- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ayyyy bayildim ellerinize saglik :)Eki Görüntüle 2184188pullubiber yaptıkların çok güzel olmuş canım
Bizde annemle uğraşlarımız sonucu yatak kenar yastıklarını yaptık. Bu gün silikonlarını da doldurduk. Çok tatlı oldu kızımın yastıkları
Ya normalde cocuk evdeyken imkansiz lidya hazir krese devam ediyoken oglan gelmeden iste iyiyken vu aralar ne yapsam kardir :)Off bıktık şu midelerdennn ! Bnde de sancı var gaz sancısı gibi yattım uzandım artık dayanamadım.
Ohh ne güzel valla imkanın var. Bizim evde resmen eşimide çoçuktan saydığım için 2 çoçuk var 4 çoçuğa bedeller. Ne laftan anlıyorlar ne sözden. Cocuk 3 yaş sendromunda arada sapıtıyor krizi tutuyor. Eşimde saçma sapalak zamanlarda hizmet bekliyor bianda. Benim bu tarz bişey yapmam için evde kimse olmaması lazım
Mdf harf mdf obje yazabilirsin bak siteler cikiyoAhşap harf mi yazacağım canım çok sağol gerçekten fikir arıyodm bende. Hızır gibi oluyorsun çoğu zaman
Olsun vaktin var ne güzel hem de yeteneğin. Ben başlasam çıkamam işin içinden ellerine sağlık valla. Yaratıcılıkta önemli faktor tabi.Ya normalde cocuk evdeyken imkansiz lidya hazir krese devam ediyoken oglan gelmeden iste iyiyken vu aralar ne yapsam kardir :)
Ya dis agrisi cok zorpullubiber hoşgeldin tatlim bende 2 gündür dış ağrısı yokluyor ve ben hatim indiriyorum resmen ağrımasın diye kaplamanın altındaki dış görünmüyorda bisey 4 makina zillimin kıyafetini yikadim ütüsünü yapiyodum kk arasında ceee yapmaya geldim.
Bendede24.ve 27. Haftadadaki USG raporumda yazıyor plasenta Anterior yaziyo ama ikisinde de Dr. Bı sorun yok dedi herhangi bir uyarıda bulunmadı açıkçası büyuzden çok üzerinde durmadimKizlar ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim bugun 27 haftalikken sira olmadigi icin.ozeldeki doktoruma attim hersey normal dedi. Ama netten baktigimda anterior plasenta yaziyor kagidimda ve plasenta on kisimda bebek arka kisimdaymis.bebek icin tehlikeli olabilir.beslenme ve nefes almada diyor.hic boyle olan varmi.ne dedi doktorunuz
Ay çadır az büyüyünce ben de istiyorum. Ama onu dikebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Bunlarda çok güzelmiş yahuu. Ne yapacağımı sapıttımAyyyy bayildim ellerinize saglik :)
Bende simdi cadir planlari indirdim cadir dikicem :)Eki Görüntüle 2184191 Eki Görüntüle 2184192 Eki Görüntüle 2184193 Eki Görüntüle 2184194
Henuz yoklama halinde cnm huzursuz ediyor ağrıdığı an giderim çekilecek çile degil oYa dis agrisi cok zor
5 disim birden curudu lidyada ,her donemde tedavi yapildi bana,sanada yaparlar mutlaka bosuna cekme git disciye
Doguma kadar seni idare etsinde agri yapmasin yaHenuz yoklama halinde cnm huzursuz ediyor ağrıdığı an giderim çekilecek çile degil o
Bende ayni durumdayim ne dikip ne boyiycagimi sasirdim :) hale baksana ne guzel seyler yapmislar.Ay çadır az büyüyünce ben de istiyorum. Ama onu dikebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Bunlarda çok güzelmiş yahuu. Ne yapacağımı sapıttım
Ya bu erkekler hep düşüncesiz anlamiyorlar ayrıca panzer bile olsan şu an en güzel panzer sensin :) hormonların etkisi hep gül geç tatlim sen çok güzel ve özelsinHamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Maşallah elinize sağlık canım çok orjinal çok tatlı olmuşlarEki Görüntüle 2184188pullubiber yaptıkların çok güzel olmuş canım
Bizde annemle uğraşlarımız sonucu yatak kenar yastıklarını yaptık. Bu gün silikonlarını da doldurduk. Çok tatlı oldu kızımın yastıkları
İnşallah diyeyim ne diyeyim şimdi bilemedimki nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallahWalla doktor ne dese boş. Bünye meselesi. Karnın açsa yiceksin mecbur canın çekersede yiceksin napalım hamilesin sonuçta, şeker riskin diyetin yoksa bebek iri felan doğmaz bence
O organizerleein örgüsünü yaptım aplikleri dikilmeyi bekliyor :) bende dikiş yok malesefBende ayni durumdayim ne dikip ne boyiycagimi sasirdim :) hale baksana ne guzel seyler yapmislar.Eki Görüntüle 2184219 Eki Görüntüle 2184220 Eki Görüntüle 2184221 Eki Görüntüle 2184222 Eki Görüntüle 2184223 Eki Görüntüle 2184224 ama şu c yastiktan bitane mutlaka dikin en lazim yastik o biz ne kullandik ya...
Doktorun dediğinden ve üzüldüğümü anlamasından sonra bunu demesi ağır geldi canım. Zaten sayesinde kilomu hep takıntı ediyodum şuan zirveye çıkarttıYa bu erkekler hep düşüncesiz anlamiyorlar ayrıca panzer bile olsan şu an en güzel panzer sensin :) hormonların etkisi hep gül geç tatlim sen çok güzel ve özelsin
Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Sebisim bundan ör bitane kuzunaO organizerleein örgüsünü yaptım aplikleri dikilmeyi bekliyor :) bende dikiş yok malesef
14 kg aldım canım. Doktorda son 3 kg daha fazla alırsan normal doğum yapamazsın dedi. Ki normal doğum çok istiyorum. Üzüldüğümüde anladı onun üzerine bu gereksiz söze hiç gerek yoktu destek olması varken..Bende bağır çağır sesimi evin her yerinde yankılatıp küstüktwn sonra gelip gönül almaya çalışır gibi yardımcı olmaya çalışıyor amaa lanetleynnn iş yapar zorakiiii... bana ne iş yaptırıyorsun der hala... ama kilomla dalga geçmiyor henüz çünkü kilo alamadım - son ayda şişicem diye korkuyorum
Sen toplamda kaç kilo aldın - ağır latife yapmış- hoşgörü kaybetmemesi gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?