2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızz dikkat et kendine. Hamileyken hastalık çok zor oluyo gerçekten. Çok geçmişolsun çabuk atlatırsınız inşaAllah

Canim cok gec degilmi 27.hafta o konu hakkinda hic bilgim yokta sanki biraz gec kalmissin gibi geldi

Benim arkadaşımın 11. Haftada aynı teşhis konulmuştu oda senin gibi önceden merak etmişti.iki hafta önce Doğum yaptı bi sıkıntı yaşamadı.doktorlar kiminin plesentası ön duvarda olur kiminin arkada o konumu bildirmek için yazılır raporlarda önemli değil demişti.sadece Yüzden görüntü almada yada hareketleri geç hissetme olabilir arada plesenta olduğu için demişlerdi öylede oldu.tam yüzünü doğduğunda gördü.

Canim cok gec degilmi 27.hafta o konu hakkinda hic bilgim yokta sanki biraz gec kalmissin gibi geldi
evet canim gcanim gec oldu biraz.ozelde yaptiramadik devlette bu zamana veriyor ancak.ozeldeki doktorum sıkinti olmaz ama bebek buyuyup sıkisacagi icin organlarini gormek zorlasir sadece dedi.

ay insallah sadece o kadarsa sıkinti yok.bebege bi zarari olmasinda.netten biraz baktim icim daraldi.

ayyy gerçekten hee cümbüşü bol evin maşallahh

Benim de öyle canım. Bana hatta ayrıntılı ultrasonda demedi doktorum bunu, hastanede yatarken bebeği görmek istedik o zaman ultrasonda bakarken başka bi doktor söyledi. Daha sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimden söyledim, “farkındayım ben de ama tehlikeli mi durum olmadığı için sana söylemedim. Şu anki durumda sıkıntı yok, daha öne geçerse problem olabilir onu da takip edeceğiz zaten. Kanama olursa mutlaka gel onun dışında normal hayatına devam et” dedi. Özel bi şekilde dikkat etmiyorum da şimdiye kadar kanamam da olmadı şükür. Doktorun sana söylemediğine göre senin için de tehlikeli bir durum yok demek ki.

Anladim canim bende devlette yaptirdim ama bizim burasi haftassinda randevular doluysa baska yere git yaptir diyo demekki sorun olmuyorki bakmislar canim herkes farkli bisey soyluyor

Aslinda bi hafta once hafif kanamam oldu.yani biraz acik olacak esimle sonra iliskiden sonra oldu.devam etmedi neyseki.doktoruma soylemedim.demekki simdilik bi sıkinti yok usg de gorulmedigine gore.adami doguma kadar yaklastirmamak lazim o zaman.

Aslinda bi hafta once hafif kanamam oldu.yani biraz acik olacak esimle sonra iliskiden sonra oldu.devam etmedi neyseki.doktoruma soylemedim.demekki simdilik bi sıkinti yok usg de gorulmedigine gore.adami doguma kadar yaklastirmamak lazim o zaman.

Onu da sormak lazım doktora. Normal doğum için özellikle son ay ilişkiyi öneriyorlar. Ama risk yoksa tabi. Bir sonraki kontrol için not al sorularını, sorarsın o zaman. Gönlünü de ferah tut, herşey yolunda

Kızlar bu arada ben de grip oldum
Öksürüp hapsurup duruyorum boğazım da ağrıyor... anne oğul sümüklü olduk
Şansıma da okul 2 gün sonra başlıyor
Geçmiş olsun canım aynı durumdayız ve çevremde de baya var şuan grip olan bi anda aynı zamanda duydum. Acaba salgın mı var ? Oğluma 5 tane iğne yazdı doktor çünkü ilaç içmiyor beyefendi tükürüyor. Eşim sende muayene ol dedi ilaç veremiyorlar boşa giriş yaptırmayım dedim daha da ilerledi. Nese bugun muayene oldum doktor saolsun cok etkili değişik bi ilaç verdi: PAROL
Eminim pat diye iyileştirir her derde deva maşallah :))))

Kızlar çok saçma ama ben çok zor yürüyorum alttan çıkacak sanki acayip baskı yapıyor hatta bazen duruyorum yürüyemiyorum. Daha 2 ayım var erken doğum riskimde yok ve bebeğimde çok büyük değil. Kız cocukları erkenmi aşağı iniyor acaba öyle bişey duymuştum sanki. Oğlum kuş gibiydi ona hamileyken servise koşarak gidiyordum geç kalınca. Ya da ikinci gebelik olduğu içinmi vucut zorlanıyor acaba. Poff daha alışverişe çıkacaktık bi dünya yer gezecektim keyfimce keşke önce çıksaydım.

Hehehe şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…