Ben anlamiyorum yaaa ama bugun belime bi agri girdi bole resmen agri belimden geldi komple karnimi sardi ve gecti ama tekrari olmadi cok tuhafdi dedim aha doguruyorum galiba ole diyolar ya dogum sancisi belden vurur erkek bebekte diye ole sandim ama tekrarlamadi beklwdim de yani oluyosada pek anlamiyorum korayda yasamadim hic cunkuHerkesin kasılması başladı mı?
Valla baba yanimizdayken arabayi bana vermedigi icin aglicak gibi olunca mecbur ben geciyorum yaninaBabasını oturturum arkaya o zaman
Evet doğum sancısı öyle giriyor ama kız-erkek olarak düşünme benim bi karnımdan girip yayıldı bi belimden girip yayıldı,Ben anlamiyorum yaaa ama bugun belime bi agri girdi bole resmen agri belimden geldi komple karnimi sardi ve gecti ama tekrari olmadi cok tuhafdi dedim aha doguruyorum galiba ole diyolar ya dogum sancisi belden vurur erkek bebekte diye ole sandim ama tekrarlamadi beklwdim de yani oluyosada pek anlamiyorum korayda yasamadim hic cunku
Yani bu yasadihimi ilk kez yasadim belim agrirdi ama sabit bi agri olurdu bu bildim saniyelik belimdwn karnima yayildi ve gecti ama dedigim gibi bidaha olmadi yani bu simdi sancimi degilmi nasil anlicamkiEvet doğum sancısı öyle giriyor ama kız-erkek olarak düşünme benim bi karnımdan girip yayıldı bi belimden girip yayıldı,
tek taraflı olmamıştı. Ama zaten onu anlamanı sağlayan şey, tekrar eden sancı olması.
Kızlar bu arada ben de grip oldum
Öksürüp hapsurup duruyorum boğazım da ağrıyor... anne oğul sümüklü olduk
Şansıma da okul 2 gün sonra başlıyor
yaa geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar bu arada ben de grip oldum
O sancı ama doğum sancısı değil. Yalancı sancıdır belki tam onların zamanları, doktoruna yaz istersen.Yani bu yasadihimi ilk kez yasadim belim agrirdi ama sabit bi agri olurdu bu bildim saniyelik belimdwn karnima yayildi ve gecti ama dedigim gibi bidaha olmadi yani bu simdi sancimi degilmi nasil anlicamki
Allah şifa versin ikinize de millet hep grip ya nasıl oldu ki bu havadaKızlar bu arada ben de grip oldum
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsinKızlar bu arada ben de grip oldum
Canim basindan beri sana bunu soyluyordum. Insallah bulabilirsin bie yer
Bende kasilma degilde yalanci sancilar basladi karnimda asagi indi biraz yarin kontrolum var umarim bundada erken dogum riski yasamam
Evet canim hamilelikle neredeyse 6 yildie. Yuzyuze ailece gorusuyoruz hatta bi kaci ile tuttumu frekans tutuyor.
Ilk gunden biraz zor kustumi bogazina kactimi tantanasi oluyor. Bide cok fazla agliyorlar in bin zor olur ama cok da uzatmamak lazim yalniz oturmaya alistirmak icin
Sen kararli olursan cocuk sana uyuyor. Ama soyle bir durum var. Eger sen hayir derken baba evet diyorsa gol 1 bu oluyor ayni dilden konusmak gerekiyor ve cocuk demeden bir yetiskin gibi herseyi anlatmak gerekiyor. Cocuklar kurallari benimsedimi asla delmiyorlar. Ve kurallarin olmasi onlara guven veriyor. Mesela oglum krese basladiginda sey demisti bana anne cocuklar sucuk yemez ama bize sucuklu tost veriyorlar okulda :)))
Birakmazsin canim merak etme. Korkutma dan ziyade guven psikolojisi oturtmak gerekiyor. Cocuk anne babanin sozune guvendigi zaman sonrasi geliyor. Bunun icin de kararli olmak gerekiyor. Ornegin bizde biseye hayir denmisse ne kadar aglarsa aglasin neticede degismiyor. Oda bunu biliyor. Eger cocuk aglayarak bisey yaptirmayi ogrenirse sikinti oluyor. Gecen martta antepde zeugma muzesine gittik. Ordaki eserlere dokundu bende ellemesinin eserlere zarar verecegini bunlarin cok kiymetli oldugunu zarar vermek istemeyecegimizi anlattim. Sonra baska birinin dokundugunu gordu hemen onu uyardi. Dokunursan zarar verirsin elleme die. Sozumuzun guvenirliligi cok onemli
Unuttuk inanır mısın . O sırada sezaryen olacak bi hasta geldi ben beklerken bi stres yaptım falan içeriye girince herşeyi unuttum doktora soracaklarimi falan yolda geldi aklıma niye sormadın diyorum eşime, sen tahkik yaptırmaya gelince sor işte diyor doktor aklı orda demesin diyor erkek doktorum senin sorman daha.münasip olur dedim ama kime dedim :) pazartesi tahlil yaptırmaya gideceğim o zaman sorcm inşallahtabi canim insan korkuyo tekrar basa dönermiyim diye cok haklisin bende korkuyorum. Naptin sorabildinmi doktora ?
Ben en iyisi yazmiyim pazartesiye randevu alim kalkim gidim canim anca kontrol zamanim zatenO sancı ama doğum sancısı değil. Yalancı sancıdır belki tam onların zamanları, doktoruna yaz istersen.
Tekrar ederse acile gidersin. Etmezse zaten pazartesi görüşürsünüz.Ben en iyisi yazmiyim pazartesiye randevu alim kalkim gidim canim anca kontrol zamanim zaten
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsin
Anne-oğul ikinize de çok geçmiş olsun canım.
Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah.
Ya ne güzel cnm. Ben çocukluk okul vs arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Çünkü herkesin hayat telaşı var. Farklı memleketteler fln. O yüzdrn takdir ettim
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
Hoşgeldin canım gripzedelere :)
Geçmiş olsun
Ben vucüdumun ağrısına dayanamadım parol içtim.kızıma geçmez inşallah ama oda hapşırmaya başladınapcaz bakalım ilerlemeden atlatırız inşallah
Hastamisin canim cok gecmis olsun dikkat et kendinede bebise de biliyon ilc kullanamiyoruzÇok sağolun kızlar bu ara salgın var sanırım bayramda gorumcemin kızı hastaydı galiba ondan bulaştı. Ben de kaç gündür yorgun düşünce en sonunda patlak verdimevde de limon yok eşimden istedim akşam yarım limon sıkıp üzerine kaynar su ve bir kaşık da bal katıp sıcak sıcak içmeyi dusunuyorum iyi gelir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?