Olsun sen ısrarla biz öyle uygun gördük de, o konuştuğuyla kalsın. Taşınınca da zaten az gelecekmiş evinize, uzaktan müdahale de edemez. Mutlu huzurlu oturursunuz inşallah.
Çok yoğun istifra ettiğim dönemde ne istersem yiyordum nasıl olsa çıkacak diyeşimdi mecbur dikkat etmeye çalışıyorum.
Sen de canın ne isterse ye, bızdık mideden yana çok çektiriyor sana. O kadar da ödülün olsun
Kızlar bebekleriniz ani seslere tepki veriyomu yüksek sese felan.Benim bebiş duymuyo gibi hiç tepki vermiyo
Bundan sonra ki aylarda sanırım daha çok kilo almaya eğilimli oluyoruz o yüzden demiştir doktorun canım. Ama şeker için diyet yapan arkadaşlar hep zayıflıyorlar son aylarda. Yani dikkat edersek çok almayız merak etme bol bol yürü ve YouTube de hamilelikle ilgili olunlamalar var onları dinlemeni tavsiye ederim. Meditasyon gibi huzur veriyor. Hamilelikte olumlu düşünme çok önemli çünkü. Bu arada ben de sezeryanla ilgili senin gibi düşünüyorum sonuna kadar uğraşıcam normal Doğum için ve yapacağımıza da inanıyorum Allah ın izniyle. Allah bize bu lütfu vermiş sonuçta. Geri kalan takdir i ilahiooh hayırlı haberlerle gelin inşallahh :) benden de selam söyleyin uzun zaman oldu beni görmeyeli
fotoğrafını çek bol bol betüşün, biz 3 poz çektik. 2.pozdan sonra eşim yeter bukadar dedi. aa çocuğumun fotoğrafını çeksene hepsi hatıra kalıcak dedim nereida hanım kahkaha attı polemiğimize
valla dünki o kırılganlığım ve ağlak moralim geçti. sabah beni işe bıraktı, normalde o benden 1saat önce çıkıyo. uyudu beni götürecekmiş beraber çıkacakmışız. çıkmam gereken saat geldi kalmıyo bende ben gidiyorum diye seslendim ya dur erken daha allah allah dedi. öyle bi gerginlik çıktı tek kelime etmedik
sezaryen olmak beynimde neden bu kadar kötü çağrışım yapıyo bilmiyorum ama Allah hayırlısını versin herşeyin..
gün boyu tepki vermeyen ultrasonda uyuyan bebek ben ağlamaya başlayınca hareketlendi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
ben aramızdaki saygı sevgi bitmesin diye annesinin dediklerini bile yansıtmıyorum ona biliyosun. dediği lafları da yuttum hamileliğin ilk zamanlarında. ama benide dolduracak seviyeye getiricek gibi duruyo.Canim gunaydin uzulme bebegim benimki hep der tank gibi sin ole sin bolesin gecenlerde annesinin yaninda şamrel naber dedi anneside kizdi ne takiliyon kiza onunki gecici sen kendine bak dedi bende annesi gidince tabi sıvadım bi güzel aglama sakin degmez erkekler icin agladigina onlar duz mantikla agizlarina geleni soyluyorlar gecen isten gelmis naber sütlu meme diyo goguslerim buyuk diye bi kızdim niye yalanmi soluyom sut dolmiyomu diye bide aksam bende sinjrlendim baya bi dedim bak bana saygisizca espiriler yaptikca benimde sana saygim kalmior bende senin gibi hic kirmazdim kizar sinirlenir aglar ama karsilik vermezdim simdi agzima ne gelirse sayiyorum kavga cikarana kadar hemde .dedim bak sana nasil cevaplar veriyorum anla artik saygiyi tuketiyoruz dedim oyyy basladi senin saygin bitmis sevginde bitmis bosan ozaman git bosan hatta ben gidim senin evin burasi bilmem ne evet dogru soluyosun dedim ki hic demem yani bole bisey sabahta kalkmis ise giderken opuyo yalaklik yapiyo baristinmi diyor he baristim hadi git dedim umursamaz tavirlla haddini cok fazla asiyo bazen erkekler o yuzden üzme o tatlı caninida bebeginide kilo falan kalmicak bak gorcen klsada bebeginden gozun gormiçek zaten kilolari
hamilelikten değil canım o sabrının tükenmesiyle alakalı..Önceden öyle yapiyodum ama hamileyken daha bi gergin oldum galiba . Önceden tahammül gösterdiğim şeylere şuan geriliyorum .
