2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bamya, domates, haslanmis nohut, etsuyu, bezelye, taze fasulye koyabilirsin 2 3 yemeklik en azindan. Patlican kirmizi biber kozleyipte dondurabilirsin salata vs icin. Et varsa kavurma fln da olabilir

Valla canim misafir icin hayatta ugrasamam da kendim icin mememen fasulye ve kozlenmis patlican kirmizi biber attim biraz.
koftede mantikliymis hazir guzel olur ugrastirmadan.patlicani karniyarik seklinde koyayom diyordum kizartip ama saglikli degilmis sanirim.kozleme nasil kozluyursunuz ocaktami firindami

Bamya, domates, haslanmis nohut, etsuyu, bezelye, taze fasulye koyabilirsin 2 3 yemeklik en azindan. Patlican kirmizi biber kozleyipte dondurabilirsin salata vs icin. Et varsa kavurma fln da olabilir
evet domateste bi ablanin tavsiyesiyle koydum tazeden farki olmuyor dedi bakalim.nohit fasulye koyayim o zaman birazda.adam bu yil dondurucudan beslenecek mecbur artik yada kendi yapacak.kendimi gectim cocuklar ac kalmasin yeter.ilk iki haftayi atlatsak gerisi kolay.onceki sezeryanimda ac kaldigim icin simdi tedbirli olucam insallah

Guzel paketler koyarsan tazeden farki emin ol yok. Erkeklerin pimpirikliginden kaynaklaniyor bu. Millete degilde kendine koy hem dogal olur hormonlu yemezsiniz hemde butceyi bayagi bi kurtarir. Sigara boregi flnda koyabilirsin sarip pisirmeden sonra firinda pisirirsin yada yagda. Tazeden farki da olmuyo onun

ZumraBetul cnm bende kışlık domates sos, menemen, acı sos yapıyorum. Hatta menemen şuan ocakta

Buzdolabına 10 kilo barbunya şipariş ettim onu koyacam. Bamya çok pahalı olmasa ondan da koyacam da zaten eşim yemiyor. Kendim için de almadım. Genelde buzluğumda hep köfte,haşlanmış kuşbaşı, haşlanmış tavuk,nohut kuru fasülye olur. Kıştan limonata da koymuştum. Doğumdan sonra da su böreği ve baklava koymayı düşünüyorum cnm. Allah sağlık sıhatle o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.

Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan

Ooooo hosgelmis minigimiz
Allah analı babalı büyütsün, en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle anneciğinin kollarına kavuşsun inşallah Afifecan

İyi düşünmüşsun canım. Bizim simdi bir de evde ilgi bekleyen baska miniklerimiz var hiç kolay değil çalışmak.. rapor vermeseydi bile en az dersi yazmasını isteyecektim müdürden. Bu halde 30 saat calismamin imkanı yok çünkü..

Ben de nohut attım köfte attim ama büyük ihtimalle doğum öncesi biter doğuma kadar bir kere daha atabilirim halim olursa.
Esas bence kompostoluk atmamız lazım doğum sonrası hem süt yapar hem kabızi önler.

Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan

Vakti zamanı bugunmus demek.cok bekledi sabretti şimdi hayırlısıyla sağlıkla büyüsün insaAllah çok geçmiş olsun ve gozunuz aydın canım Afifecan

aydingelini LezzetliCipetpet Kızlar bebisleriniz çok minnoş masaAllah onlara ben yüzünü en son temmuz başında ayrıntılida gördüm o da fazla net değildi sadece bir tarafıydi. 10 Eylül'de randevum var kızım artık nazlanmayi bırakır da yüzünü gorebiliriz insaAllah

Son düzenleme:
Ayyy canım benim yaa allah anali babali buyutsun valla iyice sulu goz oldum dogum yapan birini fuyunca dayanamiyorum hep agliyiveriyorum.7 aylik dogmus oluyor simdi ufaktir tabi benim iki yigenim 7 aylik dogdu ama sagsalim ciktilar hastaneden kocaman delikanlı oldular.biraz zor gecer kuvez gunleri anne acisindan ama hepsi gecicek Afifecan ım sabirli olcan sadece aceleci bıdık topigimizin minik bebisiiii

Ayaktaki şişlikler için önce fazla ayakta kalma ütüyü oturarak yapmaya çalış ayaklarını ılık suya tut bi süre ve havaya dik bol su iç benim çok fazla şişlik olmuyor şükür ve etrafında yardım alabileceğin birileri varsa artık büyük işlere kalkışma canım

Ya okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirim
Yaa bu neden oluyor bazen bende öyle sinirleniyorum ki durduramıyorum etrafımda kim varsa kıyım yapiyorum sonrası ağlama krizi.. bi de neye sinirlendiğim belli değil haftada bir oluyor sanırım az zaman kaldı ister istemez oluyor böyle aileye yeni bir birey katılıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…