- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ay sana da geçmiş olsun kuzum nasıl oldn? Gözden kaçırmşım onu rahatladın mı birazYukardan asagiya masaj yaptim gogus altindan karnima dogru canim
Ay sana da geçmiş olsun kuzum nasıl oldn? Gözden kaçırmşım onu rahatladın mı biraz
Anladım CanIM denerim ama içeride tepiniyor resmen durmuyor gün içerisinde de o değil de doktor çatlakların başlamış dedi moralım hep sıfır sıfır sıfır
Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Gerizekalı ancak kapasiten bukadarına yeter işte şakanın.. Demek ister insan ama diyemez işte. Boşver takma kafana.
Elimle dedigini yaptim azaldi cok sukur. Resmen sol kaburgamin altinda kafasi var ben soksen oraya nasil girdin dedim bastirdim oraya biraz kaydi. Gobegimin sol tarafi sert sanirim sirtini da oraya dayadi. Resmen 180 derece degistirdi yerini. Ama sonuc herseyi cikardim hemde herseyi biraktirmadi midemde bisey
eşine söylemen iyi olmamış. Çünkü erkekler hiç bir zaman ailesinden birine söz söylenmesini kabul etmiyor. Özellikle o kişi orda yoksa. Ama görümcene inceden iğnelerle işinize karışmaması gerektiğini sonuçta sizin yetişkin ve kendi kararlarını verebilecek durumda olduğunuzu söyleyebilirsin. Çaktırmadan haddini bildir yani bir daha karışamasın.yüzüne söylemek daha iyi hemde nerede durması gerektiğini bilir.Bugün dellendim de dellendim . Gorumcem geldi, bu ay içinde taşıncaz biz ve bu durum biraz da masraflı olcak . Eşyaları da yenilemeniz gerekiyo . Biz evlendigimizde eşim kendi aldı herşeyi ama o zamanki durumu 2. El eşyaya müsaitti. Hâlâ onları kullanıyoruz. Kiramızda nerdeyse 2 katına cıktı. Yeni eşyaları bi iki ay bekletelim dedi bende koltukları götürelim ama mutfağı yeni alalım dedim gorumcem de "işinize karışmak gibi olmasın da" diye başlayan cumleler kurdu ama ne hikmetse hepsi işimize karışan aynı zamanda benim söylediklerime karşı olan cümlelerdi. Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi . Bak lafa bak . Benim saf kocam da hiç bisi demedi . O gittikten sonra eşime güzel güzel anlatmaya çalıştım . Bizim evimiz bu kadar karışmamalı diye ne dese begenirsiniz sanki kotulugumuze mi soyluyo sende taktın kafayı ablama dedi . Benim bi aglayasim geldi bi aglayasim geldi . Kavga etmemek için cıktı ise gitti . Ama o gittikten sonra ben o sinirle kalktım evi toplamaya başladım gorumcem yardıma gelmesin diye sözlü olarak herşeye karisiyo bide işi eyleme dökerse ben kesin deliririm . Şimdi yorgunum ama içim huzurlu büyük çoğunluğu topladım. Benim gorumcem annemle yaşıt. Galiba aramızdaki yaş farkından dolayı kendinde bana karışma hakkını buluyo. Sabır hoşgörü de bi yere kadar . Kaynanam uzakta ama maşallah kaynanamı aratmayan bi gorumcem var . O kadar gerildim ki bugün korktum sekerim yükselecek bisi olcak diye . Bide ben agladigimda nefesim kesiliyo diye aglamamak icin ekstra caba sarfettim daha yeni yeni toparladım kendimi ama çok sinirlendim . Görumceyi geri püskürtmek için ekstra önerileri olan varsa alabilirim benim yöntemlerim biraz gürültülü oluyo da .
eşine söylemen iyi olmamış. Çünkü erkekler hiç bir zaman ailesinden birine söz söylenmesini kabul etmiyor. Özellikle o kişi orda yoksa. Ama görümcene inceden iğnelerle işinize karışmaması gerektiğini sonuçta sizin yetişkin ve kendi kararlarını verebilecek durumda olduğunuzu söyleyebilirsin. Çaktırmadan haddini bildir yani bir daha karışamasın.yüzüne söylemek daha iyi hemde nerede durması gerektiğini bilir.
