- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
evet 21iş günü dediler bi yerde canım. önümüzdeki haftada dolaşıp karar vericez. yoksa erken doğum olursa Allah göstermesin odası sonradan gelecek ... odası sonradan gelsin sıkıntı değilde boya duvar kağıdı istiyorum en çok ona ağlarım onlar olmazsa..Kizlar benide en cok zorluyan bu hamilelikte uykusuzluk oldu tam daliyorum ogluma kalkiyorum aglayinca sonra uykum kaciyor cok zor gercekten uykusuzluk kac gundur gozumuzu kirpmadik tansiyonum yerlerdeydi oyüzden @yagmur_20 canim bende biliyosun bayramda grip atlattim ama atesim olmadi oksuruk vardi hapsirik vardi bide ates tehlikeli canim 37 38 atesi cocuklar rahat kaldirabiliyorda buyuklar icin sikinti düsmuuosa bi dr git muhakkak canim cok gecmis olsun tekrardan
Cok sanslisin canim gercekten bu konuda biz parka goturmek icin sahile goturuyoruz kimse kimseyi tanimiyor essek kadar cocuklar ittire kaktira oynuyolar bi akrabamiz var kizi var korayla aralarinda 1 yaz var onu aliyoruz yanimiza giderken oynasinlar diye napalim kimseye guven yok bu devirde .valla iyiki krese gondermissin canim zor bi hamilelik geciriyosun zaten cocuk sefil olurdu senle birlikte benim ole sorunlarim olmadigi halde ne hale geldik hep onunla ilgilenmek istiyorum bazen yemek yemeden yattigimi farkediyorum az kaldi insallah herkes saglicakla alicak bebeklerini bu günlerede özlemle bakıcaz
Günaydin canim Kararini ver biran once bi arkaddas dedi ya bi aya anca teslim ediyorlarmis diye onu hesaba kat canim @Afifecan cok sukur iyi olmalarina sevindim simdi en zor surecteler ayri kalmak sancilarda daha cok koyar afifeye ama o gunlerde gecicek insallah
Gunaydin canim cok sanslisin bugunlerin kiymetini bil bol bol donlen ve uykunu al bebis dogdugu andan itibaren basliyor uykusuz geceler
Günaydın bende perşembe 32+0 olacağım gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum bende de durum aynı..Minikler için dayanacağız şimdi biz nereye gitsek geliyolar bi şekilde besleniyolar o zaman daha çok ihtiyaçları olacak bize inşallah sıkıntı yaşamadan dayanabiliriz. 15 gün yıllık izinde kullanacağım bakalım en azından o rahatlatır..Gunaydin kızlar. cumartesi günü 32+0 olacagim.devam etmeseydim ise bu hafta son çalışma haftam olacakti. Eylül sonuna kadar dayanmaya çalışicam Allah'ın izniyle.sizde durumlar nasıl?
evet 21iş günü dediler bi yerde canım. önümüzdeki haftada dolaşıp karar vericez. yoksa erken doğum olursa Allah göstermesin odası sonradan gelecek ... odası sonradan gelsin sıkıntı değilde boya duvar kağıdı istiyorum en çok ona ağlarım onlar olmazsa..
Kotu dusunme canim zamaninda gelcek bebisler insallah butun islerinde yetisicek insallah sen simdiden baslasana boya kagit islerine odasi gelinceye kadar hazir olur hemevet 21iş günü dediler bi yerde canım. önümüzdeki haftada dolaşıp karar vericez. yoksa erken doğum olursa Allah göstermesin odası sonradan gelecek ... odası sonradan gelsin sıkıntı değilde boya duvar kağıdı istiyorum en çok ona ağlarım onlar olmazsa..
