Valla sanirim endiseler de basliyor dun konusurken onu farkettik hormonlarinda buyuk etkisi var gibi nasil dogurcam nasil yeticem ben bi tanesine yetemiyorum iki tane agir gelcek gibilerinden bisuru endise pespese geliyor allah hakkimizda hayorlisini versin ben dun annem icin cok uzuldum hic bi sucu yoktu kadinin cok uzdum onuda bugun gonlunu almam lazim vicdan yapiyorum resmen amaa dellenmezsem yine gonlunu alorken iyidir esim cok kizdi onlara bole davrandigim icin zatrn onjn kizmasina gerek yok bende kendime kiziyordum malesefkiiiYaa bu neden oluyor bazen bende öyle sinirleniyorum ki durduramıyorum etrafımda kim varsa kıyım yapiyorum sonrası ağlama krizi.. bi de neye sinirlendiğim belli değil haftada bir oluyor sanırım az zaman kaldı ister istemez oluyor böyle aileye yeni bir birey katılıyor sonuçta
Hayırlı uğurlu olsun grubumuzun ilk annesi olduHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Bizimki de ayrıntılıda göstermemişti canımaydingelini LezzetliCipetpet Kızlar bebisleriniz çok minnoş masaAllah onlara ben yüzünü en son temmuz başında ayrıntılida gördüm o da fazla net değildi sadece bir tarafıydi. 10 Eylül'de randevum var kızım artık nazlanmayi bırakır da yüzünü gorebiliriz insaAllah
Bende de durumlar aynı sakinleşince hemen gönüllerini alıyorum yetebilcek miyim iyi anne olacak miyim bunlar benimde kafamda hepimiz için zor ilk çocuğu olanlar için ayrı ikinci olanlar için ayrı ama geçecek sonuçta en azından bu hisleri yaşarken yalnız değiliz destek olanlar ve bizimle aynı şeyi yaşayanlar var normal süreç belki biz biraz daha uçlarda olabilirizValla sanirim endiseler de basliyor dun konusurken onu farkettik hormonlarinda buyuk etkisi var gibi nasil dogurcam nasil yeticem ben bi tanesine yetemiyorum iki tane agir gelcek gibilerinden bisuru endise pespese geliyor allah hakkimizda hayorlisini versin ben dun annem icin cok uzuldum hic bi sucu yoktu kadinin cok uzdum onuda bugun gonlunu almam lazim vicdan yapiyorum resmen amaa dellenmezsem yine gonlunu alorken iyidir esim cok kizdi onlara bole davrandigim icin zatrn onjn kizmasina gerek yok bende kendime kiziyordum malesefkiii
Çok şükür gözün aydınHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Musait bir yer vardi canim köy fırını tas firin yani orda kozledik attikkoftede mantikliymis hazir guzel olur ugrastirmadan.patlicani karniyarik seklinde koyayom diyordum kizartip ama saglikli degilmis sanirim.kozleme nasil kozluyursunuz ocaktami firindami
Ilk bebegimiz mi oldu simdiHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
O aşağı vurmalar aşağıyı kucalamalar benıde mahvedşiyo :/ bizimki dönmüş ama ayaklar kaburgamdan cıkacak yakındaMutlu yaşlarınız olsun benim kızla ciddi sorunumuz var bagdas kurmus vaziyette dik oturuyor makat gelisli.yani ayaklari asagida kafa kaburgamda. Doktora dedim ki benim kesin idrar yolum iltihaplandı ya da ben doğuracağım o da korktu cunku yürüyemiyorum sanki gelecek asagidan muayenede baktımki buda heykeli gibi durmus ayagi ile vurdukca asagi gözümden yas getiriyor hep uzansam diyorum ama evde 3 yaşında kızım var mümkün olmuyor
masallah becerikli hatun seniZumraBetul cnm bende kışlık domates sos, menemen, acı sos yapıyorum. Hatta menemen şuan ocakta
Eki Görüntüle 2184643
Buzdolabına 10 kilo barbunya şipariş ettim onu koyacam. Bamya çok pahalı olmasa ondan da koyacam da zaten eşim yemiyor. Kendim için de almadım. Genelde buzluğumda hep köfte,haşlanmış kuşbaşı, haşlanmış tavuk,nohut kuru fasülye olur. Kıştan limonata da koymuştum. Doğumdan sonra da su böreği ve baklava koymayı düşünüyorum cnm. Allah sağlık sıhatle o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.
ay cok duygulandim.cok sukur haftasi zaten bayaga ilerlemisti sanirim.saglikla kuvezden cikip evlerine cikmayida nasip etsin RabbimHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
kompostoluk annem getirmisti kizilcik ve visne ama onlarda gazmi yapar acaba dogumdan sonra.malum asitli.hatta onlari atmayi dusundum.saglik ocagindaki doktor kizilcik suyu enfeksiyona iyi geliyor deyince vazgectim.İyi düşünmüşsun canım. Bizim simdi bir de evde ilgi bekleyen baska miniklerimiz var hiç kolay değil çalışmak.. rapor vermeseydi bile en az dersi yazmasını isteyecektim müdürden. Bu halde 30 saat calismamin imkanı yok çünkü..
Ben de nohut attım köfte attim ama büyük ihtimalle doğum öncesi biterdoğuma kadar bir kere daha atabilirim halim olursa.
Esas bence kompostoluk atmamız lazım doğum sonrası hem süt yapar hem kabızi önler.
Bizimki de ayrıntılıda göstermemişti canıminşallah sen de 10 Eylülde görürsün kuzunu. Şimdi bakıp bakıp duruyorum kime benziyor diye
Yengem gördü fotoğrafı, direktEmira SY e benziyor sanki dedi
aydingelini LezzetliCipetpet Kızlar bebisleriniz çok minnoş masaAllah onlara ben yüzünü en son temmuz başında ayrıntılida gördüm o da fazla net değildi sadece bir tarafıydi. 10 Eylül'de randevum var kızım artık nazlanmayi bırakır da yüzünü gorebiliriz insaAllah
Yani yasak normalde zararli. ama ben son ay hep kullanmistim nefes alamiyodumKızlar hamilelikte viksin zararı varmı?
Benim grip Bademciklere indi ya sürsem herhangi bir zararı olur mu?
Allaha şükür minik hoş geldi dünyamiza. Sağlıklı bir şekilde evinize döneceğinizden eminim hayırlı olsun inşallah dualarım sizinle çok güzel günleriniz olsun inşallah yaşadığınız herşey geride kalsınHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Yani yasak normalde zararli. ama ben son ay hep kullanmistim nefes alamiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?