Biraz araştırınca rahatladım canım.sanırım moro reflexiymiş anne karnında 28. Haftada başlarmış.Bende de oluyor, hatta bazen sagli sollu:)
Bende de oluyor canım merak etme o sırada napıyor bende pek anlamıyorum ama senin dediğin gibi kısa sürüyor zaten.. belki oyun yapıyor belkide uykusundan sicriyordur bilemedim :))Ahh canım hareket etseler bi dert etmeseler bi dert.değişik bir hareket olunca korktum açıkçası resmen titriyor karnımın heryeri seri bi şekilde bir iki dakika sonra geçiyor.sendede oluyorsa normal demekki içim rahatladı.
Ay çok heyecanlandım maşallah sağlıkla küvezden çıksın sağlıkla büyüsün kuzu hayırlı olsun ilk bebişimizHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
afifecancım doğum yaptı bebiş ufakmış küvezde şuan
Bebeklerde yatağın sert olması lazım kemik sağlığı açısından. Ben de park yatak için visco aldım. Bu ürünü https://urun.n11.com/oyun-parki-par...oyun-parki-yatagi-6595-visco-yatak-P227406821Kızlar park beşik için yatak alacağız ama nasıl olmalı karar veremediksunger mi,visko mu,pamuk mu?daha önce kullananlar hangisinden memnun acaba hangisi en sağlıklı?
Canım domates konservesi kesinlikle şart her eve çok kurtarıcı. Bir de et köfte en güzeli oluyor. Hele de protein anne sütü çok yaptığı için. Bolca yapıp atabilirsin buzluğa. Sadece soğan sarımsak maydonozu çok koymazsın bebeğe gaz yapmasın diye. Ben de börek sarıp koymayı düşünüyorum çat kapı birileri gelirse falan diye bide poğaça iyi oluyormuş buzlukta.Kizlar dogum sonrasi icin kullanmak uzere buzluga biseyler atabildinizmi.bizde esimle dun konustuk malum sezeryan olucam yardimci olacak pek kimse yok.fasulye aldim 10 kilo kadar bugun onunla ugrastim.baska ne atim bilmiuorum.borek filan yapsam.sizler neler yapiyorsunuz.esim pek donndurucudan bisey yemeyi sevmez normalde o yuzden bisey yapmiyordum menemen harici
Insallah alisiriz valla insanlari dusman gibi goruyorum iyilik bile yapsalar batiyo bana sanki bugun biraz daha sakinim ama bu durum beni kotu etkiledi sanirim tansiyonum 9 5 ćikiyor kafam leyla sankiBebeklerde yatağın sert olması lazım kemik sağlığı açısından. Ben de park yatak için visco aldım. Bu ürünü https://urun.n11.com/oyun-parki-par...oyun-parki-yatagi-6595-visco-yatak-P227406821
Canım domates konservesi kesinlikle şart her eve çok kurtarıcı. Bir de et köfte en güzeli oluyor. Hele de protein anne sütü çok yaptığı için. Bolca yapıp atabilirsin buzluğa. Sadece soğan sarımsak maydonozu çok koymazsın bebeğe gaz yapmasın diye. Ben de börek sarıp koymayı düşünüyorum çat kapı birileri gelirse falan diye bide poğaça iyi oluyormuş buzlukta.
Kozmogirl17 bende seninle aynı duygulardayım canım günlerimiz de yakınmış demek ki bu dönem için normal bu duygularımız. 4,5 yaşındaki oğlumu göresim yoktu ya bu hafta birilerine bıraksam da birkaç saat ayrı kalsak dedim. Doğumdan sonra nasıl olucak ilk aylar çok zorluycak ben napıcam demeye başladım. İçim sıkılıyor düşündükçe bişeyleri, kendimden nefret ettim sinir küpü gibiyim. Demek ki olağan bir durummuş bu halimiz. Sıcaklar da kötü etkiliyor bizi hiçbir şey yapamıyoruz ondan kendimizi eksik hissediyoruz galiba. Annelik zaten hep bir kendini eksik hissetme ve delilik hali bence mecbur alışıcaz bu düzene de
Aslinda yasida gelmis eylulde krese baslatabilirsiniz zaten seneye bu donem 5bucuk olunca anasinifina baslayacak hazirlanmis olurBebeklerde yatağın sert olması lazım kemik sağlığı açısından. Ben de park yatak için visco aldım. Bu ürünü https://urun.n11.com/oyun-parki-par...oyun-parki-yatagi-6595-visco-yatak-P227406821
Canım domates konservesi kesinlikle şart her eve çok kurtarıcı. Bir de et köfte en güzeli oluyor. Hele de protein anne sütü çok yaptığı için. Bolca yapıp atabilirsin buzluğa. Sadece soğan sarımsak maydonozu çok koymazsın bebeğe gaz yapmasın diye. Ben de börek sarıp koymayı düşünüyorum çat kapı birileri gelirse falan diye bide poğaça iyi oluyormuş buzlukta.
