ay rabbim annesinin kucağında biran önce evine gitmeyi nasip etsinHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
İlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fenaiyileşicem derken daha kötü oldum
Kızlar bugün bebeği aşağıda hissediyorum bide sertleşiyor sürekli
yasak ve zararlı kullanma ya kloroben boğaz spreyi vermişti bana geçenlerde boğazım iltihap olduğunda. Ama yinede 2_3 gün çekmiştim o ağrıyı tabi.Kızlar hamilelikte viksin zararı varmı?
Benim grip Bademciklere indi ya sürsem herhangi bir zararı olur mu?
Teşekkürler teyzesiii
Bizimki de detaylıda vs yüzünü göstermedi. Doktor değiştirdik 2.kez gidiyoruz pozlar boy boy maşallahdoktorunu mu sevdi yüz gösteresimi geldi bilemedim
İnşallah seninki de gösterir gül yüzünü
Ham bal+propolis+sri sutu karisimi var beo muydu neydi,olmadi propolis suyuna 10 damla damlatip icicen.sarmisagi butun olarak sadece kabugunu soyup hic bir yerinden kirmadan butun sekilde 1 diş yutucan.ihlamur kekik demleyip(kqynatmiycan 5dk agzi kapali demliycen) limon bal icebilirsin.gecirmiyo ama hafifletiyo sarmisak antibiyotik kadar etkili oluyo mikrobu kirmakta.propolus bagisikligini guclendiriyoİlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fenaiyileşicem derken daha kötü oldum
Hayırlı olsun Rabbim tez zamanda sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin bebisiiHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Aynı canım karnımda bomba patlıyor diyorum bende öyle olunca ama depremde iyimis :)) maşallah sağlıklı lar demekki hareket ediyorlar bol bol oynuyorlar benim yanıma çok vuruyor derimi ve etimi acıtıyor daha yeni doktora gittim herşey yolundaydı yaniGünaydın arkadaşlar.28+3 günlük(ultrasonda 14 gün büyük çıkıyor)hamileliğim.birkaç gündür bebeğim fazla hareketli hıçkırık değil ama sanki o kıbırdadıkça karnım titriyor öyle garip bir hareket.sanki karnımda deprem oluyor.böyle hisseden varmı.
Ahh canım hareket etseler bi dert etmeseler bi dert.değişik bir hareket olunca korktum açıkçası resmen titriyor karnımın heryeri seri bi şekilde bir iki dakika sonra geçiyor.sendede oluyorsa normal demekki içim rahatladı.Aynı canım karnımda bomba patlıyor diyorum bende öyle olunca ama depremde iyimis :)) maşallah sağlıklı lar demekki hareket ediyorlar bol bol oynuyorlar benim yanıma çok vuruyor derimi ve etimi acıtıyor daha yeni doktora gittim herşey yolundaydı yani
Kızlar bu arada dondurucu ile ilgili konu açılmışken kurabiye falan yapıp koysam çıkarınca nasıl oluyor tadında falan bir değişiklik oluyormu pişirmeden mi koysam pisiripmi
Kızlar bu arada dondurucu ile ilgili konu açılmışken kurabiye falan yapıp koysam çıkarınca nasıl oluyor tadında falan bir değişiklik oluyormu pişirmeden mi koysam pisiripmi
ayy bugun bende oyleyim yaa geceden beri doktorum okyanus suyu ilik sivi bide parol al demis zencefilli bal ictim biraz bogazim biraz kendine geldiİlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fenaiyileşicem derken daha kötü oldum
Hayırlı olsun Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Afife nasılmış?Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
irkilme o ve normal.Günaydın arkadaşlar.28+3 günlük(ultrasonda 14 gün büyük çıkıyor)hamileliğim.birkaç gündür bebeğim fazla hareketli hıçkırık değil ama sanki o kıbırdadıkça karnım titriyor öyle garip bir hareket.sanki karnımda deprem oluyor.böyle hisseden varmı.
Yaa sağol canım içimi rahatlattın.Hayırlı olsun Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Afife nasılmış?
irkilme o ve normal.
tuzlu suyla gargara yapmıştım ama çok sık her saat falan iyi gelmişti banaİlaç içemiyorum napcam bilmiyorum yutkunamıyorum boğazım fenaiyileşicem derken daha kötü oldum
Bende de oluyor, hatta bazen sagli sollu:)Günaydın arkadaşlar.28+3 günlük(ultrasonda 14 gün büyük çıkıyor)hamileliğim.birkaç gündür bebeğim fazla hareketli hıçkırık değil ama sanki o kıbırdadıkça karnım titriyor öyle garip bir hareket.sanki karnımda deprem oluyor.böyle hisseden varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?