2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayni benim kaynanam. Her sohbette (2 dakikalık telefon konuşmasinda bile) illa karışmiyorum der. Ama diyecegini demiş olur.
Akıl vermeyin para verin en güzel cevap. Istemeden akıl verenden 5 lira alaydım simdi trilyonerdim.

Olsun sen ısrarla biz öyle uygun gördük de, o konuştuğuyla kalsın. Taşınınca da zaten az gelecekmiş evinize, uzaktan müdahale de edemez. Mutlu huzurlu oturursunuz inşallah.

Çok yoğun istifra ettiğim dönemde ne istersem yiyordum nasıl olsa çıkacak diye şimdi mecbur dikkat etmeye çalışıyorum.
Sen de canın ne isterse ye, bızdık mideden yana çok çektiriyor sana. O kadar da ödülün olsun

Ahh gorumcee tabi kaynana yerine koymuş kendini bence gülümse geç ve bildiğini oku hiç sinirlenme canım sonun da ev hayat senin en iyisi dinlemiş gibi yapıp hiç oralı olmamak

Kızlar bebekleriniz ani seslere tepki veriyomu yüksek sese felan.Benim bebiş duymuyo gibi hiç tepki vermiyo

Kızlar bebekleriniz ani seslere tepki veriyomu yüksek sese felan.Benim bebiş duymuyo gibi hiç tepki vermiyo
Benimki de ani sese tepki vermiyor. Hatta sese hiç tepki vermiyor sanki dokundukça tepki veriyor bazen dokunduğum yere tekme atıyor filan.

Bazı bebekler dokunsal olurmuş anne karnında da dokunmaya tepki verirmiş, bazı bebekler işisel olur sese tepki verirmiş diye okumuştum bir yerde. Korkma canım minnoşlar iyidir Allahın izniyle

Benimki de ani sese tepki vermiyor. Hatta sese hiç tepki vermiyor sanki dokundukça tepki veriyor bazen dokunduğum yere tekme atıyor filan.

Bazı bebekler dokunsal olurmuş anne karnında da dokunmaya tepki verirmiş, bazı bebekler işisel olur sese tepki verirmiş diye okumuştum bir yerde. Korkma canım minnoşlar iyidir Allahın izniyle

İçime su serptin valla Allah razı olsun evet seslere tepki vermiyo ama dokunmaya veriyo yada ultrason oluncada tepki veriyo inşallah duyuyodur korkmuştum seslere tepki vermiyo diye

aydingelini canım şimdi nasılsın? Gece konuşulanları okudum, tekrar yazıp hatırlatmak istemedim ama tek bir şey söyleyeceğim. Ne o 3kilonun üstüne çıksan, ne zorunlu sezeryan olsan, hiçbiri sen ağladığında olduğu kadar etkilemez bebeğini. Bebeğin için sen ağlama, duyma o anlayışsız duyarsız lafları...