Kozmogirl17 bende seninle aynı duygulardayım canım günlerimiz de yakınmış demek ki bu dönem için normal bu duygularımız. 4,5 yaşındaki oğlumu göresim yoktu ya bu hafta birilerine bıraksam da birkaç saat ayrı kalsak dedim. Doğumdan sonra nasıl olucak ilk aylar çok zorluycak ben napıcam demeye başladım. İçim sıkılıyor düşündükçe bişeyleri, kendimden nefret ettim sinir küpü gibiyim. Demek ki olağan bir durummuş bu halimiz. Sıcaklar da kötü etkiliyor bizi hiçbir şey yapamıyoruz ondan kendimizi eksik hissediyoruz galiba. Annelik zaten hep bir kendini eksik hissetme ve delilik hali bence mecbur alışıcaz bu düzene de
Huhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
masallah becerikli hatun senihuzurla yemek nasip olsun insallah.bakalim liste yapiyorum neler koyabilecegimi.yarisini koysam beni bayaga idare eder.
ay cok duygulandim.cok sukur haftasi zaten bayaga ilerlemisti sanirim.saglikla kuvezden cikip evlerine cikmayida nasip etsin RabbimAfifecan
kompostoluk annem getirmisti kizilcik ve visne ama onlarda gazmi yapar acaba dogumdan sonra.malum asitli.hatta onlari atmayi dusundum.saglik ocagindaki doktor kizilcik suyu enfeksiyona iyi geliyor deyince vazgectim.
Allahim saglikli bi sekilde opup koklayamayi nasip etsin insallah saglik durumları nasil canimHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Sağol cnm aynen fazla ayakta kaldigim icin oldu aksam tuzlu suya koydu bugun halleri daha iyi olduAyaktaki şişlikler için önce fazla ayakta kalma ütüyü oturarak yapmaya çalış ayaklarını ılık suya tut bi süre ve havaya dik bol su iç benim çok fazla şişlik olmuyor şükür ve etrafında yardım alabileceğin birileri varsa artık büyük işlere kalkışma canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahHuhuuuuuuu iyi uykular bayanlar teyze olduukk..
Evet cnm bende yumuşak olmaması gerektiğini okumuştum bu tarz visko yada sünger mantıklı.sagolasinBebeklerde yatağın sert olması lazım kemik sağlığı açısından. Ben de park yatak için visco aldım. Bu ürünü https://urun.n11.com/oyun-parki-par...oyun-parki-yatagi-6595-visco-yatak-P227406821
Ayyy evet yaa hareket ederken elimi koyuyorum karnima bi yerleri denk geliyor elime o bile nasil mutluluk nasıl bi heyecanKasım ayı gelse de peş peşe doğursak
En son ben dogurucam galiba 23 kasim sezeryan tarihim.. kasim gelsin ve bitsin artik dort gozle bekliyorum...kusmaktan basagrisindan v.s. bittim tukendim...artik eglenceli kisma gecmek istiyorum kuzularim evde olsun butun gunum onlarla gecsin artik :)Kasım ayı gelse de peş peşe doğursak
Kasım ayı gelse de peş peşe doğursak
İnsallah canım dogum yapan arkadasim var oda diyor ki karnindayken daha iyiydi sanki dogurma diyor banaEn son ben dogurucam galiba 23 kasim sezeryan tarihim.. kasim gelsin ve bitsin artik dort gozle bekliyorum...kusmaktan basagrisindan v.s. bittim tukendim...artik eglenceli kisma gecmek istiyorum kuzularim evde olsun butun gunum onlarla gecsin artik :)
En son ben dogurucam galiba 23 kasim sezeryan tarihim.. kasim gelsin ve bitsin artik dort gozle bekliyorum...kusmaktan basagrisindan v.s. bittim tukendim...artik eglenceli kisma gecmek istiyorum kuzularim evde olsun butun gunum onlarla gecsin artik :)
Ekim 15inden sonra pes pese baslariz insallah. Bence de gecsin zaman artik.90 gunum kalmis benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?