- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Saol canımHehehe şifa olsun canım
Çok şükür canım iyiyim ölümden döndüm hamd olsun diyorum.rabbim sizi esirgesinBilmiyorum ki bende cnm.
Teşekkür ederim cnm. Allah razı olsun. Sen nasıl oldun iyi misn?
Hadi geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına.Arkadaşlar sancılar düştü sıfırlandı. Çıktık hastaneden çok şükür evdeyiz. Bol bol dinlen dedi doktor bol su iç dedi bir de. Magnezyum ilacı verdi suda eritilenden. 2 hafta sonra da randevu var.
Sağolasın canım. Haftaya seminerler başlıyor ya rapor da yazmadı bende bir şey demedim. Sen başlayacak mısın haftayaHadi geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına.
Aaa ne oldu canım ben atladım sanırım, kötü bi durum mu var çok üzüldümBu hayatta kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz.elimizden geleni yaptık ilaçlar iğne perinatologlar ama rızkı yoksa bu dünyada yaşayamıyor küçük kuşlar.hamd olsun ki acı çekmiyorlar küçük meleklerim şimdi.
Şimdi gördüm canım Allah sabır versin dediğin gibi kaderimize yazılanı yaşıyoruz, yaşayan bilir. Ben ne desem boş... Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
He yaa bendebayramda hastaydim ya qcile gittim parolun serumundan baska bisey veremem dedi bende sagol onu sen kullan deyip ciktim hastaneden ahahah malesef ilac vermiyorlar canimGeçmiş olsun canım aynı durumdayız ve çevremde de baya var şuan grip olan bi anda aynı zamanda duydum. Acaba salgın mı var ? Oğluma 5 tane iğne yazdı doktor çünkü ilaç içmiyor beyefendi tükürüyor. Eşim sende muayene ol dedi ilaç veremiyorlar boşa giriş yaptırmayım dedim daha da ilerledi. Nese bugun muayene oldum doktor saolsun cok etkili değişik bi ilaç verdi: PAROL
Eminim pat diye iyileştirir her derde deva maşallah :))))
Bebeğimi 23.haftada kaybettim canım plasenta ayrılması oldu birdenbire.nasip kısmet böyleymiş,rabbim size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Aaa ne oldu canım ben atladım sanırım, kötü bi durum mu var çok üzüldüm
Amin Saol canım allah razı olsunŞimdi gördüm canım Allah sabır versin dediğin gibi kaderimize yazılanı yaşıyoruz, yaşayan bilir. Ben ne desem boş... Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...
Amin Saol canım allah razı olsun
Amin canım saolasın Allah senden de razı olsun...Bebeğimi 23.haftada kaybettim canım plasenta ayrılması oldu birdenbire.nasip kısmet böyleymiş,rabbim size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Evet eşime dedim aslında ama baktım öksürük uyutmuyor belki pastil felan verir dedim o bile yasakmış. Limonlu su felan iç iyi beslen dedi. İyide hastalıktan iştahım bile yok ki nasıl yiyimHe yaa bendebayramda hastaydim ya qcile gittim parolun serumundan baska bisey veremem dedi bende sagol onu sen kullan deyip ciktim hastaneden ahahah malesef ilac vermiyorlar canim
Yazın resmi olarak son gününden herkesi selamliyorum,inşallah onumuzde serin günler var :)
cistus antivürüs diye bi pastil var onu hamileler emzirwnler falan kullanabiliyor koraya hamileyken kullanmistim bilgin olsun bi sor istersen eczaneye falanEvet eşime dedim aslında ama baktım öksürük uyutmuyor belki pastil felan verir dedim o bile yasakmış. Limonlu su felan iç iyi beslen dedi. İyide hastalıktan iştahım bile yok ki nasıl yiyim
Kızzzzzz hoşgeldinnnYazın resmi olarak son gününden herkesi selamliyorum,inşallah onumuzde serin günler var :)
Gecmisler ola canim baya sikilmişsındır bizsiz biz özledik valla seni2miracles ve bir kac epeydir yazmayan bir kac arkadasi ortadan kayboldular diye etiketlemistim ama onu baskasiyla karistirmisim bebegini kaybedenin o oldugunu hatirlatinca arkadasim bende hemen onu siliym msjdan uzmiym dedim ama butun msji silmisim farkinda degilim msj silmek yasak diye banlanmisim
Oda lazim oluyo su icer disarda minik biberon daha pratik oluyoKızlar ben e bebekten aventin 60ml olan biberonunu aldım ama şimdi bı yakinimiz doğum yaptı onların bebeği en az 70 ml falan iciyormus anne sütü.biberonunu 125 ml alsaydim keşke dedim e bebeğe sordum bu tarz ürünlerde değişim yapmıyoruz diyolarne yapabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?