6 günde geçer ağrıları, sürekli hastaneye git gel yaparken çok anlamayacakta. Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun yavrusunagünaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepimize inşallah..
biz dün bebek odası baktık ama eşimle benim tarzım tamamen farklı ortak noktada ne zaman buluşuruz bilemedik.. bu hafta sonuda bakıp karar vericez inşallah..
afifeyle de gece konuştuk daha doğrusu kızcağız gece 4buçukta yazabildi bana mesaj sesine uyandım ama ben cevap verene kadar yarım saat geçti :)
bebişi maşallah iyiymiş ama ufak tabiki küvözde o yüzden. afifeninde sancıları oluyomuş ara ara sezaryenden dolayı sanırım. görüş saatlerinde gösteriyolarmış bebişini. inşallah daha iyi olacaklar ve evine alıp gidicek yavrusunu
O karın ağrısı normal otururken bile oluyor bazen bende. Sonra bi bakıyorum karnım taş gibi olmuş. Biraz dürterek masaj yaparak falan hareket ettiriyorum bebeği azalıyor sonra.
Hareket de etmiş, kanama da yok içini ferah tut sen. Bişey yok bebeğinde inşallah
İnşallah çok sağolunn Rabbim esirgesin miniklerimiziEvet en iyisi dediğin gibi yapmak biraz kontrol et için rahat etmezse bi değişiklik farkedersen gidersin. En azından için rahatlar. Ama hareket etmiş zaten bişeyciği yoktur miniğin.. Merak etme
Reflüm izin vermiyor mide yanması nefes kesilmesiyle uyanıyorum sırt üstü dönünce. Çift yastığa geç istersen, uykuda dönersen diye, onu tavsiye ediyorlar.Ben de hep soluma yatmaya çalışıyorum ama uyandığımda hep sırtüstü dönmüş oluyorum. Rahatsız olmam gerekmez mi normalde , nasıl öyle uyuyabiliyorum bilmiyorum :) aranızda var mı hala sırtüstü yatan?
amin canım inşallah6 günde geçer ağrıları, sürekli hastaneye git gel yaparken çok anlamayacakta. Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun yavrusuna
Geçmiş olsun canım, bazı geceler benim de yanmam çok oluyor. O zaman hiç uyuyamıyorum bile.Reflüm izin vermiyor mide yanması nefes kesilmesiyle uyanıyorum sırt üstü dönünce. Çift yastığa geç istersen, uykuda dönersen diye, onu tavsiye ediyorlar.
Alışık olmayınca 2 yastık hiç rahat olmuyor. Benim doktor da reflü için 2 yastık kullan dedi ama uykuya geçemiyorum öyle. Yani tavsiye ediyorum ama uydugumdan degil :) Hamilelik yastığı kurtarıcı resmen, ben uyanınca eşim geçiyor içine sekerlemesini yapıyorGeçmiş olsun canım, bazı geceler benim de yanmam çok oluyor. O zaman hiç uyuyamıyorum bile.
Çift yastık başımın altına mı? çok boyun ağrım oluyor o zaman, ben şu boynu destekleyen ortopedik yastıklardan kullanıyorum. Bir de hamile yastığı kullanıyorum, çok memnunum ondan, aslında o yan yatmak için ama o yastığın içinde bile bi yolunu bulup sırt üstü dönüyorum geceleri.
Evet ya allah razı olsun hamile yastıgını bulandan :)Alışık olmayınca 2 yastık hiç rahat olmuyor. Benim doktor da reflü için 2 yastık kullan dedi ama uykuya geçemiyorum öyle. Yani tavsiye ediyorum ama uydugumdan degil :) Hamilelik yastığı kurtarıcı resmen, ben uyanınca eşim geçiyor içine sekerlemesini yapıyor
Canim bide buna bak bakiyim ayni kisinin görüntüsü bunda bende erkege benzettim ama bilemiuorum tabiKaç ay geçti paslandımTahmin hakkımı erkekten yana kullanıyorum. Diğer tahmin konusuna da at istersen maviss_34
Fikrim değişmedi :) nuba bakanların konusuna attın mı görüntüyü? Orda da iyi tahmin yapanlar varEki Görüntüle 2185448
Canim bide buna bak bakiyim ayni kisinin görüntüsü bunda bende erkege benzettim ama bilemiuorum tabi
Attım canım donus yapan olmadı :) hayırlısı olsun ınsallahFikrim değişmedi :) nuba bakanların konusuna attın mı görüntüyü? Orda da iyi tahmin yapanlar var
söylemek istemezdim ama 14. artık tutuyorum boğazımı iştahlı falan değilmişim aç gözlüymüşümKizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
Yalnız degılsın canısı 17 kg aldım 5.aydan sonra makarna pılavı ve ekmegı kestım ona ragmen alıyorum ayda 1,5-2 kg kadarsöylemek istemezdim ama 14. artık tutuyorum boğazımı iştahlı falan değilmişim aç gözlüymüşüm
kaç kg ile hamile kaldın peki canım? bulantın kusman vs oldumuYalnız degılsın canısı 17 kg aldım 5.aydan sonra makarna pılavı ve ekmegı kestım ona ragmen alıyorum ayda 1,5-2 kg kadar
İştahım çok açık benim de. Zor dizginliyorum kendimi. O halde 12kg aldım.Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
Bende çok güzel uyuyanlardanım maşallah diyeyimGunaydinlar hanimlar gordugum kadariyla herkes uyku zorlugu cekiyor. Ben cok rahat uyuyabiliyorum. Hamile yastigini icat edenden Allah razi olsunama donerken once gobegimi atiyorum sonra vucudumu ceviriyorum g gece karnim kasilmis bi sekilde uyandim sanirim sancim vardi ama sabah gecmisti bu aralar cok sacma sapan ruyalar goruyorum sanirim seytan vesvese veriyor. Alakasiz seyler goruyorum. Ruya oldugunu bilsemde sabaha kadar devam ediyor dun benimde bogazimdan kulagima agri vardi. 2 tarafta beyazlik olusmus. Sanirim tonailit oluyorum dedim oturdum zencefilli balli cay ictim agri gecti ama beyazlik var gibi hala. Suan iyiyim de atesim cikip doktora gitmem insallah
ben normalde de hep soluma yatardım ama bu hamılelıgımde hamıle yastıgı olmasına ragmen sırt ustu uyurken uyanıorum hıcte rahatsız olmamıs sekılde sırt agrıları cok cektıgım ıcın rahatlatıo sankı sırt ustu uyumak sırtımdakı agrıyıBen de hep soluma yatmaya çalışıyorum ama uyandığımda hep sırtüstü dönmüş oluyorum. Rahatsız olmam gerekmez mi normalde , nasıl öyle uyuyabiliyorum bilmiyorum :) aranızda var mı hala sırtüstü yatan?
iştah durumum çok iyi canım herşeyi istiyor ama tutuyorum kendimi gebelik şekerinden ötürü bi program verdi diyetisyen onu uyguluyorum mecburen.Kizlar istah durumunuz nasil ?
Kac kg aldiniz toplam ?
63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım benkaç kg ile hamile kaldın peki canım? bulantın kusman vs oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?