iyi yapmışsın bi yandan evi toplayarak iyi kötü kimseye minnet eyleme eğer bi riskin yoksa..Normalde anlatmam eşime ama bu sefer çok sinirlendim o sinirle de evi toplamaya başlayınca işten gelince şok oldu . Sonra benim ne kadar sinirlendigimi anlayınca biraz da düşününce hakverdi galiba . Benim gorumcemin gelip kalması çok çok çoook zor hem okula giden 2 çocuğu var Hemde eşi müsaade etmez . Ama seninki daha fenaymış sen kaçtıkça kovaliyolar heralde .
Ben 88 kiloyum şimdi hiç de umrumda değil . Sende takma kafana . Benim arkadaşım hamileliğinde 30 kilodan fazla aldı 100 kilonun üstünde girdi doğuma. Kadın hala doğum kilolarını verebilmiş değil ama öyle bi davraniyo ki sanki vs mankeni . Sende öyle yap en güzel sensin şuan ben hep öyle diyorum en güzel benim şuan çünkü icimde bi melek var diye .
belkide bebe açlıktan zıplıyoda sen anlamıyosunBen ilk 3 ayda yemedim bulantidan simdi de ayni sekilde yesem nolcak ki sipa geciriyor. Gece oyle zor uyudum ki mesaneyi nasil hoplatiyosa bu sefer midemi hoplatiyodu dedim aferin kizim yap yap bakalim nolcak yok sana yemek ac kal
2hafta önce tok karnıma 77 dün gece tok 80 çıkınca kadın 3kg mu ooo dedi.. bu hızla gidersen normal yapamazsın bebek irileşir dedi. bi yandan iyi oldu. dün eve gider gitmez puding yemiştim. artık tatlı yapmamda yememde evde.. kg almasam karnım doysun yeter. bugün pazara gidicem bol bol sebze ve ara öğün için meyve toplıcam. yoksa iş yerinde de ara öğün yapmayınca öğle yemeğinde aç kurt oluyorumBundan sonra ki aylarda sanırım daha çok kilo almaya eğilimli oluyoruz o yüzden demiştir doktorun canım. Ama şeker için diyet yapan arkadaşlar hep zayıflıyorlar son aylarda. Yani dikkat edersek çok almayız merak etme bol bol yürü ve YouTube de hamilelikle ilgili olunlamalar var onları dinlemeni tavsiye ederim. Meditasyon gibi huzur veriyor. Hamilelikte olumlu düşünme çok önemli çünkü. Bu arada ben de sezeryanla ilgili senin gibi düşünüyorum sonuna kadar uğraşıcam normal Doğum için ve yapacağımıza da inanıyorum Allah ın izniyle. Allah bize bu lütfu vermiş sonuçta. Geri kalan takdir i ilahi
Ben hep erkek erkeklik gururlari var diye kirmamak icin ugrastim ama hep zittuma gidiyor bu aralarda baska mevzular var evde dellebdiriyr beni her aksam pesimde ondan sonra dolaniyor dun aksam fena patladim ama abisinin yengesinin yaninda sesini gukseltti bana .benimde en sevmedigim sey ona ilk tqnistigimiz gun soledim milletin yaninda beni bozma kalbini kirarim diye kasindi yani kendisiben aramızdaki saygı sevgi bitmesin diye annesinin dediklerini bile yansıtmıyorum ona biliyosun. dediği lafları da yuttum hamileliğin ilk zamanlarında. ama benide dolduracak seviyeye getiricek gibi duruyo.
sende uzun zamandır dolmuşsundur eşinin tavırlarını yaşadıklarınıda hepimizi iyi kötü biliyoruz iyi bile sabretmişsin..
