2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var. 3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan

Cok kotuyum gece gece. Allahim midemi yerinden cikarasim var. 3 4 gundur iyiydim simdi resmen agzimda hissediyorum. Sanirim yer degistirdi. Hoplayip ziplasam geri doner mi resmen midemi sıkıyor suan

Elinle okşayarak hafifçe aşağı doğru ittirsen?
Ben öyle yapıyorum çok yukarıda toplandığı zaman, aşağı iniyor bir süre sonra.

Benim kız bile boyuyo :)
Boyanin kokusu yok kuşum su bazli boya vernikte su bazli hicbirinin kokusu yok

Biraz yürüsen değiştirmez mi ki pozisyonunu.

Benim kız bile boyuyo :)
Boyanin kokusu yok kuşum su bazli boya vernikte su bazli hicbirinin kokusu yok

Akrilik ile tuale çalıştım cnm su ile açtık ama yine koku vardı gibi hatırlıyorum. Belki marka ile de alakalı olabilir. Valla şuan acayip boyasım geldi yaaa
Msji komple silmisim ben ondan.
Duzeltebilirsin yazdigini
Eski msjlarımdan silme yapamıyorum demi.

Çıktık doktordan kızlar şişlik ayak bileğine kadar değil dize kadr şişerse sorun oluştururmuş. Bende ona hiç dikkat etmedim bileğime kadar tamam da dizime kadarına dikkat etmemiştim.
1087 gr 35 cm olmuş 3 kg almışsın bayramda son 3 ayda 3 kg hakkın var dikkat ediceksin dedi normal doğum zorlaşır bebek irileşirse dedi boğaz sıkma zamanı

Cadence aliyorum boyalari kokusu gelmiyo bana belki cok aliskinim diye almiyorum koku bilemedim ya lidyaya ayna raf filan boyiycaktim kac gundur model bakiyorum ahsapciyada bi gidemedim demin bunu gordum bayildim ay ne boyiycagimi sasirdim :) hazir bu ara biraz iyiken boya yapiymda oglan gelince yapamam

Oh masallah tosuna :) az yiycen artik,iside birakinca baslarsin yuruyuse

Off bıktık şu midelerdennn ! Bnde de sancı var gaz sancısı gibi yattım uzandım artık dayanamadım.
Ohh ne güzel valla imkanın var. Bizim evde resmen eşimide çoçuktan saydığım için 2 çoçuk var 4 çoçuğa bedeller. Ne laftan anlıyorlar ne sözden. Cocuk 3 yaş sendromunda arada sapıtıyor krizi tutuyor. Eşimde saçma sapalak zamanlarda hizmet bekliyor bianda. Benim bu tarz bişey yapmam için evde kimse olmaması lazım

Boya yapmak da alışkanlık yapıyor cnm. Bizim bir tanıdık var eline geçen her şeyi boyadı. Oğluşun gelmeden önce sende boya boyayabildiğin kadar. Ellerine sağlık tekrar

Walla doktor ne dese boş. Bünye meselesi. Karnın açsa yiceksin mecbur canın çekersede yiceksin napalım hamilesin sonuçta, şeker riskin diyetin yoksa bebek iri felan doğmaz bence

Vay anasını ya gıcık ettiniz bugün beni, kendimi işe yaramaz beceriksiz boş teneke gibi hissettim millet neler yapıyor süper Valla maşallah imrendim resmen... ellerinize sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…