2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben ilk 3 ayda yemedim bulantidan simdi de ayni sekilde yesem nolcak ki sipa geciriyor. Gece oyle zor uyudum ki mesaneyi nasil hoplatiyosa bu sefer midemi hoplatiyodu dedim aferin kizim yap yap bakalim nolcak yok sana yemek ac kal

Bundan sonra ki aylarda sanırım daha çok kilo almaya eğilimli oluyoruz o yüzden demiştir doktorun canım. Ama şeker için diyet yapan arkadaşlar hep zayıflıyorlar son aylarda. Yani dikkat edersek çok almayız merak etme bol bol yürü ve YouTube de hamilelikle ilgili olunlamalar var onları dinlemeni tavsiye ederim. Meditasyon gibi huzur veriyor. Hamilelikte olumlu düşünme çok önemli çünkü. Bu arada ben de sezeryanla ilgili senin gibi düşünüyorum sonuna kadar uğraşıcam normal Doğum için ve yapacağımıza da inanıyorum Allah ın izniyle. Allah bize bu lütfu vermiş sonuçta. Geri kalan takdir i ilahi

ben aramızdaki saygı sevgi bitmesin diye annesinin dediklerini bile yansıtmıyorum ona biliyosun. dediği lafları da yuttum hamileliğin ilk zamanlarında. ama benide dolduracak seviyeye getiricek gibi duruyo.
sende uzun zamandır dolmuşsundur eşinin tavırlarını yaşadıklarınıda hepimizi iyi kötü biliyoruz iyi bile sabretmişsin..
senin eşin sabır edilecek bi adamda değil son mevzularından sonra. iyi demişsin haddinide yerinide bilsin. ev senin zevk senin. gidecek varsa o gider aman Allah o raddeye getirmesin..
ay bu erkeklerin bu saçma esprileri ne alaka ya. nasıl komik olduklarını düşünüyolar bunları o zihniyete kim soktu acaba. sinirlikler ya
Önceden öyle yapiyodum ama hamileyken daha bi gergin oldum galiba . Önceden tahammül gösterdiğim şeylere şuan geriliyorum .
hamilelikten değil canım o sabrının tükenmesiyle alakalı..
iyi yapmışsın bi yandan evi toplayarak iyi kötü kimseye minnet eyleme eğer bi riskin yoksa..
oh allahtan çocukları ve eşi varmış iyi olmuş.. benim kv beni değil oğlunu kovalıyo.. hatta sabahları resmen eşimi gözetliyo biraz uzak ama bizim yatak odası ve çocuk odasının camını görebiliyo ağaçlar çok yeşermediği sürece.
bide eşimin işe gittiği yolu görüyo. bazı sabahlar bu sabah geç kaldın niye geç gittin işe falan diyodu.. o huylarından vazgeçti biraz..
bende şuan sabah 77 gözüküyodum. dijital tartı 78 gösteriyo ama 1kg fazla. her neyse dün doktor yemekten sonra tarttı 80kg..
1haftada 3kg fazla dedi. evet fazla ama kv dede karın doyurmak için ekmeğe vurdum kendimi.. bu sabahtan itibaren miladımdır almıycam kilo.. 4hafta sonra doktor çağırdı kontrole ve doğum izni yazmaya. 4hafta sonrada yürüyüşe asıldım mı inşallah normal yaparım doğumumu..

Ben ilk 3 ayda yemedim bulantidan simdi de ayni sekilde yesem nolcak ki sipa geciriyor. Gece oyle zor uyudum ki mesaneyi nasil hoplatiyosa bu sefer midemi hoplatiyodu dedim aferin kizim yap yap bakalim nolcak yok sana yemek ac kal
belkide bebe açlıktan zıplıyoda sen anlamıyosun
2hafta önce tok karnıma 77 dün gece tok 80 çıkınca kadın 3kg mu ooo dedi.. bu hızla gidersen normal yapamazsın bebek irileşir dedi. bi yandan iyi oldu. dün eve gider gitmez puding yemiştim. artık tatlı yapmamda yememde evde.. kg almasam karnım doysun yeter. bugün pazara gidicem bol bol sebze ve ara öğün için meyve toplıcam. yoksa iş yerinde de ara öğün yapmayınca öğle yemeğinde aç kurt oluyorum
olumlamalara bakıyım canım hiç duymamıştım. inşallah normal yaparız canım ya rabbim hayırlısını versin de inşallah. okadar gönülden istiyorum ki inanamazsın..

Ben hep erkek erkeklik gururlari var diye kirmamak icin ugrastim ama hep zittuma gidiyor bu aralarda baska mevzular var evde dellebdiriyr beni her aksam pesimde ondan sonra dolaniyor dun aksam fena patladim ama abisinin yengesinin yaninda sesini gukseltti bana .benimde en sevmedigim sey ona ilk tqnistigimiz gun soledim milletin yaninda beni bozma kalbini kirarim diye kasindi yani kendisi

Bide gelip evin eşyasını toplarım ben diyo . Insan nezaket olsun diye sorar yardıma ihtiyacın var mı diye ama resmen bana sen elleme ben toplarım dedi . Hamileyim de çok şükür elim ayağım sağlam. O gittikten sonra topladım bende bi çok şeyi . Arar bugün rapor almaya . Günde 10 kere arar ne yaptın ne pisirdin kim geldi kim gitti bilmem ne diye . Bazen açmıyorum o zamanda eşime msj atiyo napıyonuz diye . Hastalıklı bi düşünce yapısı var galiba . Eşimin evlendiğini düzeni olduğunu kabul etmiyo gibi geliyo bana . Çünkü ben gelmeden önce hep ablası yemek getirirmiş evini temizlermiş falan .

