Ayni benim kaynanam. Her sohbette (2 dakikalık telefon konuşmasinda bile) illa karışmiyorum der. Ama diyecegini demiş olur.Bugün dellendim de dellendim . Gorumcem geldi, bu ay içinde taşıncaz biz ve bu durum biraz da masraflı olcak . Eşyaları da yenilemeniz gerekiyo . Biz evlendigimizde eşim kendi aldı herşeyi ama o zamanki durumu 2. El eşyaya müsaitti. Hâlâ onları kullanıyoruz. Kiramızda nerdeyse 2 katına cıktı. Yeni eşyaları bi iki ay bekletelim dedi bende koltukları götürelim ama mutfağı yeni alalım dedim gorumcem de "işinize karışmak gibi olmasın da" diye başlayan cumleler kurdu ama ne hikmetse hepsi işimize karışan aynı zamanda benim söylediklerime karşı olan cümlelerdi. Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi . Bak lafa bak . Benim saf kocam da hiç bisi demedi . O gittikten sonra eşime güzel güzel anlatmaya çalıştım . Bizim evimiz bu kadar karışmamalı diye ne dese begenirsiniz sanki kotulugumuze mi soyluyo sende taktın kafayı ablama dedi . Benim bi aglayasim geldi bi aglayasim geldi . Kavga etmemek için cıktı ise gitti . Ama o gittikten sonra ben o sinirle kalktım evi toplamaya başladım gorumcem yardıma gelmesin diye sözlü olarak herşeye karisiyo bide işi eyleme dökerse ben kesin deliririm . Şimdi yorgunum ama içim huzurlu büyük çoğunluğu topladım. Benim gorumcem annemle yaşıt. Galiba aramızdaki yaş farkından dolayı kendinde bana karışma hakkını buluyo. Sabır hoşgörü de bi yere kadar . Kaynanam uzakta ama maşallah kaynanamı aratmayan bi gorumcem var . O kadar gerildim ki bugün korktum sekerim yükselecek bisi olcak diye . Bide ben agladigimda nefesim kesiliyo diye aglamamak icin ekstra caba sarfettim daha yeni yeni toparladım kendimi ama çok sinirlendim . Görumceyi geri püskürtmek için ekstra önerileri olan varsa alabilirim benim yöntemlerim biraz gürültülü oluyo da .
Kadın uygun gördük lafını anlamiyo iste . O hep baskılanmış evliliğinde. Istekleri olmamış. Şimdi aynısını bana yapmak istiyo. Ki ben 22 yaşındayım ama herşeyin de farkındayım. 3 senedir burdayım bi kere de niye eşyayı sıfır almadın demedim demem de . Zamanla olcak herşey bilirim . Ama gorumcem sanki benim yaşım küçük beynim yok gibi davraniyo bazen . Sinirleniyorum açık açık yüzüne söylüyorum hiç oralı olmuyo. En sonunda çareyi uzaktan ev bulmakta buldum . Gidicem ohh ayda bir anca gelir heralde .
Benimde hep yandi simdiye kadar yada oturur pozisyondaydi daha kucukken. Hala ayni hatta gobegim sivrildi aniden diklesmeye calisinca. Cok kotu agriyormus ama hic bu kadar kotu olmamistim.Simdi sag alt gobegim sert ve sol kaburgamin altinda ama az yana kayinca mide de baski azaldi. Isin tuhafi suan cok acim ama yemeye korkuyorum fenalik gecircem diye. Acliktan uyku tutmadi. Gece gece canim pizzalar karpuz kavun cekiyo. Ayarsiz midem
Ahh gorumcee tabi kaynana yerine koymuş kendini bence gülümse geç ve bildiğini oku hiç sinirlenme canım sonun da ev hayat senin en iyisi dinlemiş gibi yapıp hiç oralı olmamakBugün dellendim de dellendim . Gorumcem geldi, bu ay içinde taşıncaz biz ve bu durum biraz da masraflı olcak . Eşyaları da yenilemeniz gerekiyo . Biz evlendigimizde eşim kendi aldı herşeyi ama o zamanki durumu 2. El eşyaya müsaitti. Hâlâ onları kullanıyoruz. Kiramızda nerdeyse 2 katına cıktı. Yeni eşyaları bi iki ay bekletelim dedi bende koltukları götürelim ama mutfağı yeni alalım dedim gorumcem de "işinize karışmak gibi olmasın da" diye başlayan cumleler kurdu ama ne hikmetse hepsi işimize karışan aynı zamanda benim söylediklerime karşı olan cümlelerdi. Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi . Bak lafa bak . Benim saf kocam da hiç bisi demedi . O gittikten sonra eşime güzel güzel anlatmaya çalıştım . Bizim evimiz bu kadar karışmamalı diye ne dese begenirsiniz sanki kotulugumuze mi soyluyo sende taktın kafayı ablama dedi . Benim bi aglayasim geldi bi aglayasim geldi . Kavga etmemek için cıktı ise gitti . Ama o gittikten sonra ben o sinirle kalktım evi toplamaya başladım gorumcem yardıma gelmesin diye sözlü olarak herşeye karisiyo bide işi eyleme dökerse ben kesin deliririm . Şimdi yorgunum ama içim huzurlu büyük çoğunluğu topladım. Benim gorumcem annemle yaşıt. Galiba aramızdaki yaş farkından dolayı kendinde bana karışma hakkını buluyo. Sabır hoşgörü de bi yere kadar . Kaynanam uzakta ama maşallah kaynanamı aratmayan bi gorumcem var . O kadar gerildim ki bugün korktum sekerim yükselecek bisi olcak diye . Bide ben agladigimda nefesim kesiliyo diye aglamamak icin ekstra caba sarfettim daha yeni yeni toparladım kendimi ama çok sinirlendim . Görumceyi geri püskürtmek için ekstra önerileri olan varsa alabilirim benim yöntemlerim biraz gürültülü oluyo da .
Kızlar peki içine ne kadar elyaf alalımKusum sorcaz tabi birbirimize o nedemek
1mt fazla fazla yeter 90 cm boy 75cm eni kabaca 1mt ye 90 cm kullaniyosun eni 180cm veya 240cmEki Görüntüle 2184379 olursa kumasinin 1mt kumas yeter
Benimki de ani sese tepki vermiyor. Hatta sese hiç tepki vermiyor sankiKızlar bebekleriniz ani seslere tepki veriyomu yüksek sese felan.Benim bebiş duymuyo gibi hiç tepki vermiyo
Benimki de ani sese tepki vermiyor. Hatta sese hiç tepki vermiyor sankiKızlar bebekleriniz ani seslere tepki veriyomu yüksek sese felan.Benim bebiş duymuyo gibi hiç tepki vermiyo
İçime su serptin valla Allah razı olsun evet seslere tepki vermiyo ama dokunmaya veriyo yada ultrason oluncada tepki veriyo inşallah duyuyodur korkmuştum seslere tepki vermiyo diyeBenimki de ani sese tepki vermiyor. Hatta sese hiç tepki vermiyor sankidokundukça tepki veriyor bazen dokunduğum yere tekme atıyor filan.
Bazı bebekler dokunsal olurmuş anne karnında da dokunmaya tepki verirmiş, bazı bebekler işisel olur sese tepki verirmiş diye okumuştum bir yerde. Korkma canım minnoşlar iyidir Allahın izniyle
Bidahakine bukadar bekleme bile bazen benimkide dik duruyor heralde karnım acıyo hemen midemin altınla oynuyorum yer değiştiriyor :)Biraz rahatladim ama aniden atesim yukseldi terlemeye basladim yedigim herseyi cikardim cokcok kotu oldum. Sanki usutmus mideyi bozmus gibi oldum. Masaj yapip yan yattim azcik yeri kaydi o hassaslik azaldi. Sigamiyor artik iceriye sipa. Sende uzulme hic ama boyle seyler insani sogutuyo esine bunu hissettirmelisin. Bir daha fiziksel ozelliklere sozlu yada uygulamali saka! yapilmayacagini cok net anlamali. Kendisi cok mu fitmis cok mu yakisikliymis ki bos bos konusuyor
Kız sevmeme fırsat kalmıyo ki 58kg ya kadar düştüm yine tombul tontiş obez vs diyodu. Kendimi sevemiyorum ki sayesinde.. bide doktorun dediklerine üzüldüm zaten üstüne bu olay tam oldu..Takma kafana ya ağlama hiç. Erkekler bizim gibi dusunemiyo ki . Onların kafa geç algiliyo. Düşünmede problemleri var onların. Sen kendini sev . Ben yağlarımi da seviyorum . Kilolu hamile kaldım bide ben . Şimdi fil yavrusu gibiyim ama kimin umrunda ki şahsen benim değil. Boşver keyfini çıkar hamileliğin
Ah neler demek istedim o an, sinirimde laflarım kızgın ok gibidir zor tuttum ağzımı. Sesimi bile öyle nasıl dengeleyebildim bilmem, bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım diyebilmek ağlamadan ve püskürmeden çok zor olduGerizekalı ancak kapasiten bukadarına yeter işte şakanın.. Demek ister insan ama diyemez işte. Boşver takma kafana.