senin eşin sabır edilecek bi adamda değil son mevzularından sonra. iyi demişsin haddinide yerinide bilsin. ev senin zevk senin. gidecek varsa o gider aman Allah o raddeye getirmesin..
ay bu erkeklerin bu saçma esprileri ne alaka ya. nasıl komik olduklarını düşünüyolar bunları o zihniyete kim soktu acaba. sinirlikler ya
hamilelikten değil canım o sabrının tükenmesiyle alakalı..
iyi yapmışsın bi yandan evi toplayarak iyi kötü kimseye minnet eyleme eğer bi riskin yoksa..
oh allahtan çocukları ve eşi varmış iyi olmuş.. benim kv beni değil oğlunu kovalıyo.. hatta sabahları resmen eşimi gözetliyo biraz uzak ama bizim yatak odası ve çocuk odasının camını görebiliyo ağaçlar çok yeşermediği sürece.
bide eşimin işe gittiği yolu görüyo. bazı sabahlar bu sabah geç kaldın niye geç gittin işe falan diyodu.. o huylarından vazgeçti biraz..
bende şuan sabah 77 gözüküyodum. dijital tartı 78 gösteriyo ama 1kg fazla. her neyse dün doktor yemekten sonra tarttı 80kg..
1haftada 3kg fazla dedi. evet fazla ama kv dede karın doyurmak için ekmeğe vurdum kendimi.. bu sabahtan itibaren miladımdır almıycam kilo.. 4hafta sonra doktor çağırdı kontrole ve doğum izni yazmaya. 4hafta sonrada yürüyüşe asıldım mı inşallah normal yaparım doğumumu..
Canim dis kapinin dis mandali he he de gec valla bak sonra kendi bildigini yapmaya devam et orasi senin evin senin kurallarin gecer kimse icine karisamaz esini kristorma cok fazla valla benimde kv bazen sole yap bole yap yada kizim onu verme cocuga bole yapma der ven hic duymamazliga gelirim israrla tekrar eder israrla baska seylerle ugrasiyomus onu duymuyomusum gibi yaparim hatta bi ara eltim demis kv ben gelinlerime karismam demis eltide sen daha gecen gun ozlem cocuga biseyler veriyoduda kizim verme yapma diye 50 kere tekrar ettin oda seni duymamaxliga geldi vermeye devam etti dedi ben farkinda degilim bu anlattiklari olayinda artik bilincaltima yerlesmis genelde bole davrandigim icin sonra geldi ikiside bole bole diye konustuklarini anlattilar ayri ayri tabi guldum bende hicccccc hatirlamiyorum dedim valla suratlarinada soluyorum 30 yasinda kadinim dogru bildigimden sasmam kimse fikrimi degistiremez hehe der kendi bildigimi yaparim bunu bilin diye o yuzden genelde karisan gorusen pek olmaz hatta bazen cok sinirlendigim konulari bilor kv baskasi konusunca da susturmaya calisir kiziyorum kiriliyorum diye
Kendini kv yerine koymus sanirim yasida olunca biraz kuzum yuklenmis sana esin anlamissa durumu bosver sana hakvermis sonucta bida karisirsa sende de abla sende yorulma ben yaparim sende artik genc sayilmazsin kiyamiyorum sana de o lafi anlar zaten canimBide gelip evin eşyasını toplarım ben diyo . Insan nezaket olsun diye sorar yardıma ihtiyacın var mı diye ama resmen bana sen elleme ben toplarım dedi . Hamileyim de çok şükür elim ayağım sağlam. O gittikten sonra topladım bende bi çok şeyi . Arar bugün rapor almaya . Günde 10 kere arar ne yaptın ne pisirdin kim geldi kim gitti bilmem ne diye . Bazen açmıyorum o zamanda eşime msj atiyo napıyonuz diye . Hastalıklı bi düşünce yapısı var galiba . Eşimin evlendiğini düzeni olduğunu kabul etmiyo gibi geliyo bana . Çünkü ben gelmeden önce hep ablası yemek getirirmiş evini temizlermiş falan .