Kendini kv yerine koymus sanirim yasida olunca biraz kuzum yuklenmis sana esin anlamissa durumu bosver sana hakvermis sonucta bida karisirsa sende de abla sende yorulma ben yaparim sende artik genc sayilmazsin kiyamiyorum sana de o lafi anlar zaten canim

İçime su serptin valla Allah razı olsun evet seslere tepki vermiyo ama dokunmaya veriyo yada ultrason oluncada tepki veriyo inşallah duyuyodur korkmuştum seslere tepki vermiyo diye

Daha erken canım ilerleyen haftalarda tepki verebilir :)

Sagol canim valla simdi hic bisey istemiyor canim
Sagol kusum,banada bu haftalarda biraz enerji geldi hazir ayaklanmisken 3 5 bisey yapiym dedim aylardir yatiyorum....2 kiloda aldim belki onunda etkisi biraz toparlandim gibi insallah tekrar donmem yataga...bende bezdim mıymıy halimden

Yok kiz ne aci tok midemi bosalttirdi bana. Sut vermicem ona bi dogsun hele sende takma bosver esim yillar once bi kez bi saka yapmisti dedim kalbim soguyor seni adam yerine koymuyorum haberin olsun demistim korkudan bir daha yapmadi. Hala da yapmaz takilma filan diyo simdi kiloya da ben kendim mutlu olmak icin kontrollu hareket ediyorum sadece. Sende almazsjn merak etme dikkat ettiginde son aylarda veren cok fazla kisi var. Takip uzulme bosver bi cocuk var icimizde oldugu kadarini yapiyoruz zaten emin ol laf edecek adam sen manken gibi de olsan lafini eder altta kalmaz yani. Senin kilondan ziyade bu esinin karakteriyle alakali bir durum

Sagol kusum,banada bu haftalarda biraz enerji geldi hazir ayaklanmisken 3 5 bisey yapiym dedim aylardir yatiyorum....2 kiloda aldim belki onunda etkisi biraz toparlandim gibi insallah tekrar donmem yataga...bende bezdim mıymıy halimden
Ins canim kilo sldikca gucleniyorsun tabii masallah diyelim ozamn sana

Haketmş valla, birilerinin yanında kendilerini aslan sanıyolar. çarp ağzına ama olmuyo işte.. allaha şükür benimki pek bozmaz beni ama eniştem ablama çok yapıyo onu. adam sanki hiç insan görmüyo sokağa çıktığı an bağrış çağrış hastalıklı bi ruh hali..
aaayyy benm kv de akşamları arardı illaki rapor almaya.. açmadım açmadım sonunda vazgeçti :) açma sende her zaman. o arasın dursun. bana alıştılar genelde bizimkilerin telefonunu her çaldığında açmam ablam özellikle. çalan telefona karşı uyuzum. sinirleniyorum görnce o aramayı. sakinlerim kendimi toplarım öyle geri ararım.. kaldı ki kv görümce arıcak beni sürekli o telefonu kapatırım.
hastalık ama onun açısından bakarsan da kardeşi çocuğu gibi gözünde demekki, sende eşisin ama senide o kefeye koymuş olabilir. annen gibi annesi gibi müdahil olmak istiyodur. birazda olumlu yönden bakmaya çalışalım napalım..
canm bişey dicem. 1mt kumaş yeter demişsin ya. tek parçada mı yapılıyo o yarısı 1mt kumaş yarısı 1mt kumaşmı. altında sanki farkli renk gördüm ama ondamı bilmiyorum. ay kafamı toplayıpta soramadım da . kendimi toplayayım bidaha düşüncem. aptal gibiyim bugün..

Benim kv de yazın tatil için turkiyeye gelince 1 hafta orda kalıp benim ailemin yanına gidince niye gittiler de oğlumu da aldı göturdude 3 gün daha kalsalardı surdadadiyip durmuş arkamizdan (farkli sehirlerde yasiyorlar da ) sanki benimki anne değil gibi . Kaynanalar böyle değişikler yani . Hele benim kaynanam dünya bi yana oğulları bi yana 2 kizi 2 oğlu var . Ama oğulları başkadır . Benim hamile olduğunu ilk duyduinsallah erkek olur diyip duruyo kızdım bende sağlıklı olsun diye bana dedi ki kız neye yarar erkek olsun diye. Bide bunu benim annemin yanında da söylemiş. Benim ana da biraz haşindir konu ben olunca açmış ağzını. Hepsi aynı yani ama benim avantajım aramızdaki km ler .

kilonu da cok takma kafana tabi dikkat et ama çok düşünme. Birazda kısmet bu işler . Normal diye gidersin sezeryan olur sezeryan diye gidersin normal olur o yuzden elinden geleni yapıp hayırlısını dile . Bendede şeker cıktı dikkat etmek zorundayım ediyorum da ama kafama takmamaya çalışıyorum. Yoksa vücudunu olumsuz etkiliyo .

Ya benim annem vefat etti kardesimlede aran 6 yas ama ben hic oyle davranmadim yani evlensede bana ihtiyac olmadikca oyle davranmam ne alaka ya....bazi insanlarin ciddi tedaviye ihtiyaci var,evlenmis barklanmis kocaman adam.he sen hamilesin arasin abla agarlastim artik yardima gelirmisin dersin o zaman gelir sen elleme beb toplarim yat der o zaman olur ama sen cagirmadan ne alaka kendi kafasina plan yapiyo...benim kvde de boyle iste,kaynima dioki siz kiziniza bakarsiniz ben kasimda obur tarafa gecerim artik orda kalirim 1 ay! Bana bile soylemiyo benim evime yerlesme planini ,kaynima soylerken ben duyuyorum düsün...hasta bunlar iste yazik...oyle kabul edip hastaya davranir gibi sabirla cocuk ikna eder gibi sevgiyle laf anlatiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…