2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fena iyileşicem derken daha kötü oldum

Canım kaynar suya yarım limon sıkıp bir tatlı kaşığı bal koy sicak sıcak iç çok rahatlatıyor.
Onun dışında ballı tarçınlı süt de boğazı yumuşatır. Olips filan al naneli şeker de rahatlatıyor.

Kızlar bugün bebeği aşağıda hissediyorum bide sertleşiyor sürekli

Sata 29+6 doktora göre 30-31

Bir de bel ağrısı çıktı ama kronik gibi ben bekarlığımdan veri sağ arka bel-kalça arası bacağa doğru iniyor ağrı- asılma yere yatıp hareket yapma -kütletme ihtiyacı hissediyorum ama yapamıyorum

Kızlar hamilelikte viksin zararı varmı?
Benim grip Bademciklere indi ya sürsem herhangi bir zararı olur mu?
yasak ve zararlı kullanma ya kloroben boğaz spreyi vermişti bana geçenlerde boğazım iltihap olduğunda. Ama yinede 2_3 gün çekmiştim o ağrıyı tabi.

Oh oh masaAllah Buraya takip ediyorum haberdarim az çok yazılanlardan da msj yazmada aktif değilim

İlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fena iyileşicem derken daha kötü oldum
Ham bal+propolis+sri sutu karisimi var beo muydu neydi,olmadi propolis suyuna 10 damla damlatip icicen.sarmisagi butun olarak sadece kabugunu soyup hic bir yerinden kirmadan butun sekilde 1 diş yutucan.ihlamur kekik demleyip(kqynatmiycan 5dk agzi kapali demliycen) limon bal icebilirsin.gecirmiyo ama hafifletiyo sarmisak antibiyotik kadar etkili oluyo mikrobu kirmakta.propolus bagisikligini guclendiriyo

Günaydın arkadaşlar.28+3 günlük(ultrasonda 14 gün büyük çıkıyor)hamileliğim.birkaç gündür bebeğim fazla hareketli hıçkırık değil ama sanki o kıbırdadıkça karnım titriyor öyle garip bir hareket.sanki karnımda deprem oluyor.böyle hisseden varmı.

Kızlar bu arada dondurucu ile ilgili konu açılmışken kurabiye falan yapıp koysam çıkarınca nasıl oluyor tadında falan bir değişiklik oluyormu pişirmeden mi koysam pisiripmi

Aynı canım karnımda bomba patlıyor diyorum bende öyle olunca ama depremde iyimis :)) maşallah sağlıklı lar demekki hareket ediyorlar bol bol oynuyorlar benim yanıma çok vuruyor derimi ve etimi acıtıyor daha yeni doktora gittim herşey yolundaydı yani

Ahh canım hareket etseler bi dert etmeseler bi dert.değişik bir hareket olunca korktum açıkçası resmen titriyor karnımın heryeri seri bi şekilde bir iki dakika sonra geçiyor.sendede oluyorsa normal demekki içim rahatladı.

Kızlar bu arada dondurucu ile ilgili konu açılmışken kurabiye falan yapıp koysam çıkarınca nasıl oluyor tadında falan bir değişiklik oluyormu pişirmeden mi koysam pisiripmi

Sigara böreği falan pişirmeden koyuyor annem. Çıkartıp buzu çözülmeden üstüne yağ sürüp atıyor fırına. Ama kurabiyeyi pişirip soğuyunca koyuyor buzluğa. Çıkartıp da buzu çözülünce yeni pişmiş gibi oluyor.

ayy bugun bende oyleyim yaa geceden beri doktorum okyanus suyu ilik sivi bide parol al demis zencefilli bal ictim biraz bogazim biraz kendine geldi

Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Hayırlı olsun Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Afife nasılmış?

irkilme o ve normal.

Bende de oluyor, hatta bazen sagli sollu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…