Eşine bu konuları direkt anlatmamanda fayda var canım ben buradakilerden bunu öğrendim. İster istemez korumacı tavır takınıyolar. Heleki yanınızda görümcen bişey demiyosa sakın ola deme böyle böyle diye tek taraflı savaş. Ailelerine karşı laf söyletmiyolarda söylemiyolarda.. görümcende hem görümcelikten hem senin yaşından hemde yabancı bi yere gelişinden dolayı aklınca sana ablalık-kayınvalidelik yapıyo. Bidahakine karışmak gibi olmasın, ay aslında böyle olsa daha karlı olur gibi kelimeler kullandığında, ben gencim heveslerim var bunları iyi kötü eşimle konuştuk hayallerime ve heveslerime karışmayın lütfen nolursa olsun kapı kapanınca sonuçta o dört duvar içinde eşimle ikimiz kalıcaz de. Ya da eşine de bunları bu şekilde anlat. Yoksa zor başa çıkarsın onla. İyi olmuş uzağa gitmen kuru ekmek ye ama dibinde durma ne kv nin ne görümcenin.. ben başka bi yere taşındım kadın ev alıp dibime geldi...Bugün dellendim de dellendim . Gorumcem geldi, bu ay içinde taşıncaz biz ve bu durum biraz da masraflı olcak . Eşyaları da yenilemeniz gerekiyo . Biz evlendigimizde eşim kendi aldı herşeyi ama o zamanki durumu 2. El eşyaya müsaitti. Hâlâ onları kullanıyoruz. Kiramızda nerdeyse 2 katına cıktı. Yeni eşyaları bi iki ay bekletelim dedi bende koltukları götürelim ama mutfağı yeni alalım dedim gorumcem de "işinize karışmak gibi olmasın da" diye başlayan cumleler kurdu ama ne hikmetse hepsi işimize karışan aynı zamanda benim söylediklerime karşı olan cümlelerdi. Bende karışmak gibi olmasın diyosun ama oluyo dedim o da olsun o zaman dedi . Bak lafa bak . Benim saf kocam da hiç bisi demedi . O gittikten sonra eşime güzel güzel anlatmaya çalıştım . Bizim evimiz bu kadar karışmamalı diye ne dese begenirsiniz sanki kotulugumuze mi soyluyo sende taktın kafayı ablama dedi . Benim bi aglayasim geldi bi aglayasim geldi . Kavga etmemek için cıktı ise gitti . Ama o gittikten sonra ben o sinirle kalktım evi toplamaya başladım gorumcem yardıma gelmesin diye sözlü olarak herşeye karisiyo bide işi eyleme dökerse ben kesin deliririm . Şimdi yorgunum ama içim huzurlu büyük çoğunluğu topladım. Benim gorumcem annemle yaşıt. Galiba aramızdaki yaş farkından dolayı kendinde bana karışma hakkını buluyo. Sabır hoşgörü de bi yere kadar . Kaynanam uzakta ama maşallah kaynanamı aratmayan bi gorumcem var . O kadar gerildim ki bugün korktum sekerim yükselecek bisi olcak diye . Bide ben agladigimda nefesim kesiliyo diye aglamamak icin ekstra caba sarfettim daha yeni yeni toparladım kendimi ama çok sinirlendim . Görumceyi geri püskürtmek için ekstra önerileri olan varsa alabilirim benim yöntemlerim biraz gürültülü oluyo da .
