2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay sana da geçmiş olsun kuzum nasıl oldn? Gözden kaçırmşım onu rahatladın mı biraz

Biraz rahatladim ama aniden atesim yukseldi terlemeye basladim yedigim herseyi cikardim cokcok kotu oldum. Sanki usutmus mideyi bozmus gibi oldum. Masaj yapip yan yattim azcik yeri kaydi o hassaslik azaldi. Sigamiyor artik iceriye sipa. Sende uzulme hic ama boyle seyler insani sogutuyo esine bunu hissettirmelisin. Bir daha fiziksel ozelliklere sozlu yada uygulamali saka! yapilmayacagini cok net anlamali. Kendisi cok mu fitmis cok mu yakisikliymis ki bos bos konusuyor

Takma kafana ya ağlama hiç. Erkekler bizim gibi dusunemiyo ki . Onların kafa geç algiliyo. Düşünmede problemleri var onların. Sen kendini sev . Ben yağlarımi da seviyorum . Kilolu hamile kaldım bide ben . Şimdi fil yavrusu gibiyim ama kimin umrunda ki şahsen benim değil. Boşver keyfini çıkar hamileliğin

Gerizekalı ancak kapasiten bukadarına yeter işte şakanın.. Demek ister insan ama diyemez işte. Boşver takma kafana.

Bugün dellendim de dellendim . Gorumcem geldi, bu ay içinde taşıncaz biz ve bu durum biraz da masraflı olcak . Eşyaları da yenilemeniz gerekiyo . Biz evlendigimizde eşim kendi aldı herşeyi ama o zamanki durumu 2. El eşyaya müsaitti. Hâlâ onları kullanıyoruz. Kiramızda nerdeyse 2 katına cıktı. Yeni eşyaları bi iki ay bekletelim dedi bende koltukları götürelim ama mutfağı yeni alalım dedim gorumcem de "işinize karışmak gibi olmasın da" diye başlayan cumleler kurdu ama ne hikmetse hepsi işimize karışan aynı zamanda benim söylediklerime karşı olan cümlelerdi. Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi . Bak lafa bak . Benim saf kocam da hiç bisi demedi . O gittikten sonra eşime güzel güzel anlatmaya çalıştım . Bizim evimiz bu kadar karışmamalı diye ne dese begenirsiniz sanki kotulugumuze mi soyluyo sende taktın kafayı ablama dedi . Benim bi aglayasim geldi bi aglayasim geldi . Kavga etmemek için cıktı ise gitti . Ama o gittikten sonra ben o sinirle kalktım evi toplamaya başladım gorumcem yardıma gelmesin diye sözlü olarak herşeye karisiyo bide işi eyleme dökerse ben kesin deliririm . Şimdi yorgunum ama içim huzurlu büyük çoğunluğu topladım. Benim gorumcem annemle yaşıt. Galiba aramızdaki yaş farkından dolayı kendinde bana karışma hakkını buluyo. Sabır hoşgörü de bi yere kadar . Kaynanam uzakta ama maşallah kaynanamı aratmayan bi gorumcem var . O kadar gerildim ki bugün korktum sekerim yükselecek bisi olcak diye . Bide ben agladigimda nefesim kesiliyo diye aglamamak icin ekstra caba sarfettim daha yeni yeni toparladım kendimi ama çok sinirlendim . Görumceyi geri püskürtmek için ekstra önerileri olan varsa alabilirim benim yöntemlerim biraz gürültülü oluyo da .

Gerizekalı ancak kapasiten bukadarına yeter işte şakanın.. Demek ister insan ama diyemez işte. Boşver takma kafana.

