En hassas zamanlar bu duyguyu hissetmen bile ne tatlisko bir anne olduğunun zaten göstergesi canimm üzme sakin kendiniBende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.
bende ayniydim canim.bugun kizim kahvaltida hircinlik yapti kizdim biraz odama gittim.hickira hickira agladim kendime hakim olamadim.duygusal zamanlardan geciyoruz.en ufak bi sey bardagi tasiriyor.
En hassas zamanlar bu duyguyu hissetmen bile ne tatlisko bir anne olduğunun zaten göstergesi canimm üzme sakin kendini
Ben yine hic anlamıyorum kendi çocuğumun pipisini bile yeni idrak ettim diyebilirimKaç ay geçti paslandımTahmin hakkımı erkekten yana kullanıyorum. Diğer tahmin konusuna da at istersen maviss_34
Az kaldı biraz daha sabır Allah yardımcımız olsun canimBende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.
Aynı durumdayım canım. Belim çok ağrıyo benimde biraz fazla ayakta kalınca. Valla çorbayı bile sandalyeye oturarak karıştırıyorum napiim.Bu gece burası ne kadar sessizleşti yaaneredesiniz kızlar.
Ben tezgahta işlerimi yaparken iyice zorlanmaya başladım. Göbüşten tezgaha yaklaşamadığım için belimi eğiyorum bu sefer belim ağrıyor. Tezgahın ulaşamadığım kısımları var artık ve silemiyorum
Ayyy o film cok guzel ya ne zaman izlesem salya sumuk aglarmAyla filmini izledim şimdi. İlk izleyişim daha. Başım az ağrıyomuş gibi biraz daha ağrı ekledim. Allah bana akıl fikir versin
Kizima kuleler yaptirirmdim hanoi bincuklari dizerdik ahsap bloklari renklerine gire ayirurdik ayuna gire montessori etkinliklerinin hepsini yaptirirdim....simdi ben hep yatiyorum oda oyuncaklarini tasiyo kuleleri diziyo beni cagirip gosteriyoBende oturdum ağladım bugün
Ya cok gecmis olsun kusum ya noldun bi andagene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
Burda da acik hava sinemasinda vardi yorumlari okuyunca izlemedim reklamlara bile agliyorum gerek yok dedim.Ayla filmini izledim şimdi. İlk izleyişim daha. Başım az ağrıyomuş gibi biraz daha ağrı ekledim. Allah bana akıl fikir versin
gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
benım de haftaya ctesı doluyor canım ama bende eylul sonuna kadar dayanayım dıyorum ama sabahları baya zorluyor uyanmak bakalım hayırlısı oldugu yere kadar devam etmeyı dusunuyorum. sabah uyandıgım da kalca kemıgım ayaklarımın altı agrıyor nedense onun dısında sıcaklarla basım bela da :)Gunaydin kızlar. cumartesi günü 32+0 olacagim.devam etmeseydim ise bu hafta son çalışma haftam olacakti. Eylül sonuna kadar dayanmaya çalışicam Allah'ın izniyle.sizde durumlar nasıl?
Günaydın canım hayırlı haftalar olsun inşallah :) Allahım tez zamanda kavustursun annesıyle bebısını daha ıyı olurlar ınsallah ilk melegımız de en kısa zaman da kuvezden cıkar ınsallahgünaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepimize inşallah..
biz dün bebek odası baktık ama eşimle benim tarzım tamamen farklı ortak noktada ne zaman buluşuruz bilemedik.. bu hafta sonuda bakıp karar vericez inşallah..
afifeyle de gece konuştuk daha doğrusu kızcağız gece 4buçukta yazabildi bana mesaj sesine uyandım ama ben cevap verene kadar yarım saat geçti :)
bebişi maşallah iyiymiş ama ufak tabiki küvözde o yüzden. afifeninde sancıları oluyomuş ara ara sezaryenden dolayı sanırım. görüş saatlerinde gösteriyolarmış bebişini. inşallah daha iyi olacaklar ve evine alıp gidicek yavrusunu
Benimde bikaç gündür kalça kemiğim ağrıyo canım ayaklarımın altıda uzun zamandır ağrıyo sanırım şişlikten dolayı..benım de haftaya ctesı doluyor canım ama bende eylul sonuna kadar dayanayım dıyorum ama sabahları baya zorluyor uyanmak bakalım hayırlısı oldugu yere kadar devam etmeyı dusunuyorum. sabah uyandıgım da kalca kemıgım ayaklarımın altı agrıyor nedense onun dısında sıcaklarla basım bela da :)
amin canım amin inşallahGünaydın canım hayırlı haftalar olsun inşallah :) Allahım tez zamanda kavustursun annesıyle bebısını daha ıyı olurlar ınsallah ilk melegımız de en kısa zaman da kuvezden cıkar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?