2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım zaten onun lafından çok normal doğum yapamama korkumdan sonra demesi koydu. diyorum ya 58kg kende laf söylüyodu.
ben ona o lafı söylesem inan tepkisini kestiremem. korkmaz bile belki bilemedim.. ama zorlarsa ilk diyeceğim o laf olacak..

Poplin kumaslarin eni 240 cm veya 180 cm oluyo ya ona istinaden soyledim.180cm eni olsa 1 mt kumastan cikiyo.2 kat tabi bildigin c şeklinde yastik kilifi dikiyosun.tercih meselesi parca kumaslarin varsa 2 renkte kullanirsin.lidyaninkinde cok leke var ben simdi alti mor ustu baykuslu kumastan dikicem,cadir dikiyorum ordan artanlari degerlendiricem.kabaca 110cm e 90 cm 2 parca gibi dusun o sekilde parca bulursan 2 parca alabilirsin

Yapcak bisi kalmadı şimdilik ufak tefek eşyalarla günlük kıyafetler ve dolaptaki 3. 5 tabak bardak kaldı . Gece 12 ye kadar herşeyi topladım. Biraz ivir zıvırı da bugün toplarım ohh . Yerleştirme işini de eşimle konuştuk ilk etapta gereklileri çıkarırız kalanı yavaş yavaş yerleştiririz dedik . Inşallah güzel olcak herşey

oh annen iyi yapmış. bizimkide kız çocuk hastası. kız olsunda kız olsun deyip durdu. bende taa evlenmeden önce allahım önce erkek olsun hayırlısıysa sonra kız olsun diye dua ettm hep. rabbim nasip etti inşallah hayırlı sağlıklı evlat olur. ama cinsiyeti öğrendi olsun 2.kız olur dedi. alışveriş yapıyoruz hep kız kıyafetlerine bakıyo. yeğenininde kızı olacak onu sev dedim.. benmde kaynım var ama kadının umru değil. yerin dibine sokup sokup çıkarıyo onu. varı yoğu benm eşim.. ben hastalandım plesenta aşağı indi 10gün yattım. 1kez aramadı. kendi hastalandı soonra ameliyat çıkarttı başımıza. ben iyileştim o da vazgeçti.. öyle bi değişik yani..
bi bluz beğenirim benden önce alır. kot pantolon giyiyorum diye kot giymeye başladı. benle yarışıyo. Allahtan siz uzaksınız yoksa yanmıştın..

onunki aile seninki ne acaba.. benm annem vefat etti babamda öyle sıcak kanlı bi adam değildir. ablamında kızlarından bunalıyorumda benm ailemde kalalım seninkinde çok kaldık kavgamız olmuyo.. koca bayram kv dedeydm ..

heh şimdi oldu. aklım okadar basmıyo ki şuan sadece 1 mt bazlı düşünebildim. eni genişliği vs düşünemedm. ama bende 2 parça yaparım diye düşünüyorum çarşıdan alacaktım ben 30tlydi. kumaşlarının modelini beğenmedim. kumaş alayımda ben kendim yapıyım bari ama dikiş makinam yok neyse eşimin kuzenine diktiririm bana puset örtüsü dikicekmiş zaten. onuda çıkarır aradan

Ben annemin evindeyken 8 9 yaşında girdim mutfağa o günden sonra da annemi karıştırmadim hiç. Zaten çalışıyordu hafta içi hafta sonu da mutfak için kavga ederdik ben benim mutfagim karışma derdim zamanla o da kendi haline bıraktı beni . Bu benim yapımda var galiba kim olursa olsun sevmiyorum işime karisilmasini yanlışsa da benim yanlışım doğrusunu o şekilde öğrenirim . Bu sene anneme gidince mutfakta herşeyin yeri değişmiş kendi düzenini oluşturmuş gorunce sasirdim naptin kiz dedim artık benim mutfagim herseyi yerine koy dedi kadının içinde nasıl kaldıysa zamanında