Mesela Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi .hayır olmasın deseydin. Keşke herkes nerede durması gerektiğini bilse deseydin. Ya da bunları söylüyorsun ama benim için şuan bu söylediklerin çok önemli değil biz ne yapacağımızı biliriz deseydin.
Yahu hayatlarını a bukadar müdahale ettirmeyin lütfen
aydingelini eşin densiz bir şaka yapmış. Ama sen de üzme kendini bir söz için. Kendini üzeceğine git onu üz. Ben olsam keyfime mi böyle oldum diye bi başlar, eşimi pişmanlıktan yerde süründürene kadar uğraşırım. Ben üzüleceğime o üzülsün.
A Amanedenolmuyo iyilik yapıyorum ayağına sınırı aşan insanlara sinir oluyorum. Görümcen için yapacağın en güzel şey o ne derse desin kendi bildiğini okumak.
Benim kayınvalidem de çok sabit fikirli mesela. 16 aylık evliydim hamile kaldığımda. Kayınvalidem 12 ay boyunca torun da torun diye tutturdu. Ben de her torun dediğinde biz henüz düşünmüyoruz dedim. Cevabım hep bu oldu ama, hiç açıklama yapmadan “biz henüz düşünmüyoruz” en son 12. ayda pes etti. Biraz zor girdi aklına ama pes etmeyip başardım. Sen de böyle yap. “Biz böyle uygun gördük” de, ne kendini sinir et ne eşinle arana kavga girsin.
İçeriyi geniş bulunca geziyor sıpalar bol bol. Tabi midene baskı yapması kötü. Ama bir daha aynı şeyi yaptığında hiç daha kötü olmadan gem konuşup hem masaj yapıp indirt aşağıya.
Senin sıpa dikine durmaya çalışıyor herhaldebenimki genelde yatay, ve kafası sağ tarafta oluyor. Orası top gibi sertleşiyor bazen. Yukarı çıktı mı da komple tüm vücuduyla çıkıyor. “Zorlama kızım anneni hadi sen aşağı in yakma canımı” diyip okşaya okşaya indiriyorum aşağı. Artık benim okşamalarımdan kaçıyor mu yoksa gevşeyip mi aşağı iniyor kim bilir
Eki Görüntüle 2184188pullubiber yaptıkların çok güzel olmuş canım
Bizde annemle uğraşlarımız sonucu yatak kenar yastıklarını yaptık. Bu gün silikonlarını da doldurduk. Çok tatlı oldu kızımın yastıkları
Canım üzme kendini eşin kasti dememiştir takılma amaçlı demiştir. Hem sen gör bak aynı hızla gidecek o kiloların, sen bile şaşıracaksın. Sen şimdi hafif tombiş ol, bebeğinle kavuştuğunda rahat 5-7 kilo gider. İlk hafta kontrole giderken eski kıyafetlerini giyersin kalmamış olur. Senin çoğu şişlik bence. 30 kilo alan bile oluyor. Sonra dersin ben niye üzülmüşüm. Ağlama gözlerine de bebeğine de yazık.Hamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Elimle dedigini yaptim azaldi cok sukur. Resmen sol kaburgamin altinda kafasi var ben soksen oraya nasil girdin dedim bastirdim oraya biraz kaydi. Gobegimin sol tarafi sert sanirim sirtini da oraya dayadi. Resmen 180 derece degistirdi yerini. Ama sonuc herseyi cikardim hemde herseyi biraktirmadi midemde bisey
Kremler suruyo musun?
Uzme canim kendini ya guya saka yapmak istemis ama zaten hassas donemde hoş olmamış. Sen kendini kotu hissetme hamilesin elbet kilo alacaksınHamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Kusum sorcaz tabi birbirimize o nedemekCnm bişi daha soracağım ya çok soru sordum ama k.bakmaemzirme yastığı için kaç metre kumaştan çıkar acaba?1 metre yeter mi sence?
Masallah bebise tam haftasinda gidiyo demekki :) kızında alisir umarim bir an onceUmarim herkes iyidir ben kızımı oyun grubuna yazdırdım guya bebek öncesi alışsın diye ama koptum gittim heryerden. Araya tatiller de girince hep ona odaklandim. 1aydir sinifinda oturuyorum alışamadı hem okulu sevdi hem de bensiz girmiyor. Dun muayene oldum. Bebek 1600 gram olmuş boyu da 40 cm.26 27 ekim gibi tarih verdi eger hersey yolunda ise. Hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?