2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifecan canım hayırlı uğurlu olsun, o inşallah tez vakitte anneciğinin kucağına da kavuşsun minnoşun ikiniz de çok güçlüsünüz, en zor günleri atlattınız inşallah

Topiğin ilk meleği geldi maşallah

Valla sanirim endiseler de basliyor dun konusurken onu farkettik hormonlarinda buyuk etkisi var gibi nasil dogurcam nasil yeticem ben bi tanesine yetemiyorum iki tane agir gelcek gibilerinden bisuru endise pespese geliyor allah hakkimizda hayorlisini versin ben dun annem icin cok uzuldum hic bi sucu yoktu kadinin cok uzdum onuda bugun gonlunu almam lazim vicdan yapiyorum resmen amaa dellenmezsem yine gonlunu alorken iyidir esim cok kizdi onlara bole davrandigim icin zatrn onjn kizmasina gerek yok bende kendime kiziyordum malesefkiii

Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Hayırlı uğurlu olsun grubumuzun ilk annesi oldu Afifecan kuzucuk inşallah biran önce toparlanır tam da dun gece esimle konuşmuştuk afifeyi anlatıp dua etmiştim yine edicem bebiş biran önce kuvezden çıksın diye. Rabbim saglikli sıhhatli hayırlı evlat eylesin inşallah..

Son düzenleme:
Bizimki de ayrıntılıda göstermemişti canım inşallah sen de 10 Eylülde görürsün kuzunu. Şimdi bakıp bakıp duruyorum kime benziyor diye

Yengem gördü fotoğrafı, direkt Emira SY e benziyor sanki dedi

Bende de durumlar aynı sakinleşince hemen gönüllerini alıyorum yetebilcek miyim iyi anne olacak miyim bunlar benimde kafamda hepimiz için zor ilk çocuğu olanlar için ayrı ikinci olanlar için ayrı ama geçecek sonuçta en azından bu hisleri yaşarken yalnız değiliz destek olanlar ve bizimle aynı şeyi yaşayanlar var normal süreç belki biz biraz daha uçlarda olabiliriz

Çok şükür gözün aydın Afifecan rabbim kucağına almayı da nasip etsin bu zamana kadar geldin sabrettin ya sag salim hiç korkma rabbim evine yuvana götürmeyi büyütmeyi de nasip edecek çok duygulandım dualarim seninle sag salim ikinizde hastaneden çıkar evinize yuvanıza dönersiniz

İnşallah küvezden de çıkacak sağ salim minik bebek eylül bebeği olmak istemiş, ne de güzel sabretti bugüne kadar maşallah
@Afifecan hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Daha da güzel haberlerini bekliyoruz

koftede mantikliymis hazir guzel olur ugrastirmadan.patlicani karniyarik seklinde koyayom diyordum kizartip ama saglikli degilmis sanirim.kozleme nasil kozluyursunuz ocaktami firindami
Musait bir yer vardi canim köy fırını tas firin yani orda kozledik attik

Afifecan rabbim kucağına alıp hastaneden çıkmanızı da nasip etsin inşallah. Minik savaşçı minik yüreğiyle ne kadar güçlü durdu Maaşallah ona. Hayırlı olsun inşallah

O aşağı vurmalar aşağıyı kucalamalar benıde mahvedşiyo :/ bizimki dönmüş ama ayaklar kaburgamdan cıkacak yakında

masallah becerikli hatun seni huzurla yemek nasip olsun insallah.bakalim liste yapiyorum neler koyabilecegimi.yarisini koysam beni bayaga idare eder.

ay cok duygulandim.cok sukur haftasi zaten bayaga ilerlemisti sanirim.saglikla kuvezden cikip evlerine cikmayida nasip etsin Rabbim Afifecan

kompostoluk annem getirmisti kizilcik ve visne ama onlarda gazmi yapar acaba dogumdan sonra.malum asitli.hatta onlari atmayi dusundum.saglik ocagindaki doktor kizilcik suyu enfeksiyona iyi geliyor deyince vazgectim.

İnsaAllah canım ya ozledim valla :) ayrintilidan sonra 5 kez gittim ama hepsi hüsran. 1 aydır da gitmiyorum insaAllah hem suyum normale dönmüştür hem kızımın yüzünü görürüm :)

Teşekkürler teyzesiii
Bizimki de detaylıda vs yüzünü göstermedi. Doktor değiştirdik 2.kez gidiyoruz pozlar boy boy maşallah doktorunu mu sevdi yüz gösteresimi geldi bilemedim
İnşallah seninki de gösterir gül yüzünü

Kızlar hamilelikte viksin zararı varmı?
Benim grip Bademciklere indi ya sürsem herhangi bir zararı olur mu?

Allaha şükür minik hoş geldi dünyamiza. Sağlıklı bir şekilde evinize döneceğinizden eminim hayırlı olsun inşallah dualarım sizinle çok güzel günleriniz olsun inşallah yaşadığınız herşey geride kalsın @Afifecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…