Hem de cooook sorma. Siniftayim 1 aydır 2.5 saat. Minicik sandalyelerde oturuyorum yaninda otursam.kalkamıyorum sicak ayri dert uzanacagim zamanlarda baya pesinde helak oldum hiçbiryere bakacak zamanım olmadi bulamadim

Bunu dikmekte ne var duz makina 2dk.diker bisey olmaz.fermuar zor geliyosa citcit yapar dugme yapar olmadi doldursun diksin oyle yikarsin bisey olmaz

Sorsan hepsi hak görür bunu kendinde . Bide onlara zamanında çok karisildigi için galiba şimdi bize karışmayı normal buluyolar.

pullubiber cnm uğur bocuklusu bnm var emine teyzesi ormustu simdi söylerim kızımada orer okadar bere hırka yelek vs ordum ki inan şimdi eziyet geliyor bana.bide bnm bilk hasarlı ganglio kistinden ameliyat oldum şimdi zorlayıcı tekrar ordan kemik çıkıyor

Ay gecmis olsun
Ütülerin bittimi bari

bende bişey yanlışsa yanlış olduğunu bilsem de deneyip görmem lazım. hatta ablamın orada bi abi var adam yüzüne bakıp anlatıyo huyunu suyunu. ablamla biz otururken başladı anlatmaya kardeşin çok inat. yolun sonu uçurum bak gitme desende gider yanlışını illa kendi görecek falan dedi. aynen de öyleyim
kız kadının içinde nasl kaldıysa hemen oturtmuş lafı
Hem de cooook sorma. Siniftayim 1 aydır 2.5 saat. Minicik sandalyelerde oturuyorum yaninda otursam.kalkamıyorum sicak ayri dert uzanacagim zamanlarda baya pesinde helak oldum hiçbiryere bakacak zamanım olmadi bulamadim
allah kolaylık versin vallaçok zor canım yaa inşallah bian önce alışır
Bunu dikmekte ne var duz makina 2dk.diker bisey olmaz.fermuar zor geliyosa citcit yapar dugme yapar olmadi doldursun diksin oyle yikarsin bisey olmaz
diker diker zorlanmaz ben elde dikemem çirkin olur diye düşündm

ay patron çağırıyo kızlar grüşürüüüz

Benim eşim herkesin yanında aşkım canım kurban olurum sana ölürüm falan der . Annesi babası çok takmaz yani . Kaynanam bi kere demedin bana söyle diye kızar eşime . Eşim de sana da kocan söylesin der o zaman şaka yapiyom oğlummm siz böyle olunca ben cok mutlu oluyorum der ama o an ses tonu bakışları ele veriyo kendini . Benim eşim çok küçük yaşta çalışmaya başlamış ailesiyle çok zaman geçirmediği için o kadar bağlı değil. Tabi annesi seviyo ama öyle çok düşkün değildir yani anneme niye öyle dedin böyle dedin demez . Bende açıkça soylerim hatta kavga ederim kv ile sesini çıkarmaz kendiniz halledin banane der. Ama eşimin bana yakınlığı bazen moralini bozuyo kadının anlıyorum yani . Hatta benim annemden bile kıskanır bazen . Benim eşimle annem akraba o yüzden çok samimiler esim de annemi dinler dediğini yapar . Bu yüzden kiskaniyo çoğu zaman annemi bile . Değişik bi kadın.

Selam soyleyin kuzen kardeslere ayy bende ozledim valla ayin 10 bi cabuk geleydi. Cok sukur agustosu atlattik sanki 2 ay gecmis gibi uzun bir aydi

Hehehe bence tam tersi çok çabuk geçti tatil. şimdi pazartesi nasıl okula gideceğim kara kara onu düşünüyorum
Ama kuzumu ben de çok özledim araya bayram girince 5hafta oldu gormeyeli...

Uzulme canim. Ben de 20 gunde 3 kilo filan aliyordum bi ara. 14 kilo aldim. Son 20 gundur ayni kilodayim. Biraz dikkat lazim. Meyveyi azalttim. Tatli yememeye calisiyorum. Ekmek de kahvaltids bi dilim. Yavas kilo aliriz artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…