2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet 21iş günü dediler bi yerde canım. önümüzdeki haftada dolaşıp karar vericez. yoksa erken doğum olursa Allah göstermesin odası sonradan gelecek ... odası sonradan gelsin sıkıntı değilde boya duvar kağıdı istiyorum en çok ona ağlarım onlar olmazsa..

Gunaydin kızlar. cumartesi günü 32+0 olacagim.devam etmeseydim ise bu hafta son çalışma haftam olacakti. Eylül sonuna kadar dayanmaya çalışicam Allah'ın izniyle.sizde durumlar nasıl?
Günaydın bende perşembe 32+0 olacağım gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum bende de durum aynı..Minikler için dayanacağız şimdi biz nereye gitsek geliyolar bi şekilde besleniyolar o zaman daha çok ihtiyaçları olacak bize inşallah sıkıntı yaşamadan dayanabiliriz. 15 gün yıllık izinde kullanacağım bakalım en azından o rahatlatır..

Allah korusun canım
Zaten odasında yatmıcak ilk zamanlar küçük beşik almayı düşünüyorsan yatak odasında birlikte yatarsınız saat başı emmek isteyeceği için minnak :)

Kotu dusunme canim zamaninda gelcek bebisler insallah butun islerinde yetisicek insallah sen simdiden baslasana boya kagit islerine odasi gelinceye kadar hazir olur hem

aminnn inşallah canım Rabbim her birimize kolay dogumlar nasip etsın de kavusalım bıan once cok merak ediyorum nasıl bir bebiş doguracam :)
Cok guzel bebisler hayal ediyosun bi dogumbyapiyon burus burus bi bebek veriveriyorlar eline ama o andan itibaren ondan daha tatlı daha guzel daha sahane bi bebek olmuyor dünyada canım öle bi beebk dogurcaz ondan artik hayal bile etmiyorum

yaaa öyle mi oluyor saglıklı dogsunlar da gerısı hıc onemlı degıl :)

Allah korusun canım
Zaten odasında yatmıcak ilk zamanlar küçük beşik almayı düşünüyorsan yatak odasında birlikte yatarsınız saat başı emmek isteyeceği için minnak :)
zaten öyle yapcam canım yanımda yatırcam bikaç ay. biraz büyüsün öyle bırakçam odasına :) yoksa bi uyurum ruhum duymaz Allah koruusn
Kotu dusunme canim zamaninda gelcek bebisler insallah butun islerinde yetisicek insallah sen simdiden baslasana boya kagit islerine odasi gelinceye kadar hazir olur hem
kuzum yapıcam yapmasına ama odasını nasıl alcaz nasıl kombinliyim onu oturtamıyorum kafamda

Aynen ya şu zamanları hayırlısıyla atlatalım bütün endişeli günlerimizi de gülerek anlatcaz inşallah.

İnsaAllah canım. Belki eylulun 3. Ve 4. Haftasında 1 er gün yıllık girdiririm.onu da bitirmek istemiyorum :) her şey bebişler için

Kızlar çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım sağ tarafıma yatmışım göbeğimin altına yastık koymuştum farketmeden karnımın üstüne doğru yattım sanırım karnımın üst tarafı felaket ağrıyor bebek te hiç hareket yok bişey olmus olabilir mi

Nasıl bir ağrı canım?
Sakin ol endişelenme bişey olamamıştır inşallah.
Sol tarafına yat öyle takip et bakalım hareketlerini

Biliyorum da sicaklar izin vermiyo valla. Sabah bi uyandim esinti var yastiga sarildim iyice. Ama 1 saat sonra terleyerek uyandim. Neyse ki yagmurlar gelcek deniyo. Insallah serinler ortalik

bebeğe bişey olmaz canım kaç kat deri altında o suyuda var korkma. ben hep öyle yatıyorum. doktor bebek rahatsız edip seni döndürene kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti. ama ağrın çoksa yinede bi gözük doktora

Endişelenme canım. Allah korusun ama bebeğin üstüne düşen bile oluyor, sapasağlam duruyor bebekler. Korunaklı yer orası.
Ben de farkında olmadan yüzüstü yatıyorum bazen, bir süre sonra kıpırdanıyor bebek. Sen de duyarsın hareketlerini, uyuyordur şimdi.
Karnın gazdan ağrıyor olabilir mi? Eğer geçmezse 1-2 saate en azından sağlık ocağına gidip bebeğin kalp atışlarını duyup rahatla istersen.

biraz enerji verici bişeyler ye meyve ya da çikolata ya da ılık süt iç soluna yat hatta hafiften bir müzikte aç o zaman harekete başlayabiliyolar.

biraz enerji verici bişeyler ye meyve ya da çikolata ya da ılık süt iç soluna yat hatta hafiften bir müzikte aç o zaman harekete başlayabiliyolar.
Öyle mi dersiniz hiç hareket etmeyince çok korktum kanama falan olordu bebeğe bişey olsaydı diye düşündüm ama sonra tatlı yedim bi iki vurdu sonra yine sakinleşti bugün kontrol edeyim dedim biraz olmazsa doktora giderim. Ağrım hafifledi. Ama sabah uyandığımda gözüm den yaş gelecek kadar ağrıyorsu.gaz konusuna gelirsek hiç olmuyor diyebilirim bende belki o yüzden gaz sıkışması olabilir bi soda içeyim olmadı

O karın ağrısı normal otururken bile oluyor bazen bende. Sonra bi bakıyorum karnım taş gibi olmuş. Biraz dürterek masaj yaparak falan hareket ettiriyorum bebeği azalıyor sonra.
Hareket de etmiş, kanama da yok içini ferah tut sen. Bişey yok bebeğinde inşallah

Evet en iyisi dediğin gibi yapmak biraz kontrol et için rahat etmezse bi değişiklik farkedersen gidersin. En azından için rahatlar. Ama hareket etmiş zaten bişeyciği yoktur miniğin.. Merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…