Bidahakine bukadar bekleme bile bazen benimkide dik duruyor heralde karnım acıyo hemen midemin altınla oynuyorum yer değiştiriyor :)
Dün gece geldi yanıma öpmeler sarılmalar vs. Asıl ölü taklidini ozaman yaptım gram tepki vermedim. Döndü kıçını yattı belli bi süre sonra.
Kendini benm sayemde bulunmaz hint kumaşı sanıyo. Ama farkedemiyo ki o sadece benim gözümde! Ben onu 14yaşında sevmişim içime işlemişim o sanıyo herkese öyle. Sanmaya da devam etsin.. elbet bende böyle kalmayacağım ya..
Kız sevmeme fırsat kalmıyo ki 58kg ya kadar düştüm yine tombul tontiş obez vs diyodu. Kendimi sevemiyorum ki sayesinde.. bide doktorun dediklerine üzüldüm zaten üstüne bu olay tam oldu..
Gerizekalı ancak kapasiten bukadarına yeter işte şakanın.. Demek ister insan ama diyemez işte. Boşver takma kafana.
Ah neler demek istedim o an, sinirimde laflarım kızgın ok gibidir zor tuttum ağzımı. Sesimi bile öyle nasıl dengeleyebildim bilmem, bidaha aynı kelimeyi kullan kalbini kırarım diyebilmek ağlamadan ve püskürmeden çok zor oldu
Eşine bu konuları direkt anlatmamanda fayda var canım ben buradakilerden bunu öğrendim. İster istemez korumacı tavır takınıyolar. Heleki yanınızda görümcen bişey demiyosa sakın ola deme böyle böyle diye tek taraflı savaş. Ailelerine karşı laf söyletmiyolarda söylemiyolarda.. görümcende hem görümcelikten hem senin yaşından hemde yabancı bi yere gelişinden dolayı aklınca sana ablalık-kayınvalidelik yapıyo. Bidahakine karışmak gibi olmasın, ay aslında böyle olsa daha karlı olur gibi kelimeler kullandığında, ben gencim heveslerim var bunları iyi kötü eşimle konuştuk hayallerime ve heveslerime karışmayın lütfen nolursa olsun kapı kapanınca sonuçta o dört duvar içinde eşimle ikimiz kalıcaz de. Ya da eşine de bunları bu şekilde anlat. Yoksa zor başa çıkarsın onla. İyi olmuş uzağa gitmen kuru ekmek ye ama dibinde durma ne kv nin ne görümcenin.. ben başka bi yere taşındım kadın ev alıp dibime geldi...
Ben böyle zamanlarda çok kırıldıysam ağlamaya başlıyorum zor tuttum kendimi. Pişman olmaz öyle pişkindir kendisi. Ona göre ne var bunda ya şaka yaptım kadar basit bişey ama bende ki o yara farklı. Normal doğumu nekadar istediğimi hepiniz biliyosunuz kilo aldığımı da.. diğer doktorum hiç demedi yağmur fazla kilo alırsan normal doğum yapamazsın diye. Belki sıkardım kendimi bukadr kg almazdım. Zaten onun moral bozukluğu üstüne dahice bi şaka fevkalade oldu.
Sabahta işe bıraktı beni hiç konuşmadan 2 kelam etmeden.. keyfi bilir
Amin canım amin inşallah. Şuan korkum o zamanda kg veremezsem.. ama vericem öyle ya da böyle bundan sonra bile kg almamaya çalışıcan bebek beslenir illaki öyle böyle
İnşallaah ayda bir gelip 1 hafta kalmasında
Tüm gün hiç tekme atmayan bebek ben yatıp ağlamaya başlayınca hareketlendi .. inşallah gidecek kilolar ama ben yürürken arkamdan lank diye resmen enseme yapıştı o laf şok oldum. Kimler kimler kg veriyo vericem inşallah bende
Uzme canim kendini ya guya saka yapmak istemis ama zaten hassas donemde hoş olmamış. Sen kendini kotu hissetme hamilesin elbet kilo alacaksın
Haklısın canımda bunu onlar anlayamıyolar sağolsunlar..
Oh maşallah bebişinee
Sensiz olmayada alışır inşallah baya zorlamıştır seni..
Herşeyin hayırlısı olsun

Hayırlı sabahlar kızlar, bugün doktor kontrolümüz var, uzun uzun göreceğiz kuzumuzu inşallah çok mutluyum
ooh hayırlı haberlerle gelin inşallahh :) benden de selam söyleyin uzun zaman oldu beni görmeyeli
fotoğrafını çek bol bol betüşün, biz 3 poz çektik. 2.pozdan sonra eşim yeter bukadar dedi. aa çocuğumun fotoğrafını çeksene hepsi hatıra kalıcak dedim nereida hanım kahkaha attı polemiğimize
valla dünki o kırılganlığım ve ağlak moralim geçti. sabah beni işe bıraktı, normalde o benden 1saat önce çıkıyo. uyudu beni götürecekmiş beraber çıkacakmışız. çıkmam gereken saat geldi kalmıyo bende ben gidiyorum diye seslendim ya dur erken daha allah allah dedi. öyle bi gerginlik çıktı tek kelime etmedik
sezaryen olmak beynimde neden bu kadar kötü çağrışım yapıyo bilmiyorum ama Allah hayırlısını versin herşeyin..
gün boyu tepki vermeyen ultrasonda uyuyan bebek ben ağlamaya başlayınca hareketlendi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Canim gunaydin uzulme bebegim benimki hep der tank gibi sin ole sin bolesin gecenlerde annesinin yaninda şamrel naber dedi anneside kizdi ne takiliyon kiza onunki gecici sen kendine bak dedi bende annesi gidince tabi sıvadım bi güzel aglama sakin degmez erkekler icin agladigina onlar duz mantikla agizlarina geleni soyluyorlar gecen isten gelmis naber sütlu meme diyo goguslerim buyuk diye bi kızdim niye yalanmi soluyom sut dolmiyomu diye bide aksam bende sinjrlendim baya bi dedim bak bana saygisizca espiriler yaptikca benimde sana saygim kalmior bende senin gibi hic kirmazdim kizar sinirlenir aglar ama karsilik vermezdim simdi agzima ne gelirse sayiyorum kavga cikarana kadar hemde .dedim bak sana nasil cevaplar veriyorum anla artik saygiyi tuketiyoruz dedim oyyy basladi senin saygin bitmis sevginde bitmis bosan ozaman git bosan hatta ben gidim senin evin burasi bilmem ne evet dogru soluyosun dedim ki hic demem yani bole bisey sabahta kalkmis ise giderken opuyo yalaklik yapiyo baristinmi diyor he baristim hadi git dedim umursamaz tavirlla haddini cok fazla asiyo bazen erkekler o yuzden üzme o tatlı caninida bebeginide kilo falan kalmicak bak gorcen klsada bebeginden gozun gormiçek zaten kilolari

