- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Kizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek donndurucudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici
Ben menemen konservesi yaptım. Icli kofte yapıp koyucam birde kurabiye falan yapmayı düşünüyorum cat kapi misafir falan gelirse diye. Biraz da nohut ve kuru fasulye haşlayıp aticam cabuk pişsin diye. Kofte falan da yapip koyabilirim cikarip kizartiveririm 2 dkya.
koftede mantikliymis hazir guzel olur ugrastirmadan.patlicani karniyarik seklinde koyayom diyordum kizartip ama saglikli degilmis sanirim.kozleme nasil kozluyursunuz ocaktami firindamiValla canim misafir icin hayatta ugrasamam da kendim icin mememen fasulye ve kozlenmis patlican kirmizi biber attim biraz.
evet domateste bi ablanin tavsiyesiyle koydum tazeden farki olmuyor dedi bakalim.nohit fasulye koyayim o zaman birazda.adam bu yil dondurucudan beslenecek mecbur artik yada kendi yapacak.kendimi gectim cocuklar ac kalmasin yeter.ilk iki haftayi atlatsak gerisi kolay.onceki sezeryanimda ac kaldigim icin simdi tedbirli olucam insallahBamya, domates, haslanmis nohut, etsuyu, bezelye, taze fasulye koyabilirsin 2 3 yemeklik en azindan. Patlican kirmizi biber kozleyipte dondurabilirsin salata vs icin. Et varsa kavurma fln da olabilir
evet domateste bi ablanin tavsiyesiyle koydum tazeden farki olmuyor dedi bakalim.nohit fasulye koyayim o zaman birazda.adam bu yil dondurucudan beslenecek mecbur artik yada kendi yapacak.kendimi gectim cocuklar ac kalmasin yeter.ilk iki haftayi atlatsak gerisi kolay.onceki sezeryanimda ac kaldigim icin simdi tedbirli olucam insallah
Uyuyodu teyzesi eli hep yüzünün etrafında oluyo bu aralar. Bu sefer direkt yüzünde :))Kiz senin oglaninda resmini yeni gördüm heee napiyo o ole gozune parmakmı sokmus napmis kiz erkek isteher yerde erkekliginu belli ediyor
Elhamdülillah Rabbim hayırlı huzurlu ömür versin bian önce kuzusuyla sağlıkla evine dönmeyi nasib etsin inşaAllah.Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Gözün aydin canim ben.de aynen 14 eylulde izne ayrilip devam etmeyecegim okula. Zaten 37yr kadar calissam son 2 hafta ara tatilde yanıyor 35 e kadar calismam lazim ama 3 hafta icin de derse girmek degmez cocuklarin da huzuru bozulmasin yeni ogretmene alissinlar istedim. Ben de sendenim
Ben de nohut attım köfte attim ama büyük ihtimalle doğum öncesi biterKizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek donndurucudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici
Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
O maşallah. Çabuk toparlar inşallah. Allah analı babalı büyütsün.Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Ayaktaki şişlikler için önce fazla ayakta kalma ütüyü oturarak yapmaya çalış ayaklarını ılık suya tut bi süre ve havaya dik bol su iç benim çok fazla şişlik olmuyor şükür ve etrafında yardım alabileceğin birileri varsa artık büyük işlere kalkışma canım30 ağustos tatildi durmadım evde temizlikle ütü çamaşır uğraştım ayaklarım mahfoldu daha da şiştiler neler yapıyorsunuz sisliklere artik yoruluyorum 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim doktora çalışır raporu vericek dayanamassan kapatırız dedi bakalim nasil dayanicam gun geçtikçe agirlasiyorum
Yaa bu neden oluyor bazen bende öyle sinirleniyorum ki durduramıyorum etrafımda kim varsa kıyım yapiyorum sonrası ağlama krizi.. bi de neye sinirlendiğim belli değil haftada bir oluyor sanırım az zaman kaldı ister istemez oluyor böyle aileye yeni bir birey katılıyor sonuçtaYa okadr kotuyumki elim ayagim tutmuyor sanki sinirden kac gundur esime sariyorum ama bu aksam bildigin bekliyorum gelsinde sarim diye anneme yapmadigim kalmadi bugun babamada ayni koray gozume batiuor ekstradan yok ben deliriyorum sanirim
Kızlar park beşik için yatak alacağız ama nasıl olmalı karar veremediksunger mi,visko mu,pamuk mu?daha önce kullananlar hangisinden memnun acaba hangisi en sağlıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?