İçeriyi geniş bulunca geziyor sıpalar bol bol. Tabi midene baskı yapması kötü. Ama bir daha aynı şeyi yaptığında hiç daha kötü olmadan gem konuşup hem masaj yapıp indirt aşağıya.
Senin sıpa dikine durmaya çalışıyor herhalde benimki genelde yatay, ve kafası sağ tarafta oluyor. Orası top gibi sertleşiyor bazen. Yukarı çıktı mı da komple tüm vücuduyla çıkıyor. “Zorlama kızım anneni hadi sen aşağı in yakma canımı” diyip okşaya okşaya indiriyorum aşağı. Artık benim okşamalarımdan kaçıyor mu yoksa gevşeyip mi aşağı iniyor kim bilir

aydingelini eşin densiz bir şaka yapmış. Ama sen de üzme kendini bir söz için. Kendini üzeceğine git onu üz. Ben olsam keyfime mi böyle oldum diye bi başlar, eşimi pişmanlıktan yerde süründürene kadar uğraşırım. Ben üzüleceğime o üzülsün.
A Amanedenolmuyo iyilik yapıyorum ayağına sınırı aşan insanlara sinir oluyorum. Görümcen için yapacağın en güzel şey o ne derse desin kendi bildiğini okumak.
Benim kayınvalidem de çok sabit fikirli mesela. 16 aylık evliydim hamile kaldığımda. Kayınvalidem 12 ay boyunca torun da torun diye tutturdu. Ben de her torun dediğinde biz henüz düşünmüyoruz dedim. Cevabım hep bu oldu ama, hiç açıklama yapmadan “biz henüz düşünmüyoruz” en son 12. ayda pes etti. Biraz zor girdi aklına ama pes etmeyip başardım. Sen de böyle yap. “Biz böyle uygun gördük” de, ne kendini sinir et ne eşinle arana kavga girsin.

eşine söylemen iyi olmamış. Çünkü erkekler hiç bir zaman ailesinden birine söz söylenmesini kabul etmiyor. Özellikle o kişi orda yoksa. Ama görümcene inceden iğnelerle işinize karışmaması gerektiğini sonuçta sizin yetişkin ve kendi kararlarını verebilecek durumda olduğunuzu söyleyebilirsin. Çaktırmadan haddini bildir yani bir daha karışamasın.yüzüne söylemek daha iyi hemde nerede durması gerektiğini bilir.
Mesela Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi .hayır olmasın deseydin. Keşke herkes nerede durması gerektiğini bilse deseydin. Ya da bunları söylüyorsun ama benim için şuan bu söylediklerin çok önemli değil biz ne yapacağımızı biliriz deseydin.
Yahu hayatlarını a bukadar müdahale ettirmeyin lütfen

aydingelini tatlim hangimiz kg takıntı yapmıyoruz kadınız fitratimizda var guzel alımlı ve fit gorunmeyi istemek.ama hepimiz aynı yapıya sahip değiliz gencsin ve daha öncede baya zayıflamışsın doğumdan sonra yine zayıflarsin sonrada döner sevgili kocana bak 1 tane doğurdum ama fıstık gibiyim annelik ne yakıştı. Ya sen diyip pis bir gülücük atarsın

Ben kadına neler neler söylüyorum. O anlamiyo . Agzimi ariyo doğuma annem gelcek mi gelmicek mi eğer annem gelmezse kaynanamlari getirtmemizi isteyecek . Bende annem çalışıyo gelemez ama ben kendim bakarım çocuğuma gerek yok kimseye zaten isime karisilmasini da sevmiyorum daha iyi oldu boyle bu sene gelseydi annemle kesin kavga ederdik seneye yazin gelir annem dedim o zaman anladı galiba biraz (insallah) . Açıkca anlatıyorum bazı şeyleri kadına anlamamakta ısrar ediyo . Ben sizin ablanızım bilmem ne diyo . Belki iyi niyetle yapiyo bunu ama istemiyorum ben . Normalde eşime anlatmam ama söyledim artık. O sinirle de evi toplamaya başlayınca ben anladı tabi ne kadar sinirlendiğimi. Taşıdığımız yer uzak her zaman gelemez gorumcem . Açık açık yüzüne kurtulduk bak senden dedim de insan bi anlar demi şaka yapıyorum sanmış . Kaynanam da taaa turkiyeden uzağa tasinmamiza içerlemiş. Neymiş efendim görümdensen uzağa gidiyomusuz sanki gobegimiz bir kesildi .

