2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslinda yasida gelmis eylulde krese baslatabilirsiniz zaten seneye bu donem 5bucuk olunca anasinifina baslayacak hazirlanmis olur
Yazdırdık zaten canım haftaya başlayacak oryantasyon haftası. Onun da stresi var tabi gitmiycem okula diyip duruyor. Bide ilk 15 gün ben götürüp getiricem yürüyerek taksiyle falan sonrasında da servisle gidip gelecek. Şimdiden hayaller kuruyorum Doğuma kadar saat 12-17 arası evde dinlenicem diye
sfyg canım bu visco dediğiniz mobilya yataklara da olur mu?
Olur bence canım önemli olan özelliği. Ama yatağın yüksekliği 6 cm falan bilgin olsun. Ona göre karar vermek lazım.

Oyy bi haftayı daha yidikk hayırlısı ile...
Kv lerde baya konusunu açtım daha bişeyini almadık felan filan haftaya gitmemiz lazım dedim. Evinde işleri duruyor dedim. Boyayı biz alırız beraber boyarlar babasıyla dedi. Eşim dışardan gelince onada söyledi. En azından yapılacaklar listene boyada eklenmiş oldu iki bebekle zor olcaktı ilerde çünkü iyi oldu. Haftasonuda eşimide bi şekilde ikna edip eminonu havuzlu hana götürtcem. Kapı süsüydü ıvır zıvırıydı hepsi çıksın aradan.

Evet canım inceledim attığın linkten

Kizlar arkadasimin bebegi cinsiyet nedir sizce doktoru soylememis

Benimde 27 kasim :) lidyaninda 5 aralik esimde 13 kasim :) 13 kasimda basliyoruz kutlamamalara her hafta partimiz var :)

Kizi mayista baslattik krese bende bir kac aydir oyleyim.hatta hatfasonlari cok yorucu geciyo diyebilirim bitmiyo 2 gun....bitaraftanda uzuluyorum 2 gun bile cocuguma bakmak zor geliyo bir an once dogum yapip normale donmem lazim diye vicdan yapiyorum

Yok benim hamileliklerim berbat geciyo ya bebegi eve alip geldigim gün insana donuyorum evrim geciriyorum resmen
Bakalim bizim nasil olacak bende insanlıktan ciktim zaten ağırlaştım bi yandan kilo aldim bi yandan sicaklar sürekli terliyorum falan saldım kendimi iyice

Benim tahmini doğum tarihi 12 kasım. Ama sezeryan olacağı için 29 ekim olsun istiyordum. Eşimde 1 kasımolsun dedi. 01.11.2018 olsun dedi. Mantıklı geldi. İkinci kızımın ki 02.02.2015

Bakalim bizim nasil olacak bende insanlıktan ciktim zaten ağırlaştım bi yandan kilo aldim bi yandan sicaklar sürekli terliyorum falan saldım kendimi iyice

Bende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.

Bende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.
bende ayniydim canim.bugun kizim kahvaltida hircinlik yapti kizdim biraz odama gittim.hickira hickira agladim kendime hakim olamadim.duygusal zamanlardan geciyoruz.en ufak bi sey bardagi tasiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…