Cok guzel bebisler hayal ediyosun bi dogumbyapiyon burus burus bi bebek veriveriyorlar eline ama o andan itibaren ondan daha tatlı daha guzel daha sahane bi bebek olmuyor dünyada canım öle bi beebk dogurcaz ondan artik hayal bile etmiyorumaminnn inşallah canım Rabbim her birimize kolay dogumlar nasip etsın de kavusalım bıan once cok merak ediyorum nasıl bir bebiş doguracam :)
yaaa öyle mi oluyor saglıklı dogsunlar da gerısı hıc onemlı degıl :)Cok guzel bebisler hayal ediyosun bi dogumbyapiyon burus burus bi bebek veriveriyorlar eline ama o andan itibaren ondan daha tatlı daha guzel daha sahane bi bebek olmuyor dünyada canım öle bi beebk dogurcaz ondan artik hayal bile etmiyorum
zaten öyle yapcam canım yanımda yatırcam bikaç ay. biraz büyüsün öyle bırakçam odasına :) yoksa bi uyurum ruhum duymaz Allah koruusnAllah korusun canım
Zaten odasında yatmıcak ilk zamanlar küçük beşik almayı düşünüyorsan yatak odasında birlikte yatarsınız saat başı emmek isteyeceği için minnak :)
kuzum yapıcam yapmasına ama odasını nasıl alcaz nasıl kombinliyim onu oturtamıyorum kafamdaKotu dusunme canim zamaninda gelcek bebisler insallah butun islerinde yetisicek insallah sen simdiden baslasana boya kagit islerine odasi gelinceye kadar hazir olur hem
Aynen ya şu zamanları hayırlısıyla atlatalım bütün endişeli günlerimizi de gülerek anlatcaz inşallah.Bu tamamen hamilelikle ilgili kızlar galiba dun gece esimde diyor senin dengen iyice bozuldu farkindamisin diye bi seferde tutturdum sen beni artik begenmiyorsun sokulmuyorsun diye adam bajanelerini soluyor ama ben duymuyorum bile saydiriyorum ardı ardına sonrada pişman oldum ama ole bi yakaladiki kacamadimda yalvardim birak diye birakmadida sonrada öle diyo iste dengen bozuldu iuice senin haklı galiba adam. hic üzulmeyin kizlar hic uzilmeyelim hepimiz mukeller anneleriz ve anne olacagız bunlari dusunmek bile bizim nekadar iyi oldugumuz anlamina geliyor .@pinkstrap eee canim kaç ay oldu hatirliyorum herkes usg resmi atip cinsiyet tahmini ostiyodu zaman ne cabuk geciyor ama yaaa
İnsaAllah canım. Belki eylulun 3. Ve 4. Haftasında 1 er gün yıllık girdiririm.onu da bitirmek istemiyorum :) her şey bebişler içinGünaydın bende perşembe 32+0 olacağım gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum bende de durum aynı..Minikler için dayanacağız şimdi biz nereye gitsek geliyolar bi şekilde besleniyolar o zaman daha çok ihtiyaçları olacak bize inşallah sıkıntı yaşamadan dayanabiliriz. 15 gün yıllık izinde kullanacağım bakalım en azından o rahatlatır..
Kızlar çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım sağ tarafıma yatmışım göbeğimin altına yastık koymuştum farketmeden karnımın üstüne doğru yattım sanırım karnımın üst tarafı felaket ağrıyor bebek te hiç hareket yok bişey olmus olabilir mi
Kizlar benide en cok zorluyan bu hamilelikte uykusuzluk oldu tam daliyorum ogluma kalkiyorum aglayinca sonra uykum kaciyor cok zor gercekten uykusuzluk kac gundur gozumuzu kirpmadik tansiyonum yerlerdeydi oyüzden @yagmur_20 canim bende biliyosun bayramda grip atlattim ama atesim olmadi oksuruk vardi hapsirik vardi bide ates tehlikeli canim 37 38 atesi cocuklar rahat kaldirabiliyorda buyuklar icin sikinti düsmuuosa bi dr git muhakkak canim cok gecmis olsun tekrardan
Cok sanslisin canim gercekten bu konuda biz parka goturmek icin sahile goturuyoruz kimse kimseyi tanimiyor essek kadar cocuklar ittire kaktira oynuyolar bi akrabamiz var kizi var korayla aralarinda 1 yaz var onu aliyoruz yanimiza giderken oynasinlar diye napalim kimseye guven yok bu devirde .valla iyiki krese gondermissin canim zor bi hamilelik geciriyosun zaten cocuk sefil olurdu senle birlikte benim ole sorunlarim olmadigi halde ne hale geldik hep onunla ilgilenmek istiyorum bazen yemek yemeden yattigimi farkediyorum az kaldi insallah herkes saglicakla alicak bebeklerini bu günlerede özlemle bakıcaz