Kadın uygun gördük lafını anlamiyo iste . O hep baskılanmış evliliğinde. Istekleri olmamış. Şimdi aynısını bana yapmak istiyo. Ki ben 22 yaşındayım ama herşeyin de farkındayım. 3 senedir burdayım bi kere de niye eşyayı sıfır almadın demedim demem de . Zamanla olcak herşey bilirim . Ama gorumcem sanki benim yaşım küçük beynim yok gibi davraniyo bazen . Sinirleniyorum açık açık yüzüne söylüyorum hiç oralı olmuyo. En sonunda çareyi uzaktan ev bulmakta buldum . Gidicem ohh ayda bir anca gelir heralde .

Benimde hep yandi simdiye kadar yada oturur pozisyondaydi daha kucukken. Hala ayni hatta gobegim sivrildi aniden diklesmeye calisinca. Cok kotu agriyormus ama hic bu kadar kotu olmamistim. Simdi sag alt gobegim sert ve sol kaburgamin altinda ama az yana kayinca mide de baski azaldi. Isin tuhafi suan cok acim ama yemeye korkuyorum fenalik gecircem diye. Acliktan uyku tutmadi. Gece gece canim pizzalar karpuz kavun cekiyo. Ayarsiz midem

Çok güzel olmuşlar nasıl da maharetlisiniz. İyi günlerde kullanın inşallah.

Canım üzme kendini eşin kasti dememiştir takılma amaçlı demiştir. Hem sen gör bak aynı hızla gidecek o kiloların, sen bile şaşıracaksın. Sen şimdi hafif tombiş ol, bebeğinle kavuştuğunda rahat 5-7 kilo gider. İlk hafta kontrole giderken eski kıyafetlerini giyersin kalmamış olur. Senin çoğu şişlik bence. 30 kilo alan bile oluyor. Sonra dersin ben niye üzülmüşüm. Ağlama gözlerine de bebeğine de yazık.

En azından değiştirmiş pozisyonunu. Bir daha yersin şöyle rahat rahat.Ben de aynı durumdan şikayetçiyim çok yukarıda geliyor. Açım ama çok yemişim gibi bir iki lokma sonrası rahatsızlık oluyor patlayacak gibi hissediyorum kendimi. İnşallah erken doğmaz diyorum yine de.

Kremler suruyo musun?

Hayır evde bebek yağım vardı aZ ondan sürmüştüm... benim eski apandisit dikiş yerleri belirdi genişledi ben oralarım izleri sanıyordum doktor aşağı kısımlar da da başlamış deyince göremedim ki ayna tutup baktım - badem yağı zeytinyağ karıştıracak idi annem fırsat bulamadık gezmekten..

Uzme canim kendini ya guya saka yapmak istemis ama zaten hassas donemde hoş olmamış. Sen kendini kotu hissetme hamilesin elbet kilo alacaksın

Umarim herkes iyidir ben kızımı oyun grubuna yazdırdım guya bebek öncesi alışsın diye ama koptum gittim heryerden. Araya tatiller de girince hep ona odaklandim. 1aydir sinifinda oturuyorum alışamadı hem okulu sevdi hem de bensiz girmiyor. Dun muayene oldum. Bebek 1600 gram olmuş boyu da 40 cm.26 27 ekim gibi tarih verdi eger hersey yolunda ise. Hayırlısı bakalim

Cnm bişi daha soracağım ya çok soru sordum ama k.bakma emzirme yastığı için kaç metre kumaştan çıkar acaba?1 metre yeter mi sence?
Kusum sorcaz tabi birbirimize o nedemek
1mt fazla fazla yeter 90 cm boy 75cm eni kabaca 1mt ye 90 cm kullaniyosun eni 180cm veya 240cm olursa kumasinin 1mt kumas yeter

Masallah bebise tam haftasinda gidiyo demekki :) kızında alisir umarim bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…