300 gr yetiyoKızlar peki içine ne kadar elyaf alalım
Ama super olmus kuzum ya ellerine saglikEki Görüntüle 2184391 bende koraya bunu ormustum dogum gunu konsepti sirinlerdi ama simdi hicccc gozum yemiyo bole seyleri vallaEki Görüntüle 2184393 Eki Görüntüle 2184394
Masallah sana canim maharetli kadinin hali baska olur tabiiiBoya yaptim zaten dun kiz evdeydi okulu tatildi giremezdim :)
Oglanin odasına filli pano hazirliycam artik kiz evde pazartesiye kaldi onlardaEki Görüntüle 2184159 Eki Görüntüle 2184160 Eki Görüntüle 2184161
Sagol canim valla simdi hic bisey istemiyor canimAma super olmus kuzum ya ellerine saglik
İçime su serptin valla Allah razı olsun evet seslere tepki vermiyo ama dokunmaya veriyo yada ultrason oluncada tepki veriyo inşallah duyuyodur korkmuştum seslere tepki vermiyo diye
Sagol kusum,banada bu haftalarda biraz enerji geldi hazir ayaklanmisken 3 5 bisey yapiym dedim aylardir yatiyorum....2 kiloda aldim belki onunda etkisi biraz toparlandim gibi insallah tekrar donmem yataga...bende bezdim mıymıy halimdenSagol canim valla simdi hic bisey istemiyor canim
belkide bebe açlıktan zıplıyoda sen anlamıyosun
2hafta önce tok karnıma 77 dün gece tok 80 çıkınca kadın 3kg mu ooo dedi.. bu hızla gidersen normal yapamazsın bebek irileşir dedi. bi yandan iyi oldu. dün eve gider gitmez puding yemiştim. artık tatlı yapmamda yememde evde.. kg almasam karnım doysun yeter. bugün pazara gidicem bol bol sebze ve ara öğün için meyve toplıcam. yoksa iş yerinde de ara öğün yapmayınca öğle yemeğinde aç kurt oluyorum
olumlamalara bakıyım canım hiç duymamıştım. inşallah normal yaparız canım ya rabbim hayırlısını versin de inşallah. okadar gönülden istiyorum ki inanamazsın..
Ins canim kilo sldikca gucleniyorsun tabii masallah diyelim ozamn sanaSagol kusum,banada bu haftalarda biraz enerji geldi hazir ayaklanmisken 3 5 bisey yapiym dedim aylardir yatiyorum....2 kiloda aldim belki onunda etkisi biraz toparlandim gibi insallah tekrar donmem yataga...bende bezdim mıymıy halimden
Daha erken canım ilerleyen haftalarda tepki verebilir :)
Haketmş valla, birilerinin yanında kendilerini aslan sanıyolar. çarp ağzına ama olmuyo işte.. allaha şükür benimki pek bozmaz beni ama eniştem ablama çok yapıyo onu. adam sanki hiç insan görmüyo sokağa çıktığı an bağrış çağrış hastalıklı bi ruh hali..Ben hep erkek erkeklik gururlari var diye kirmamak icin ugrastim ama hep zittuma gidiyor bu aralarda baska mevzular var evde dellebdiriyr beni her aksam pesimde ondan sonra dolaniyor dun aksam fena patladim ama abisinin yengesinin yaninda sesini gukseltti bana .benimde en sevmedigim sey ona ilk tqnistigimiz gun soledim milletin yaninda beni bozma kalbini kirarim diye kasindi yani kendisi
aaayyy benm kv de akşamları arardı illaki rapor almaya.. açmadım açmadım sonunda vazgeçti :) açma sende her zaman. o arasın dursun. bana alıştılar genelde bizimkilerin telefonunu her çaldığında açmam ablam özellikle. çalan telefona karşı uyuzum. sinirleniyorum görnce o aramayı. sakinlerim kendimi toplarım öyle geri ararım.. kaldı ki kv görümce arıcak beni sürekli o telefonu kapatırım.Bide gelip evin eşyasını toplarım ben diyo . Insan nezaket olsun diye sorar yardıma ihtiyacın var mı diye ama resmen bana sen elleme ben toplarım dedi . Hamileyim de çok şükür elim ayağım sağlam. O gittikten sonra topladım bende bi çok şeyi . Arar bugün rapor almaya . Günde 10 kere arar ne yaptın ne pisirdin kim geldi kim gitti bilmem ne diye . Bazen açmıyorum o zamanda eşime msj atiyo napıyonuz diye . Hastalıklı bi düşünce yapısı var galiba . Eşimin evlendiğini düzeni olduğunu kabul etmiyo gibi geliyo bana . Çünkü ben gelmeden önce hep ablası yemek getirirmiş evini temizlermiş falan .
