2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya normalde cocuk evdeyken imkansiz lidya hazir krese devam ediyoken oglan gelmeden iste iyiyken vu aralar ne yapsam kardir :)

pullubiber hoşgeldin tatlim bende 2 gündür dış ağrısı yokluyor ve ben hatim indiriyorum resmen ağrımasın diye kaplamanın altındaki dış görünmüyorda bisey 4 makina zillimin kıyafetini yikadim ütüsünü yapiyodum kk arasında ceee yapmaya geldim.

Ya dis agrisi cok zor
5 disim birden curudu lidyada ,her donemde tedavi yapildi bana,sanada yaparlar mutlaka bosuna cekme git disciye

Bendede24.ve 27. Haftadadaki USG raporumda yazıyor plasenta Anterior yaziyo ama ikisinde de Dr. Bı sorun yok dedi herhangi bir uyarıda bulunmadı açıkçası büyuzden çok üzerinde durmadim

Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda

Ay çadır az büyüyünce ben de istiyorum. Ama onu dikebileceğimizi hiç düşünmemiştim. Bunlarda çok güzelmiş yahuu. Ne yapacağımı sapıttım
Bende ayni durumdayim ne dikip ne boyiycagimi sasirdim :) hale baksana ne guzel seyler yapmislar. ama şu c yastiktan bitane mutlaka dikin en lazim yastik o biz ne kullandik ya...

Ya bu erkekler hep düşüncesiz anlamiyorlar ayrıca panzer bile olsan şu an en güzel panzer sensin :) hormonların etkisi hep gül geç tatlim sen çok güzel ve özelsin

Maşallah elinize sağlık canım çok orjinal çok tatlı olmuşlar
Walla doktor ne dese boş. Bünye meselesi. Karnın açsa yiceksin mecbur canın çekersede yiceksin napalım hamilesin sonuçta, şeker riskin diyetin yoksa bebek iri felan doğmaz bence
İnşallah diyeyim ne diyeyim şimdi bilemedimki nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallah

Ya bu erkekler hep düşüncesiz anlamiyorlar ayrıca panzer bile olsan şu an en güzel panzer sensin :) hormonların etkisi hep gül geç tatlim sen çok güzel ve özelsin
Doktorun dediğinden ve üzüldüğümü anlamasından sonra bunu demesi ağır geldi canım. Zaten sayesinde kilomu hep takıntı ediyodum şuan zirveye çıkarttı

Bende bağır çağır sesimi evin her yerinde yankılatıp küstüktwn sonra gelip gönül almaya çalışır gibi yardımcı olmaya çalışıyor amaa lanetleynnn iş yapar zorakiiii... bana ne iş yaptırıyorsun der hala... ama kilomla dalga geçmiyor henüz çünkü kilo alamadım - son ayda şişicem diye korkuyorum

Sen toplamda kaç kilo aldın - ağır latife yapmış- hoşgörü kaybetmemesi gerekirdi

14 kg aldım canım. Doktorda son 3 kg daha fazla alırsan normal doğum yapamazsın dedi. Ki normal doğum çok istiyorum. Üzüldüğümüde anladı onun üzerine bu gereksiz söze hiç gerek yoktu destek olması varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…