2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar sancılar düştü sıfırlandı. Çıktık hastaneden çok şükür evdeyiz. Bol bol dinlen dedi doktor bol su iç dedi bir de. Magnezyum ilacı verdi suda eritilenden. 2 hafta sonra da randevu var.
Hadi geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına.

Aaa ne oldu canım ben atladım sanırım, kötü bi durum mu var çok üzüldüm

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Şimdi gördüm canım Allah sabır versin dediğin gibi kaderimize yazılanı yaşıyoruz, yaşayan bilir. Ben ne desem boş... Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...

He yaa bendebayramda hastaydim ya qcile gittim parolun serumundan baska bisey veremem dedi bende sagol onu sen kullan deyip ciktim hastaneden ahahah malesef ilac vermiyorlar canim

He yaa bendebayramda hastaydim ya qcile gittim parolun serumundan baska bisey veremem dedi bende sagol onu sen kullan deyip ciktim hastaneden ahahah malesef ilac vermiyorlar canim
Evet eşime dedim aslında ama baktım öksürük uyutmuyor belki pastil felan verir dedim o bile yasakmış. Limonlu su felan iç iyi beslen dedi. İyide hastalıktan iştahım bile yok ki nasıl yiyim

2miracles ve bir kac epeydir yazmayan bir kac arkadasi ortadan kayboldular diye etiketlemistim ama onu baskasiyla karistirmisim bebegini kaybedenin o oldugunu hatirlatinca arkadasim bende hemen onu siliym msjdan uzmiym dedim ama butun msji silmisim farkinda degilim msj silmek yasak diye banlanmisim

Evet eşime dedim aslında ama baktım öksürük uyutmuyor belki pastil felan verir dedim o bile yasakmış. Limonlu su felan iç iyi beslen dedi. İyide hastalıktan iştahım bile yok ki nasıl yiyim
cistus antivürüs diye bi pastil var onu hamileler emzirwnler falan kullanabiliyor koraya hamileyken kullanmistim bilgin olsun bi sor istersen eczaneye falan

Gecmisler ola canim baya sikilmişsındır bizsiz biz özledik valla seni

Oda lazim oluyo su icer disarda minik biberon daha pratik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…