2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde bikaç gündür kalça kemiğim ağrıyo canım ayaklarımın altıda uzun zamandır ağrıyo sanırım şişlikten dolayı..

amin canım amin inşallah
olabilir canım ben hepsını erken yasamaya basladım erken dogurmazsam ıyıdır hele kalca kemıgı agrıyınca kendımı yaslılae gıbı hıssedıyorum belımı tutatrak yuruyorum falan esım dalga gecıyor benımle :)

Evet sabahları ben de zorlanıyorum bacak ağrısiz uyandığim gün yok gibi bir şey. Ağustosta 32 olsun hemen çıkicam diyordum ama doğum sonrasi için sabretmek gerekiyor

Eşim sabah diyor al raporunu gitme dedim beni yoldan cikarma zaten meyilliyim hakedince çıkmaya

hahahah valla bana da kalsa hemen cıkıcam ama eşim izin vermıyor sen evde yatarsın daha cok sısersın ne kadar gec cıkarsan o kadar ıyı dıyor adam adı gıbı bılıyor benı

Calisanlara kolayliklar diliyorum gercekten haftalar ilerledikce zorlasiyor...
Aminnnn canım Allah sabrını verır ınsallah da dayanabıldıgımız yere kadar gıder hem saglık acısından hem dogum sonrasına kalacak ızınler hem de maddıyat olarak ıyı olur calısmamız

gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa

Yazdıysan bile aklımdan çıkmış sanırım, doktora gittin mi canım? 4 günü geçen yüksek ateş tehlikeli onu da dikkate al. Bi de tahlil iste mümkünse. En azından enfeksiyonla ilgili. Ve ilaç kullanmadan geçmedi hatta baya ilerledi nefes alamayıp oksijen kullanmak zorunda kaldım. O yüzden ihmal etme derim ben.

Calisanlara kolayliklar diliyorum gercekten haftalar ilerledikce zorlasiyor...

Sağol canimm

hahahah valla bana da kalsa hemen cıkıcam ama eşim izin vermıyor sen evde yatarsın daha cok sısersın ne kadar gec cıkarsan o kadar ıyı dıyor adam adı gıbı bılıyor benı

Benimki de gidebildigin kadar git diyor sonra yine de sen bilirsin diyor.az daha sabır napalim az kaldı

Gunaydinlar hanimlar gordugum kadariyla herkes uyku zorlugu cekiyor. Ben cok rahat uyuyabiliyorum. Hamile yastigini icat edenden Allah razi olsun ama donerken once gobegimi atiyorum sonra vucudumu ceviriyorum ggece karnim kasilmis bi sekilde uyandim sanirim sancim vardi ama sabah gecmisti bu aralar cok sacma sapan ruyalar goruyorum sanirim seytan vesvese veriyor. Alakasiz seyler goruyorum. Ruya oldugunu bilsemde sabaha kadar devam ediyor dun benimde bogazimdan kulagima agri vardi. 2 tarafta beyazlik olusmus. Sanirim tonailit oluyorum dedim oturdum zencefilli balli cay ictim agri gecti ama beyazlik var gibi hala. Suan iyiyim de atesim cikip doktora gitmem insallah

Bende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.

Kaç ay geçti paslandım Tahmin hakkımı erkekten yana kullanıyorum. Diğer tahmin konusuna da at istersen maviss_34

bende ayniydim canim.bugun kizim kahvaltida hircinlik yapti kizdim biraz odama gittim.hickira hickira agladim kendime hakim olamadim.duygusal zamanlardan geciyoruz.en ufak bi sey bardagi tasiriyor.

Bu tamamen hamilelikle ilgili kızlar galiba dun gece esimde diyor senin dengen iyice bozuldu farkindamisin diye bi seferde tutturdum sen beni artik begenmiyorsun sokulmuyorsun diye adam bajanelerini soluyor ama ben duymuyorum bile saydiriyorum ardı ardına sonrada pişman oldum ama ole bi yakaladiki kacamadimda yalvardim birak diye birakmadida sonrada öle diyo iste dengen bozuldu iuice senin haklı galiba adam. hic üzulmeyin kizlar hic uzilmeyelim hepimiz mukeller anneleriz ve anne olacagız bunlari dusunmek bile bizim nekadar iyi oldugumuz anlamina geliyor .@pinkstrap eee canim kaç ay oldu hatirliyorum herkes usg resmi atip cinsiyet tahmini ostiyodu zaman ne cabuk geciyor ama yaaa

ben yüzümü yıkarken sürekli göbeğimi ıslatıyorum nasıl beceriyorsam

Uyuyamıyorum yaa sabah oldu resmen sırt ağrısı mide yanması sıcak hepsi bu akşam şiddetlendi sanki

gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
Kizlar benide en cok zorluyan bu hamilelikte uykusuzluk oldu tam daliyorum ogluma kalkiyorum aglayinca sonra uykum kaciyor cok zor gercekten uykusuzluk kac gundur gozumuzu kirpmadik tansiyonum yerlerdeydi oyüzden Y yagmur_20 canim bende biliyosun bayramda grip atlattim ama atesim olmadi oksuruk vardi hapsirik vardi bide ates tehlikeli canim 37 38 atesi cocuklar rahat kaldirabiliyorda buyuklar icin sikinti düsmuuosa bi dr git muhakkak canim cok gecmis olsun tekrardan

Cok sanslisin canim gercekten bu konuda biz parka goturmek icin sahile goturuyoruz kimse kimseyi tanimiyor essek kadar cocuklar ittire kaktira oynuyolar bi akrabamiz var kizi var korayla aralarinda 1 yaz var onu aliyoruz yanimiza giderken oynasinlar diye napalim kimseye guven yok bu devirde .valla iyiki krese gondermissin canim zor bi hamilelik geciriyosun zaten cocuk sefil olurdu senle birlikte benim ole sorunlarim olmadigi halde ne hale geldik hep onunla ilgilenmek istiyorum bazen yemek yemeden yattigimi farkediyorum az kaldi insallah herkes saglicakla alicak bebeklerini bu günlerede özlemle bakıcaz

Günaydin canim Kararini ver biran once bi arkaddas dedi ya bi aya anca teslim ediyorlarmis diye onu hesaba kat canim Afifecan cok sukur iyi olmalarina sevindim simdi en zor surecteler ayri kalmak sancilarda daha cok koyar afifeye ama o gunlerde gecicek insallah

Gunaydin canim cok sanslisin bugunlerin kiymetini bil bol bol donlen ve uykunu al bebis dogdugu andan itibaren basliyor uykusuz geceler

canım bebişinin pozu ne kadar net maşallah. burnu falan çok güzel ömrüde bahtıda güzel olsun inşallah
Amin canım inşallah tesekkur ederım ilk ve son net pozu oldu sımdı hıc yakalayamıyoruz buyudugu ıcın heralde orda da uyuyordu sanırım

Evet canim bende cok begendim pozunuzu masallah olsun yaklasik 7 8 hafta sonra kendisini gorceksiniz cok az kaldi valla
aminnn inşallah canım Rabbim her birimize kolay dogumlar nasip etsın de kavusalım bıan once cok merak ediyorum nasıl bir bebiş doguracam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…