Ayyy evet yaa hareket ederken elimi koyuyorum karnima bi yerleri denk geliyor elime o bile nasil mutluluk nasıl bi heyecan
İlk zamanlar sanki daha hızlı geçiyordu son zamanlar yavaşladı gibi :)
Ayyy çok heyecanlı her gün birimizden Doğum haberleri gelecek ne güzel
Yazdırdık zaten canım haftaya başlayacak oryantasyon haftası. Onun da stresi var tabi gitmiycem okula diyip duruyor. Bide ilk 15 gün ben götürüp getiricem yürüyerek taksiyle falan sonrasında da servisle gidip gelecek. Şimdiden hayaller kuruyorum Doğuma kadar saat 12-17 arası evde dinlenicem diyeAslinda yasida gelmis eylulde krese baslatabilirsiniz zaten seneye bu donem 5bucuk olunca anasinifina baslayacak hazirlanmis olur
Olur bence canım önemli olan özelliği. Ama yatağın yüksekliği 6 cm falan bilgin olsun. Ona göre karar vermek lazım.sfyg canım bu visco dediğiniz mobilya yataklara da olur mu?
İnsallah canım dogum yapan arkadasim var oda diyor ki karnindayken daha iyiydi sanki dogurma diyor bana
Yazdırdık zaten canım haftaya başlayacak oryantasyon haftası. Onun da stresi var tabi gitmiycem okula diyip duruyor. Bide ilk 15 gün ben götürüp getiricem yürüyerek taksiyle falan sonrasında da servisle gidip gelecek. Şimdiden hayaller kuruyorum Doğuma kadar saat 12-17 arası evde dinlenicem diye
Olur bence canım önemli olan özelliği. Ama yatağın yüksekliği 6 cm falan bilgin olsun. Ona göre karar vermek lazım.
Yok benim hamileliklerim berbat geciyo ya bebegi eve alip geldigim gün insana donuyorum evrim geciriyorum resmenİnsallah canım dogum yapan arkadasim var oda diyor ki karnindayken daha iyiydi sanki dogurma diyor bana
Benimde 27 kasim :) lidyaninda 5 aralik esimde 13 kasim :) 13 kasimda basliyoruz kutlamamalara her hafta partimiz var :)23 kasım doğum günüm yay burcuna geçiş :)
Benim kasımın ilk haftası olacak inşallah bakalım. Hala devam ediyor mu ya kusmaların çok fena.
Ah bir an önce geçse zaman mis kokukulularımıza kavuşsak :)
Kizi mayista baslattik krese bende bir kac aydir oyleyim.hatta hatfasonlari cok yorucu geciyo diyebilirim bitmiyo 2 gun....bitaraftanda uzuluyorum 2 gun bile cocuguma bakmak zor geliyo bir an once dogum yapip normale donmem lazim diye vicdan yapiyorumYazdırdık zaten canım haftaya başlayacak oryantasyon haftası. Onun da stresi var tabi gitmiycem okula diyip duruyor. Bide ilk 15 gün ben götürüp getiricem yürüyerek taksiyle falan sonrasında da servisle gidip gelecek. Şimdiden hayaller kuruyorum Doğuma kadar saat 12-17 arası evde dinlenicem diye
Olur bence canım önemli olan özelliği. Ama yatağın yüksekliği 6 cm falan bilgin olsun. Ona göre karar vermek lazım.
Bakalim bizim nasil olacak bende insanlıktan ciktim zaten ağırlaştım bi yandan kilo aldim bi yandan sicaklar sürekli terliyorum falan saldım kendimi iyiceYok benim hamileliklerim berbat geciyo ya bebegi eve alip geldigim gün insana donuyorum evrim geciriyorum resmen
Sanirim bana sordun canim catalca da oturuyorumCanımmsen istanbulun neresinde oturuyodun?
Benimde 27 kasim :) lidyaninda 5 aralik esimde 13 kasim :) 13 kasimda basliyoruz kutlamamalara her hafta partimiz var :)
Bakalim bizim nasil olacak bende insanlıktan ciktim zaten ağırlaştım bi yandan kilo aldim bi yandan sicaklar sürekli terliyorum falan saldım kendimi iyice
Kizlar arkadasimin bebegi cinsiyet nedir sizce doktoru soylememisEki Görüntüle 2185005 Eki Görüntüle 2185005
Kaç ay geçti paslandım
bende ayniydim canim.bugun kizim kahvaltida hircinlik yapti kizdim biraz odama gittim.hickira hickira agladim kendime hakim olamadim.duygusal zamanlardan geciyoruz.en ufak bi sey bardagi tasiriyor.Bende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?