2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de oluyor canım merak etme o sırada napıyor bende pek anlamıyorum ama senin dediğin gibi kısa sürüyor zaten.. belki oyun yapıyor belkide uykusundan sicriyordur bilemedim :))

Kızlar park beşik için yatak alacağız ama nasıl olmalı karar veremediksunger mi,visko mu,pamuk mu?daha önce kullananlar hangisinden memnun acaba hangisi en sağlıklı?
Bebeklerde yatağın sert olması lazım kemik sağlığı açısından. Ben de park yatak için visco aldım. Bu ürünü https://urun.n11.com/oyun-parki-par...oyun-parki-yatagi-6595-visco-yatak-P227406821
Canım domates konservesi kesinlikle şart her eve çok kurtarıcı. Bir de et köfte en güzeli oluyor. Hele de protein anne sütü çok yaptığı için. Bolca yapıp atabilirsin buzluğa. Sadece soğan sarımsak maydonozu çok koymazsın bebeğe gaz yapmasın diye. Ben de börek sarıp koymayı düşünüyorum çat kapı birileri gelirse falan diye bide poğaça iyi oluyormuş buzlukta.
Kozmogirl17 bende seninle aynı duygulardayım canım günlerimiz de yakınmış demek ki bu dönem için normal bu duygularımız. 4,5 yaşındaki oğlumu göresim yoktu ya bu hafta birilerine bıraksam da birkaç saat ayrı kalsak dedim. Doğumdan sonra nasıl olucak ilk aylar çok zorluycak ben napıcam demeye başladım. İçim sıkılıyor düşündükçe bişeyleri, kendimden nefret ettim sinir küpü gibiyim. Demek ki olağan bir durummuş bu halimiz. Sıcaklar da kötü etkiliyor bizi hiçbir şey yapamıyoruz ondan kendimizi eksik hissediyoruz galiba. Annelik zaten hep bir kendini eksik hissetme ve delilik hali bence mecbur alışıcaz bu düzene de

Insallah alisiriz valla insanlari dusman gibi goruyorum iyilik bile yapsalar batiyo bana sanki bugun biraz daha sakinim ama bu durum beni kotu etkiledi sanirim tansiyonum 9 5 ćikiyor kafam leyla sanki

Aslinda yasida gelmis eylulde krese baslatabilirsiniz zaten seneye bu donem 5bucuk olunca anasinifina baslayacak hazirlanmis olur

Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Afifecan
Hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla küvezden çıkıp kucağına da almayı nasip eder inşallah

Teşekkür ederim cnm pişmiş kek de güzel oluyor buzlukta çıkarınca pamuk gibi oluyor. Doğum aonrası misafire kolaylık olur.

izmirie Eylumt kızlar o hareketlilik benim oğluşta da oluyor. Bende gök gürültüsü hissi uyandırıyor :) bazen komple beni sallıyor titretiyor çok hoşuma gidiyor. Bende içerde sörf yapıyorlar. Sağdan sola sokdan sağa geçiyorlar kayarak

Sağol cnm aynen fazla ayakta kaldigim icin oldu aksam tuzlu suya koydu bugun halleri daha iyi oldu

Evet cnm bende yumuşak olmaması gerektiğini okumuştum bu tarz visko yada sünger mantıklı.sagolasin

Kasım ayı gelse de peş peşe doğursak
En son ben dogurucam galiba 23 kasim sezeryan tarihim.. kasim gelsin ve bitsin artik dort gozle bekliyorum...kusmaktan basagrisindan v.s. bittim tukendim...artik eglenceli kisma gecmek istiyorum kuzularim evde olsun butun gunum onlarla gecsin artik :)

İnsallah canım dogum yapan arkadasim var oda diyor ki karnindayken daha iyiydi sanki dogurma diyor bana

23 kasım doğum günüm yay burcuna geçiş :)
Benim kasımın ilk haftası olacak inşallah bakalım. Hala devam ediyor mu ya kusmaların çok fena.
Ah bir an önce geçse zaman mis kokukulularımıza kavuşsak :)

Ekim 15inden sonra pes pese baslariz insallah. Bence de gecsin zaman artik.90 gunum kalmis benimde

İlk zamanlar sanki daha hızlı geçiyordu son zamanlar yavaşladı gibi :)
Ayyy çok heyecanlı her gün birimizden Doğum haberleri gelecek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…