2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağolasın canım. Haftaya seminerler başlıyor ya rapor da yazmadı bende bir şey demedim. Sen başlayacak mısın haftaya
Bana başlama Eylül'de dedi.ama seminerlere katılacağım sonra ayrılacağım benimde randevum perşembe günü bakalım ne diyecek ege hanım.eylülde görüşünce ayarlarız demişti.

Bende de aynı durum var canım
Ama benim tam tersi kızım hiç baskı yapmazdı çok rahattım ama oğlum sanki çıkacak gibi oluyor. Hem alttan ittiriyor hem üstten. Bazen yürürken bu çocuk çıkacak galiba diyorum eşim de endişeleniyor ben öyle diyince. Normal bi durumdur inşallah. Ama gerinme hareketi çok yapıyor hissediyorum elini yada ayağını ittiriyor dokununca da hissediyorum karnıma.

Biri KİB’lemiştir seni ondan ban almışsındır. Yoksa yönetim takip edemiyor herkesi, bildirimlere bakıyor sadece.
Burda hepimiz bişeyler paylaşıyoruz, birbirimize ihtiyaç da duyuyoruz. Keşke küfür, hakaret vs olmadığı sürece yönetime bildirmesek birbirimizi.

Keşke....kac aydir yazisiyoruz bu grupta kufur hakaret edicek kimsede yok gerci az cok tanidik birbirimizi....msjin komple silimdiginide farketmedim zaten 2miraclesi siliymde üzmiym demistim sadece

Sucun cok buyukmus

Çok şükür canım iyiyim ölümden döndüm hamd olsun diyorum.rabbim sizi esirgesin

Cnm ne desek boş. Demek ki hayatta yaşacak günleri yokmuş meleklerinin. Allahım sana da nasip edecek inşallah. Dualarımdasın cnm

Istanbuldaysan kadikoyde guven kirtasiye var uskudarda var .izmirde kemeralti ve girne caddesinden aliyorum.bu figurler 2 3tl harfler boyuna gore 2 5 10 a kadar var cok ucuz yani bunlar dunya para vermeyin
Çok güzelmiş İstanbuldayım ama çok uzak şu halimle de hiç gözüm kesmiyor ne yalan söyleyeyim:)

Arkadaşlar sancılar düştü sıfırlandı. Çıktık hastaneden çok şükür evdeyiz. Bol bol dinlen dedi doktor bol su iç dedi bir de. Magnezyum ilacı verdi suda eritilenden. 2 hafta sonra da randevu var.
Gözün aydın canım ohh sevindim senin adına :)
Msjı sıfırlamak derken özel msjmı yoksa burdaki msjlarmı. Bende geçen aynı şeyi iki kere paylaşmıştım birini komple sildim nokta koydum sadece ama ban yemedim ilginçmiş senin banlanma sebebin sudan sebep diyelim... Bende avukatları arayıp işten çıkış sebebimi söyleyince şaşırıyorlar ona benzemiş seninkide
cistus antivürüs diye bi pastil var onu hamileler emzirwnler falan kullanabiliyor koraya hamileyken kullanmistim bilgin olsun bi sor istersen eczaneye falan
Kv lere geldik artık canım evde olsam uğrardım bi eczaneye. Yinede yol üstünde bulursam sorarım canım saolasın.
Evet uyuz bi durum. Hiçte sevmem ağır yürümeyi hemen gidip gelmeyi severim bi yere. Şimdide mide sancısı gibi sancım var kıvranıyorum pof kv lerdeyim. Evde olsam giyerdim pijamalarımı uzanırdım yatağıma.
!!!!! Yarabbim şu hamile kadınların kocalarına en azından hamilelik süresince azcıkta olsa anlayış ve ince düşünme kabiliyeti ver. Hamileyim yatıp uzanmam lazım ne işim var kv kanepelerinde iki büklüm dar dar sütyenler kıyafetlerle

Cnm hoşgeldin ya ondan mı ban yemişsin tühh.

Cnm ne desek boş. Demek ki hayatta yaşacak günleri yokmuş meleklerinin. Allahım sana da nasip edecek inşallah. Dualarımdasın cnm
2 2miracles cnm cümlem biraz düşük olmuş kusura bakma. Rabbim sana da nasip edecek Allahın izniyle kucağına bebeklerini almayı. Sağlıklıla sıhatle o mutluluğu yaşatacak inşallah

Keşke....kac aydir yazisiyoruz bu grupta kufur hakaret edicek kimsede yok gerci az cok tanidik birbirimizi....msjin komple silimdiginide farketmedim zaten 2miraclesi siliymde üzmiym demistim sadece

Biz de sistemi eleştirdik diye ban yemiştik. Onu da yönetime biri bildirmişti mesela. Senin durum da aynı oranda saçma, sanki birbirimizi tanımıyormuşuz kötü niyetli konuşabilirmişiz gibi, dedektiflik yapıyor biri. Bence bizim topikten değildir, komşu topiklerden casus giriyordur o bildiriyordur

Boya yaptim zaten dun kiz evdeydi okulu tatildi giremezdim :)
Oglanin odasına filli pano hazirliycam artik kiz evde pazartesiye kaldi onlardaEki Görüntüle 2184159 Eki Görüntüle 2184160 Eki Görüntüle 2184161

Ohh ellerine sağlık cnm çok güzel olmuşlar. Renk uyumlarını da sevdim. Akrilik boyanın kokusu seni rahatsız etmiyor mu cnm. Ahşap hiç boyamadım ama yağlı boya yapmışlığım var. Akrilik ile de çalıştım. Bende yapabilirm sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…