2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Herkesin kasılması başladı mı?
Ben anlamiyorum yaaa ama bugun belime bi agri girdi bole resmen agri belimden geldi komple karnimi sardi ve gecti ama tekrari olmadi cok tuhafdi dedim aha doguruyorum galiba ole diyolar ya dogum sancisi belden vurur erkek bebekte diye ole sandim ama tekrarlamadi beklwdim de yani oluyosada pek anlamiyorum korayda yasamadim hic cunku

Evet doğum sancısı öyle giriyor ama kız-erkek olarak düşünme benim bi karnımdan girip yayıldı bi belimden girip yayıldı,
tek taraflı olmamıştı. Ama zaten onu anlamanı sağlayan şey, tekrar eden sancı olması.

Yani bu yasadihimi ilk kez yasadim belim agrirdi ama sabit bi agri olurdu bu bildim saniyelik belimdwn karnima yayildi ve gecti ama dedigim gibi bidaha olmadi yani bu simdi sancimi degilmi nasil anlicamki

Kızlar bu arada ben de grip oldum
Öksürüp hapsurup duruyorum boğazım da ağrıyor... anne oğul sümüklü olduk
Şansıma da okul 2 gün sonra başlıyor

İnşallah kolayca atlatırsın, okul başlayana kadar dinlenmeye çalış canım. Ben de bayramdan önceki hafta griptim, doktoruma da sordum. Yapacak bir şey yok dedi, burnuna okyanus suyu, ateşin 38'in üzerine çıkarsa da parol kullanabilirsin ama dinlenerek atlatmaya çalış dedi.

Yani bu yasadihimi ilk kez yasadim belim agrirdi ama sabit bi agri olurdu bu bildim saniyelik belimdwn karnima yayildi ve gecti ama dedigim gibi bidaha olmadi yani bu simdi sancimi degilmi nasil anlicamki
O sancı ama doğum sancısı değil. Yalancı sancıdır belki tam onların zamanları, doktoruna yaz istersen.

Ya ne güzel cnm. Ben çocukluk okul vs arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Çünkü herkesin hayat telaşı var. Farklı memleketteler fln. O yüzdrn takdir ettim

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

Hoşgeldin canım gripzedelere :)
Geçmiş olsun
Ben vucüdumun ağrısına dayanamadım parol içtim.kızıma geçmez inşallah ama oda hapşırmaya başladı napcaz bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah

tabi canim insan korkuyo tekrar basa dönermiyim diye cok haklisin bende korkuyorum. Naptin sorabildinmi doktora ?
Unuttuk inanır mısın . O sırada sezaryen olacak bi hasta geldi ben beklerken bi stres yaptım falan içeriye girince herşeyi unuttum doktora soracaklarimi falan yolda geldi aklıma niye sormadın diyorum eşime, sen tahkik yaptırmaya gelince sor işte diyor doktor aklı orda demesin diyor erkek doktorum senin sorman daha.münasip olur dedim ama kime dedim :) pazartesi tahlil yaptırmaya gideceğim o zaman sorcm inşallah

İlk b12 iğnemi vurunmuş bulunuyorum, vatana millete hayırlı olsun
Benimki ufak kızın denizkızı oyuncağını akvaryumun içine koymuş süpriz yapmak için . Çocukta benim denizkızım diye ağlıyo:) bu evde kafayı yememek elde değil gerçekten

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsin

Anne-oğul ikinize de çok geçmiş olsun canım.
Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah.

Ya ne güzel cnm. Ben çocukluk okul vs arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Çünkü herkesin hayat telaşı var. Farklı memleketteler fln. O yüzdrn takdir ettim

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

Çok sağolun kızlar bu ara salgın var sanırım bayramda gorumcemin kızı hastaydı galiba ondan bulaştı. Ben de kaç gündür yorgun düşünce en sonunda patlak verdim evde de limon yok eşimden istedim akşam yarım limon sıkıp üzerine kaynar su ve bir kaşık da bal katıp sıcak sıcak içmeyi dusunuyorum iyi gelir inşallah...

Kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim bugun 27 haftalikken sira olmadigi icin.ozeldeki doktoruma attim hersey normal dedi. Ama netten baktigimda anterior plasenta yaziyor kagidimda ve plasenta on kisimda bebek arka kisimdaymis.bebek icin tehlikeli olabilir.beslenme ve nefes almada diyor.hic boyle olan varmi.ne dedi doktorunuz

Hastamisin canim cok gecmis olsun dikkat et kendinede bebise de biliyon ilc kullanamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…