Benm gözlerim dolunca bak bende kocamanım bunda alıncak ne var falan dedi ama arkamdan tank gibi demesi cidden ağırıma gitti. Bugüne kadr bi kez söylemedi belki şakası geçse bukadar alınmazdım. Çok üzüldüm gerçektenaydingelini bazen sopayı hakediyor bu katiksiz öküzler
Podyuma çıkmayacaksin manken gibi olsan ne olacakmış?
Dönsün kendi maabadiyla alay etsin çok afedersin
Aglama canim ya üzülmede kendilerine baksin onlar....erkek zekasiyla espiri yapiyo aklinca....Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Evet ben emzirme yastığını dikmeyi düşünüyordum cnm taslak olarak nereden bulabilirim kalıbını acaba ?Bende ayni durumdayim ne dikip ne boyiycagimi sasirdim :) hale baksana ne guzel seyler yapmislar.Eki Görüntüle 2184219 Eki Görüntüle 2184220 Eki Görüntüle 2184221 Eki Görüntüle 2184222 Eki Görüntüle 2184223 Eki Görüntüle 2184224 ama şu c yastiktan bitane mutlaka dikin en lazim yastik o biz ne kullandik ya...
14 kg aldım canım. Doktorda son 3 kg daha fazla alırsan normal doğum yapamazsın dedi. Ki normal doğum çok istiyorum. Üzüldüğümüde anladı onun üzerine bu gereksiz söze hiç gerek yoktu destek olması varken..
Özellikle o sütyen yokmu beni öldürüyo. Eve zor atıyorum kendimi valla.Gözün aydın canım ohh sevindim senin adına :)
Msjı sıfırlamak derken özel msjmı yoksa burdaki msjlarmı. Bende geçen aynı şeyi iki kere paylaşmıştım birini komple sildim nokta koydum sadece ama ban yemedim ilginçmiş senin banlanma sebebin sudan sebep diyelim... Bende avukatları arayıp işten çıkış sebebimi söyleyince şaşırıyorlar ona benzemiş seninkide
Kv lere geldik artık canım evde olsam uğrardım bi eczaneye. Yinede yol üstünde bulursam sorarım canım saolasın.
Evet uyuz bi durum. Hiçte sevmem ağır yürümeyi hemen gidip gelmeyi severim bi yere. Şimdide mide sancısı gibi sancım var kıvranıyorum pof kv lerdeyim. Evde olsam giyerdim pijamalarımı uzanırdım yatağıma.
!!!!! Yarabbim şu hamile kadınların kocalarına en azından hamilelik süresince azcıkta olsa anlayış ve ince düşünme kabiliyeti ver. Hamileyim yatıp uzanmam lazım ne işim var kv kanepelerinde iki büklüm dar dar sütyenler kıyafetlerle
Aman düşüncesizler işte, boşver sıkma canını. Üzüldüğünü anlamış zaten yapmaz bidaha.Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Ne desem bilmiyorum ki. Ben her kelimemi kalbini kırmıyayım diye ölçüp biçip tartarken yersizce ve cidden onur kırıcı esprisine gerek yoktu. Tek isteğim o yatağa gelmeden uyuyakalabilmekAglama canim ya üzülmede kendilerine baksin onlar....erkek zekasiyla espiri yapiyo aklinca....
Kaç haftalıksın? Ben 2 hafta önce gittiğimde başı aşağıdaydı. Şimdi yukarı çıkmış yine ayakları aşağıda.. daha çok döner diyolar inşallah döner. Ben sabahları işe yürüyorum ama yetmiyo tabiki daha daha fazla yürümek lazım ama hava erken kararıyo. 4hafta sonra izne çıktığımda yürüyebilicem sanırım bol bol.İki gün önce doktora gittim bebek dönmemiş dedi
Şok oldum yani kafası aşağıda sanıyordum - kıpır kıpır durmuyor da... sezaryen istemiyordum bende ama dönmezse şu an öyle görünüyor dedi.... ben 2006 apandisit ameliyatı olmuştum da dikişlerim tutmamıştı iltihap vs olmuştu.. dikemediler bir açık halde pansuman oldum kendi kendine bir buçuk ayda anca kaynadı... kanım da öyle hemen durmaz... bunları düşününce sezaryen olma fikri ürküttü...
normali istiyorum bende...
Çılgınlar gibi yürütecekler beni
Pinterestten indirdim bunuEvet ben emzirme yastığını dikmeyi düşünüyordum cnm taslak olarak nereden bulabilirim kalıbını acaba ?
Hay Allah yaa. Şifa olur inşallah canım, geçmiş olsun.
Bakayım hemenPinterestten indirdim bunu
14 kg aldım canım. Doktorda son 3 kg daha fazla alırsan normal doğum yapamazsın dedi. Ki normal doğum çok istiyorum. Üzüldüğümüde anladı onun üzerine bu gereksiz söze hiç gerek yoktu destek olması varken..
İşte hassas olduğumu, hamileliğimde biraz el üstünde tutulması gerektiğini riski olan bi hamileliğim olduğunu bikez olsun ona hissettirmedim. O da sağolsn anlayış göstermemeyi seçti.. ben şuan bile gitmeyi düşünüyorum ama artık alacağımı aldım ne kaldıki. Bu laflardan sonra daha çok dikkat ederim eminim. Ama doğumdan sonra bende kendime hakim olamazsam gitmeyi planlıyorum. Bu kilolarda kalmamam lazım kalmamalıyım..Ya canım benim üzülme
Sen karnında can taşıyorsun vitamin kullanıyorsun onlar zaten kilo aldırıyor. E malum artık iki kişilik yiyoruz. Aldığın kilo da öyle aşırı değil çünkü kilolu değilsin. Millet 30 kilo alıyor ya haritaya dönüyor vücudu. Ah bu erkekler biraz anlayışlı olsalar ya. Zaten hassasız.
Eşimle ilk zamanlardaki resimlerimize bakıyorduk geçen allahım tığ gibiymişsiz ya. Ben evlendikten sonra kilo aldım evde oturmaktan. Bu hamilelikte kilo almadım 3 kilo almışım toplam. Ama Doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Kadın emziren anneleride zayıflatıyor hemde sütünü artırıcı kürler veriyor.
Cnm bişi daha soracağım ya çok soru sordum ama k.bakmaPinterestten indirdim bunu
Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Aynen hata bende bu yaşımda ne işin var çocukla bekle biraz hayatını yaşa.. ama yok ne gerek varki. Yada neden kilo vermeden hamile kalırsın ki. Böyle herşeye pişman ediyo ya beni sıkasım geliyo boğazını..aydingelini kuzum üzülme sen bu erkekler bizim bu hallerimizden hiç anlamıyorlar ki zaten. Kuzun bari üzülmesin annesi. Sanki biz çok istiyoruz genişlemeyi
Aa yağmur kalbini kırarmı onun...Sende egitilmemis ayi gibisin deseydin ciddi bi sekilde ama ben sevmiyorum bu halini diye yapistirsaydin lafi
aydingelini 29. Haftadayım ama ölçümlere göre 30-31 görünüyor dedi
Tententen elinle ne yaptın ? Bende bazen kaburgalarım arasında dayanmış hissediyorum
Yukardan asagiya masaj yaptim gogus altindan karnima dogru canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?