Ben böyle zamanlarda çok kırıldıysam ağlamaya başlıyorum zor tuttum kendimi. Pişman olmaz öyle pişkindir kendisi. Ona göre ne var bunda ya şaka yaptım kadar basit bişey ama bende ki o yara farklı. Normal doğumu nekadar istediğimi hepiniz biliyosunuz kilo aldığımı da.. diğer doktorum hiç demedi yağmur fazla kilo alırsan normal doğum yapamazsın diye. Belki sıkardım kendimi bukadr kg almazdım. Zaten onun moral bozukluğu üstüne dahice bi şaka fevkalade oldu.aydingelini eşin densiz bir şaka yapmış. Ama sen de üzme kendini bir söz için. Kendini üzeceğine git onu üz. Ben olsam keyfime mi böyle oldum diye bi başlar, eşimi pişmanlıktan yerde süründürene kadar uğraşırım. Ben üzüleceğime o üzülsün.
A Amanedenolmuyo iyilik yapıyorum ayağına sınırı aşan insanlara sinir oluyorum. Görümcen için yapacağın en güzel şey o ne derse desin kendi bildiğini okumak.
Benim kayınvalidem de çok sabit fikirli mesela. 16 aylık evliydim hamile kaldığımda. Kayınvalidem 12 ay boyunca torun da torun diye tutturdu. Ben de her torun dediğinde biz henüz düşünmüyoruz dedim. Cevabım hep bu oldu ama, hiç açıklama yapmadan “biz henüz düşünmüyoruz” en son 12. ayda pes etti. Biraz zor girdi aklına ama pes etmeyip başardım. Sen de böyle yap. “Biz böyle uygun gördük” de, ne kendini sinir et ne eşinle arana kavga girsin.
Amin canım amin inşallah. Şuan korkum o zamanda kg veremezsem.. ama vericem öyle ya da böyle bundan sonra bile kg almamaya çalışıcan bebek beslenir illaki öyle böyleaydingelini tatlim hangimiz kg takıntı yapmıyoruz kadınız fitratimizda var guzel alımlı ve fit gorunmeyi istemek.ama hepimiz aynı yapıya sahip değiliz gencsin ve daha öncede baya zayıflamışsın doğumdan sonra yine zayıflarsin sonrada döner sevgili kocana bak 1 tane doğurdum ama fıstık gibiyim annelik ne yakıştı. Ya sen diyip pis bir gülücük atarsın
İnşallaah ayda bir gelip 1 hafta kalmasındaKadın uygun gördük lafını anlamiyo iste . O hep baskılanmış evliliğinde. Istekleri olmamış. Şimdi aynısını bana yapmak istiyo. Ki ben 22 yaşındayım ama herşeyin de farkındayım. 3 senedir burdayım bi kere de niye eşyayı sıfır almadın demedim demem de . Zamanla olcak herşey bilirim . Ama gorumcem sanki benim yaşım küçük beynim yok gibi davraniyo bazen . Sinirleniyorum açık açık yüzüne söylüyorum hiç oralı olmuyo. En sonunda çareyi uzaktan ev bulmakta buldum . Gidicem ohh ayda bir anca gelir heralde .
Tüm gün hiç tekme atmayan bebek ben yatıp ağlamaya başlayınca hareketlendi .. inşallah gidecek kilolar ama ben yürürken arkamdan lank diye resmen enseme yapıştı o laf şok oldum. Kimler kimler kg veriyo vericem inşallah bendeÇok güzel olmuşlar nasıl da maharetlisiniz. İyi günlerde kullanın inşallah.
Canım üzme kendini eşin kasti dememiştir takılma amaçlı demiştir. Hem sen gör bak aynı hızla gidecek o kiloların, sen bile şaşıracaksın. Sen şimdi hafif tombiş ol, bebeğinle kavuştuğunda rahat 5-7 kilo gider. İlk hafta kontrole giderken eski kıyafetlerini giyersin kalmamış olur. Senin çoğu şişlik bence. 30 kilo alan bile oluyor. Sonra dersin ben niye üzülmüşüm. Ağlama gözlerine de bebeğine de yazık.
En azından değiştirmiş pozisyonunu. Bir daha yersin şöyle rahat rahat.Ben de aynı durumdan şikayetçiyim çok yukarıda geliyor. Açım ama çok yemişim gibi bir iki lokma sonrası rahatsızlık oluyor patlayacak gibi hissediyorum kendimi. İnşallah erken doğmaz diyorum yine de.
