olabilir canım ben hepsını erken yasamaya basladım erken dogurmazsam ıyıdırBenimde bikaç gündür kalça kemiğim ağrıyo canım ayaklarımın altıda uzun zamandır ağrıyo sanırım şişlikten dolayı..
amin canım amin inşallah
benım de haftaya ctesı doluyor canım ama bende eylul sonuna kadar dayanayım dıyorum ama sabahları baya zorluyor uyanmak bakalım hayırlısı oldugu yere kadar devam etmeyı dusunuyorum. sabah uyandıgım da kalca kemıgım ayaklarımın altı agrıyor nedense onun dısında sıcaklarla basım bela da :)
Evet sabahları ben de zorlanıyorum bacak ağrısiz uyandığim gün yok gibi bir şey. Ağustosta 32 olsun hemen çıkicam diyordum ama doğum sonrasi için sabretmek gerekiyor
Eşim sabah diyor al raporunu gitme dedim beni yoldan cikarma zaten meyilliyim hakedince çıkmaya
Aminnnn canım Allah sabrını verır ınsallah da dayanabıldıgımız yere kadar gıder hem saglık acısından hem dogum sonrasına kalacak ızınler hem de maddıyat olarak ıyı olur calısmamızCalisanlara kolayliklar diliyorum gercekten haftalar ilerledikce zorlasiyor...
gene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
AY BENDE ÖYLEYİM AMAN AMAN DİYORUM BİDEolabilir canım ben hepsını erken yasamaya basladım erken dogurmazsam ıyıdırhele kalca kemıgı agrıyınca kendımı yaslılae gıbı hıssedıyorum belımı tutatrak yuruyorum falan esım dalga gecıyor benımle :)
Calisanlara kolayliklar diliyorum gercekten haftalar ilerledikce zorlasiyor...
hahahah valla bana da kalsa hemen cıkıcam ama eşim izin vermıyor sen evde yatarsın daha cok sısersın ne kadar gec cıkarsan o kadar ıyı dıyor adam adı gıbı bılıyor benı
Sağol canimm
Benimki de gidebildigin kadar git diyor sonra yine de sen bilirsin diyor.az daha sabır napalim az kaldı
anne olmak bır o kadar guzel olsa da cok zormus gercekten :)AY BENDE ÖYLEYİM AMAN AMAN DİYORUM BİDE
canım bebişinin pozu ne kadar net maşallah. burnu falan çok güzel ömrüde bahtıda güzel olsun inşallahinşallah canım
Bende oturdum ağladım bugün
Bir yandan grip bir yandan sıcak içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.kızımla yeterince ilgilenemediğimi düşüp vicdan yapıyorum.
Kaç ay geçti paslandımTahmin hakkımı erkekten yana kullanıyorum. Diğer tahmin konusuna da at istersen maviss_34
bende ayniydim canim.bugun kizim kahvaltida hircinlik yapti kizdim biraz odama gittim.hickira hickira agladim kendime hakim olamadim.duygusal zamanlardan geciyoruz.en ufak bi sey bardagi tasiriyor.
sağolasın canım ama sizin gibi ikinci bebeği bekleyen annelerin çalışanlar kadar zor işi belki daha da zor.. allah hepimize güç kuvvet versin az kaldı..Calisanlara kolayliklar diliyorum gercekten haftalar ilerledikce zorlasiyor...
ben yüzümü yıkarken sürekli göbeğimi ıslatıyorum nasıl beceriyorsamBu gece burası ne kadar sessizleşti yaaneredesiniz kızlar.
