2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Uyuşukluk ve karıncalanma hissini magnezyum eksikliği yapabilirmiş cnm.[/QUOTE]

Sağol canım verdiğin Bilgi için bi bakayım ben de

aydingelini bazen sopayı hakediyor bu katiksiz öküzler
Podyuma çıkmayacaksin manken gibi olsan ne olacakmış?
Dönsün kendi maabadiyla alay etsin çok afedersin
Benm gözlerim dolunca bak bende kocamanım bunda alıncak ne var falan dedi ama arkamdan tank gibi demesi cidden ağırıma gitti. Bugüne kadr bi kez söylemedi belki şakası geçse bukadar alınmazdım. Çok üzüldüm gerçekten

Aglama canim ya üzülmede kendilerine baksin onlar....erkek zekasiyla espiri yapiyo aklinca....

İki gün önce doktora gittim bebek dönmemiş dedi
Şok oldum yani kafası aşağıda sanıyordum - kıpır kıpır durmuyor da... sezaryen istemiyordum bende ama dönmezse şu an öyle görünüyor dedi.... ben 2006 apandisit ameliyatı olmuştum da dikişlerim tutmamıştı iltihap vs olmuştu.. dikemediler bir açık halde pansuman oldum kendi kendine bir buçuk ayda anca kaynadı... kanım da öyle hemen durmaz... bunları düşününce sezaryen olma fikri ürküttü...
normali istiyorum bende...
Çılgınlar gibi yürütecekler beni

Özellikle o sütyen yokmu beni öldürüyo. Eve zor atıyorum kendimi valla.

Aman düşüncesizler işte, boşver sıkma canını. Üzüldüğünü anlamış zaten yapmaz bidaha.

Kaç haftalıksın? Ben 2 hafta önce gittiğimde başı aşağıdaydı. Şimdi yukarı çıkmış yine ayakları aşağıda.. daha çok döner diyolar inşallah döner. Ben sabahları işe yürüyorum ama yetmiyo tabiki daha daha fazla yürümek lazım ama hava erken kararıyo. 4hafta sonra izne çıktığımda yürüyebilicem sanırım bol bol.

Senin için çok zor geçmiş ya inşallah normal doğum yaparsın sende

Hay Allah yaa. Şifa olur inşallah canım, geçmiş olsun.

Elimle dedigini yaptim azaldi cok sukur. Resmen sol kaburgamin altinda kafasi var ben sok sen oraya nasil girdin dedim bastirdim oraya biraz kaydi. Gobegimin sol tarafi sert sanirim sirtini da oraya dayadi. Resmen 180 derece degistirdi yerini. Ama sonuc herseyi cikardim hemde herseyi biraktirmadi midemde bisey

Ya canım benim üzülme
Sen karnında can taşıyorsun vitamin kullanıyorsun onlar zaten kilo aldırıyor. E malum artık iki kişilik yiyoruz. Aldığın kilo da öyle aşırı değil çünkü kilolu değilsin. Millet 30 kilo alıyor ya haritaya dönüyor vücudu. Ah bu erkekler biraz anlayışlı olsalar ya. Zaten hassasız.
Eşimle ilk zamanlardaki resimlerimize bakıyorduk geçen allahım tığ gibiymişsiz ya. Ben evlendikten sonra kilo aldım evde oturmaktan. Bu hamilelikte kilo almadım 3 kilo almışım toplam. Ama Doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Kadın emziren anneleride zayıflatıyor hemde sütünü artırıcı kürler veriyor.

İşte hassas olduğumu, hamileliğimde biraz el üstünde tutulması gerektiğini riski olan bi hamileliğim olduğunu bikez olsun ona hissettirmedim. O da sağolsn anlayış göstermemeyi seçti.. ben şuan bile gitmeyi düşünüyorum ama artık alacağımı aldım ne kaldıki. Bu laflardan sonra daha çok dikkat ederim eminim. Ama doğumdan sonra bende kendime hakim olamazsam gitmeyi planlıyorum. Bu kilolarda kalmamam lazım kalmamalıyım..

Sende egitilmemis ayi gibisin deseydin ciddi bi sekilde ama ben sevmiyorum bu halini diye yapistirsaydin lafi

aydingelini kuzum üzülme sen bu erkekler bizim bu hallerimizden hiç anlamıyorlar ki zaten. Kuzun bari üzülmesin annesi. Sanki biz çok istiyoruz genişlemeyi
Aynen hata bende bu yaşımda ne işin var çocukla bekle biraz hayatını yaşa.. ama yok ne gerek varki. Yada neden kilo vermeden hamile kalırsın ki. Böyle herşeye pişman ediyo ya beni sıkasım geliyo boğazını..
Sende egitilmemis ayi gibisin deseydin ciddi bi sekilde ama ben sevmiyorum bu halini diye yapistirsaydin lafi
Aa yağmur kalbini kırarmı onun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…