Ayni benim kaynanam. Her sohbette (2 dakikalık telefon konuşmasinda bile) illa karışmiyorum der. Ama diyecegini demiş olur.
Akıl vermeyin para verin en güzel cevap. Istemeden akıl verenden 5 lira alaydım simdi trilyonerdim.

Bu seferde ben para verdim der karışır benim gorumcem . Kaynanam da fotodur ona gerce aman yardım et şöyle yap böyle yap diye . Halbuki bıraksalar bizi kendi halimize gül gibi geçinip gidiyoruz .

Ahh gorumcee tabi kaynana yerine koymuş kendini bence gülümse geç ve bildiğini oku hiç sinirlenme canım sonun da ev hayat senin en iyisi dinlemiş gibi yapıp hiç oralı olmamak

Önceden öyle yapiyodum ama hamileyken daha bi gergin oldum galiba . Önceden tahammül gösterdiğim şeylere şuan geriliyorum .

Normalde anlatmam eşime ama bu sefer çok sinirlendim o sinirle de evi toplamaya başlayınca işten gelince şok oldu . Sonra benim ne kadar sinirlendigimi anlayınca biraz da düşününce hakverdi galiba . Benim gorumcemin gelip kalması çok çok çoook zor hem okula giden 2 çocuğu var Hemde eşi müsaade etmez . Ama seninki daha fenaymış sen kaçtıkça kovaliyolar heralde .
Ben 88 kiloyum şimdi hiç de umrumda değil . Sende takma kafana . Benim arkadaşım hamileliğinde 30 kilodan fazla aldı 100 kilonun üstünde girdi doğuma. Kadın hala doğum kilolarını verebilmiş değil ama öyle bi davraniyo ki sanki vs mankeni . Sende öyle yap en güzel sensin şuan ben hep öyle diyorum en güzel benim şuan çünkü icimde bi melek var diye .

İnsan herseyi unutuyor gercekten bende her zaman sunu sorcam diye gidip hicbisey sormadan geliyorum. Doktor yasaklamadiysa bence bi sakincasi yoktur tabi sen yinede sor icin rahatlasin. Benim doktorumda hic o konuya girmedi serbest veya yasakli demedi. Bisey olsa yasaklardi soylerdi diye düsündm hep. Zaten kendi kendimizi yasakladigimz icn bugune kadarda hic sormadim bende :) sen sorarsan bana da soyle :)

Önceden öyle yapiyodum ama hamileyken daha bi gergin oldum galiba . Önceden tahammül gösterdiğim şeylere şuan geriliyorum .
Canim dis kapinin dis mandali he he de gec valla bak sonra kendi bildigini yapmaya devam et orasi senin evin senin kurallarin gecer kimse icine karisamaz esini kristorma cok fazla valla benimde kv bazen sole yap bole yap yada kizim onu verme cocuga bole yapma der ven hic duymamazliga gelirim israrla tekrar eder israrla baska seylerle ugrasiyomus onu duymuyomusum gibi yaparim hatta bi ara eltim demis kv ben gelinlerime karismam demis eltide sen daha gecen gun ozlem cocuga biseyler veriyoduda kizim verme yapma diye 50 kere tekrar ettin oda seni duymamaxliga geldi vermeye devam etti dedi ben farkinda degilim bu anlattiklari olayinda artik bilincaltima yerlesmis genelde bole davrandigim icin sonra geldi ikiside bole bole diye konustuklarini anlattilar ayri ayri tabi guldum bende hicccccc hatirlamiyorum dedim valla suratlarinada soluyorum 30 yasinda kadinim dogru bildigimden sasmam kimse fikrimi degistiremez hehe der kendi bildigimi yaparim bunu bilin diye o yuzden genelde karisan gorusen pek olmaz hatta bazen cok sinirlendigim konulari bilor kv baskasi konusunca da susturmaya calisir kiziyorum kiriliyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…