canm bişey dicem. 1mt kumaş yeter demişsin ya. tek parçada mı yapılıyo o yarısı 1mt kumaş yarısı 1mt kumaşmı. altında sanki farkli renk gördüm ama ondamı bilmiyorum. ay kafamı toplayıpta soramadım da . kendimi toplayayım bidaha düşüncem. aptal gibiyim bugün..300 gr yetiyo
hamilelikten değil canım o sabrının tükenmesiyle alakalı..
iyi yapmışsın bi yandan evi toplayarak iyi kötü kimseye minnet eyleme eğer bi riskin yoksa..
oh allahtan çocukları ve eşi varmış iyi olmuş.. benim kv beni değil oğlunu kovalıyo.. hatta sabahları resmen eşimi gözetliyo biraz uzak ama bizim yatak odası ve çocuk odasının camını görebiliyo ağaçlar çok yeşermediği sürece.
bide eşimin işe gittiği yolu görüyo. bazı sabahlar bu sabah geç kaldın niye geç gittin işe falan diyodu.. o huylarından vazgeçti biraz..
bende şuan sabah 77 gözüküyodum. dijital tartı 78 gösteriyo ama 1kg fazla. her neyse dün doktor yemekten sonra tarttı 80kg..
1haftada 3kg fazla dedi. evet fazla ama kv dede karın doyurmak için ekmeğe vurdum kendimi.. bu sabahtan itibaren miladımdır almıycam kilo.. 4hafta sonra doktor çağırdı kontrole ve doğum izni yazmaya. 4hafta sonrada yürüyüşe asıldım mı inşallah normal yaparım doğumumu..
Ya benim annem vefat etti kardesimlede aran 6 yas ama ben hic oyle davranmadim yani evlensede bana ihtiyac olmadikca oyle davranmam ne alaka ya....bazi insanlarin ciddi tedaviye ihtiyaci var,evlenmis barklanmis kocaman adam.he sen hamilesin arasin abla agarlastim artik yardima gelirmisin dersin o zaman gelir sen elleme beb toplarim yat der o zaman olur ama sen cagirmadan ne alaka kendi kafasina plan yapiyo...benim kvde de boyle iste,kaynima dioki siz kiziniza bakarsiniz ben kasimda obur tarafa gecerim artik orda kalirim 1 ay! Bana bile soylemiyo benim evime yerlesme planini ,kaynima soylerken ben duyuyorum düsün...hasta bunlar iste yazik...oyle kabul edip hastaya davranir gibi sabirla cocuk ikna eder gibi sevgiyle laf anlatiyorum bendeBide gelip evin eşyasını toplarım ben diyo . Insan nezaket olsun diye sorar yardıma ihtiyacın var mı diye ama resmen bana sen elleme ben toplarım dedi . Hamileyim de çok şükür elim ayağım sağlam. O gittikten sonra topladım bende bi çok şeyi . Arar bugün rapor almaya . Günde 10 kere arar ne yaptın ne pisirdin kim geldi kim gitti bilmem ne diye . Bazen açmıyorum o zamanda eşime msj atiyo napıyonuz diye . Hastalıklı bi düşünce yapısı var galiba . Eşimin evlendiğini düzeni olduğunu kabul etmiyo gibi geliyo bana . Çünkü ben gelmeden önce hep ablası yemek getirirmiş evini temizlermiş falan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?