Haklısın canımda bunu onlar anlayamıyolar sağolsunlar..Uzme canim kendini ya guya saka yapmak istemis ama zaten hassas donemde hoş olmamış. Sen kendini kotu hissetme hamilesin elbet kilo alacaksın
Oh maşallah bebişineeUmarim herkes iyidir ben kızımı oyun grubuna yazdırdım guya bebek öncesi alışsın diye ama koptum gittim heryerden. Araya tatiller de girince hep ona odaklandim. 1aydir sinifinda oturuyorum alışamadı hem okulu sevdi hem de bensiz girmiyor. Dun muayene oldum. Bebek 1600 gram olmuş boyu da 40 cm.26 27 ekim gibi tarih verdi eger hersey yolunda ise. Hayırlısı bakalim
ooh hayırlı haberlerle gelin inşallahh :) benden de selam söyleyin uzun zaman oldu beni görmeyeliHayırlı sabahlar kızlar, bugün doktor kontrolümüz var, uzun uzun göreceğiz kuzumuzu inşallahçok mutluyum
valla dünki o kırılganlığım ve ağlak moralim geçti. sabah beni işe bıraktı, normalde o benden 1saat önce çıkıyo. uyudu beni götürecekmiş beraber çıkacakmışız. çıkmam gereken saat geldi kalmıyo bende ben gidiyorum diye seslendim ya dur erken daha allah allah dedi. öyle bi gerginlik çıktı tek kelime etmedikaydingelini canım şimdi nasılsın? Gece konuşulanları okudum, tekrar yazıp hatırlatmak istemedim ama tek bir şey söyleyeceğim. Ne o 3kilonun üstüne çıksan, ne zorunlu sezeryan olsan, hiçbiri sen ağladığında olduğu kadar etkilemez bebeğini. Bebeğin için sen ağlama, duyma o anlayışsız duyarsız lafları...
Canim gunaydin uzulme bebegim benimki hep der tank gibi sin ole sin bolesin gecenlerde annesinin yaninda şamrel naber dedi anneside kizdi ne takiliyon kiza onunki gecici sen kendine bak dedi bende annesi gidince tabi sıvadım bi güzel aglama sakin degmez erkekler icin agladigina onlar duz mantikla agizlarina geleni soyluyorlar gecen isten gelmis naber sütlu meme diyo goguslerim buyuk diye bi kızdim niye yalanmi soluyom sut dolmiyomu diye bide aksam bende sinjrlendim baya bi dedim bak bana saygisizca espiriler yaptikca benimde sana saygim kalmior bende senin gibi hic kirmazdim kizar sinirlenir aglar ama karsilik vermezdim simdi agzima ne gelirse sayiyorum kavga cikarana kadar hemde .dedim bak sana nasil cevaplar veriyorum anla artik saygiyi tuketiyoruz dedim oyyy basladi senin saygin bitmis sevginde bitmis bosan ozaman git bosan hatta ben gidim senin evin burasi bilmem ne evet dogru soluyosun dedim ki hic demem yani bole bisey sabahta kalkmis ise giderken opuyo yalaklik yapiyo baristinmi diyor he baristim hadi git dedim umursamaz tavirlla haddini cok fazla asiyo bazen erkekler o yuzden üzme o tatlı caninida bebeginide kilo falan kalmicak bak gorcen klsada bebeginden gozun gormiçek zaten kilolariHamileliğimden beridir bi kere eşim yardım etmiyo diye ağlamıştım bide şimdi. Arkamdan tank gibi dedi ya nasıl onurum gururum kırıldı anlatamam. Bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım dedim. Anladı yüzümden eski halimden şaka yapıcak aklınca ben seni panzerkende sevdim ne var bunda alıncak falan dedi ama gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. Girdim yatak odasına tutamadım kendimi daha fazla durduramıyorumda
Ayni benim kaynanam. Her sohbette (2 dakikalık telefon konuşmasinda bile) illa karışmiyorum der. Ama diyecegini demiş olur.
Akıl vermeyin para verin en güzel cevap. Istemeden akıl verenden 5 lira alaydım simdi trilyonerdim.
Olsun sen ısrarla biz öyle uygun gördük de, o konuştuğuyla kalsın. Taşınınca da zaten az gelecekmiş evinize, uzaktan müdahale de edemez. Mutlu huzurlu oturursunuz inşallah.
