Kızz dikkat et kendine. Hamileyken hastalık çok zor oluyo gerçekten. Çok geçmişolsun çabuk atlatırsınız inşaAllahÇok sağolun kızlar bu ara salgın var sanırım bayramda gorumcemin kızı hastaydı galiba ondan bulaştı. Ben de kaç gündür yorgun düşünce en sonunda patlak verdimevde de limon yok eşimden istedim akşam yarım limon sıkıp üzerine kaynar su ve bir kaşık da bal katıp sıcak sıcak içmeyi dusunuyorum iyi gelir inşallah...
Pazartesi sali doluymus ya bende carsambaya aldim malesefTekrar ederse acile gidersin. Etmezse zaten pazartesi görüşürsünüz.
Canim cok gec degilmi 27.hafta o konu hakkinda hic bilgim yokta sanki biraz gec kalmissin gibi geldiKizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim bugun 27 haftalikken sira olmadigi icin.ozeldeki doktoruma attim hersey normal dedi. Ama netten baktigimda anterior plasenta yaziyor kagidimda ve plasenta on kisimda bebek arka kisimdaymis.bebek icin tehlikeli olabilir.beslenme ve nefes almada diyor.hic boyle olan varmi.ne dedi doktorunuz
Benim arkadaşımın 11. Haftada aynı teşhis konulmuştu oda senin gibi önceden merak etmişti.iki hafta önce Doğum yaptı bi sıkıntı yaşamadı.doktorlar kiminin plesentası ön duvarda olur kiminin arkada o konumu bildirmek için yazılır raporlarda önemli değil demişti.sadece Yüzden görüntü almada yada hareketleri geç hissetme olabilir arada plesenta olduğu için demişlerdi öylede oldu.tam yüzünü doğduğunda gördü.Kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim bugun 27 haftalikken sira olmadigi icin.ozeldeki doktoruma attim hersey normal dedi. Ama netten baktigimda anterior plasenta yaziyor kagidimda ve plasenta on kisimda bebek arka kisimdaymis.bebek icin tehlikeli olabilir.beslenme ve nefes almada diyor.hic boyle olan varmi.ne dedi doktorunuz
Hastamisin canim cok gecmis olsun dikkat et kendinede bebise de biliyon ilc kullanamiyoruz
Kızz dikkat et kendine. Hamileyken hastalık çok zor oluyo gerçekten. Çok geçmişolsun çabuk atlatırsınız inşaAllah
evet canim gcanim gec oldu biraz.ozelde yaptiramadik devlette bu zamana veriyor ancak.ozeldeki doktorum sıkinti olmaz ama bebek buyuyup sıkisacagi icin organlarini gormek zorlasir sadece dedi.Canim cok gec degilmi 27.hafta o konu hakkinda hic bilgim yokta sanki biraz gec kalmissin gibi geldi
ay insallah sadece o kadarsa sıkinti yok.bebege bi zarari olmasinda.netten biraz baktim icim daraldi.Benim arkadaşımın 11. Haftada aynı teşhis konulmuştu oda senin gibi önceden merak etmişti.iki hafta önce Doğum yaptı bi sıkıntı yaşamadı.doktorlar kiminin plesentası ön duvarda olur kiminin arkada o konumu bildirmek için yazılır raporlarda önemli değil demişti.sadece Yüzden görüntü almada yada hareketleri geç hissetme olabilir arada plesenta olduğu için demişlerdi öylede oldu.tam yüzünü doğduğunda gördü.