Ben tezgahta işlerimi yaparken iyice zorlanmaya başladım. Göbüşten tezgaha yaklaşamadığım için belimi eğiyorum bu sefer belim ağrıyor. Tezgahın ulaşamadığım kısımları var artık ve silemiyorum
Uyuyamıyorum yaa sabah oldu resmen sırt ağrısı mide yanması sıcak hepsi bu akşam şiddetlendi sanki
Kizlar benide en cok zorluyan bu hamilelikte uykusuzluk oldu tam daliyorum ogluma kalkiyorum aglayinca sonra uykum kaciyor cok zor gercekten uykusuzluk kac gundur gozumuzu kirpmadik tansiyonum yerlerdeydi oyüzden Y yagmur_20 canim bende biliyosun bayramda grip atlattim ama atesim olmadi oksuruk vardi hapsirik vardi bide ates tehlikeli canim 37 38 atesi cocuklar rahat kaldirabiliyorda buyuklar icin sikinti düsmuuosa bi dr git muhakkak canim cok gecmis olsun tekrardangene gozumu kirpmadan sabah oldu yaa o kadarda serum yemistim atesim 37.8 lerde surunuyor karin agrisi bas agrisi bacak agrisida eklendi ilac kullanmadan gecrrmi sanki bu hastalik yaa
Cok sanslisin canim gercekten bu konuda biz parka goturmek icin sahile goturuyoruz kimse kimseyi tanimiyor essek kadar cocuklar ittire kaktira oynuyolar bi akrabamiz var kizi var korayla aralarinda 1 yaz var onu aliyoruz yanimiza giderken oynasinlar diye napalim kimseye guven yok bu devirde .valla iyiki krese gondermissin canim zor bi hamilelik geciriyosun zaten cocuk sefil olurdu senle birlikte benim ole sorunlarim olmadigi halde ne hale geldik hep onunla ilgilenmek istiyorum bazen yemek yemeden yattigimi farkediyorum az kaldi insallah herkes saglicakla alicak bebeklerini bu günlerede özlemle bakıcazKizima kuleler yaptirirmdim hanoi bincuklari dizerdik ahsap bloklari renklerine gire ayirurdik ayuna gire montessori etkinliklerinin hepsini yaptirirdim....simdi ben hep yatiyorum oda oyuncaklarini tasiyo kuleleri diziyo beni cagirip gosteriyoresmen onunla ilgilenmiyorum ilgileniym diye yapiyo son 2 ayda ölcem vicdan azabindan galiba her gun esime diyorumki bi çok seyden kısıp krese gonderiyoruz ama Allah razi olsun senden krese gitmese cocuk delirirdi evin icinde aylardir benimle 2 gunde bile deliye donuyo.hava sicak parka anca 6dan sonra cikarabiliyorum.parkimizda arka bahcemizde araba carpti biri kacirdi derdi yok 5 6 ay arayla komsularin cocuklari var hep kucuk cocuk ezildi derdim yok hepside birbirini tanidigi icin keyifle oynuyolar cok sansliyiz o konuda
Günaydin canim Kararini ver biran once bi arkaddas dedi ya bi aya anca teslim ediyorlarmis diye onu hesaba kat canimgünaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepimize inşallah..
biz dün bebek odası baktık ama eşimle benim tarzım tamamen farklı ortak noktada ne zaman buluşuruz bilemedik.. bu hafta sonuda bakıp karar vericez inşallah..
afifeyle de gece konuştuk daha doğrusu kızcağız gece 4buçukta yazabildi bana mesaj sesine uyandım ama ben cevap verene kadar yarım saat geçti :)
bebişi maşallah iyiymiş ama ufak tabiki küvözde o yüzden. afifeninde sancıları oluyomuş ara ara sezaryenden dolayı sanırım. görüş saatlerinde gösteriyolarmış bebişini. inşallah daha iyi olacaklar ve evine alıp gidicek yavrusunu
Gunaydin canim cok sanslisin bugunlerin kiymetini bil bol bol donlen ve uykunu al bebis dogdugu andan itibaren basliyor uykusuz gecelerGunaydinlar hanimlar gordugum kadariyla herkes uyku zorlugu cekiyor. Ben cok rahat uyuyabiliyorum. Hamile yastigini icat edenden Allah razi olsunama donerken once gobegimi atiyorum sonra vucudumu ceviriyorum g gece karnim kasilmis bi sekilde uyandim sanirim sancim vardi ama sabah gecmisti bu aralar cok sacma sapan ruyalar goruyorum sanirim seytan vesvese veriyor. Alakasiz seyler goruyorum. Ruya oldugunu bilsemde sabaha kadar devam ediyor dun benimde bogazimdan kulagima agri vardi. 2 tarafta beyazlik olusmus. Sanirim tonailit oluyorum dedim oturdum zencefilli balli cay ictim agri gecti ama beyazlik var gibi hala. Suan iyiyim de atesim cikip doktora gitmem insallah
Amin canım inşallah tesekkur ederım ilk ve son net pozu oldu sımdı hıc yakalayamıyoruz buyudugu ıcın heralde orda da uyuyordu sanırımcanım bebişinin pozu ne kadar net maşallah. burnu falan çok güzel ömrüde bahtıda güzel olsun inşallah
Evet canim bende cok begendim pozunuzu masallah olsun yaklasik 7 8 hafta sonra kendisini gorceksiniz cok az kaldi vallaAmin canım inşallah tesekkur ederım ilk ve son net pozu oldu sımdı hıc yakalayamıyoruz buyudugu ıcın heralde orda da uyuyordu sanırım
aminnn inşallah canım Rabbim her birimize kolay dogumlar nasip etsın de kavusalım bıan once cok merak ediyorum nasıl bir bebiş doguracam :)Evet canim bende cok begendim pozunuzu masallah olsun yaklasik 7 8 hafta sonra kendisini gorceksiniz cok az kaldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?