- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Evet canım geldik komşum girdi şimdi bekliyorum bende. Şansıma bugünde ayaklarım şişmedi biliyomusun... muayene olmak istemiyorum dedim dedim ama yine de kayıt açtırdım..aydingelini canım gittin mi doktora
Hosbuldum :)
Evet cok komik
Cok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var.3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan
Harika olmuş.Boya yaptim zaten dun kiz evdeydi okulu tatildi giremezdim :)
Oglanin odasına filli pano hazirliycam artik kiz evde pazartesiye kaldi onlardaEki Görüntüle 2184159 Eki Görüntüle 2184160 Eki Görüntüle 2184161
Benim kız bile boyuyo :)Ohh ellerine sağlık cnm çok güzel olmuşlar. Renk uyumlarını da sevdim. Akrilik boyanın kokusu seni rahatsız etmiyor mu cnm. Ahşap hiç boyamadım ama yağlı boya yapmışlığım var. Akrilik ile de çalıştım. Bende yapabilirm sanrım
Msji komple silmisim ben ondan.Cnm şimdi ben kendim ile ilgili özel birşey paylaştım pişman oldum hiç bir türlü silemez miyim yani.
YaCok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var.3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan
Cok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var.3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan
Benim kız bile boyuyo :)
Boyanin kokusu yok kuşum su bazli boya vernikte su bazli hicbirinin kokusu yok
Eski msjlarımdan silme yapamıyorum demi.Msji komple silmisim ben ondan.
Duzeltebilirsin yazdigini
Elinle okşayarak hafifçe aşağı doğru ittirsen?
Ben öyle yapıyorum çok yukarıda toplandığı zaman, aşağı iniyor bir süre sonra.
Deniyeyim suan varya su gibi oldum terliyorum agridan
Cadence aliyorum boyalari kokusu gelmiyo bana belki cok aliskinim diye almiyorum koku bilemedimBiraz yürüsen değiştirmez mi ki pozisyonunu.
Akrilik ile tuale çalıştım cnm su ile açtık ama yine koku vardı gibi hatırlıyorum. Belki marka ile de alakalı olabilir. Valla şuan acayip boyasım geldi yaaa
Eski msjlarımdan silme yapamıyorum demi.
Oh masallah tosuna :) az yiycen artik,iside birakinca baslarsin yuruyuseÇıktık doktordan kızlar şişlik ayak bileğine kadar değil dize kadr şişerse sorun oluştururmuş. Bende ona hiç dikkat etmedim bileğime kadar tamam da dizime kadarına dikkat etmemiştim.
1087 gr 35 cm olmuş3 kg almışsın bayramda son 3 ayda 3 kg hakkın var dikkat ediceksin dedi normal doğum zorlaşır bebek irileşirse dedi boğaz sıkma zamanı
Ahşap harf mi yazacağım canım çok sağol gerçekten fikir arıyodm bende. Hızır gibi oluyorsun çoğu zamanYa ben modada oturuyodum o yuzden oralari biliyorum istanbulda heryerde vardir....ismek kursu olan yerlerin cevresinde oluyo
Off bıktık şu midelerdennn ! Bnde de sancı var gaz sancısı gibi yattım uzandım artık dayanamadım.Cok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var.3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan
Ohh ne güzel valla imkanın var. Bizim evde resmen eşimide çoçuktan saydığım için 2 çoçuk var 4 çoçuğa bedeller. Ne laftan anlıyorlar ne sözden. Cocuk 3 yaş sendromunda arada sapıtıyor krizi tutuyor. Eşimde saçma sapalak zamanlarda hizmet bekliyor bianda. Benim bu tarz bişey yapmam için evde kimse olmaması lazımCadence aliyorum boyalari kokusu gelmiyo bana belki cok aliskinim diye almiyorum koku bilemedimya lidyaya ayna raf filan boyiycaktim kac gundur model bakiyorum ahsapciyada bi gidemedim demin bunu gordum bayildim ay ne boyiycagimi sasirdim :) hazir bu ara biraz iyiken boya yapiymda oglan gelince yapamamEki Görüntüle 2184182
Cadence aliyorum boyalari kokusu gelmiyo bana belki cok aliskinim diye almiyorum koku bilemedimya lidyaya ayna raf filan boyiycaktim kac gundur model bakiyorum ahsapciyada bi gidemedim demin bunu gordum bayildim ay ne boyiycagimi sasirdim :) hazir bu ara biraz iyiken boya yapiymda oglan gelince yapamamEki Görüntüle 2184182
Walla doktor ne dese boş. Bünye meselesi. Karnın açsa yiceksin mecbur canın çekersede yiceksin napalım hamilesin sonuçta, şeker riskin diyetin yoksa bebek iri felan doğmaz benceÇıktık doktordan kızlar şişlik ayak bileğine kadar değil dize kadr şişerse sorun oluştururmuş. Bende ona hiç dikkat etmedim bileğime kadar tamam da dizime kadarına dikkat etmemiştim.
1087 gr 35 cm olmuş3 kg almışsın bayramda son 3 ayda 3 kg hakkın var dikkat ediceksin dedi normal doğum zorlaşır bebek irileşirse dedi boğaz sıkma zamanı
Vay anasını ya gıcık ettiniz bugün beni, kendimi işe yaramaz beceriksiz boş teneke gibi hissettimEki Görüntüle 2184188pullubiber yaptıkların çok güzel olmuş canım
Bizde annemle uğraşlarımız sonucu yatak kenar yastıklarını yaptık. Bu gün silikonlarını da doldurduk. Çok tatlı oldu kızımın yastıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?