Günaydin canim Kararini ver biran once bi arkaddas dedi ya bi aya anca teslim ediyorlarmis diye onu hesaba kat canim @Afifecan cok sukur iyi olmalarina sevindim simdi en zor surecteler ayri kalmak sancilarda daha cok koyar afifeye ama o gunlerde gecicek insallah
Gunaydin canim cok sanslisin bugunlerin kiymetini bil bol bol donlen ve uykunu al bebis dogdugu andan itibaren basliyor uykusuz geceler
bebeğe bişey olmaz canım kaç kat deri altında o suyuda var korkma. ben hep öyle yatıyorum. doktor bebek rahatsız edip seni döndürene kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti. ama ağrın çoksa yinede bi gözük doktoraKızlar çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım sağ tarafıma yatmışım göbeğimin altına yastık koymuştum farketmeden karnımın üstüne doğru yattım sanırım karnımın üst tarafı felaket ağrıyor bebek te hiç hareket yok bişey olmus olabilir mi
Kızlar çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım sağ tarafıma yatmışım göbeğimin altına yastık koymuştum farketmeden karnımın üstüne doğru yattım sanırım karnımın üst tarafı felaket ağrıyor bebek te hiç hareket yok bişey olmus olabilir mi
biraz enerji verici bişeyler ye meyve ya da çikolata ya da ılık süt iç soluna yat hatta hafiften bir müzikte aç o zaman harekete başlayabiliyolar.Kızlar çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım sağ tarafıma yatmışım göbeğimin altına yastık koymuştum farketmeden karnımın üstüne doğru yattım sanırım karnımın üst tarafı felaket ağrıyor bebek te hiç hareket yok bişey olmus olabilir mi
bebeğe bişey olmaz canım kaç kat deri altında o suyuda var korkma. ben hep öyle yatıyorum. doktor bebek rahatsız edip seni döndürene kadar yüzüstü bile yatabilirsin demişti. ama ağrın çoksa yinede bi gözük doktora
Endişelenme canım. Allah korusun ama bebeğin üstüne düşen bile oluyor, sapasağlam duruyor bebekler. Korunaklı yer orası.
Ben de farkında olmadan yüzüstü yatıyorum bazen, bir süre sonra kıpırdanıyor bebek. Sen de duyarsın hareketlerini, uyuyordur şimdi.
Karnın gazdan ağrıyor olabilir mi? Eğer geçmezse 1-2 saate en azından sağlık ocağına gidip bebeğin kalp atışlarını duyup rahatla istersen.
Öyle mi dersiniz hiç hareket etmeyince çok korktum kanama falan olordu bebeğe bişey olsaydı diye düşündüm ama sonra tatlı yedim bi iki vurdu sonra yine sakinleşti bugün kontrol edeyim dedim biraz olmazsa doktora giderim. Ağrım hafifledi. Ama sabah uyandığımda gözüm den yaş gelecek kadar ağrıyorsu.gaz konusuna gelirsek hiç olmuyor diyebilirim bende belki o yüzden gaz sıkışması olabilir bi soda içeyim olmadıbiraz enerji verici bişeyler ye meyve ya da çikolata ya da ılık süt iç soluna yat hatta hafiften bir müzikte aç o zaman harekete başlayabiliyolar.
Öyle mi dersiniz hiç hareket etmeyince çok korktum kanama falan olordu bebeğe bişey olsaydı diye düşündüm ama sonra tatlı yedim bi iki vurdu sonra yine sakinleşti bugün kontrol edeyim dedim biraz olmazsa doktora giderim. Ağrım hafifledi. Ama sabah uyandığımda gözüm den yaş gelecek kadar ağrıyorsu.gaz konusuna gelirsek hiç olmuyor diyebilirim bende belki o yüzden gaz sıkışması olabilir bi soda içeyim olmadı
Evet en iyisi dediğin gibi yapmak biraz kontrol et için rahat etmezse bi değişiklik farkedersen gidersin. En azından için rahatlar. Ama hareket etmiş zaten bişeyciği yoktur miniğin.. Merak etmeÖyle mi dersiniz hiç hareket etmeyince çok korktum kanama falan olordu bebeğe bişey olsaydı diye düşündüm ama sonra tatlı yedim bi iki vurdu sonra yine sakinleşti bugün kontrol edeyim dedim biraz olmazsa doktora giderim. Ağrım hafifledi. Ama sabah uyandığımda gözüm den yaş gelecek kadar ağrıyorsu.gaz konusuna gelirsek hiç olmuyor diyebilirim bende belki o yüzden gaz sıkışması olabilir bi soda içeyim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?