ayyy gerçekten hee cümbüşü bol evin maşallahhEki Görüntüle 2184107 İlk b12 iğnemi vurunmuş bulunuyorum, vatana millete hayırlı olsun
Benimki ufak kızın denizkızı oyuncağını akvaryumun içine koymuş süpriz yapmak için . Çocukta benim denizkızım diye ağlıyo:) bu evde kafayı yememek elde değil gerçekten
Kizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim bugun 27 haftalikken sira olmadigi icin.ozeldeki doktoruma attim hersey normal dedi. Ama netten baktigimda anterior plasenta yaziyor kagidimda ve plasenta on kisimda bebek arka kisimdaymis.bebek icin tehlikeli olabilir.beslenme ve nefes almada diyor.hic boyle olan varmi.ne dedi doktorunuz
Anladim canim bende devlette yaptirdim ama bizim burasi haftassinda randevular doluysa baska yere git yaptir diyo demekki sorun olmuyorki bakmislar canim herkes farkli bisey soyluyorevet canim gcanim gec oldu biraz.ozelde yaptiramadik devlette bu zamana veriyor ancak.ozeldeki doktorum sıkinti olmaz ama bebek buyuyup sıkisacagi icin organlarini gormek zorlasir sadece dedi.
ay insallah sadece o kadarsa sıkinti yok.bebege bi zarari olmasinda.netten biraz baktim icim daraldi.
Aslinda bi hafta once hafif kanamam oldu.yani biraz acik olacak esimle sonra iliskiden sonra oldu.Benim de öyle canım. Bana hatta ayrıntılı ultrasonda demedi doktorum bunu, hastanede yatarken bebeği görmek istedik o zaman ultrasonda bakarken başka bi doktor söyledi. Daha sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimden söyledim, “farkındayım ben de ama tehlikeli mi durum olmadığı için sana söylemedim. Şu anki durumda sıkıntı yok, daha öne geçerse problem olabilir onu da takip edeceğiz zaten. Kanama olursa mutlaka gel onun dışında normal hayatına devam et” dedi. Özel bi şekilde dikkat etmiyorum da şimdiye kadar kanamam da olmadı şükür. Doktorun sana söylemediğine göre senin için de tehlikeli bir durum yok demek ki.
banlandı canım gelir bugün yarınArkadaşlarpullubiber e ne oldu hesap üzgün görünüyor.beni etiketlemiş de .
Arkadaşlarpullubiber e ne oldu hesap üzgün görünüyor.beni etiketlemiş de .
eski msjlarını da okudum banlanacak bişey yazmamış bile aslında allah alalhCnm hatırladığım kadarıyla sen görünmüyorsun diyeydi. Yanlış taglemiş de olabilir. Neden banladığı konusunda kendisinin de fikri yokmuş cnm.
Aslinda bi hafta once hafif kanamam oldu.yani biraz acik olacak esimle sonra iliskiden sonra oldu.devam etmedi neyseki.doktoruma soylemedim.demekki simdilik bi sıkinti yok usg de gorulmedigine gore.adami doguma kadar yaklastirmamak lazim o zaman.
Bilmiyorum ki bende cnm.eski msjlarını da okudum banlanacak bişey yazmamış bile aslında allah alalh
Allah korusun bebeğine birşey oldu zannettim.teşekkürler arkadaşlar ,hepinize mutlu gebelikler diliyorum
Geçmiş olsun canım aynı durumdayız ve çevremde de baya var şuan grip olan bi anda aynı zamanda duydum. Acaba salgın mı var ? Oğluma 5 tane iğne yazdı doktor çünkü ilaç içmiyor beyefendi tükürüyor. Eşim sende muayene ol dedi ilaç veremiyorlar boşa giriş yaptırmayım dedim daha da ilerledi. Nese bugun muayene oldum doktor saolsun cok etkili değişik bi ilaç verdi: PAROLKızlar bu arada ben de grip oldum
Öksürüp hapsurup duruyorum boğazım da ağrıyor... anne oğul sümüklü olduk
Şansıma da okul 2 gün sonra başlıyor
Geçmiş olsun canım aynı durumdayız ve çevremde de baya var şuan grip olan bi anda aynı zamanda duydum. Acaba salgın mı var ? Oğluma 5 tane iğne yazdı doktor çünkü ilaç içmiyor beyefendi tükürüyor. Eşim sende muayene ol dedi ilaç veremiyorlar boşa giriş yaptırmayım dedim daha da ilerledi. Nese bugun muayene oldum doktor saolsun cok etkili değişik bi ilaç verdi: PAROL
Eminim pat diye iyileştirir her derde deva maşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?