Inşallah
Ahh gorumcee tabi kaynana yerine koymuş kendini bence gülümse geç ve bildiğini oku hiç sinirlenme canım sonun da ev hayat senin en iyisi dinlemiş gibi yapıp hiç oralı olmamak
Sebisim bundan ör bitane kuzunaEki Görüntüle 2184225
Kız sevmeme fırsat kalmıyo ki 58kg ya kadar düştüm yine tombul tontiş obez vs diyodu. Kendimi sevemiyorum ki sayesinde.. bide doktorun dediklerine üzüldüm zaten üstüne bu olay tam oldu..
Eşine bu konuları direkt anlatmamanda fayda var canım ben buradakilerden bunu öğrendim. İster istemez korumacı tavır takınıyolar. Heleki yanınızda görümcen bişey demiyosa sakın ola deme böyle böyle diye tek taraflı savaş. Ailelerine karşı laf söyletmiyolarda söylemiyolarda.. görümcende hem görümcelikten hem senin yaşından hemde yabancı bi yere gelişinden dolayı aklınca sana ablalık-kayınvalidelik yapıyo. Bidahakine karışmak gibi olmasın, ay aslında böyle olsa daha karlı olur gibi kelimeler kullandığında, ben gencim heveslerim var bunları iyi kötü eşimle konuştuk hayallerime ve heveslerime karışmayın lütfen nolursa olsun kapı kapanınca sonuçta o dört duvar içinde eşimle ikimiz kalıcaz de. Ya da eşine de bunları bu şekilde anlat. Yoksa zor başa çıkarsın onla. İyi olmuş uzağa gitmen kuru ekmek ye ama dibinde durma ne kv nin ne görümcenin.. ben başka bi yere taşındım kadın ev alıp dibime geldi.
İnşallaah ayda bir gelip 1 hafta kalmasında
İnsan herseyi unutuyor gercekten bende her zaman sunu sorcam diye gidip hicbisey sormadan geliyorum. Doktor yasaklamadiysa bence bi sakincasi yoktur tabi sen yinede sor icin rahatlasin. Benim doktorumda hic o konuya girmedi serbest veya yasakli demedi. Bisey olsa yasaklardi soylerdi diye düsündm hep. Zaten kendi kendimizi yasakladigimz icn bugune kadarda hic sormadim bende :) sen sorarsan bana da soyle :)Unuttuk inanır mısın . O sırada sezaryen olacak bi hasta geldi ben beklerken bi stres yaptım falan içeriye girince herşeyi unuttum doktora soracaklarimi falan yolda geldi aklıma niye sormadın diyorum eşime, sen tahkik yaptırmaya gelince sor işte diyor doktor aklı orda demesin diyor erkek doktorum senin sorman daha.münasip olur dedim ama kime dedim :) pazartesi tahlil yaptırmaya gideceğim o zaman sorcm inşallah
Canim dis kapinin dis mandali he he de gec valla bak sonra kendi bildigini yapmaya devam et orasi senin evin senin kurallarin gecer kimse icine karisamaz esini kristorma cok fazla valla benimde kv bazen sole yap bole yap yada kizim onu verme cocuga bole yapma der ven hic duymamazliga gelirim israrla tekrar eder israrla baska seylerle ugrasiyomus onu duymuyomusum gibi yaparim hatta bi ara eltim demis kv ben gelinlerime karismam demis eltide sen daha gecen gun ozlem cocuga biseyler veriyoduda kizim verme yapma diye 50 kere tekrar ettin oda seni duymamaxliga geldi vermeye devam etti dedi ben farkinda degilim bu anlattiklari olayinda artik bilincaltima yerlesmis genelde bole davrandigim icin sonra geldi ikiside bole bole diye konustuklarini anlattilar ayri ayri tabi guldum bende hicccccc hatirlamiyorum dedim valla suratlarinada soluyorum 30 yasinda kadinim dogru bildigimden sasmam kimse fikrimi degistiremez hehe der kendi bildigimi yaparim bunu bilin diye o yuzden genelde karisan gorusen pek olmaz hatta bazen cok sinirlendigim konulari bilor kv baskasi konusunca da susturmaya calisir kiziyorum kiriliyorum diyeÖnceden öyle yapiyodum ama hamileyken daha bi gergin oldum galiba . Önceden tahammül gösterdiğim şeylere şuan geriliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?