2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
6 günde geçer ağrıları, sürekli hastaneye git gel yaparken çok anlamayacakta. Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun yavrusuna

Evet en iyisi dediğin gibi yapmak biraz kontrol et için rahat etmezse bi değişiklik farkedersen gidersin. En azından için rahatlar. Ama hareket etmiş zaten bişeyciği yoktur miniğin.. Merak etme
İnşallah çok sağolunn Rabbim esirgesin miniklerimizi

Reflüm izin vermiyor mide yanması nefes kesilmesiyle uyanıyorum sırt üstü dönünce. Çift yastığa geç istersen, uykuda dönersen diye, onu tavsiye ediyorlar.

Reflüm izin vermiyor mide yanması nefes kesilmesiyle uyanıyorum sırt üstü dönünce. Çift yastığa geç istersen, uykuda dönersen diye, onu tavsiye ediyorlar.
Geçmiş olsun canım, bazı geceler benim de yanmam çok oluyor. O zaman hiç uyuyamıyorum bile.

Çift yastık başımın altına mı? çok boyun ağrım oluyor o zaman, ben şu boynu destekleyen ortopedik yastıklardan kullanıyorum. Bir de hamile yastığı kullanıyorum, çok memnunum ondan, aslında o yan yatmak için ama o yastığın içinde bile bi yolunu bulup sırt üstü dönüyorum geceleri.

Alışık olmayınca 2 yastık hiç rahat olmuyor. Benim doktor da reflü için 2 yastık kullan dedi ama uykuya geçemiyorum öyle. Yani tavsiye ediyorum ama uydugumdan degil :) Hamilelik yastığı kurtarıcı resmen, ben uyanınca eşim geçiyor içine sekerlemesini yapıyor

Evet ya allah razı olsun hamile yastıgını bulandan :)

Tecrübeli analar daha iyi bilir. Bugün araçtayken vajinamda değişik bi ağrı hissettim ama öyle dayanılmayacak gibi değil bi kaç kez sürdü o kadar.. Şimdide normalde yanlardan atılan tepiklerin bi tanesi göğsümün altından geldi. Acaba bizimki doğum pozisyonunu mu aldı?

söylemek istemezdim ama 14. artık tutuyorum boğazımı iştahlı falan değilmişim aç gözlüymüşüm
Yalnız degılsın canısı 17 kg aldım 5.aydan sonra makarna pılavı ve ekmegı kestım ona ragmen alıyorum ayda 1,5-2 kg kadar

Bende çok güzel uyuyanlardanım maşallah diyeyim hamile yastıgı harika bişey geceleri sadece uyanıorum cok susuyorum ve cok su ıctıgım ıcın vc ıhtıyacı ıcın kalkıorum bıraksalar uyuyacam daha cok ama malesef ıs yerınde cok uzun calısıorum ve cok yoruluorum aksam eve gıdınce dırek yemek sonrası uyuyorum anca butun gunu bıtırebılıyorum.

ben normalde de hep soluma yatardım ama bu hamılelıgımde hamıle yastıgı olmasına ragmen sırt ustu uyurken uyanıorum hıcte rahatsız olmamıs sekılde sırt agrıları cok cektıgım ıcın rahatlatıo sankı sırt ustu uyumak sırtımdakı agrıyı

kaç kg ile hamile kaldın peki canım? bulantın kusman vs oldumu
63 ile hamile kaldım canım hayır hiç olmadı bazen keske olsaydı belkı bu kadar almazdım dıyorum sabahları uyandıgım da mıde bulantısı oldu sadece daha cok mıde yanması yasadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…