yolculuk ederken pek sesi cikmiorda babasi kullanip ben one oturdunmu biraz mizmizliyo ama bunada sukur eltimin oglan hic oturmak bile istemiyor koltuguna annesi hep arkda oturuyo .o bu degilde ben yine arka koltuga talim edicem ya ben ona uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?